Új privát üzeneted érkezett!

igaza van krisztinnek,lehet csak te aggódod túl :) ne izgulj,nem lesz baj :)

KépKép
bettike83
 
 


bettike
a 3. részt töltöd amit most játszanak a moziban? honnan, dobsz egy pü-t:))))

salsifraga
hát szerintem nálunknál gyerekesebb párt nem hiszem hogy találnának a szüleink, nemnagyon tudták elfogadni még hogy felnőttünk, de a babucinak nagyon örültek:) meg most is...szerintem titkon várják már ott is az unokát:))

hát még Balóval voltam várandós mikor úgy kb 6.-7. hónap környékén szabadtérin megnéztük a drakulát...a gyerek végigtombolta az egész előadást:) remélem azért mert tetszett neki a zene, de rendesen verte a tamtamot a bordáimon:) azt olvastam azhiszem hogy a ténylehes hallást a 20.-24. hét körültől alakul ki, ha jól rémlik a hetek száma...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nálunk 15 ezer a 4D-s Uh.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 

 
 

msi

igen a harmadik rész :wink: :) már lassan le is jön,de nincs magyar felirat az a baj vele,de biztos lassan lesz.


innen lehet:

http://xider.hu/browse.php

azt hiszem most szabad a regisztráció is.

meg innen:

http://torrentvar.com/torrents.php

talán itt is szabad a regisztráció.

KépKép
bettike83
 
 


Most megyek, holnap jövők. Jó éjt mindenkinek :!:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


msi

remélem tudsz vele majd boldogulni.

timi

az nem semmi,jó hogy megmerik csinálni,ezzel is a kismamákat huzzák le,mert valamivel barátibb áron csinálnák meg akkor többet megtudnák csináltatni,de igy... :?

KépKép
bettike83
 
 


msi

a minősége nem a legjobb,de majd lesz jobb is idővel.ez ilyen camerás,mozis felvtel gondolom.de én most beérem hirtelen ezzel is :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Végre idejutottam!

Msi
Sajnálom a mandulagyulladást! Remélem hamar túl lesztek rajta. Nevekkel mi is hadilábon állunk, főleg, ha fiú lesz.

Nyufó
Én is remélem, hogy minden rendben van, és csak azért másabb ez a terhesség, mert kislány csücsül bent. :)
Reninek tényleg nagyon jó dolga van. :)
Nekem a nagy 25 hónapos volt, amikor a tesó született. Én mondogattam neki, hogy baba van a pocakban, és nem leszek pár napig otthon. Szerintem megértette. Jöttek látogatni, ott megmutattuk a picit, nem volt semmi gond. Amikor hazamentünk akkor se voltak problémák szerencsére, persze próbáltam vele is minnél többet foglalkozni, hagytam, hogy bekenje a baba fenekét stb. De ezek a dolgok szerintem majd mind adják magukat.

Timi
Gratulálok a munkához, jó, hogy összejött.

Spumilla
Gratula a véreredménzhez! Örülök, hogy Lilike jobban van! Én majd csak január végén szülök. Addigra te már vígan babázol. :) Azért nem lehetetlen, hogy majd összefutunk a klinikán.

Krisz
Üdv itt, bár én sem vagyok régóta. Gratulálok a kisfiúhoz!

Dalmicsek
Nagyon édes Muffin, örülök, hogy jól viselte a műtétet.

Nono
Én utánad jöttem, de olvastam a történeted. Szerintem teljesen érthető volt a reakciód.

Nlzs
Én azért gratulálok a kisfiúhoz, de az is lehet, hogy valami belógott a képbe. A 18 hetesen majd biztosabban látszik. Érdekes, én 2-ra szerettem volna kislányt. Amikor a 3-nál is kiderült, hogy fiú, akkor csak nevettem, valahogy ott éreztem, hogy fütyis.
Boldog születésnapot a fiadnak, és érezd jól magad az érettségi találkozón!

Halacskalány
Neked is szia! Én idén leszek 35. A magzatvízvizsgálat miatt kérdezed? A meleget inkább hagyjuk, én teljesen kivagyok. Tavaly a terhességem nagypocakos része a kánikulába zajlott (szeptembertben szültem), azt hittem megzavarodok. :)

Salsifraga
Sajnálom a vérnyomás dolgot, gondolom, hogy ez a meleg sem tesz túl jót neki. Iszol eleget?
Én nem hordozok, de a hugom nagyon otthon van benne, ha kell valami segítség szóljál.
A babák bejelentése előtt én is mindig izgultam, hogy mit szólnak, főleg, hogy az elsőnél még anyóséknál laktunk, de mindig nagyon örültek szerencsére.

Balimamika
Gratulálok az eredményekhez! Érezzétek jól magatokat a Balatonon! Vízbe én se merek menni.

Avrenim
Sajnálom a munkahelyeden történteket. Az a baj, hogy az ő lelkiismeretük nem olyan mint a tiéd. Magukon kívül nem hiszem, hogy bárki érdekelné őket.

Csill
Szia itt! A 12. hét után állítólag már kisebb a vetélés esélye, de azért vigyázz magatokra.

Lenojo
Gratulálok a jó eredményekhez!
Nagyon jók a képek! Még tényleg bármi lehet.

Rebeka
Jobbulást!

Akit kihagytam azoktól elnézést, de ilyenkor már zombi vagyok és rengeteget írtatok
Mindenkinek szép álmokat.
illda
 
 


bettike: én is nagy twilight rajongó vagyok, pedig anno alig bírtak meggyőzni, hogy a kezembe vegyem a könyvet. Aztán én beszéltem rá a környezetemben élőket, hogy ezt muszáj elolvasniuk és hihetetlen, de idáig mindenkinek bejött... :D

lenojo: gratula a bébihez, nagyon édes :D Alig várom, hogy én is láthassam 4D-be. Nekem is elég intenzív rosszulléteim vannak, ennek ellenére mindenki fiút jósol. Hát nagyon kíváncsi vagyok...
csill79
 
 


Jó reggelt!!

bettike
hát én nem tudok mit kezdeni vele de apa igen:) jó ha van a családban egy számítógépfüggő:)

illda
köszi:)

hú lányok én ma úgy ébredtem hogy megrugdosnám a világot:S de hogy miért...????egy karácsonyfát tuti kivilágítanék most annyira feszült vagyok...apa még nem is tudja..de rá fog jönni hamar:((((( bónuszba rám tört a pánik hogy mi lesz velem 3 gyerekkel mikor Baló is kiakaszt se perc alatt:((((((((((((((( be vagyok tojva...na ennyit az elfogadásról:((((

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi: én is nagyon feszült vagyok, apa szalad is előlem... :lol:
ráadásul mostanában hétvégenként olyan vagyok mint a mosott sz.r. nem is nagyon megy más, csak a fetrengés. Még ahhoz is erőt kell vennem magamon,hogy inni felkeljek... ráadásul a fejem is fáj. De az az érdekes, hogy csak hétvégente.. :roll:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


msi


én ma nyugodt vagyok éppen,de nekem is vannak rosszabb napjaim.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Tegnap olyan finom fokhagymás, sajtos-tejfölös lángost ettem, hogy húúúha. Jó kis piaci volt, nyami. A második adag kovászos uborkát most raktuk ki a kertbe :lol:

Rebeka sajnálom a megfázást, olyan rossz ilyenkor, mert nem akar az ember semmit bevenni, remélem hamar túlleszel rajta. A holnapi UH-hoz megy a drukk és jó kukucskálást!

Csill aranyos a babókád!

Bettike én egyáltalán nem bírom a meleget, szédülök, ájulok el, inkább csak a lakásban tudok megmaradni jól. És gondolom lesz még 40 fok is. Terhességet könnyebb kint viselni, mert nincsenek ilyen melegek nyáron se, de nyáron ugye itt vagyunk :lol: Még jó hogy nem most vagyunk a 7-9 hónapban, az milyen nehéz lenne.

Lenojo nagyon jók a 4d-s képek, már igazi kis baba formája van, csak még vékonyka :lol: . Crl-t tudsz írni, beírnám a táblázatba.

Msi neked is megy a drukk holnapra! Baló javulgat? Szerintem ne aggódj ezen, most tombolnak a hormonok, azért a terhesség alatt elég szeszélyesek, érzékenyek vagyunk, ne vonj le következtetést a mostani MÁSállapotodból, hogy majd ha meglesznek az ikrek akkor mi lesz, meg lesz-e elég türelmed. Kitartás :lol:

Salsifraga szorítok szerdára és ne hagyjátok elrontani az örömötök. Ha nem most, idővel majd úgyis belátják a szülők legkésőbb amikor ott lesz a pici és látják hogy milyen jól gondozzátok, nevelitek, hogy nem volt igazuk. De én nagyon remélem, hogy örülni fognak!!!! Én ehettem integrált előtt.

Krisztin én is nagyon durván kiragyásodtam az arcomon, tiszta katasztrófa. Reginél nem volt, most viszont igen, de 80% hogy megint kislány, úgyhogy úgy látszik azonos neműeknél is lehet eltérő a terhesség!

Illda én is valahogy úgy gondolom, hogy majd megpróbálom bevonni majd Regit, hogy ne érezze kirekesztve magát, ha már itt lesz a pici. Nagyon barátságos, nyitott, szeritem nem lesz gond különben.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

én is nagyon nehezen birom,ma jutottam el addig h be kellett jönnöm mert majd elájultam annyira legyengültem.ittam egy kis zöldteát h felvigye a vérnyomásomat meg picit élnkitsen mert annyi dolgom lenne és nem haladok,midig le kell feküdnöm. :?

KépKép
bettike83
 
 


Szép napot mindenkinek! :)
Sokkal jobb kedvem van, mint tegnap! Köszönhetően nektek is! :lol: :lol:
Másrészt: most jövök a strandról, szuper volt! 8) Egyedül mentem, a férjem dolgozik, másnak nem volt kedve. Napoztam, úsztam, elolvastam egy könyvet, ettem főtt kukoricát és sok barackot. :wink:

msi remélem, már jobb hangulatban vagy! Nekem is vannak ilyenjeim, szörnyű pukkancs tudok lenni időnként, de hát ez ilyen! :D
Az émelygés szinte teljesen megszűnt, ájuldozás sajnos kitart, ma reggel majdnem elnyúltam a Sparban a kasszánál, de aztán ittam egy kis joghurtitalt, és jobb lett.

bettike a zöld tea szuper ötlet a vérnyomásra! Én régen literszám ittam, és innám most is, de hányingerem van a teáktól. :(

Kép
salsifraga
 
 


sziasztok,
olyan jó olvasni,hogy egy cipőben járunk... :D én is rettenetesen fáradt és feszült vagyok. Tegnap este megint pocakfájásom volt és az is nagyon eltud keseríteni. Viszont, ha nincs semmi bajom (mert ilyen is előfordul ám), akkor nagyon happy tudok lenni :D
próbálom magam mindig valamivel lekötni, de a hétköznapok a legrosszabbak, amikor apa reggel elmegy dolgozni és csak este ér haza. Rettenetes érzés, hogy megszűnt az nyűzsi, ami idáig körülvett a munkahelyemen :(
nyufó: most nekem is koviubi az életem, de a lángos is erősen felkeltette az érdeklődésemet :D
csill79
 
 


salsifraga

csak igy tovább,ne is szomorkodj...én úgy vagyok ezzel,ha pl ők nem is örülnének neki amit persze nem hinném.akkor is ő a tiétek és kit érdekel más véleménye,az a lényeg h ti szeressétek őt és nagy szeretetben,nyugiban várjátok :)

zöldteától rögtön felébredtem :D rám hatni szokott.azt irják h nem szabad inni ezért meg azért,de ez már akkora hűlyeség..már mindent tiltanak.meg nem is iszom mindennap,csak néha,igy is bőven elég.meg ugye jó az emésztésre is.

KépKép
bettike83
 
 


bettike egyetértek!

Na, és ami még csodaszer, amit itt is többen ajánlottatok: TAMARIN lekvár!!! Mondjuk én Tamarinlaxot vettem, de gondolom, nem sokban különbözik. Hát... tényleg csodaszer! :D :D :D

Kép
salsifraga
 
 


Sziasztok!

salsifraga ne aggódj semmin. Kisbabát vártok örüljetek nagyon, ha más nem örül, majd idővel örülni fog.
Nálunk a párom anyukája nézett ránk úgy, mint két hülyegyerekre. Én 31, a párom 36 éves. Van házunk, munkánk, imádjuk egymást és terveztük a babát. Azóta kicsit neheztelek rá, de nekünk már saját családunk van. :) Leváltunk a szülőkről. Az én anyukám meg mindig hív, kérdez, aggódik, készít, nagyon várják már a picit. Apukám azóta egyfolytában mosolyog, mióta kiderült, hogy kisfiú unokája lesz. 32 éve várnak egy kisfiúra! :D nekem egy húgom van.
Na ennek a nagy monológnak a lényege, hogy ÖRÜLJ, mert benned van a boldogság. Minden rendben lesz!! :)

nyufó! Ma vagyok pontosan 13 hetes és 4 napos, január 7-re vagyok kiírva. A doki mondta, hogy kisfiú, én is láttam a kukacát :) Mi az elejétől kislányt szerettünk volna, de már egy jó hónapja kisfiamozzuk, mert annyira azt éreztem és érzem. Hú, nem tudom már miket kérdeztél még :D

Másnak is fáj a feje a melegtől? Tegnap strandon voltunk és ma reggel fejfájással ébredtem. Most is fáj. Napszúrást nem kaptam, mert nagyon vigyáztam, lehet, hogy a vérnyomásom ment fel???
krisz0923
 
 


Volt esetleg valaki Szegeden 4D-s ultrahangon? Vagy aki volt már és van bármilyen tapasztalata, írja meg legyenszíves, hogy hol és milyen volt.

Köszi!
krisz0923
 
 


salsifraga

igen jobb a kedvem már megnéztem az István a király, elmentünk ágyat nézni (még mindig nem döntöttünk) ÉS megnéztem az Eclipset:))))))))))))))) apa morcos lett, rühelli szegénykém mert féltékeny a könyvre is:)))nagyon bele tudok merülni egy könyvbe és nehezményezi néha:) ez van

KépKép

KépKép
msi22
 
 


bettike
millió hála érte:) már annyit olvastam a könyvet hogy angolul megnéztem tudtam mikor mit mondanak:))) pedig nem tanultam angolt jóóóó régen:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nyufó
köszi, már nagyon várom a holnapi napot:)) titkon reménykedem hogy a doki azt mondja kinőtt a kukacuk:)) de a lényeg hogy egészségesek legyenek és egyformán fejlődjenek:)

hm ma vettünk görögdinnyét és valami isteni..egy bibije van a lakás 100 m-es körzetébe kell maradjak miatta...illetve csak wc közelben...most is szemezek vele, csak félek nem lesz alvás éjjle ha most is eszem:))))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Baló meg félelmetesen jól van, se láz se semmi...ami ugye jó de azt is jelenti hogy ez a Zinat egy lórugásnyi antibiotikum és bár adom neki a pro kid-t (olyan mint a normaflor csak por alakos) tuti gallyra vágja az immunrendszerét:(

KépKép

KépKép
msi22
 
 


krisz köszi a kedves szavakat! :D
A fejfájás: hát lehet, hogy ez valami terhességgel összefüggő dolog, anyukámnak 9 hónapon át (!!!) fájt a feje, mikor engem várt!
Na persze neked biztos nem így lesz, csak gondolom, lehet, ez is a hormonok miatt van. :(

Nagyon szép város Szeged, én oda jártam egyetemre! :wink:

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga

Köszönöm szépen Szeged nevében is! Nagyon szeretem, szerintem is csodaszép város. :)

msi

Milyen az Eclipse? MI a héten néztük meg dvd-n mind a két részt és nekem nagyon tetszett!
Jól vettem ki abból, amit írtál, iker babákat vársz??? Nem régen regisztráltam és még csak nézek, hogy ki mit ír. :)
A dinnyeevéssel én is így vagyok, már egy hónapja minden nap eszem, de volt, hogy nagyon kitoltam magam, alapból is ki kell mennem 2-3 szor éjszaka, de volt, hogy óránként mentem...
krisz0923
 
 


sziasztok!
én is egy csomó dinnyét eszem, meg barackot, lassan több gyümölcsöt eszem, mint rendes kaját :lol:
nekem is szokott fájni a fejem mostanában, pedig régen egyáltalán nem szokott.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


msi: és egy petéjű ikrek lesznek ? :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Tényleg, ez engem is érdekel: meg lehet egyáltalán mondani ilyenkor, hogy egy- vagy kétpetéjűek? Mert én olyat is hallottam, hogy születés után se tudták, hogy csak nagyon hasonlítanak, vagy egypetéjűek. :?

Kép
salsifraga
 
 


Újabb finom kaja teljesítve, hekk koviubival, kenyérrel, strandon :lol: :lol: Megállíthatatlanul nyomom a finomságokat, a mérleget messze kerülöm :lol:

Krisz Msi ikreket vár, a vonalzóján látod különben, két babó van :lol: Van mégy egy ikresünk, Kis-Csillag, csak régen írt. Beírtalak a táblába. Még ha tudod az utolsó UH időpontod (a terhességi idő kéne) és a mérete (Crl) a babónak, az jó lenne. Nekem a melegben mindig fáj a fejem, de nekem alacsony a vérnyomásom. Sajnálom hogy anyósodék ilyenek, de legalább a szüleid várják, az a lényeg. Furcsa nagyon hogy ennyire nem akarnak unokát :cry: Remélem azért majd belejönnek aztán már ők is szeretni fogják ha meglesz.

Csill hajrá lános :lol: A kovi ubi különben olyan furi, régen nem szerettem, pár éve szeretem, de ennyire nagyon nem akartam sose enni, mint most. Ma is ettem, nyami-nyami :lol:

Nlzs ma már balcsin vagytok, jó időt nektek!!!

Salsifraga hol vetted a Tamarint???? Az első dolog volt amit kerestem a patikában most ahogy hazaértünk és azt mondták hogy megszűnt :shock: :shock: :shock: Pedig én is arra esküszöm!

Msi drukkolok a kukackinövéshez :lol: Örülök hogy Baló jobban van és reméljük nem azért mert olyan erős az antibiotikum, hanem mert ilyen ügyes kis immunrendszere van!

Timi holnap lesz az első napod az új helyen??? Mert akkor megy a drukk ezerrel!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


timi, salsifraga
hát elvileg kétpetélyüek, de ez tényleg csak akkor derül ki teljesen ha megszülettek, ugyanis van hogy hamar kettéválik a pete és külön burok és lepény alakul ki és bár kettőnek tűnik mégis egypetélyüek...ami tuti ha fiú és lány akkor tuti kétpetélyüek, illetve ha te se tudot majd megkülönböztetni akkor meg tuti egypetélyüek:))))

krisz
ha a jó Isten is megsegit ikreink lesznek:)ha nagyon megsegít két kukacos:)))
Eclips: hmhm annyira nem volt jó és itt-ott átirták a könyvet nem is kicsit, de az is igaz hogy amit előbb olvastam könyvbe az sose tetszett filmen mert nem olyan lett mint aminek én elképzeltem:) azért Jecobnak szép kocka hasa van;)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Salsifraga nem akarok hülyeséget írni, ezt Msi gondolom jobban keni vágja, de én úgy tudom, hogy ugye az egy petéjűek közös burokban vannak, a kétpetéjűek meg külön burokban, mivel ott két petesejt termékenyült meg és azt látják már az ultrahangon is, hogy közös a burok vagy nem. Azt hiszem :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


wááá most ettem dinnyét de koviubit akarok rá...fúú de nagyon terhes vagyok:))) lángos! nemér ilyet írni este, hova küldjem az uram lángosért????????

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nyufó
az a tuti egypetélyű akik egy burokban vannak:) két buroknál kérdéses...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nem akar menni lángosért:(((((((olyan izéé:((((((((((((((

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Köszönöm szépen nyufó !

Pontosan júni 23-án voltunk uh-n, akkor volt a babynk 66mm-es. Akkor most már nekem is lesz vonalzóm??
krisz0923
 
 


nyufó Rossmannban vettem! De nem Tamarin, hanem Tamarinlax a neve, gondolom, ugyanaz, csak más cég gyártja. De biztos kell legyen egyéb drogériákban, vagy bioboltokban! :wink:

Kép
salsifraga
 
 


msi nagyon drukkolok, hogy legyen kukacotok! Úgy néz ki, nekünk van. Nagyon beterpesztett a gyerekem 12 hetesen és ott volt a bütyök! :D
krisz0923
 
 


nyufó: igen holnap megyek először az új helyre, már várom nagyon, kíváncsi vagyok milyen lesz :) most pakoltam össze a cuccomat holnapra. aztán délután meg rendelés a szokott helyen :)
úgyhogy holnap nem leszek, mert egész nap meló, max rendelés előtt megpróbálok egy két mondatot írni, hogy nem vesztem el, de nem ígérem! de kedden leszek :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


krisz
nálunk is beterpesztettek és a dokinéni azt mondta nem lát semmit (mármint bónusz lógót) elég pöpec gép volt, szóval akkor lehet fésülgetni majd a gudri hajukat?:) barbibaba meg hercegnős vackok....de én tankcsapdára akartam vinni a gyerekeket nem a no thanxre:((((

bocsi attól aki lányt szeretne és megsértettem, de nem vagyok én se nagyon lányosa nem én lennék a legjobb példa egy kislánynak...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi

Azért még ne kókadj le! :D Egyik barátnőmnek azt mondták, hogy nincs kuki, kislány. Aztán lett kuki. Kétpetéjúeknél gyakori, hogy különböző neműek a gyerkőcök. Szerintem ezen a fiú-lány témán senki nem sértődik meg, mindenkinek húz valamerre a szíve. Mi inkább kislányt szerettünk volna, de a világ minden kincséért nem adnám a fiamat. :) Már eszembe se jut, hogy kislány is lehetne. Aztán a végén az lesz! :lol:
krisz0923
 
 


Msi bocsi a lángosért, vinnék szívesen, de már bezárt ahol én ettem :D Azt hittem hogy az UH-n látják hogy két burok, két lepény, akkor az kétpetéjű, nem is tudtam hogy egypetéjűeknél is lehet két burok :shock: Akkor neked még tartogat meglepetést a szülés, kivéve ha fiú-lány, mert akkor egyértelmű a két pete. Én mondjuk ha ikreket várnék, azt hiszem a kétpetéjűeknek örülnék, két tök egyforma gyerek, háát, nem tudom, azért jó hogy különböznek. Te mire vágysz inkább azon kívül hogy két fiú :lol: ? Semmi gond, én meg nem vagyok fiús anyuka, ez szerintem beállítottság kérdése. De különben meg én is matchboxal játszottam és a rock zenét szeretem, szóval attól hogy lány még nem biztos hogy barbizni kell vele :lol: De még olyan korai ilyenkor szerintem hogy még simán kinőhet a pöcök, a 18-20. hét körül tudnak azért biztosat mondani, ha megmutatja magát, szóval azért még bármi lehet, ne mondj le a pöckökről akkor se ha esetleg holnap se látszik! Egyébként meg mindentől függetlenül biztos hogy jó anyukája lennék egy fiúnak is és szerintem te is jó anyukája leszel ha mégis lányok leszenk. Mert ezt most érezzük, aztán ha ott van, akkor úgyis menni fog a másik nemű is szerintem :lol:

Salsifraga jó hogy írod hogy neked sikerült venni, mert amikor mondták a patikában hogy már megszűnt, le is mondtam róla, de akkor utána nézek jobban! Köszi az infót! Szerintem is ugyanaz, csak más cég csinálhatja!

Krisz nem emlékszel hogy hány hetes+napos voltál júni 23-án (az UH-n)? Ha nem emlékszel kiszámolom, csak lusta vagyok. Vonalzót azt te tudsz csinálni, két hely is van a neten ahol lehet, de berakni elég macerás, Bettikének ha írsz pü-t, akkor tuti hogy segít, a fél topiknak ő csinálta a vonalzót!

T.timi gondolok rád holnap aztán gyere kedden! Jó hosszú napod lesz!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó 23-án voltam pont 12 hetes.

Akkor Bettikét majd megkérem szépen, hogy segítsen nekem is ilyen szépeket csinálni.

Hú olyan éhes vagyok, mint a farkas. (vérfarkas :lol: ) Szerintem egy barack lesz a vacsorám, mert sajna nagyon jól eszem és túl gyors iramban gyarapszik a súlyom. Hetek óta nem is álltam mérlegre. a 3 hónap alatt 4-5 kilót kaptam fel, de már előtte is volt rajtam egy 6-os.
krisz0923
 
 


nyufó: köszi, mindenképp írok kedden!
és te hogy vagy? mikor mentek megint orvoshoz, hogy kiderüljön amit múltkor írtál?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Krisz köszi az infót! Én is ám már 4 kg-nál tartok plusszban és szerintem most az itthonlét alatt ez fog szaporodni rendesen, mert eszem a sok finom hazait, amihez kint nem jutok! Na de majd leadom a szülés után, kint nem cseszegetik az embert hogy mennyit hízik :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


T.timi 14.-re kértem időpontot a nőgyógyimhoz, bő két hetet hagyok így rá az előzőre, hátha már lát valamit. Gondoltam nem mondom meg neki, hogy ne befolyásoljam, majd meglátom magától mit mond. Benne is bízok nagyon, jó doki. Jó hogy sikerült megbeszélned magaddal végü hogy akkor a dokihoz tartod magad és bízol benne, így legalább nem idegeskedsz, biztos nem akar rosszat! Te mikor mész legközelebb?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: igen, mert arra jutottam, hogy semmi értelme, hogy idegesítem magam, meg hogy ide-oda megyek máshoz, azért választottam ezt a dokit, mert eddig is hozzá jártam és megbízom benne, semmi érdeke nem lenne abból, hogy nekem rosszat mondjon, úgyhogy elfogadom ha 9+5 vagyok akkor annak így kell lennie, a lényeg, hogy minden oké legyen és egészséges babám szülessen! :) 20-án megyek, kombináltra meg vissza hozzá 12 hetesre. (holnap kérek időpontot)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Én már befejezem a gépezést. Jó éjt Csajok és Pocaklakók!
krisz0923
 
 


Krisz most fejeztem ba az ebédről maradt rántott gombát majonézzel fél 10-kor :oops: :lol:

T.timi Akkor még bő két hét. Ha bízol a dokiban, akkor tényleg el kell fogadni amit ő mond, biztos minden rendben lesz. Nála is szülsz?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: nem, ő már nem vállal szülést. de akkor is hozzá szeretnék menni a 9 hónap alatt. nagyon jó szerintem, már "ezer" szülést végig vitt, úgyhogy biztos tudja mit miért mondott. :)

Most megyek, mert holnap hosszú nap lesz, kíváncsi vagyok :) Nem ígérem, hogy holnap tudok írni, de kedden jövők. Addig is mindenki nagyon vigyázzon magára és a pocaklakóra is :) Jó éjt!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?