Délután voltunk babázni, egy hetes babánál. 4 cm-el hosszabban született és kb. 30 dekával többel mint a kislányom és mégis, csak néztem hogy nem hiszem el hogy ennél kisebb volt a kislányom, olyan pici volt a baba. De furcsa tényleg , most a 11 kilós kislányom után, mellett látni egy ilyen picit. Már várom nagyon! Képzeljétek Regi megsimogatta a pici fejecskéjét, olyan aranyos volt!
Avrenim marhára sajnálom hogy ilyen csúnyán kihasználnak a munkahelyeden! Azért van egy határ ami felett, bár én is egy becsületes, kihasználható típus vagyok, de azért van egy határ, ami felett már azt mondom, állj. Ne hagyd magad kihasználni, leterhelni pocakosan. Csak azt vállald be ami nem veszélyezteti a babádat, most az a legfontosabb.
Bettike már többször hallottam hasonló sztorit, amíg rágörcsöl az ember a babára sokszor nem jön össze, amint elengedi és nem foglalkozik vele, rögtön sikerül
Csill üdv köztünk! Küldj nekem pü-t az adataiddal és beraklak a táblázatba! Most már lassan túl vagy az első trimeszteren, most már biztos minden rendben lesz. Pihenj amennyit csak tudsz, minden rendben lesz
Lenojo én mielőtt elküldöm amit írtam kijelölöm a szöveget, nyomok egy Ctrl+C-t (vágólapra rakom) és ha elszáll, kifagy, stb., akkor Ctrl+V-vel vissza tudom másolni. Örülök hogy már jobban van Noémi!
Dalmicsek örülök hogy jobban van Muffin. Majd írd meg mit szólt anyukád!
Krisztin igen, gondolom most már neked egész nagyok a gyerkőcök, most már az elejétől értik. Én is arra gondoltam, hogy majd bevonom mindenbe a kislányom is, hogy segítsen, ne érezze magát kirekesztve. November-december körül meg amikor már nagy lesz a pocakom és ő is elmúlik 2 éves, talán már kicsit meg fogom tudni vele értetni előre is, remélem.
T.timi én is gondoltam arra, hogy lehet hogy akkor is volt peteérésed, de a baba egy későbbi peteéréssel lett esetleg. Akár egy orgazmus is kiválthat peteérést, lehet több is egy hónapban