Zsuzs de jó hogy jöttél, már hiányoltalak. Jó hogy tettél fel arcképet! Örülök hogy jobban vagy, de máskor nyugodtan "nyavalyogj" azért vagyunk itt
Aranyos a szüléstörténet amit írtál. Bár még ha nagyon fáj is, akkor is ki lehet bírni és lehet akarni másik babát, és újra végig csinálni. Nekem nagyon szarul sikerült, de hol érdekel már amikor ránézek a másfél éves lánykámra
Ne hagyd magad, minden terhesség más!!!! Nekem tök más a két terhesség és mindkettő lány úgy néz ki, szóval bármi lehet! Milyen nyelven fordítasz?
Avrenim a palacsintát azt meg tudom sütni kint is, úgyhogy azt csak azért nem szerepel a listában
, de különben nagyon szeretem. Szép idő volt tényleg idáig végig, most van kb. fél órája egy hatalma zuhé, úgy szakad az eső, most jöttünk be, eddig a teraszról néztük, olyan jó illat van a levegőben, kimosta ezt a fülledtséget, úgyhogy itt még az esőnek is hangulata van
Szerencsére hétfő-kedden elintéztem a lombtalanítást, kedden már székből, úgy hogy anyu hordta oda a cuccokat, mert délelőtt mondta a doki hogy akkor most kéne pihenni, meg nem emelni, amíg kiderül mi lesz a méhlepénnyel. De azért sikerült befejezni. Jobban vagy, kicsit bizakodóbban látod már a világot, vagy még mindig el vagy keseredve? Sokszor eszembe jutsz, sajnálom hogy ilyen szar most a helyzet, de annyira bizakodom hogy minden rendben lesz veletek és szépen minden megoldódik!!! Nekem is furi a sógornőd, minek szül akkor gyereket, ha ennyit lepasszolja
, fura. Most is viszem magammal Regit ha megyek erre-arra. Nem volt még tőlem el, max. pár órát., de még éjszakára se hagytam máshol.
Msi akkor jó lenne ha egy neműek lennének de kétpetéjűek
Az egyforma gyereknek én se örülnék, jó a változatosság, hogy mások, meg aztán biztos hogy sokszor még a saját szülőjüket is átvágják az egypetéjűek. Kíváncsi leszek nagyon mi lesz neked és drukkolok azért a fiúhoz
Gyorsan telik az idő szerintem is, nemrég nyitottuk a fórumot, még a terhességi tesztekkel, most meg már lassan közeleg a félidő
Ripsz-ropsz babázni fogunk, de az biztos hogy te majd vezeted a mezőnyt
Lenojo sajnálom hogy ennyire beteg Levi, szegényke tényleg jó kis születésnap
Neked nem mérik a baba hosszát? De furi
Én is azt hittem fiú, mert más ez a terhességem, de úgy néz ki mégis kislány, amire vágytunk, bár még kinőhet a kukac, azért én majd a 18-20. heti UH-ban fogok bízni 100 %-ban. Azért meg tudjátok ünnepelni a szülinapot?
Krisztin persze csak egészséges legyen, de azért a legtöbben azért húznak valamerre, szóval megy a drukk neked is
Én +4 kg-nál tartok
És te?
Csill írj pü-t Bettikének, tuti segít!
Dalmicsek örülök hogy azért ha lassan is de leesett a családnak és örültek! Szuper hogy Muffinnak szépen gyógyul a lába, ügyes kutyus. Aranyosak lehettetek éjszaka a kanapén, tényleg kis előkiképzés
Nem tudom Pesten merre laksz, de régen a Bosnyák téri piacnál árultak nagyon finom lángost, nem tudom még megvan-e.
Monka tuti hogy csinál UH-t a doki majd pénteken, nagyon drukkolok, hogy beválljon!!!
Rebeka szuper hogy minden rendben, beírom az új méretet! Látszik azért a babó, a hátán van ugye?
T.timi örülök hogy jó volt az első munkanap, aztán holnap gyere!
Salsifraga naaa mi volt???????
Hol vagytok?
Kis-Csillag, Syl