Sziasztok Kismamik!
Megjöttünk.....
Köszi az izgulást, de kicsit elnyúlt ez a nyaralás...és a végén még a VOLT Fesztivál is....khm, bocs a hosszú nem jelenetkezésért!!!!!!
Nyaralás:
Horvátország kimaradt....nem volt rá már idő...annyi szép helyet végigjártunk Szlovéniában.....és megjött a jó idő igy időztünk Piranba és Pororozba....majd a Bohinji tónál....
jajj...azért volt fárasztó része is a nyaralásnak a barlangi túrák, azt hittem majd jobban birom, de elszállt minden állóképességem....viszont a látvány kárpótolt mindenért!Kicsit kiköltekeztük magunkat, hiszen....Szlovénia a kutyafáját bem túl occsó hely....
De mindegy, megérte! Apácska nem kapcsolta be a laptopot..kemyén 6 napig....ez akkora élmény volt Nekem!!!!:-))))
Volt Fesztivál:
Dalma végigaludta sz összes koncertet, persze nem menünk tömegbe csak a széléről és messziről hallgattunk, néztünk mindig....
Azé' ÁKos nem volt semmi...és a Prodicsáj is odavert.....és hát a Pál Utcai Fiúk....meg még sorolhatnám...na és a 400 ftos kukorica...ami nem ám fagyasztott volt, isteni! Apa kettesével hordta, merthát Én úgy kértem, hogy egy Nekem egy meg Dalmusnak!!!!
Dalma
Édeske jó van, sokat sokat mocorog, rugdos....és ami megdöbbentő...reagál Ránk....Apa hangjára, Anya hangjára...ha kinyomja a kiskezét megsimizem neki...és megint kinyomja! Kész zsepitemető vagyoook!
Tegnap nagyjából végigolvastalak benneteket Kismamik!
mennyi minden csodáa dolog történt Veletek is!!!Örülök Nektek nagyon!
Az újonnan csatlakozókat pusszantom!
Ma voltunk délelőtt megcsináltattuk az apaságit....20 perc volt az egész!!!
De ami érdeked, hogy a hölgyike közölte, hogy mégis mennünk kell közjegyzőhöz, mert megváltozott a családjogi törvény....és az élettársi kapcsolat is ugyanolyan, mint a házasság......de mivel mi még élettársi kapcsoltaban sem vagyunk, leszünk...igy a közjegyzőnek ki kell állitani egy igazolást, hogy NEM VAGYUNK ÉLETTÁRSAK........szerintetek?
Jó kis lehúzás megint...közjegyzői dij....stb.stb...pff...röhejes!
Ezért ronda módon úgy döntöttem és ne vessetek meg ezért, de az utolsó bőrt is lehúzom az államról, minden segély és minden ellátást igényelni fogok, sőt....!!!!Egyedülálló anyaként.....sokminden jár....de úgy gondoltam, nem fogok a véhletekig elmenni, hiyzen vannak nálam rászorultabbak is....khm...de ha igy, akkor Nekem is járjon minden az utolsó fillérig....
Na, és voltam ma megnézni a kiságyat itt Sopronban is vannak lerakatok, de hát...nem nyerte el a tettszésemet egyik sem....igy marad a netről való rendelés....megnéztem a mérteket igy tudom mekkora ami a neten van....és néztem babakocsit is....van egy leértékelt travel systemes Giordani kocsi.....2009-es modell, de kit érdekel...és nagyon tettszik! De Apa akkor már nem volt Velem, igy nem mertem egyedül dönteni!!!
De azért vettem pár dolgot: orrszivót, lázmérőt, hajkefét, vizhőmérőt, körömvágó ollót, takarót és a kiságy oldalára erősithető zsebes tárolókat....ilyeneket!
Pénteken megyek 14.30-ra 4Dre!!!! Alig vároooommmmmm!!!!!
Asszem hosszú lettem! Bocsi!
Pusz! Ma vagyok egész nap!
)))