Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Sylke!
Fenesi volt a tanácsadáson a dokim. Tudod akit úgy kötelezően beosztanak. Háát szóval egyszer-kétszer még a vérnyomásomat is megmérte, de csak azért mert kezdettől problémás terhes voltam. Különben nem is engedtem volna többett neki.De valóban jópofi.
Ezzel szemben az én orvosom, nem jópofizik, komoly, távolságtartó, (sokan ezért nem szeretik) viszont határozott, alapos és nagyon lelkiismeretes volt. Én ma is azt mondom, ha nincs egy ilyen orvosom, az én esetemnek nagyon rossz vége lehetett volna...Pont abban az időben történt is ilyen valahol a közelben.Kép
Ezek után mindenki döntse el melyik orvos-tipust válsztaná.
Remélem nem ijesztettelek nagyon elKép

Betti!
Én csodálom azokat a nőket akik pici gyerek mellett vállalnak másikat. Szerintem iszonyú nehéz.

Lányok!
Laura második éjszaka nem ébredt felKépkopp-kopp.
Ez a hét olyan jó, mert sokat tudtam vele lenni. Valahogy nyugodtabb lett, nem mondogatja esténként, hogy fél.
Tegnap voltunk egy helyen és Laura így köszönt el: "látásra" Kép Olyan édes volt!
Egyébként egész jó az angol tanfolyam. Szájbarágós de ettől jó nekem, kezdőnek. Ja és sikerült a mikroökonómia vizsgámKép

Remélem ma nem fog esni.
Szép napot!
Éva
neva

SziasztokKép
Köszönöm mindenkinek az hozzászólást. Félreértettek néhányan. Nem akarom dobni a dokimat pár negatív vélemény miatt, hiszen valóban az a lényeg, hogy velem milyen és hogyan viselkedik. És tény, és nagyon igaz az, amit Melinda írt, hogy nincs olyan doki, aki mindenkinek megfelelne. Velem eddig nagyon normális volt az orvosom, pénzt nem fogadott el, és alapos kivizsgálást tapasztaltam. Kérdés: szerintetek normális, hogy a 11. hét közepe van és még mindig nagyon hányok? Panka, nálad mi a helyzet? Puszi, Sylke
sylke

Sziasztok!

Ismét eltűntem egy kis időre,a gyerkőcök ismét összeszedtek valami nyavaját,és hát egy csomó minden mást is csinálok.

Melinda!
Hogy vagytok,remélem már egészségesen!Ne legyen bűntudatod!Ugyanúgy lehet beteg Oli attól is,ha Tamara haza visz valamit az oviból!Sajnos ezeket nem lehet elkerülni!Én is tömöm őket mindenféle vitaminnal,mégis beüt a krach.

Szeretettel köszöntöm az új mamikat!Kép

Sylke!
Nekem is már 5 éve Fenesi a dokim,mindkét fiamat császárral szültem,bizonyos problémák miatt,de most is ugyanúgy rábíznám magunkat,mint az első alkalommal.Nem tudok semmi negatívumot elmondani róla!Mindíg odafigyelt ránk!

NZsuzsa!
Én ezzel,hogy pénzéhes, vitába szállnék,hiszen nem fogadott el pénzt a terhesség alatt!Mindennap bejött amikor bent feküdtem 2 hétig,pedig szabadságon volt.Persze mindenkinek lehetnek rossz tapasztalatai,minden tüneményesnek mondott dokival.

Kbetti!
Nekünk a Neogranormon mindíg bevált!Egyébként pedig egy Babylove-os krémet használunk,amitől még soha semmi nem tudta kicsipni a feneküket,csak akkor,ha nem kentem be.Babylove-Vundshutzcreme van ráírva,sárga tégelyben van,a DM-ben lehet kapni.Nagyon sokáig elég,és olcsó is!

Más téma!

Ígérem most írom először és utoljára,nehogy engem is szó érjen reklámozás miatt!
Kismamik és anyucik!Lenne kedvetek egy kicsit szépülni?Nálam szerveznék egy ajándék arcápolást,/nem smink/,és van egy óvónő ismerősöm,aki foglalkozhatna a gyerekekkel addig.Egyébként Oriflame-ről van szó.Nincs kötelező benne!Nem kell vásárolni,csak miért ne kényeztetnénk magunkat,ha van rá lehetőség!
Ha van rá igényetek,egyeztetünk időpontot!

Mot ennyi,este még benézek.
Anita
kacajka

Sziasztok! Köszi a kedves fogadtatást. este jönnek a képek is.
pamacs

Sziasztok!

Koda!
Képzeld, az alvással már nincs gond! Matyit különben sem zavarta, hogy nem kap levegőt. Minket annál inkábbKép Azért sajnáltam szegényt, de most már jól van, reggel telefonáltam az oviba, hogy hétfőn megy. Gerda meg azóta alszik jól, mióta rendszeresen csepegtetek Nasivint az orrába.
Ti jól vagytok? Tényleg érdekelne mit csinálsz OSB lapra!

Ditta, Emese!
Hát az utóbbi két napban azt hittem bedilizek. Már el is felejtettem, mennyivel könnyebb lett így, hogy Matyi oviba jár. Persze, tudom később biztos jó lesz Nekik, na de most... Szerintem Gerdának már most is van előnye belőle, olyan sok mindent tanul így. Talán négyünk közül Ő az egyetlen, akit nagy hátrány nem ér. Persze sokkal többet sír, mint annak idején Matyi. Na, nem ragozom tovább.

Neva!
Gratulálok a vizsgához! Egyedi tanrenden vagy? Sok vizsgád van még?

Sylke!
A nagykönyv szerint még normális, hogy hánysz. Úgy 2-3 hétig. De ha sokat, arra azért figyelni kell, mert baj lehet belőle. Különben ez változó, van akinek egyáltalán nincs még hányingere sem. Még terhességenként is változik, nekem a másodiknál végig megmaradt.

Anita!
Gyógyuljatok meg gyorsanKépKöszi a tippeket, a Neogranormonra én is gondoltam, a másikat egyáltalán nem ismerem, felírom.
Egyébként nagyon sokat javult, tegnap óta Azulenollal kenem, szinte teljesen elmúlt. Igaz, ma már nem ment a hasa.
Na, a szépülés rám férne, de nekem már semmi energiám.
Elkezdődött az egyetem is, meg Gábor mostanában megint nagyon sokat dolgozik.

Pamacs!
ÜdvözöllekKép Gratulálok a gyerekekhez! Az én fiam is 3 éves, a kislányom pedig lassan 9 hónapos.

Megyek: fürdés, vacsi stb.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Sylke, Pamacs!

Üdv nektek köztünk!KépKépKépKép

Lányok!
Taliban mi is benne vagyunk a jövő héten (ha már az előzőt kihagytukKép).

Melinda!
A párod aranyköpéséről nekem is eszembe jutott Dóri egyik tegnapi beszólása.Kép
Van egy kisgépünk is a csajoknak. Eddig csak Dancsi játszott és netezett rajta, de vagy egy hónapja Dóri is előszeretettel számítógépezik.Kép
Tegnap összefirkálta a monitort zsírkrétával. Én persze berágtam és azonnal kikapcsoltam a gépet, hogy elromlott, majd apa hazajön megnézi mit tud vele kezdeni.
Dóri is belenyugodott, mondta is apának este mit művelt. Apa ugye kérdezősködik, fejmosást tart pici lányának. Egy idő után Dóri megszólalt:
"Elfogyott a beszélgetésem..." és elszaladt.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Betty!

Távoktatásosra járok, tehát szinte folyamatosan (1-2 havonta) van vizsga.
És még csak most kezdődöttKép
neva

Kata: mennyi idős a lányod? Az én 3 éves fiam simán bekapcsolja sorba, szánítódépeet, hafalat, modemet, monitóóóóót Kép
Ígérem jönnek képek is, csak át kell méretezni. Kép
pamacs

BettyKép
Tényleg akartam is írni az OSB lapot..Kép Csak elfelejtek mindent..
Felújítom a konyhát..Kép és ezek a lapok mennek a konyhaszekrény ajtajaira, fiókjaira (rá lest ragasztva..) Most festem őket, olyan barna,kopottasra..aztán pedig kézzel lesz minta festve rá..ugyanis a fejembe vettem, hogy olyan régies parasztkonyhát csinálok..már gyűjtöm a kiegészítőket is..meg csinálom is őket..Kép
Annak pedig örülök, hogy alszanak a gyerkőcökKép Húú..mikor Marci meg van fázva..kegyetlen ez az orrdugulás.

KataKép
Jó dumája van a kiscsajnakKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Pamacs!

Két és fél. Májusban volt két éves.
SajnosKép ő már nemcsak bekapcsolja, hanem gépészkedik rendesen (apjára ütöttKép).
Venni is kellett neki kicsi egeret, mert a hagyományos mérettől "elfáradt a keze".
Van egy pár játék amikkel imád játszani.
Igaz néha ki kell kapcsolni a tápot hátul, mert ha rajta múlna egész nap számítógépészkedne, azt pedig nagyon nem szeretném. Így most még könnyen elhiszi, hogy azért nem lehet bekapcsolni a gépet mert fel van melegedve.
Majd holnap teszek fel képet a gépészkedéséről.

Koda!
Köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szia Marika!

Igéret szép szó, ha ..... .
Hogy telt a mai napod???

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Neva!
Szóval akkor nem félév, hanem ciklus. Nem könnyű! Akkor már készülhetsz a következőre, ugye?

Koda!
Biztos szép leszKép! Ha kész majd képet kapunk? Én is szeretnék a gyerekeknek a szobájába pár dolgot, meg a konyhába is jó lenne, de még sosem csináltam, egyenlőre nem merek hozzáfogni. Meg hát nem is ez a legfontosabb, mert még a tavalyi átrendezkedés sem fejeződött be. A gyerekszobába még falvédő, párnák, világítás (ehhez Gábor kellene); a konyhában a szekrény némi átalakításra vár stb. Először ezeket fogom megcsinálni...

Kata!
DóriKép Kicsi egér??? Hol lehet kapni? Megyek és veszek egyet! Matyinak szerintem begörcsöl a keze, de nem hagyja magát. Úgy sajnálom! Persze lehet, hogy akkor nem fogom tudni elparancsolni a géptőlKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda, Ditta!

Mindig elfelejtem, hogy akartam írni! A gyerekek melletti szabadidő: én azon akadtam ki mindig, hogy tavaly egyes (gyermektelen) csoporttársaink rendszeresen elmondták, hogy nekünk (GyED-en lévőknek) milyen könnyű tanulni, mert nem járunk dolgozni csak otthon vagyunk és SEMMI dolgunk.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Jó reggelt Mindenkinek!

Pamacs, Sylke üdv itt!Kép Gyertek sokat és várjuk a képeket is!

Kata, de jó, hogy előkerültél!Kép Most, hogy itthon is van net és hangfal, meghallgattuk Dodó énekeit. Mind a kettőnknek fülig ért a szája, és kétszer is végigmentünk a dalokon, mert annyira tetszettek. Mikor lesznek újak? Gondolom már vannak új nóták is a repertoárban.Kép

Koda, de a Te konyhád már így is csodaszép volt! Hogy nem tudsz nyugton maradni!Kép Azért majd megmutatod a végeredményt, ugye?

Betti, pöttyök múlnak? Matyi még verekszik? Szerintem iktass be egy szépészeti délutánt/délelőttöt, utána mindig sokkal jobban érzi magát az ember.Kép

Anita, jobbulást a fiúknak! Ez az ősz nem valami szerencsés Nektek. Meg szabad kérdezni mi az a csomó minden, amit csinálsz még?KépKép

Neva, hát ez tényleg jó hír, hogy Laura már két éjszaka nem kelt fel. Vagy talán már három? Gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy!Kép Mi lesz a következő, makro? Látásra: KépKépKép

Emese, Neked is jobbulást kívánok! Talán egy kis forralt bor jót tenne most, nem?KépKép

Kedves Levelestársunk, Melinda, hogy megy a vezetés?Kép

Magdi, Marika, hogy teltek az iskolás napok? Marika, akkor a jövő héten tali!Kép

Panka, jobban vagy már? Beni és a csirkecomb nagyon tetszett. Hát igen, a férfiak a húst is hússal ennék.Kép

És végül egy kis segítségkérés (ismétKép). Szóval hogy lehet azt megoldani, hogy ha a számítógépünkön van egy kép, azt elküldhessem MMS-ben egy telefonra? Tegnap este több mint egy órát böngésztük a netet ez ügyben, de nem lettünk sokkal okosabbak. Kell hozzá WAP előfizetés? Lécci, aki tud, segítsen!Kép

Szép napot, bár nem igazán úgy indul, időjárásilag.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond. Van egy 8 és félhónapos kisfiam és nagyon megörültem, hogy rátok találtam, mert kevés olyan topic van ahol miskolci és Miskolc környéki mamákkal lehet beszélgetni,tanácsokat kérni. Remélem nem zavarok és csatlakozhatom hozzátok.
tomek

Betti!
Mikor még nem volt gyerekem, én is így gondolkodtam a szabadidőről, de szerintem ezzel mindenki így van, aki még nem próbálta, vagy már olyan régen csinálta, hogy elfelejtette.
Ne vedd zokon tőlük, egyszer ők is rájönnek, hogy tévedtek!!!

Dodus!
Forralt bor ??? Brrrrr.... (anti vagyok).
Marad a gyógyszer, de lassan túl leszek rajta.

Tegnap végre felrakták az erkélyünkre a biztonsági rácsot, így Ádám 2x félórát nézelődött kint egy kis lépcsőn állva. Nagyon megnyugodtam, így már ki lehet őt ereszteni levegőzni, és nem kell aggódnom, hogy valamire felmászva kieshet.
Itt van két kép róla.

Tomek!
Üdv minálunk!!!

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Szia Emese! Köszönöm a szíves fogadtatást, megnéztem a képeket Ádámról,tündéri, majd én is rakok fel Tomikáról a kisfiamról
tomek

Sziasztok!

Nektek működött tegnap délután/este a BN? Nekem nem akart bejönni. A kérdésemre tud valaki válaszolni?

Szia Tomek!Kép Gyere bátran és muti a képeket Tomiról!

Emese, hát akkor ez a boros dolog nem jött be.Kép Megnéztem a képeket, nekem a 12. lett a kedvencem.KépKép Úgy látszik a fiad nem anti...KépKépKép

Pá, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

KAta, Betti, Pamacs!Kép
Hát akkor megnyugodtam, hogy nem csak az én lányom szeret számítógépezni! Mert hát én sem szeretném,ha állandóan a gép előtt ülne... Bár most van 2 olyan játékunk, ami inkább ovisoknak való oktatóprogram, ezzel legalább tanul is. Van benne kirakó, memóriajáték, hangfelismerés stb, stb. Szóval nagyon jó, legalább az egérkezelést is megtanulja.
Épp azon nevettünk este a férjemmel, hogy a mai gyerekek már mennyi mindent jobban tudnak, bezzeg amikor ő volt 3 éves, kis dzsörzé gatya, fakocsi a kézbe, és játsszál...KépKépKép

SylkeKép
Szerintem nem szabadulsz olyan könnyen a hányástól...Kép Persze nem elkeserítésképpen írom, én egyszer sem hánytam, viszont a 20. hétig iszonyat hányingerem volt, egész nap!

DodusKép
Nekem sem jött be a babanet este, sőt egy darabig a netre sem tudtam felcsatlakozni. Hát ez az idő...Kép Itt tegnap du. óta esik.

EmeseKép
Nagyon jók a képek! Milyen édi Ádi!Kép Jó magasan laktok! De legalább már egy kis friss levegőre nyugodt szívvel kiengedheted, ez akkor is jó lesz, ha télen nem tudtok nagyon kimozdulni.

Üdv. Tomek!Kép
Melyik kórházban szültél? És kinél?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok,köszönöm a fogadtatást. A Megyeiben szültem Cziáky Tamásnál, csak jót tudok róla mondani, pedig nekem komplikált volt a szülésem, és az egész kórházi tartózkodásom, én már bentfeküdtem, szülés előtt egy hónappal.Tomika 8 és fél hónapos, 02.05.-én született, és nem vagyok megint terhes. 2200 grammal és 47 centivel született, mert komplikációk voltak.Magas lett a vérnyomásom, a 34. héttől harmadfokban érett volt a méhlepény, már nem kapott elegendő tápanyagot, a szive is leállt egy pár másodpercre a vérnyomásom 170/110 volt, gyorsan megcsászároztak, szóval volt izgalom, pláne egy vetéléses előzménnyel, de szerencsére Tomi nagy gazfickó lett, hamar behozta a lemaradást, 7 hetesen megduplázta a súlyát, és most is az ideális súlynál van, nem kövér és nem vékony. 8 hónapos koráig kizárólag szopizott mostmár 3X eszik+szopi. A képeket igyekszem feltölteni, de Tomi nem sok időt hagy.
tomek

Sziasztok!
Üdvözlöm az újakat! Kép

Kata!Kép
Hol vettétek a "kisegeret" Dórinak? Van esetleg balkezes is?

Mi túl vagyunk egy gyomorbajos időszakon (hányás, hasmenés). Gyöngy és én folyamatosan köhécselünk, amolyan "szárazköhögés", eddig nem használt semmi. Nem vagyunk lázasok, nem folyik az orrunk, nem piros a torkunk stb. De már kb. 1 hónapja tart. Valakinek van valami "háziszere" erre?

Tud valamelyikkőtök "maszek" bölcsiről Miskolcon? Csak fél napra kellene, de nagyon, mert nem tudom írni a szakdolimat, és nem tudok felkészülni a vizsgáimra....És Hangának is kell, de nagyon, hogy gyerkőcök között játszon. RÁadásul ő már szobatiszta, olyan 2 éves körüliek között lenne jó neki...

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lányok!
MEGVAN!Elsők közt veletek tudatom, hogy piros Suzuki és az enyém, més nincs egy fél órája sem, hogy megkaptam.Remélem, hogy jó barátok leszünk.

Üdv mindenkinek, és jónapot, nekem már az van.

Melinda
adnilem

Adnilem, szívből gratulálok! Már ki is próbáltad? Majd kérjük a beszámolót az első útról.Kép

Ditta, itt is pocsék az idő. És ráadásul még egyedül is vagyok. De ha minden igaz, már nem sokáig.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Ditta: képzeld, Maci is csak 3 éves 10ig számol, és ismeri az z, u, e betűket, meg ki tudja még melyiket. Ő főleg meséket néz. Puzzle az hagyományos formában megy. A telefonomon meg feltudja oldani a bill. zárat. Kíváncsian várom a számlát. Kép Eszméletlenül okosak a mai gyerekek. Mi is csak ámulunk.

Gyöngyöske: az Avasi bölcsiben a 2-es ütemben vállalnak gyerekfelügyeletet, nem kell beíratni. Azt nem tudom mennyibe kerül. És azt hiszem a Selyemréten is van valahol egy ilyen. Mit tanulsz?
Nekem a kiscsaj pont államvizsga előtt született, úgyhogy az kimaradt. Nov.-ben pótolnám, ha engednek a gyerkőcök. Kép

Adnilem: gratula.

Ui.: este jön a kép, ha a kölkök elalszanak Kép Apa rendezkedett a gépen és nem tudom mit hova pakolt. Kép
pamacs

Sziasztok!

Betti!
Én a Corában vettem. Nem volt négyezer. És tényleg pici.Kép A laptopokhoz használnak ilyet.
A géptől Dórit sem lehet elparancsolni.Kép Nekem az a taktika vált be, hogy hátul kikapcsolom a tápot és nem tudja bekapcsolni a gépet, mert "fel van melegedve".Kép

Dodus!
Már van új, de nem tudom hová felrakni. Valamiért vacakol az uw ahová fel szoktam pakolni. Van egy isteni.Kép Tegnap játék közben elkezdte énekelni az O-Zonetól a Dragostea din tei-t. Hát valami csúcs ahogy románul énekel a csajszim.Kép
MMS: elvileg csak akkor tudod elküldeni ha benne van a kép a telcsidben. Oda viszont wapon keresztül tudod feltölteni, vagy úgy, hogy valakinek elküldöd a képet emilben, ő átalakítja, wapon letölti, és elküldi neked MMS-ben, amit Te tovább tudsz küldeni.
Na ezt most nemtudom érted-e.Kép
Először is azt kellene tudni, hogy milyen telcsid van. Melyik szolgáltató? Van-e wap előfizetésed. Meg lehetne oldani egy találkozóval. Ha vodás vagy, az én kártyámmal le tudjuk tölteni a Te telcsidre, aztán azt csinálsz vele amit akarsz.Kép Persze előtte nekem kellene a kép, hogy lekicsinyítsem és feltöltsem valamelyik tárhelyemre.

Tomek!
Üdv nálunk!Kép

Ditta!
Nem a Játszóházzal játszik véletlenül a lányod?
Dóri azt nyúzza állandóan.Kép Ha érdekel esetleg Manó Angol, Manó Kaland, Manó Matek, Manó Élővilág nekünk megvan. Dórinak ez még magas, de Veronikát már biztosan érdekelné.

Gyöngyöske!
Írtam feljebb, hogy a Corában. Balkezest nem láttam, de én mint balkezes egérkezelőKép rendesen tudom használni.

Melinda!
Gratulálok!
Remélem hamarosan láthatom is.Kép

K.

Mégis sikerült felrakni Dóri tegnapi énekét ide: Dóri románul énekel
A hangszórót tekerjétek fel, mert elég távolról vettem fel, hogy észre ne vegye.

KépKép

KépKép
kata007

SZiasztok!

Pamacs!
Köszi az infót. Én is valamilyen ilyesmire gondoltam. A Selyemrétiről már hallottam, lehet, hogy csütörtökön kipróbáljuk. Közgazdász leszek, nov. 30-ig le kell adni a szakdolit, haladok, de lassan. Te mit tanulsz?

Kata!
Derengett a Cora, csak nem volt időm visszakeresni, potyára meg nem akartam a párom kicitálni oda. Köszi. Gyöngy az Egyszervolt.hu -t nézegeti, a színezőt, kirakót, hangmemóriát kedveli. Hanga meg csak úgy szereti hallgatni rajta a dalokat. Engem érdekelnek a "manók", már nézegettem, de nem tudtam eldönteni, hogy érdekelné-e.
Sikerült meghallgatni Dórit. Kép Szuper. AZ én csajom, még mindig alig... Ezért is reménykedem, hogy egy kis közösség hetente 2-3-szor ebből a szempontból is jó lenne.

Melinda!
De jó! Gratula!

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

Minden kedves új csatlakozónak üdvözletKép

BettiKép
Miiii????? Hogy nekünk SEMMI dolgunk?? he-he..és amikor egész nap pizsamában voltam, mert nem jutottam el a fürdőszobáig??Kép
Gyerekek teljesen okék?

KataKép
Végre újra itt..végetért a jó kis nyári kamionozás?,Kép

GyöngyöskeKép
De jó, hogy rendbe jöttetek!Kép
És Gabi mondja, hogy van felesleg csipke??Kép majd megdumáljuk!

DodusKép
Ahogy mondod! nem bírok magammalKép Megint kitaláltam valamit a konyhába és most próbálom létrehozniKép Képet majd küldöm róla..Kép
Jól vagy? És kis Pocaklakó??

MelindaKép
Aztaaaaa..de jóóKép Csak szépen, óvatosan!Kép

Tomek, Pamacs!!Kép
Hol vannak a várva várt képek rólatok?,KépKép

ZsuzsaKép
Ha jobb lesz az idő, találkozhatnánk! Olyan kíváncsi vagyok már rátok!Kép

Szombaton aranylakodalomban voltunk.Kép Gabi nagyszülei most voltak 50 éves házasok..ÚÚÚgy teleettem magam, hogy csak a wc-re szaladgáltam végig a vacsora utánKép De csak azért is megettem, nem akartam otthagyni..még ma sem vagyok jól....én lüke..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Anyukák!
A GRIBEDLI KILKKELDE-t ismeritek?Az én gyerekeim nagyon szeretik.www.gribedli.eblap.hu/babaweb.htm
és ebből a képes ovis linkgyüjtemény.Keressétek meg, nagyon jó.

Melinda
adnilem

Melinda!
Gratulálok a kocsihoz, jó, és balesetmentes vezetést kívánok!!!
Ez a Gribedli oldal nem nyílik meg, mi is ez tulajdonképpen?

Kata!
Dóri dala éééédes. Honnan ismeri a román dalokat???

Gyöngyöske!
Ovihoz sok sikert, remélem élvezni fogja Hanga (kár, hogy ahová Gyöngy jár, nem lehet egy kicsit beadni, mert neked is biztos könnyebb lenne).

Koda, Zsuzsa!
Sétában én is benne vagyok, ma úgy néz ki, hogy még az idő is jobbra fordul (csak el ne kiabáljam!!!).

Jön valaki ma MM-re? Mi megyünk, ha minden igaz, mert a nyavalyámon már túl vagyok.

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Hát igen, ügyetlen vagyok.A Gribedli nem jött össze, megpróbálom másképp.www.gyerek.lap.hu -ból a gyerekekkől a Klikkelde.No ez a Gribedli klikkelde és ebből szoktuk mi a képes ovis linkgyűjteményt.

Melinda
adnilem

Lányok!
Láttátok a Tipp újságban a szoptatásról szóló cikket, benne az öt fiatal apányi, anyányi ember véleményét?Ha ők így gondolkodnak, mit lehet várni a többiektől?Kép Kép Kép

Melinda
adnilem

Ditta!

Milyen volt Molnár Dr a szüléskor? Én már évek óta járok hozzá magánrendelésre, de azt hiszem, a szüléshez nem lenne elég bizalmam hozzá, állandóan siet. Neked milyen volt?

Marika!

Olyan kórházat keresek, ahol a papa is ott lehet velünk egész nap, és nem 8 nő van összezárva, hanem csak mi vagyunk háborítatlanul. Azt hallottam, a Diósgyőriben van hasonló hotelrészleg, de úgy tűnik, téves volt az infóm.
humiva

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Kiguberáltam az egész papíros szemetesünket, de nem találom azt a szórólapot, amit a napokban dobtam ki. Éppen egy ilyen magánóvodát hirdettek, talán 2-7 éves korúaknak. A Tesco játszóházánál találtam, az ott dolgozók sem tudták, ki hagyta ott, de talán eltettek egyet. Mintha a Lévay utca környékén is lenne egy ilyen. A Lévay úton van egy óvoda, amit meg akartak szüntetni (lehet, meg is szüntették), ott szerintem tudnak róla.
Balkezes egér nincs, de át lehet állítani a gombokat valahol az egérbeállításoknál. De állítólag a balkezesek remekül meg tudják tanulni jobb kézzel is (Anyukám informatikát tanít, Ő mondta). Különben én is bal kézzel szoktam, ha Gerda jobb oldalon szopizikKép

Kata!
Köszi, utánanézek. Matyi is a játszóházzal játszik, meg a Manó Kalandot is szereti. Több manónk nincs, azok is jók?

Koda!
Na ugyeKép Annyira nincs dolgunk, hogy még azt is megengedhetjük magunknak, hogy egész nap pizsamábanKépKépKép Reggeliztem már én is délután négykor. Meg olyan is volt, hogy egyszerre ettem meg az ebédet, meg a vacsorátKép

Folyt. köv. mennem kell!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

KataKép

Nagyon édes Dóri.
Laurának is ez a kedvence, de ő csak annyit énekel, hogy "maijahíííí, maijahúúúú, maijaha-ha-ha" Kép Közben persze táncol ezerrel.

Gyöngyöske
Hanga pedig már régóta nem hord pelust...szóval ne aggódj. Néha jobban szeretném ha inkább bilizne, nem pedig megmagyarázná, hogy miért is nem azt csinálja amit én szeretnék Kép

Adnilem!
Gratula az autóhoz.
neva

Sziasztok!

Isten hozta az újakat!

Írtam jó sokat!
És hoppá!
Eltünt!

Melinda!
Graula az autóhoz! Csak bátran!!! Ahogy megbeszéltük!
Az iménti írásomban amely elrepült jól megírtam a véleményemet a Tipp újságbna olvashatókról! Kész voltam amikot elolvastam!
Kiket kérdeztek meg? 5 ilyen vélemény és éppen a Kismama cikkére reagálva.
Én bátran szoptattam Bencét közterületen! Még, hogy otthon! Húúúúúú. Nagyon gáz!!!!

Panka!
Nem tudom ,hogy úgy olcsóbb-e csak remélni tudom. Megnéztem 12800 Ft a "bóti ára".
Azért próbáltam gyűjteni, hogy ha telefonálok rá tudjak kérdezni!
Kimaradtam a tábláztaból!!!

VAN EGY JEGYEM SZOMBATRA! TEL. 70-559-83-89.

Betti!
gyógyuljatok meg! Hiányoztatok reggel!

Mindenki!
HA gondoljátok hétfőn 9-11 ig fel tudom ajánlani az egyik helységet ahol az MM van! Ott is lehetne mini talizni. Meleg van! Mindenki hoz egy játékot, rágcsát és beszélgetünk.
Tovább is maradhatunk csak annak már anyagi vonzata is van!
Nos?

Betti!
Hol van az az ovi? Bezárták? Kinek a körzete?

Én is tudok egy játszóházat. A szórólapot a Szinva park melletti üzletben kaptam. AZt az infót hallottam, hogy drága. A Sem. kórházzal szmben van valahol!

Gyorsan elküldöm!
k
kriszta13

Sziasztok!

Jelentem jobban vagyok.KépKép (Remélem nem szólom el magam.) Szerintem ez az összevissza idő visel meg ennyire.

EmeseKép
Nem sok mindenről maradtál le, annyian voltak, hogy szét se lehetett nézni rendesen. De azért vettem Beninek egy tök jó téli dzsekit 1490-ért. De nem adom fel, majd jövő héten már hátha kevesebben lesznek.

NevaKép
Gratu a vizsgához, tudtuk mi, hogy ügyes vagy.Kép

BeaKép
Örülök, hogy jól vagytok. Azért néha írjál egy kicsit magatokról.Kép

SylkeKép
Hú, úgy látom, hogy mi nagyon egyszerre lettünk babások.Kép Neked mikor volt az u.m.? Nekem 07.31. Szerencsére Róka bácsi engem most is elkerült, de van helyette más. Néha olyan jó lenne hányni egyett. Bocs.Kép

MarikaKép
PihizésKép Te tudnál Dorka mellett?Kép

BettiKép
Kis korkülönbség varázsa tetszett, felolvastam Lacinak is, csak hogy lelkileg feltudjon készülni arra, hogy mi vár ránk.Kép

KodaKép
Én is kíváncsi vagyok az új konyhádra. Majd kérünk róla képet. Olvastam egy (számomra) új repesztésről, érdekel?

DittaKép
Most, hogy ilyen ramaty idő volt én is elkezdtem aggódni, hogy mit fogunk mi télen csinálni?

PamacsKép
Üdv itt és gyere gyakran.

Melinda levelestársamKép
Gratu az új kocsihoz.Kép

ZsuzsaKép
Dehogy vettem zokon, csak te meg azt írtad, hogy 2005-öt írtam 2004 helyett és hát így ez sem jó.Kép

AnitaKép
Gyógyuljatok meg hamar.Kép

KataKép
Naaaaaaaagyon aranyosKép

DodusKép
MMS-ben sajna nem tudok segíteni.

TomekKép
Üdv itt, gyere gyakran.Kép

HumivaKép
Hát nem tudom, hogy itt Miskolcon fogsz-e ilyen kórházat találni?

Kriszta drágaKép
Hát tudod, az úgy működik, hogy aki sokáig nem ír azt kiszedem a táblázatból, ha újra jelentkezik visszarakom. Mikor sok időt kihagytál kiszedtelek, de mostmár ígérem, hogy visszateszlek bele. Múltkor elfelejtettem. De azért nincs harag ugye?KépKép

Óvoda, játszóház
A Lévay úton lévő ovi már nem üzemel szept-től. Pár házzal odébb van egy magánovi, de tudtommal ide nem lehet beadni a gyerkőcöt csak állandóra, az ára elég húzós 50e körül van egy hónap. Az SZTK-val szemben tényleg van egy gyerekmegőrző, de ez sem olcsó, ide éjszakára is lehet vinni a csemetét.

Mit szólnátok csüt-ön megint egy népkerti talihoz?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Dóri is imádja az egyszervolt.hu-t. Ő is a színezőt, a memóriát és a hangmemóriát játsza ott csak.
Szerintem a beszéd miatt ne aggódj. Talán igazad van, hogy a közösség hátha javít valamit, de hát Dórinak sincs rajtam kívül senki itthon. Dancsi suliban, apa dolgozik. Úgyhogy mi is csak kettesben dumálgatunk. Ne izgulj!Kép Gondolj arra, hogy ő mikor lett szobatiszta, és Dóri mikor lett.Kép

Koda!
Az már régen végetért.Kép Volt egy megrendelésem 30 db képre.Kép Gondolhatod, hogy éjjel-nappal azt csináltam. Egy ismerősömnek csináltam ajándékba két képet, ő bevitte az egyiket az irodájába, aztán még aznap délelőtt hívott, hogy ő ilyenből el tudna adni most azonnal legalább 30 db-ot. Vállalom? Hát, hogy a franca ne vállaltam volna.Kép

Melinda!
A link nem működik.Kép Jól írtad? Vagy csak most nem jön be?
Ok, a másikról már megy.Kép Benéztem. Dóri észrevette.Kép

Emese!
Sehonnan nem ismeri a román dalokat. Ez a szám most megy éjjel-nappalKép a rádióban.

Betti!
Szerintem jók, de Dórit még nem érdekli egyik Manó cd sem.

Neva!
Köszi!Kép Ezek szerint Te ismered miről van szó.Kép

Panka!
Köszi!Kép
Csütörtöki taliban benne vagyok.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Ma voltam dokinál,és minden ok,méhszáj zárt.De még továbbra is fekvésre vagyok itélve.Szednem kell megint a maternát,vmi vaspótlót irt na meg kupot mert vérezget az aranyerem.Na de lényeg babó jol van.Gyogyulást minden betegnek!!!!!!!!!!
Lenne 2 kérdésem:Szeretném megkérdezni akik a megyeibe szültek,hogy ott mit kell a gyerkőcnek bevinni?Mert hallottam hogy tipegőt,pelenkát stb be kell vinni.Valaki tud nekem válaszolni?
A másik dolog az lenne hogy ugye szüléskor kell a házassági papir de csak 1 hon.-nál nem régebbi.Igaz ez?Hol tudom azt kikérni?
Előre is köszi a választ.
Dodus!
Szerintem a szgépről át kell töltened (adatkábellel vagy infraporttal) a telcsire a képet.Aztán aktiváltatnod kell az mms szolgáltatást a telcsiden(felhivod az ingyenes számot és ott)és utána meg elküldöd.Remélem tudtam segiteni.Tényleg milyen lett a net?Megy rendesen?
pusz bea

bea
beatron

Sziasztok!

Csütörtöki taliban benne vagyunk mi is. Mikor?

Beatron
Én igaz, hogy a semmelweisben szültem, képzeld a férjem szaladgált szülés előtt egy héttel a házassági kivonat hiteles másolatáért, majd amikor szülőszobán voltam oda akartam adni és azt mondták, hogy nem kell. Na ennyit erről.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Bea!

Én a Megyeiben szültem és csak akkor kellett a babócának bevinni a cuccot amikor jöttünk haza. Anyakönyvi kivonatot pedig nem kértek tölünk, mert miskolci lakosok vagyunk.

Marika!

Az anyag begépelése folyamatban csak az ábrákkal van némi gondom. Mi volt az allergia vizsgálaton??
Puszi: a KIS BÁLNA

Panka!

be kell vallanom öszintén hogy egy évvel ÖREGEBB lettem,de 125-nek érzem magam.

Baba megörzés!

A Szinvapark mögötti bölcsiben ki van írva hogy a gondozónők vállalnak időszakos megörzést, akár a gyermek otthonában is. Közelebbi infót holnap kérdezek. Szerintem biztos olcsóbb, mint a magán megörző. A gondozónők is nagyon rendesek egy rossz szavam nincs rájuk.

Puszi Mindenkinek!!!!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

KataKép
Hát ez a Dóri...KépKép Nem semmi! Nagyon édes!
Igen, az egyik a Játszóház cd, a másiknak Játsszunk együtt a neve, hasonló hozzá. A manó-sorozatból nekünk a Manó muzsika van meg, ezért érdekelne az élővilágos, meg a kalandos.

MelindaKép
Gratula a jogsihoz!

HumivaKép
Majd magánban írok a dokival kapcsolatban, nem akarom itt a lányokat untatni.

Mi volt abban a bizonyos újságban, amin így kiakadtatok?? Valaki vázolja légyszi nagyvonalakban!

BeatronKép
Bár Magdi már megírta, de megerősítem, csak az a ruha kell, amiben hazahozod, én is vittem tartalék pelust, de mindig elég volt, amit a kórházban adtak, ha mégsem, akkor adtak többet.

MagdiKép
Hát akkor:
Kép

Ma voltam fogorvosnál, gyökérkezelni kell az egyik fogamat...Kép Most meg úgy sajog, amibe belepiszkált...Kép Remélem nem lesz gond, pedig állítólag már megszabadított az idegektől!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Itt vannak a képek Kép
később majd írokKépKép
pamacs

Ditta!

Várom a leveled, a címem: kemenymunka@yahoo.com.uk

Humiva
humiva

Sziasztok!

Dodus!
Nem is emlékeztem, hogy írtam a pöttyöket, de köszönöm érdeklődésedet, már jól vagyunk. Csak Matyi esett vissza, nem a betegségbe, hanem újra sír az ovi miatt és nem akar menni. Sok volt ez az egy hét szünet. A verekedés abbamaradt, gondolom majd most megint újrakezdi.

Tomek!
Én is üdvözöllek, gratulálok a BabádhozKép. Nehéz kezdet után már jól alakulnak a dolgok? Gerda január 22-én született, én ugyan nem feküdtem bent, de január elejétől szinte naponta bejártam. lehet, hogy találkoztunk is. Tomi miket eszik?

Melinda!
Gratulálok az autóhoz, használd bátran. A Tipp újságot én is olvastam, elég szomorúKép megnéztük a Gribbedlit (jól írom?), tényleg jó.

Gyöngyöske!
Most, hogy írták a lányok, én is azt láthattam, ami az SzTK-val szemben van. Azt felejtettem el, hogy a Kassai úti bölcsiben is van játszóház, mi ide jártunk. Ebédet is lehet kérni, akkor 12 után lehet elvinni a gyerekeket, ebéd nélkül 1/2 12-ig vállalják. Tavaly talán 200 Ft volt egy óra, de nem emlékszem pontosan.

Kata!
Meghallgattam Dórit, nagyon aranyosKép!

Humiva!
Nekem két császárom volt, így nem tudom milyen szülésnél, de meg voltam Vele elégedve. Azért siet, mert sok betege van és sokszor szülés miatt sietKép Nem elhanyagolandó szempont, hogy évek óta hozzá jársz, persze ha éppen ezért nincs bizalmad hozzá... És másképp is viselkedik a terhesekkel, mint egy sima kontrolnál, amikor aztán nem fog lelkizni. Persze lehet, hogy én elfogult vagyok.
A kórházról pedig az a véleményem, mint Pankának. Nem hiszem, hogy ilyet találsz Miskolcon!

Kriszta!
Jövő héten már megyünk. Ma még nem kellett a Gerda orrát szívni. Panka már leírta az ovit. Milyen jegyed van?

Panka!
Szóval a múltkor hánytál, most meg nem? Na, erre szokták azt mondani, hogy most biztos kislány leszKép, mert más a terhesség. Számolgattam, hogy Nálatok 26 hónap lesz a gyerekek között, úgyhogy hasonló a helyzet, mint nálunk. (Nálunk 28 hónap van.) Csütörtöki taliban benne vagyunk.

Bea!
A kórházba a Babának csak azt a ruhát kell vinni, amiben hazaviszed, Azt is elég akkor, amikor mentek haza. Textilpelust érdemes vinni a feje alá, az elég kevés van, meg talán jobb is a sajátod. Nem is adnak, csak annak akinél gond van a Baba bőrével. Akkor, ha van tiszta, de például hétvégén könnyen elfogyKép. Ja, erről jut eszembe, Magadnak se vigyél hálóinget, nem szabad sajátot (nem is érdemes), viszont érdemes vinni eldobható bugyit, meg WC-ülőke papírt. Bocs, ha nyilvánvaló dolgokat írok.
Pelenkát ötöt adnak naponta, nekem elég volt, betétet viszont csak kettőt, az nem elég.
Házassági anyakönyvi kivonatot akkor nem kell vinni, ha Miskolcon volt az esküvő. Nekünk itt volt, úgyhogy többet nem tudok.

Magdi!
Boldog születésnapot!

Pamacs!
Gratulálok a gyerkőcökhözKép! Merre laktok? A nagyfiú otthon van Veled?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

DittaKép

Hogy ne maradj ki az efféle gyöngyszemekből, gondoltam megkeresem és ideteszem a linket. Sajnos a téma annyira sem érdemes, hogy feltegyék a netre a cikket.
Szóval a Pizza Hut-os vita nyomán megkérdeztek embereket a nyilvános helyen történő szoptatásról. Egy védőnő elmondta a hivatalos álláspontot. Megkérdeztek két(?) étteremvezetőt: az egyik, egy gyorsétteremlánc vezetője elmondta, hogy tettek a mozgássérült WC-be egy széketKép (Ez egy nő volt). A másik étteremvezető a saját irodájába tereli a kismamákat (férfi). Ez elfogadható! Szerintem.
Az utca embere: öt vélemény (három kisgyermekes nő, két férfi, 21-31 évesek), az ötből kettő kifejezetten negatív (az egyik nő is). A másik három se túl pozitív.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Na, pont most nem kaptunk Tipp újságot, majd anyukámnál elolvasom, kíváncsivá tettetek.Kép

BeaKép
Kérdésedre már mindent leírtak a lányok. Más nekem sem jut az eszembe.

MagdiKép
ISten éltessen sokáig, még sok boldog 125 évet kívánok.Kép

DittaKép
FogadKép

PamacsKép
Nagyon aranyosak a gyerkőcök.

BettiKép
Nem, Benivel sem hánytam, de ez a terhesség teljesen más, mint az előző. Sokkal rosszabbul érzem most magam és valahogy a hasam is gyorsabban nő.Kép

TaliKép
Akkor csütörtök, Népkert. 10 óra jó lesz most is?

Puszi, Panka

panka

Tipp: elég felháborító. Azt nem értem, ha adohányosoknak kötelező dohányzásra kijelölni helyet, akkor miért nem lehet uerre köteletni legalább bizonyos helyeket, pl. sztk rendelő stb.???? Kb. egy wc hely kell neki meg pár szék. nem túl sok helyet foglal és nem is ktg-es. Kép

ovi ügyben lenne egy kérdésem: nem tudtok valami jó ovit. 2 nagy bajunk vagy:
1. Maci 1,5 éves kora óta nem alszik napközben
2. Iszonyatos mozgásigénye van
valami ötlet hova lehetne?
Kata: mi is meghallgattuk Dórit. nagyon édes. Kép

Gyöngyöske: én is közgazdász leszek kb. 1 hónap múlva, ha a cicfüggő engedi. Kép Pont államvizsga előtt született, akkor kimaradt. Most meg nem eszik -iszik semmit, tejcsit is csak ciciből. Legfeljebb jön velem. Kép

Bea: sajna ninsc elég hálóing a Semmelweis-ben, oda kellett sajátot vinni, mert ugye elsősorban a rászorulóknak (vagy inkább törzsvendégeknek) adnak.

Betti: Avas, II. ütem. itthon vannak mind2en. Maci majd csak jövőre kezdi az ovit. Sajna még nem szobatiszta, ráadásul nyáron volt egy műtétje, meg a kistesó stb. és úgyis késne egy évet, úgyhogy úgy döntöttünk maradjon még itthon.
pamacs

A Ti gyerkőceiteket hol tudom megnézni?
pamacs

A Ti gyerkőceiteket hol tudom megnézni?
pamacs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?