Bogárka
A kengurú nekem is jobban bevállt, arról nincs képem, azt főleg kint, sétákhoz használtuk. Órákat el volt benne, csak szoptatni mentem vissza az autóhoz, és aztán róttuk a belváros utcáit, és intéztem a dolgaimat.
Hordozókendőm is volt, de azt nehezebb felkötni, vagyis inkább macerásabb, de valaki arra esküszik.
A babaerszény, inkább csak otthonra.
Nika
Használtan vettük, már nem emlékszem pontosan mennyi volt, de nem volt drága.
Mi is használtuk etetőszékként, két magaságba állítóható, jól lemosható, szóval nagyon praktikus.
Beze
Biztos minden rendben lesz, talán a hormonátállás nem ment zökkenőmentesen. Hiszen a 14. héten veszi át a lepény ezt a szerepet, és az átállásnál lehetnek ilyen jellegű gondok. Pihenj sokat!
Szerintem ennyi cipeléstől nem. Én is felemelem néha Regit (persze sokkal kevesebbszer, vigyázok magunkra) 14 kg. Most is cipeltem egy kicsit, a vasárnapi misén, néhány métert, és naponta többször emelem a WC-re, én is remélem nem lesz ebből gondom.
Inkább a sex, de én is beígértem a páromnak hogy a 12. hét után összebújunk. Egyébként Reginél a 12. hétig el voltam tiltva, aztán meg a görcsök miatt a 15. héttől végig, szóval gondolom most sem lesz másképp.
Jó volt visszanézni a képeket, olyan édes volt picinek, persze most is aranyos, de másképp.
A nagy képnézegetésben arra gondoltam, hogy mindeki rakhatna magáról, családjáról képet, mert jó lenne a nevek mellé arcot is társítani
Majd holnap én is rakok, de már fáradt vagyok, nemsokára fürdetés. Holnap meg vásárlós napot tartok, meg néhány ügyintézni valóm is van. Párom azt mondta, vegyek valami dögös ruhát magamnak
Remélem azért bírom az álldogálást, a turiba is megyek, ott biztos elleszek 1-2 órát. De már egy hónapja nem voltam így vásárolgatni, kicsit kell a kikapcsolódás. Regi addig a mamival lesz.
Holnap már talán nem lesz kánikula sem.
Ma voltam védőnőnél is, illetve csak elindultam, de pont ma szabin volt. A toxoplazma szűrésre akarok beutalót kérni, bár az is lehet, hogy nem ő adja, hanem az orvos. Reginél nem csináltattam meg, mert odafigyeltem nagyon. De most már nehezebb, mert Regi mamákkal sokszor simogat cicát, meg itt is még nyitott udvarunk van, és homokozik mindenhol. Na mindegy, szóval van néhány tényező, jobb elővigyázatosnak lenni.
Van aki megcsináltatta a toxoplazma szűrést?
Úgyis esedékes az első laborom.