Sziasztok!
Végre idejutottam!
Msi
Sajnálom a mandulagyulladást! Remélem hamar túl lesztek rajta. Nevekkel mi is hadilábon állunk, főleg, ha fiú lesz.
Nyufó
Én is remélem, hogy minden rendben van, és csak azért másabb ez a terhesség, mert kislány csücsül bent.
Reninek tényleg nagyon jó dolga van.
Nekem a nagy 25 hónapos volt, amikor a tesó született. Én mondogattam neki, hogy baba van a pocakban, és nem leszek pár napig otthon. Szerintem megértette. Jöttek látogatni, ott megmutattuk a picit, nem volt semmi gond. Amikor hazamentünk akkor se voltak problémák szerencsére, persze próbáltam vele is minnél többet foglalkozni, hagytam, hogy bekenje a baba fenekét stb. De ezek a dolgok szerintem majd mind adják magukat.
Timi
Gratulálok a munkához, jó, hogy összejött.
Spumilla
Gratula a véreredménzhez! Örülök, hogy Lilike jobban van! Én majd csak január végén szülök. Addigra te már vígan babázol.
Azért nem lehetetlen, hogy majd összefutunk a klinikán.
Krisz
Üdv itt, bár én sem vagyok régóta. Gratulálok a kisfiúhoz!
Dalmicsek
Nagyon édes Muffin, örülök, hogy jól viselte a műtétet.
Nono
Én utánad jöttem, de olvastam a történeted. Szerintem teljesen érthető volt a reakciód.
Nlzs
Én azért gratulálok a kisfiúhoz, de az is lehet, hogy valami belógott a képbe. A 18 hetesen majd biztosabban látszik. Érdekes, én 2-ra szerettem volna kislányt. Amikor a 3-nál is kiderült, hogy fiú, akkor csak nevettem, valahogy ott éreztem, hogy fütyis.
Boldog születésnapot a fiadnak, és érezd jól magad az érettségi találkozón!
Halacskalány
Neked is szia! Én idén leszek 35. A magzatvízvizsgálat miatt kérdezed? A meleget inkább hagyjuk, én teljesen kivagyok. Tavaly a terhességem nagypocakos része a kánikulába zajlott (szeptembertben szültem), azt hittem megzavarodok.
Salsifraga
Sajnálom a vérnyomás dolgot, gondolom, hogy ez a meleg sem tesz túl jót neki. Iszol eleget?
Én nem hordozok, de a hugom nagyon otthon van benne, ha kell valami segítség szóljál.
A babák bejelentése előtt én is mindig izgultam, hogy mit szólnak, főleg, hogy az elsőnél még anyóséknál laktunk, de mindig nagyon örültek szerencsére.
Balimamika
Gratulálok az eredményekhez! Érezzétek jól magatokat a Balatonon! Vízbe én se merek menni.
Avrenim
Sajnálom a munkahelyeden történteket. Az a baj, hogy az ő lelkiismeretük nem olyan mint a tiéd. Magukon kívül nem hiszem, hogy bárki érdekelné őket.
Csill
Szia itt! A 12. hét után állítólag már kisebb a vetélés esélye, de azért vigyázz magatokra.
Lenojo
Gratulálok a jó eredményekhez!
Nagyon jók a képek! Még tényleg bármi lehet.
Rebeka
Jobbulást!
Akit kihagytam azoktól elnézést, de ilyenkor már zombi vagyok és rengeteget írtatok
Mindenkinek szép álmokat.