Helló!
Mindenkinek gyógyulást!
Brigi, a Samu szerintem is nagyon jó! Főleg, ha valami jó vezetéknév van hozzá!
Pocak: hát tényleg én vezetek, nekem a legszélesebb pontján 107! 25+2 ma. Viszont én már 75 kg vagyok, és eredetileg is hetvenvalahány volt a derekam. Mostanában feszül is a hasam, szerintem pont nő. Tényleg, erről is volt szó (kicsit le vagyok maradva), szóval én néha tényleg úgy érzem, hogy nő, mert olyan, mintha szét akarna repedni, és semmi köze a fájásokhoz. És láthatóan nagyobb is lett, és egy egész kilót híztam egy héten. (Utóbbit sajnos csak ráfogom)
Kikocska,
nagyon durván hangzik nálatok ez a felújítás! Nem találtatok olyan kőművest, akinek van hol aludnia??!! Mi már felépítettünk egy házat, meg most finisben a tetőtér, de eddig a melósok max. kajáltak nálunk, jól néznénk ki, ha ideköltöznének!!!
Mondjuk a burkoló itt lakik, állandóra, mivel ő a férjem
Bagzer,
én a hónapokat úgy számolom, hogy hó végén töltök egyet-egyet, és kész. Szerintem mi jól vagyunk kiírva, mivel egy napra vagyunk, és mindig ugyanazt írod napra, amit én számolok, azaz vasárnapi fordulóval. Mondjuk február 2-nek köze nincs a vasárnaphoz... hu!
Hónapfordulók hétben számítva elvileg: 5 hó=23 hét, 6 hó=27 hét, 7 hó=31 hét, 8 hó=36 hét, 9 hó=40 hét. Persze egy hónap se 4, se 5 hét, hanem valami a kettő között.
Na megyek fürödni, én is próbálom a Kristonon átküzdeni magam, de csak a kádban van rá időm, és az a gyanúm, hogy megszülök, mielőtt megtudnám, mit is kell csinálni konkrétan.
Már amilyen gyakran én ráérek fürcsizni...
Ez a hátránya az anyaságnak, lehet rá készülni, hogy ha este 11-kor RÁM törne a palacsintaevési őrület, max süthetnék magamnak, de általában marad a kínai tészta, az csak 3 perc.
Mindegy, még szerencsés vagyok, a gyerekek este lefekszenek és alszanak reggelig, már most kivagyok a gondolatra, hogy ez a pici megint nem hagy majd aludni.
Asszem én vagyok a leggyerekebb ebben a családban, lételemem a kiszámítható, nyugodt élet.
Hát, kellett nekem harmadik gyerek.
Mindegy, most már asszem, ennyinél megállunk.
Na, nálam így néz ki a hormon-depresszió! Most kimutattam a fogam fehérjét!
Puszi:
Vica