Sziasztok!
Dodus!
Nem is emlékeztem, hogy írtam a pöttyöket, de köszönöm érdeklődésedet, már jól vagyunk. Csak Matyi esett vissza, nem a betegségbe, hanem újra sír az ovi miatt és nem akar menni. Sok volt ez az egy hét szünet. A verekedés abbamaradt, gondolom majd most megint újrakezdi.
Tomek!
Én is üdvözöllek, gratulálok a Babádhoz
. Nehéz kezdet után már jól alakulnak a dolgok? Gerda január 22-én született, én ugyan nem feküdtem bent, de január elejétől szinte naponta bejártam. lehet, hogy találkoztunk is. Tomi miket eszik?
Melinda!
Gratulálok az autóhoz, használd bátran. A Tipp újságot én is olvastam, elég szomorú
megnéztük a Gribbedlit (jól írom?), tényleg jó.
Gyöngyöske!
Most, hogy írták a lányok, én is azt láthattam, ami az SzTK-val szemben van. Azt felejtettem el, hogy a Kassai úti bölcsiben is van játszóház, mi ide jártunk. Ebédet is lehet kérni, akkor 12 után lehet elvinni a gyerekeket, ebéd nélkül 1/2 12-ig vállalják. Tavaly talán 200 Ft volt egy óra, de nem emlékszem pontosan.
Kata!
Meghallgattam Dórit, nagyon aranyos
!
Humiva!
Nekem két császárom volt, így nem tudom milyen szülésnél, de meg voltam Vele elégedve. Azért siet, mert sok betege van és sokszor szülés miatt siet
Nem elhanyagolandó szempont, hogy évek óta hozzá jársz, persze ha éppen ezért nincs bizalmad hozzá... És másképp is viselkedik a terhesekkel, mint egy sima kontrolnál, amikor aztán nem fog lelkizni. Persze lehet, hogy én elfogult vagyok.
A kórházról pedig az a véleményem, mint Pankának. Nem hiszem, hogy ilyet találsz Miskolcon!
Kriszta!
Jövő héten már megyünk. Ma még nem kellett a Gerda orrát szívni. Panka már leírta az ovit. Milyen jegyed van?
Panka!
Szóval a múltkor hánytál, most meg nem? Na, erre szokták azt mondani, hogy most biztos kislány lesz
, mert más a terhesség. Számolgattam, hogy Nálatok 26 hónap lesz a gyerekek között, úgyhogy hasonló a helyzet, mint nálunk. (Nálunk 28 hónap van.) Csütörtöki taliban benne vagyunk.
Bea!
A kórházba a Babának csak azt a ruhát kell vinni, amiben hazaviszed, Azt is elég akkor, amikor mentek haza. Textilpelust érdemes vinni a feje alá, az elég kevés van, meg talán jobb is a sajátod. Nem is adnak, csak annak akinél gond van a Baba bőrével. Akkor, ha van tiszta, de például hétvégén könnyen elfogy
. Ja, erről jut eszembe, Magadnak se vigyél hálóinget, nem szabad sajátot (nem is érdemes), viszont érdemes vinni eldobható bugyit, meg WC-ülőke papírt. Bocs, ha nyilvánvaló dolgokat írok.
Pelenkát ötöt adnak naponta, nekem elég volt, betétet viszont csak kettőt, az nem elég.
Házassági anyakönyvi kivonatot akkor nem kell vinni, ha Miskolcon volt az esküvő. Nekünk itt volt, úgyhogy többet nem tudok.
Magdi!
Boldog születésnapot!
Pamacs!
Gratulálok a gyerkőcökhöz
! Merre laktok? A nagyfiú otthon van Veled?
Betti