Új privát üzeneted érkezett!

T.timi és akkor nem is lesz választott dokid szülésre? Jó éjszakát, várlak kedden!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Hű, lányok, felgyorsultak az események. A szülők bekavartak, nem jó nekik a szerda, így HOLNAP megyünk bejelenteni a hírt!!! :?

Kép
salsifraga
 
 


Salsifraga akkor nagyon megy a drukk holnapra, nyugi!!!! Ha mégsem fogadják jól, akkor se keseredj el, az idő majd titeket igazol, de az is lehet kicsit emésztik és már örülni fognak, de remélem hogy az a verzió lesz hogy egyből örülni fognak neki!!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

Jó éjszakát, holnapi UH-soknak drukk, beírom majd az új adatokat és utána feltöltöm a táblát, T.timi neked a melóhoz drukk, Salsifraga neked a szülőkhöz, akkor eseménydús nap lesz holnap sokaknak!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok lányok!
jó sokat írtatok, hihetetlen sokminden történt veletek is!
Azért nem jelentkezetm, mert nagyon rosszul voltam, egész nap hányingerem volt, fájt a hasam, a gyomorsavtól a gyomrom is égett. Emiatt minden duplán megterhelö lett, a házimunkát sem tudtam normálisan ellátni, még az életkedvem is elmet. Nem akartam nektek nyavalyogni, panaszkodni, azért nem írtam. Vártam h. jobban legyek. Majd minden apropó nélkül egyik nap jobban lettem. Hihetetlenül megkönnyebbültem. Mivel nekünk kis családi vállalkozásunk van, a nehéz idökben apa átvállalta az én feladataimat is (amitöl tetejébe lelkiismeretfurdalásom is lett), és amikor jobban lettem belevetettem magamat a munkába. akkor meg örültem, h. ágyba kerülhetek. :)
Most felébredtem pisilni és nem tudok visszaaludni, azért írok így éjjel.
Nyufo:
Beállok én is a drukkolók közé és próbálok sok pozitív energiát küldeni, minden rendben lesz!
T.timi:
Sok sikert az új munkádhoz! Remélem tetszeni fog és jól érzed majd magad az új környezetben!
Salsifraga:
Szoritok a bejelentéshez! tuti örülni fognak a hírhez, egy pici baba érkezése csak örömöt okozhat!
Balimamika:
öszi a választ! Kívánom, hogy enyhüljenek a kellemetlen tüneteid! Kitartás!
Avrenim:
anyukám szerint, a sok rossz után csak jó jöhet! Innen csak felfelé van! Tudom könnyü mondani, hogy nyugodj meg, és minden megoldódik, de én is átéltem már hasonló nehéz, bizonytalan helyzetet, és tényleg így lett. :)
Most hirtelen nem is tudom, ki miröl számolt be még. Ezért elnézést azoktól ,akiket most kihagyok a felsorolásból! Mindannyiótoknak jó pocakosodást kívánok!

Végezetül egy kedves történet (szülési félelem ellen): Egy barátnöm kolléganöje nagyon alacsony fájdalomküszöbbel rendelkezett. A terhessége alatt nagyon parázott, szinte páni félelemben volt, hogy hogyan is fogja túlélni a szülést. Elérkezett a szülés és nem nagyon voltak fájdalmai, csak mensi görcsökhöz hasonló. A szülöszobában megvizsgálta az orvos, és mondta, hogy itt az idö. Erre a csaj kiment a folyosóra várakozni. A doki utánament pár perc múlva és megkérdezte hogy mégis mit csinál a folyosón. Mire a csaj: Várok! Doki: mégis mire vár? Csaj: Fájdalmakra! Doki: milyen fájdalmakra? Csaj: Rettenetes, elviselhetetlen fájdalmakra: Mire a doki: hát pedig jobb lenne ha bejönne, kül kint a folyoson fog világra jönni a baba. Kb. fél óra múlva megszült rettenetes fájdalmak nélkül. :D

Kép
zsuzs35
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem mindenk kiélvezte a hétvégi napsütést és volt kint a levegőn is!
Mi családi körben voltunk, grilleztünk húsikat, bográcsoltunk hagymásbabot, pizzát és túróspogit sütöttünk szóval sok sok kaja volt, én is kerülöm a mérleget majd.. jaj nagyon vonzott anyuék medencéje, de végül nem csábultam el, majd lehet máskor, legfeljebb utána használok pár napig pH segítő kúpot.

Van akinek már levették a hüvelyváladéktenyésztést 12. hét előtt? Most gondolkozom, hogy már nekem is aktuális, mert ahogy megfigyeltem, ha van baci a hüvelybe, akkor se mindig van tünete, éss az első 12 hétben nem akartam semmi gyógyszert,antibiotikumot szedni, ezért nem vettem le a tenyésztést magamnak.

Lenoja: nagyon cuki a 4D, képed!látták is hogy fiú vagy lányka lesz? Pesten csináltattad?

Nyufó: hmm élvezd ki Mo. összes gasztrofinomságát! Palacsintát se hagyd ki! Te jobban tudod, mit nem lehet Angliában megvalósítani. Sikerült a takarítást teljesen megcsinálni? Tényleg nagy szerencsétek van, hogy amióta itt vagytok ilyen szép az idő!

Krisztin:Csini az új képed! így már sokkal személyesebb, családiasabb a fórum, hogy arcokat is látunk :)

Salsifraga: Megy a drukk ma! remélem jó nagy póénnal készülsz előadni a babvárásodat! jaj egy durva bababejelentős sztori : távoli unokatesóm, aki férfi a családi körben vacsora közben azt mondta apjának: Hé fater, basztál már nagymamát? :shock: nah ez volt a bejelntés...szerintem nagyon gáz...
Én egyébként mindig is imádtam polgárpukkasztó lenni, tehát amit elvárnak tőlem annak a szöges ellentétjét megcsinálni, márcsak dafke azért is!

:arrow: A sógornőmet nagyon segítik anyósomék, éjjel-nappal ott vannak ők pelenkázzák fürdetik a ygereket és ha kint vannak a sógornőmék náluk akkor estére is lepasszolját a nagyszülőknek és az ágyukban alszik az unoka, ők keltek fel mindig etetni, pelenkázni, azok meg aludtak békésen tovább...vagy lepasszolja egy egész hétvégére a ygereket, még nem volt 8hónapos se és felé se néznek...
Nah én mondtam a páromnak nálunk ilyen nem lesz, én magamnak szültem a gyereket és nem fogom azért másnak az ágyába rakni, hogy úgyan úgy vagy jobban szeressék a gyerekemet! Elég őnző dolognak hangzik, de én így állok a dolgokhoz, legalább fél éves koráig nem fogom mások nyakába varrni a gyerekemet több napra..
Tőlünk is kérdezte már sógornőm, mikor visszük el már megint a gyereket, kölcsön adják ők meg addig rágyúrnak a következő lúrkóra...ez teljesen úgy hangzik mintha a nagygyereket már megunták volna és a kicsi lesz majd az újdonság...mint vmi tárgyak,játékok..pedig ha megszületik a kicsi akkor is a naggyal kell többet foglalkozni, mert ő sinyli meg az egészet, a kicsi csak eszik meg alszik még nem igényel annyi törödést..

nah elkalandoztam...bocsi

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Krisz
Még nem kókadok, ha lányok lesznek az se baj)) imádni fogom őket akkor is, meg már én is gondoltam rá hogy hol kötelező nekem barbit venni?:) majd a mamák megszórják őket ilyenekkel azért néha mikor látok egy szép kislányt én is elgondolkozom hogy egy kislány is jó lenne..majd kiderül sokat nem tehetek már…amúgy is apán múlt

nyufó
semmi baj, majd ma levadászok egy jó fokhagymásat. annyira fura alapból nem szeretem a fokhagymát, de most gyilkolnék érte Balóval nem voltam ennyire kivános, de annyira hullámzó kitalálom és kb 5 perc és elmúlik nem is értem miért akartam előtte annyira apa ezt az öt percet szokta kivárni) Hát én mindenképp úgy szeretném hogy egyneműek legyenek az ikrek, vagy fiú vagy lányok (más lehetőség nincs is remélem) de frászt kapok attól hogy olyan egyformák lesznek hogy én se tudom majd megkülönböztetni őket és a homlokukra kell írni a nevüket:S

salsifraga
huha szorítok, de nem hinném hogy gond lesz…nem hinném hogy ne örülnének egy unokának (legjobb tudomásom szerint nem 16 vagy, házas, lakás, értelme miért ne várnák már?:) anyukád elvileg már bőven babás volt ilyen idős korára nemde?? Én úgy gondolom a nyakatokba fognak ugrani)) de ha mégis akkor max megemésztik, nektek kell szeretni igazán tata meg mama majd összekapja magáz, főleg ha majd meglátják

Zsuzs35
aranyos történet, a sajátom is mellé rakhatnám hisz én fél 7re mentem be fél 1kor meglett Baló és az utolsó másfél órába éreztem csak fájdalmat ilyen is van…szülés előtt én se hittem el mikor azt hajtogatták ha elfogadod a fájdalmat könnyebb lesz, de azért úgy volt…meg hát az idő is megszépíti az emlékeket

avranim
hu hát van egyféle sógornőd…nem mondom hogy néha nem vigyázott a barátnőm pl Balóra de ez kb 2 éva latt 3x fordult elő, anya meg azt mondta akkor hagyhatom ott ha már tud beszélni és el tudja mondani mi baja meg hát 200 km-re laknak és ha gebasz van a gyerekkel kicsit necces hazaugrálni de ha hétvégén otthon vagyunk akkor simán vigyáz rá ha el akarunk Szegeden menni valahova.

Hú lányok én kiszámoltam (és nem akarom az ördögöt a falra festeni) hogy a 30. hetet okt 28. töltöm onnantól bármi lehet, én belőttem magam a 37. hét végére, de ember tervez isten végez….ja és rájöttem hogy július van:S megy a cidri…

kis-csillag
MERRE VAGY? MINDEN RENDBEN?

KépKép

KépKép
msi22
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:09-kor.
lenojo
 
 


megy ám az irka firka az ember elmegy kicsit hétvégére ti meg aztán termeltek, jó fél órámba tellett visszaolvasni, de jó volt. nekem is kicsit néha fájdogál a pocim, de remélem csak, hogy tudjam, hogy van:) ti súlyban hogy álltok? Én pénteken megyek az integrált eredményért.

t timi.
örülök hogy megnyugodtál, azért a védőnőre kíváncsi leszek mit mond.
Msi
Na erre mondják azt, hogy ingerületi változások Látod te legalább szépen be is tudod mutatni Sima ügy lesz a kettővel is.:) Rá fogsz érezni az ízére. Baloval megtörtént a bemelegítés, most jöhet a Nagy meccs!:)

Nyufo 8
Az isten beszéljen belőled ezzel a csajos dologgal kapcsolatban Bár mindegy az egészség az első!!

Zsuzs 35
Hát ez a szülés felkészítés jó Az első gyer4eküket vállalóknak meg egy kis megnyugvás is:D
Avrenim
Nekem levették a 12.héten a kenetet. Negatív lett phhhh. Kösz a dicséretet a kép az álom súlyos időben készült, na az nem most van. A sógornő érdekes.. nekem sem ez a meglátásom.
sokaknak nem írtam, de hát dolgoznom is kellene, igaz táppénzen vagyok... Na de én döntöttem így. Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


krisztin: nálam "még" csak 2 kg szaladt fel, de hihetetlen mennyire pocakosodom :D

krisz: mennyi a hasonlóság közöttünk :D én is 31 éves vagyok és jan. 7-re írtak ki. ja, és én is +6 kg-val kezdtem :D

lenojo: jobbulást a kisfiadnak és boldog születésnapot!

msi: nagy-nagy drukk az uh-ra, nagyon kíváncsi vagyok megmutatják-e magukat...

nekem sikerült tegnap úgy bedinnyéznem, hogy az éjjel 6-szor keltem fel :?
csill79
 
 


a vonalzóval kapcsolatban: bettike, majd én is kérhettem a segítséged???
csill79
 
 


Sziasztok:-) megjöttem végre én is, de totál el vagyok havazva (a hétvégén is), így nincs időm rendesen visszaolvasni, ezért bocsi,de most majd csatlakozom a beszélgetéshez:-)

Csill én is üdvözöllek itt :D
Spumilla sok sikert a bejelentéshez :D
Lenojo nagyon szép a babád, annyira aranyos formája van :D úgy megirigyeltem
UH-soknak megy a drukk :D :D :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok én is itt vagyok!

Jó kis hétvégi termés volt, de azért sikerült végigolvasnom.
Muffint tegnap vittük kontrollra, szépen gyógyul a sebe. Levették a kötést a lábáról, mert a levegő jót tesz a sebgyógyulásnak, de kapott szegényke egy gallért, amitől nagyon melege lett éjszaka, így felébresztett minket. Éjjel 2-kor ez volt a kép: ülünk a kanapén jobbról balra: Muffin, apa, én és nézünk ki a fejünkből, ablak ajtó tárva nyitva, hogy jöjjön be egy kis levegő. Rájöttem, hogy mi már most gyakorolunk a szülőségre :)

Anyának is elmondtam a hírt, kicsit lassan esett le neki. Már már kezdtem megharagudni rá, mert egyből megkérdezte, hogy akkor most a munkahelyemmel mi lesz? Ez volt az első kérdése. Mondom neki kit érdekel?
Aztán megmutattuk neki az UH dvd-t és ott elsírta magát, meg kellett néznünk egymás után többször is, szóval boldogság volt :)
Utána telefonon elmondtam a bátyámnak is, aki Angliában él. Na ő meg azt mondta, hogy nem hiszi el és azta, meg szóhoz sem jutott. Meg, hogy neki is be kéne újítania egy nőt, gondolom meg akart előzni a babával. Rá is kezdtem megharagudni, de aztán írt egy sms-t, hogy mennyire szeret, így elszállt a dühöm:)
szóval az én családom lassú reagálású, de azért boldog :)

Salsifraga ne aggódj, én is izgultam, aztán minden jól sült el. Örülni fognak, hiszen unokájuk lesz és ez az ő korukban a legnagyobb boldogság!

Nyufó de megkívántam a lángost! Hol lehet Pesten lángost kapni vajon?
A koviubi nekem is megvolt, anyukám csinált és nagyon finom lett :)

msi örülök, hogy Baló túl van a nehezén.

Én 5 kiló többlettel indultam, épp a leküzdésén fáradoztam, amikor megfogantam, azóta kb fél kilót híztam, viszont a pocakom megnőtt, gondolom a mozgáshiánytól. Ettől a héttől kezdve szeretnék újra mozogni. Be kellene szerezni kismama jógát dvd-t. Van egyáltalán ilyen?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Sziasztok!
éppen szöveget fordítok, igy szgép közelben vagyok, pihenésképp gondoltam beugrok. :)
Képzeljétek a környezetem megpróbál fiút beszélni belém. Talán azért mert lányom van. :D Mindenki azt mondja, h. az eddigi tüneteim egyértelmüen fiús terhességre utalnak. Sztem ez hülyeség. Nincs külömbség fiús és lányos terhesség között. Mit gondoltok erröl?

Kép
zsuzs35
 
 


Dalmicsek:
örülök, h. jobban van a kutyusod! A mi kutyunk is a család teljes jogú tagja, néha tényleg úgy kell velük törödni, mint a kisgyerekkel. :)

Kép
zsuzs35
 
 


-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:12-kor.
szonce82
 
 


Csill:Szia új tagunk! Dolgozol még a babavárás mellett? Van már gyermeked? Nyufónak kell pü írni és ott is betud rakni atáblázatba, spumilla meg a google táblit csinálja.

Tényleg Lányok, vki megtudja adni a jelszavát a gmailhoz, én csak azért csináltattam fiókot hogy a táblázatba be tudjak lépni, de azóta elfelejtettem a jelszót, címet mindent és nem tudom ennél az angol vacaknál visszavarázsolni a gmail-t...szóval ha másnak is csak azért lett fiókja mint nekem, és nem emailezik rajta, nem adná meg a címet hogy azon keresztül beléphessek a táblába?

Zsuzs: Te is szép képet raktál fel magadról, nem tudom miért, de olyan ismerősnek talállak vagy vkire emlékeztetsz, nem tudom...Te is bp.i vagy?

Msi: azt gondolná az ember, hogy fiú után lányzóra vágyik az ember, meg egy kis erősításre női fronton, dehát mindenki más! Majd a sors eldönti, tök jó lesz szép nagy családnak lenni!de húzzatok bele mert csak párosan szép az élet és 3gyerek nem gyerek, kell egy 4.is :P nah csak vicc, gondolom apa hallani se akar most 4gyerekről..
Az ikreknél 34.héttől érettnek számítanak, szóval ha akkor születnek már elméletileg tudnak egyedül lélegezni stb..azért a legtöbb ikres mami nagyon nehezen bírta az utolsó heteket már, alig várták hogy 34be legyenek és akkor mikor indul be magától.
A magnéziumot mindenképpen egyed 34.hétig , a magneb6 ból max 3X2tablettát!

Szonce: ha nincs panaszod nem vesződik vele az orvos, de van aki biztonság kedvéért leveszi a hüvelytenyésztést, én úgy tudom trimeszterenként egyszer le kell, a 36.héten csak streptococcus szűrést néznek, mert a hüvelyiszülésnél a baba benyalhatja, és akkor antibiotikum kúrát kell kezdeni ahogy megszületett.

Dalmicsek: Hát a család reakcióját nem mindig tudja előre az ember..én anyunak is az volt a kérdése és a munkahellyel mi lesz, de az ő idejükbe még nem volt tényleg ilyen probléma, mindenki talált munkát még gyerekszülés után is, sőt visszavette a régi munkahelye..Ilyen piactéren, strandoknál lehet főleg kapni lángost. Nálunk a 18.kerben van egy nagyon jó az 50 villamos végállomásnál(Béke tér), és még sonkát is sütnek a lángos közepébe, úgy rá a sajt meg tejföl...nyami-nyami :roll:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Csill:Szia új tagunk! Dolgozol még a babavárás mellett? Van már gyermeked? Nyufónak kell pü írni és ott is betud rakni atáblázatba, spumilla meg a google táblit csinálja.

Tényleg Lányok, vki megtudja adni a jelszavát a gmailhoz, én csak azért csináltattam fiókot hogy a táblázatba be tudjak lépni, de azóta elfelejtettem a jelszót, címet mindent és nem tudom ennél az angol vacaknál visszavarázsolni a gmail-t...szóval ha másnak is csak azért lett fiókja mint nekem, és nem emailezik rajta, nem adná meg a címet hogy azon keresztül beléphessek a táblába?

Zsuzs: Te is szép képet raktál fel magadról, nem tudom miért, de olyan ismerősnek talállak vagy vkire emlékeztetsz, nem tudom...Te is bp.i vagy?

Msi: azt gondolná az ember, hogy fiú után lányzóra vágyik az ember, meg egy kis erősításre női fronton, dehát mindenki más! Majd a sors eldönti, tök jó lesz szép nagy családnak lenni!de húzzatok bele mert csak párosan szép az élet és 3gyerek nem gyerek, kell egy 4.is :P nah csak vicc, gondolom apa hallani se akar most 4gyerekről..
Az ikreknél 34.héttől érettnek számítanak, szóval ha akkor születnek már elméletileg tudnak egyedül lélegezni stb..azért a legtöbb ikres mami nagyon nehezen bírta az utolsó heteket már, alig várták hogy 34be legyenek és akkor mikor indul be magától.
A magnéziumot mindenképpen egyed 34.hétig , a magneb6 ból max 3X2tablettát!

Szonce: ha nincs panaszod nem vesződik vele az orvos, de van aki biztonság kedvéért leveszi a hüvelytenyésztést, én úgy tudom trimeszterenként egyszer le kell, a 36.héten csak streptococcus szűrést néznek, mert a hüvelyiszülésnél a baba benyalhatja, és akkor antibiotikum kúrát kell kezdeni ahogy megszületett.

Dalmicsek: Hát a család reakcióját nem mindig tudja előre az ember..én anyunak is az volt a kérdése és a munkahellyel mi lesz, de az ő idejükbe még nem volt tényleg ilyen probléma, mindenki talált munkát még gyerekszülés után is, sőt visszavette a régi munkahelye..Ilyen piactéren, strandoknál lehet főleg kapni lángost. Nálunk a 18.kerben van egy nagyon jó az 50 villamos végállomásnál(Béke tér), és még sonkát is sütnek a lángos közepébe, úgy rá a sajt meg tejföl...nyami-nyami :roll:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


dalmicsek
jó hogy jobban van a kutyuli:) hát igen egy kis éjszakázás:)))gyakorolni kell:) a lényeg hogy örülnek a szülők is:) nálunk karácsonykor még nem akartuk bejelenteni mikor Balóval voltam várandó, 20.án teszteltem, de a karivacsi alatt már azon poénkodtak hányan is ülnek az asztalnál:) Annyira vigyorogtunk meg nem ittam (no nem mintha amúgy vedelnék, de fura volt nekik hogy egy pohár bort se:)) amúgy lángos elvileg az árkád mellett (illetve a sugár mellett inkább) láttam kiírva, de akkor még nem írtatok róla és nem akartam enni így nm tudom milyen:)

csill79
köszi:) mi tegnap betermeltünk egy 10 kg-s dinnyét, nagyon fini volt:)) meg is ettük...csak hát így esélyem se volt kimozdulni...elég gáz, de akkor is eszek még dinnyét:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Avrenim:
köszi, 2 évig Budapesten éltem, dolgoztam. Pont 1 éve költöztünk el.
Lenne 1 kérdésem hozzád, mint szakemberhez. :oops:
Szóval mivel az unokatestvérem a cistas fibrosis hordozója, engem is elküldött a dokim génvizsgálatra. Az lenne a kérdésem, hogy elöször engem vizsgálnak meg, hogy egyáltalán hordozom-e a betegséget, v. rögtön a babát nézik (méhlepény mintavétel)?
Válaszodat köszönöm elöre is!

Kép
zsuzs35
 
 


avranim
nálunk pont apa akarna 4 gyerek, én mondtam kettő vállalok a többit oldja meg..a kis ravasz csak rám tukmált 3 gyereket :lol: mondjuk én a mai napig van hogy azt érzem Baló elég (vagy nagyon rossz napokon hogy egy gyereket se akarok :oops: ) de azt hiszem apa is kellően be van tojva az ikrektől így lemond a 4. gyerekről, főleg hogy esélyes hogy azok is ikrek lehetnek:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi22:
:lol:

Kép
zsuzs35
 
 


Zsuzs: nagy tapasztalatom nincs e téren, de találtam egy linket neked:
http://www.betegszoba.hu/betegsegek/gye ... _fibrozis/

Azt írja gyakoribb hogy spontán mutáció miatt alakul ki, de lehet az is hogy vki hordozza a családban..gondolom a te génjeidet vizsgálják, hogy hordozod-e, ha nem akkor valószínű mutáció miatt lett az unokatesódnak, de ő már hordozza is a hibásgént..szóval neki jobban kell vigyázni milyen párt választ, mert növelheti az esélyét a betegség örökítésének.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


ok, tehát valószinüleg elöször nem rögtön a hasamban turkálnak majd (bevallom nagyon tartok a méhlepény mintavételtöl :oops: ), hanem az én véremet vizsgálják

Kép
zsuzs35
 
 


Dalmicsek hát neked se ment akkor könnyen a bejelentés, de legalább már örömmel várják az unokát :D Látod és sikerült a Muffin műtétje is:-) nagyon örülök, hogy jobban van már, hamar helyre fog jönni:-)
Salsifraga megkérdezhetem, hogy miért tartasz a bejelentéstől? (lehet hogy már írtad, de nem találtam) De csak ha nem gond :!: De biztos nagyon boldogok lesznek :D Amúgy a kutyusod hogy érzi magát?
Msi ez a babaszámos sztori nagyon vicces :lol:
Lenojo hogy van a kisfiad? Azért boldog szülinapot neki :)
Timi majd mesélj, hogy milyen az új hely :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Szonce már alig várom a pénteket, akkor megyek a dokihoz, és remélem tényleg olyan jó, mint amit hallottam :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka az tök jó, hogy mész dokihoz! ez UH is ugye?
Már meg lesz két keze két lába, ez nagyon izgi! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek köszönöm :D aranyos vagy hát szerintem lesz UH is, mert most váltottam dokit, aki szülész is és még semmilyen vizsgálatom sincs meg eddig, de azért gondolom megnéz UH-n is, mivel még nem voltam nála :D Remélem jól fog már látszani a picikém, mikor utoljára láttam még nem volt kivehető :!: látom neked se ment akkor könnyen a bejelentés, de legalább már örömmel várják az unokát Very Happy Látod és sikerült a Muffin műtétje is:-) nagyon örülök, hogy jobban van már, hamar helyre fog jönni:-)

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


sziasztok lányok!

na megjöttem a dokitól. most még csak magánrendelésen voltam, holnap lesz a genetikai ultrahang, csütörtökön meg a vérvétel a kombinálthoz

6cm a babám, és eddig úgy néz ki minden a legnagyobb rendben van vele (kopp kopp), a doki azt mondta a nyaki redő is 3mm alatt lesz, de majd a pontos vizsgálat holnap lesz

most csak beugrani volt időm, sajnos visszaolvasni most nem tudok, de majd este. sajnos eléggé el vagyok havazva

lenojo: jobbulást a kisfiadnak. remélem hamar meggyógyul. és boldog szülinapot neki

dalmicsek: örülök hogy jól sikerült a bejelentés. biztos hatalmas az öröm. és jobb később mint soha :D

az ultrahangosoknak illetve a gondozásra menőknek nagyon sok sikert és majd számoljatok be róla, én meg megpróbálom bescannelni az ultrahangos fotót, bár nem túl jó minőségű

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Kép

íme a fotó. sajnos elég nehezen kivehető. ráadásul arcoskával lefelé volt a baba, de hátha holnap jobb képet kapok :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Rebeka gratulálok a szép eredményekért és megy a drukk a következő vizsgálatokhoz is :D :D :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


köszönöm monka! neked is szorítok én is a dokihoz :D
már te is szépen növögetsz, nagyon megy az idő :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


igen Rebeka annyira hihetetlen már, hogy 9 hetesek vagyunk :D köszönöm a drukkot :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok!

Csak jelenteni jöttem... megvagyok, minden oké, csak ma estig van meló és ezét nem tudok írni, de közben azért olvaslak titket mikor van pár perc időm csak írni nem tudok közben mindig.

Köszi mindenkinek a drukkot, nagyon jó volt az új hely, tök hamar eltelt az idő,remélem ilyen jó is marad végig. Most meg várom a régi helyen a rendelésre a doktornőt, de még nem jött :?

rebeka: gratula az Uh-hoz, örülök, hogy minden oké :) :)

monka: már csak 2 nap és mehetsz te is, szuper :D

Én is most beszéltem a védőnővel, meséltem neki a hetekkel való kavarodást, azt mondta semmi gond, mert szokták így számolni ha sok nap telik el az utolsó menszi meg a fognatatás között, azt mondta nincs semmi baj ezzel.
Kérem időpontot is 20-án megyek kombinált tesztre, meg a dokimhoz is 12 hetes UH-ra :) aznap szabiznom kell :)

Most megyek, mert itt nem annyira szabadna netezni, főleg nem tarsalgóba, de nem bírtam ki, hogy ne írjak nektek :D
Ma már nem hiszem, hogy írok, de holnap mindenképp jelentkezem, addig is mindenki vigyázzon magára, és a picurra is! :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


monka: most nézem, hogy a végén kiderült, hogy csak 5 nap van közöttünk :lol: :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Zsuzs de jó hogy jöttél, már hiányoltalak. Jó hogy tettél fel arcképet! Örülök hogy jobban vagy, de máskor nyugodtan "nyavalyogj" azért vagyunk itt :lol: Aranyos a szüléstörténet amit írtál. Bár még ha nagyon fáj is, akkor is ki lehet bírni és lehet akarni másik babát, és újra végig csinálni. Nekem nagyon szarul sikerült, de hol érdekel már amikor ránézek a másfél éves lánykámra :lol: Ne hagyd magad, minden terhesség más!!!! Nekem tök más a két terhesség és mindkettő lány úgy néz ki, szóval bármi lehet! Milyen nyelven fordítasz?

Avrenim a palacsintát azt meg tudom sütni kint is, úgyhogy azt csak azért nem szerepel a listában :lol: , de különben nagyon szeretem. Szép idő volt tényleg idáig végig, most van kb. fél órája egy hatalma zuhé, úgy szakad az eső, most jöttünk be, eddig a teraszról néztük, olyan jó illat van a levegőben, kimosta ezt a fülledtséget, úgyhogy itt még az esőnek is hangulata van :lol: Szerencsére hétfő-kedden elintéztem a lombtalanítást, kedden már székből, úgy hogy anyu hordta oda a cuccokat, mert délelőtt mondta a doki hogy akkor most kéne pihenni, meg nem emelni, amíg kiderül mi lesz a méhlepénnyel. De azért sikerült befejezni. Jobban vagy, kicsit bizakodóbban látod már a világot, vagy még mindig el vagy keseredve? Sokszor eszembe jutsz, sajnálom hogy ilyen szar most a helyzet, de annyira bizakodom hogy minden rendben lesz veletek és szépen minden megoldódik!!! Nekem is furi a sógornőd, minek szül akkor gyereket, ha ennyit lepasszolja :shock: , fura. Most is viszem magammal Regit ha megyek erre-arra. Nem volt még tőlem el, max. pár órát., de még éjszakára se hagytam máshol.

Msi akkor jó lenne ha egy neműek lennének de kétpetéjűek :lol: Az egyforma gyereknek én se örülnék, jó a változatosság, hogy mások, meg aztán biztos hogy sokszor még a saját szülőjüket is átvágják az egypetéjűek. Kíváncsi leszek nagyon mi lesz neked és drukkolok azért a fiúhoz :lol: Gyorsan telik az idő szerintem is, nemrég nyitottuk a fórumot, még a terhességi tesztekkel, most meg már lassan közeleg a félidő :shock: Ripsz-ropsz babázni fogunk, de az biztos hogy te majd vezeted a mezőnyt :lol:

Lenojo sajnálom hogy ennyire beteg Levi, szegényke tényleg jó kis születésnap :( Neked nem mérik a baba hosszát? De furi :shock: Én is azt hittem fiú, mert más ez a terhességem, de úgy néz ki mégis kislány, amire vágytunk, bár még kinőhet a kukac, azért én majd a 18-20. heti UH-ban fogok bízni 100 %-ban. Azért meg tudjátok ünnepelni a szülinapot?

Krisztin persze csak egészséges legyen, de azért a legtöbben azért húznak valamerre, szóval megy a drukk neked is :lol: Én +4 kg-nál tartok :oops: És te?

Csill írj pü-t Bettikének, tuti segít!

Dalmicsek örülök hogy azért ha lassan is de leesett a családnak és örültek! Szuper hogy Muffinnak szépen gyógyul a lába, ügyes kutyus. Aranyosak lehettetek éjszaka a kanapén, tényleg kis előkiképzés :lol: Nem tudom Pesten merre laksz, de régen a Bosnyák téri piacnál árultak nagyon finom lángost, nem tudom még megvan-e.

Monka tuti hogy csinál UH-t a doki majd pénteken, nagyon drukkolok, hogy beválljon!!!

Rebeka szuper hogy minden rendben, beírom az új méretet! Látszik azért a babó, a hátán van ugye?

T.timi örülök hogy jó volt az első munkanap, aztán holnap gyere!

Salsifraga naaa mi volt???????

Hol vagytok? Kis-Csillag, Syl

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Timi igen, elvileg 5 nap, de azért remélem az UH-mon is minden oké lesz :D De én sajna csak pénteken délután megyek U-ra :cry: :cry: olyan messze van még :cry: annak viszont örülök, hogy szupi az új helyed és hogy jól érzed magad ott :D majd írj, amint lehet :D :wink: Vicces lenne egyszerre szülni :wink: amúgy én még nem is voltam védőnőnél :( még vizsgálatok se voltak nekem, csak az UH (de ez a dokiváltás miatt van), de ha megyek pénteken, akkor utána már minden megy a maga útján :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


salsifraga: megy a drukk. úgy izgulok :lol: biztos azért, mert mi is a hétvégén jelentjük be a szülőknek

rebeka: nagy-nagy gratula :lol:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


szonce: honnan van Neked terhességi menetrended?
Nekem nincs :roll:

A többieknek is van?

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Nyufó köszönöm a drukkot :D én bizakodó vagyok :D nekem nem is szívhanghallgató kéne otthonra, hanem UH :lol: annyira szeretném már látni megint a picimet :( már 2,5 hete nem láttam :( és te most hogy vagy? jól telnek a napok? :D

Lányok, amúgy mikor szervezünk találkozót :?: :?: :?: :?: :?: :D (már egyszer mintha szóba került volna)

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


nyufó nekem a Lehel tér van közel, szóval remélem odaérek zárás előtt egy fini lángosra :)
Nálam ez a kívánósság sokkal jobban felerősödött, nem tudom Ti hogy vagytok ezzel.

monka én tök szerencsés vagyok, mert a barátnőm anyukája ultrahangos és mondta is, hogy ő is meg akarja nézni, hogy minden rendben van-e, így ha legközelebb megyek feléjük, akkor becsempész és megkukkoljuk a babát soron kívül :)

Lányok én a reptéren dolgozok és elég sűrűn át kell mennem a mágneskapun nap mint nap. Szerintetek a mágneskapu okozhat valamilyen kárt?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nyufó: köszönöm a gratulációt meg azt is hogy beírod a táblába. elvileg a baba most hason van :D azt mondta a doki hogy ez a szokásos magzat póz. hááát én ezt nem tudom. de arccal lefelé van a képen is :D

irbil: neked is köszi a gratulációt.
nekem is van ilyen "menetrendem". a védőnő töltötte ki és adta oda, hogy mikor mi lesz esedékes. azt nem tudom mindenhol adnak e ilyet. úgyis az orvos határoz meg mindent végül. nálam már most felborult a menetrend ugye. nekem előrehozták a cukorterhelést is. szóval ez csak egy támpontot ad

timi: örülök hogy tetszik az új hely. meg annak is hogy nem keseredtél el a 9 hét miatt. a doki biztos tudja, bízz benne. jó munkát kívánok és ha tudsz majd jelentkezz.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


sziasztok lányok :)

na megvettük ma a bababutorokat,meg találtam egy szép unisex bergonos babakocsit,hát nem tudtam otthagyni.jól le is volt árazva,igy az is megvan :)

anyósnál lepakoltuk igy én már nem is látom,mintha nem is lenne :D

kpek majd akkor készülnek ha ki lesz :D festve és a helyén lesznek a cuccok :)

KépKép
bettike83
 
 


tényleg rebeka gratulálok a jó eredményekhez és szorítok holnapra.
Elég nehéz kivenni a babád ezen a képen, de azt hiszem sikerült megtalálnom :)
nem lehet, hogy rosszul tarthatta a gépet, mert az én képeimen pont fordítva van ez a háromszög vagy cikkely (ha érted, mire gondolok). De a lényeg, hogy ott van és jól van :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek az annyira szuper lehet :D :D használd is ki :D :D Hát nem akarok hülyeséget mondani a mágneses kapuról ( a te esetedben) de szerintem mindenképpen kérdezd meg a dokit :shock:
Most addig mondtátok a lángost, amíg meg nem kívántam :(

Bettike ez szuper hír :D :D :D :D :D nagyon kíváncsi vagyok a cuccokra :D :D :D :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Rebeka én is megtaláltam a babádat :D már szép nagy :D gratula :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


bettike gratula a cuccokhoz, akkor már meg is van minden, nem?

Nekem anyukám a lelkemre kötötte, hogy csak az utolsó 3 hónapban vásároljak babacuccot, mert ő még nálam is babonásabb :) Nem is baj, most még úgysincs gyerekszobánk.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Rebeka rosszul fogalmaztam :lol: szóval úgy értettem hogy a háta van felül, szóval fejjel lefele van, balról fejecske, poci, a végén a lábacskák, szerintem kivehető jól :lol:

Irbil de izgi, akkor te is majd írd meg, hogy mit szóltak a szülők!!!

Monka az a baj ha lenne itthon UH, akkor tuti hogy minden nap megnézném a babát és az nem biztos hogy jót tenne, így viszont az ember kénytelen kivárni az időt :lol: Köszi a kérdést, jól vagyok, átbillentetem most már, teljesen optimista vagyok. Az idő gyorsan telik itthon, már több mint egy hét eltelt, olyan rossz hogy ilyenkor mindig repül az idő :cry: Na de sebaj, kiélvezzük minden percét!

Dalmicsek, remélem hogy sikerül megvenni a lángost, jó étvágyat hozzá :lol: Nem tudom a mágneskaput, a dokidat nem tudod megkérdezni ha mész?

Bettike ügyes vagy, akkor sikerült beszerezni mindent :lol: Képeket akkor majd később, babakocsiról se tudsz?

NLZS mindenkit puszil, nincs net neki Balcsin, majd valószínű jövő hét elején tud írni.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Nyufó én se bírnám ki, hogy ne nézzem meg minden nap és tuti elemezném, hogy mily hogyan fejlődött rajta :D Igen, megértelek, itt gyorsabban megy az idő, de van egy szuper családod és így legalább boldogan telik el :D És örülök, hogy most már jobban vagy :D Irigyeljük Nlzs-t és aranyos, hogy gondolt ránk:-)

Mára elköszönök, majd holnap jelentkezem :D pocakos estét mindenkinek :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka, avrenim: köszi az üdvözlést :D itthon vagyok betegállományban és az első baba lesz. nyufónak már elküldtem az adataimat és hamarosan én is benne leszek a táblázatban :D

rebeka: gratulálok a babódhoz, szerintem is szépen kivehető :D

dalmicsek: http://kismamajoga.lap.hu/, itt található dvd is. Babavárás előtt is jógáztál? Én is kipróbálnám szívesen, de nem tudom lehet-e...

msi: én már nem merek dinnyét enni, tényleg borzasztó éjszakám volt . viszont ma karfiollevest főztem, mert azt kívánta a szervezettem :D de megint sikerült kicseszni magammal, úgy felpuffadtam, hogy csak na... :D
csill79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?