Új privát üzeneted érkezett!

jajbocsánat a csúnya írásért, nem úgy értettem..kicsit káromkodós kedvemben vagyok mostanába a kismamaság agresszívvá tett egy kicsit :P nehogy mindjárt kimoderálnjon vki..
Krisztin: a seggelést a tanulásra értettem csak csúnyán fogalmaztam, bocsi..

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


avrenim: hú nagyon sajnálom. Azt sem tudod megtenni bár nem vagyok benne h ha határozott is a szerződésed elmész táppénzre elötte annyival amennyivel kell? És akkor már az állam fizet? És legalább van biztosításod? de lehet h ez határozott idejű munkaszerződsénél nem így van? Még nem dolgoztam azzal úhogy lehet h akkora marhaságot kérdeztem h aztán majd égek. Értem én egyébként h nem akarsz keresztbe tenni nekik de te vagy az első és a babád és ahogy ők sem, te sem tehetsz arról h ott tart ma az eü ahol. És bizony az h veled minden oks legyen néha kíván egy kis harciasságot...márha ez az, bár sztem nem az.

angelsoundot nem veszek asszem. tul.képp Bettike volt az egyetlen aki támogatta. Az uh miatt én is aggódom h ne zargassam de azért is ha nem lelem akkor kiborulok.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


avrenim

az én mellbimbóm is vedlik,meg sokszor érzékeny is,de nem fáj úgy mint az elején :) biztos igazad van,csak nőnek a bébik.

nyufó

hát nem tudom,számitásaim szerint mensi után kb 90 nappal vagyok,akkor lehet azért görcsölhettem.

milyen furcsa,mikor ránézek a fűrdő polcra,ott vannak a tamponok,néha kicsit hiány érzetem van,de nem hiányzik a vérzés persze,csak olyan fura.fél évvel ezelőtt még ki voltam bukva h nekem nem lesz gyerekem soha stb,mert ugye nagyon nehezen jött össze,most meg itt vagyok,lassan 13 hetesen és gyakorlatilag fel sem fogtam még teljesen :) hogy tényleg itt van ő,mikor feladtam picit,mert mással akartam foglalkozni,h ne csak a babaproject körül forogjanak a gondoltaim,és még abban a hónapban össze jött,ez annyira érdekes :)

most van egy csajszi,aki több mindenen átment mint én,2 inszem,2 lombik és mikor nem sikerült,feladta,elege lett,és láss csodát,még abban a honapban mikor feladta,spontán össze jött a baba :) vannak csodák :)


nono

hát valahogy engem is lebeszéltek rola,főleg azért is mert csak agyon idegeskedném magam ha épp valami miatt nincs szivhang.

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Sziasztok Lányok,
remélem még én is csatlakozhatok hozzátok. 13 hetes kismami vagyok. :) Hétfőn voltam a 12 hetes UH-n, mindent rendben találtak, de sajnos veszélyeztetett vagyok. Az elején volt egy kis vérezgetés és pocakfájás, de napról-napra jobban vagyok és bizakodóbb, hogy most már minden rendben lesz. Tavaly decemberben, sajnos volt egy vetélésem. Szóval első baba lesz és most még rettenetesen félek. Régóta olvasgatlak benneteket, de csak most vettem a bátorságot, hogy csatlakozzak.
Szép napot nektek!
csill79
 
 


szia csill welcome! :)
Végig veszélyeztetett leszel vagy ez megszűnhet, ha minden normalizálódik?
Kiderült mi volt az oka a veszélyeztetettségnek?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


nagyon szépen köszönöm Lányok hogy gondoltatok Muffinra. Ma csak 5 körül lehet elhozni, addig nem tudok róla semmit. Amint van hírem megosztom veletek!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


csill

gratulálok és örülök h irtál :)

remélem minden rendben lesz :)


milyen sokan csatlakoznak még mindig,örülök neki :)

KépKép
bettike83
 
 


szia dalmicsek :)
azért vagyok veszélyeztetett, mert a 7 héten azok a tünetek (vérezgetés, hasfájás) jelentkeztek, amik az első vetélésemnél is,de utrot szedtem a 6 héttől és talán ennek köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. Egyébként méhen kívüli gyanús voltam, mert már a legeslegelején erős hasi fájdalmaim voltak. De az első UH-n megállapították, h.van egy kisebb miómám és a bal oldali petefészekben 2 nagyobb ciszta. A ciszták felfognak szívódni és szerencsére már egyre kevésbé fáj a hasam :) Szóval az orvosom azt javasolta, hogy ne kockáztassak, pihenjek, feküdjek és a házaséletet is felejtsük el egy időre :(
csill79
 
 


szia bettike,
köszönöm a gratulációt :D
csill79
 
 


csill
sztem is pihenj sokat,most ez a legfontosabb.

KépKép
bettike83
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:11-kor.
lenojo
 
 


Na hazaértünk a kutyussal, a műtét jól sikerült.
Megdícsérték Muffint, hogy milyen kis stramm kutyus :)
Most itt ül a lábán a kötéssel és még egyáltalán nincs magánál. A játékot is csak a szemével követi.
Vasárnap kontroll, 10 nap múlva varratszedés.
Holnap anyós fog rá vigyázni, mert meglepjük az én anyukámat vidéken és végre őt is beavatom :)

Még egyszer köszönöm a sok pozitív gondolatot, reméljük hamar felépül a kis Muffin!

kellemes hétvégét pihenjetek sokat!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:13-kor.
lenojo
 
 


Lenojo, balimamika: gratula a jó eredményekhez!

Csill: üdv. közöttünk :lol:

Dalmicsek: örülök, hogy rendben van a kutyu!

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Hajrá, Muffin!!!! :lol: :wink:

timi én sem értem pontosan, hogy akkor most hány hetes vagyok, mert ma vagyok 12 hetes "hivatalosan" (hipp-hipp-hurrá!!!), de az eddigi 2 UH-n a bébi mindig egy héttel kisebb méretű volt. Így a 12 hetes UH-ra a doki tanácsa alapján egy hét múlva megyek, vagyis pont 13 hetes leszek akkor. Én is kérdeztem, hogy mostakkormivan, de semmi konkrétat nem mondott, csak annyit, hogy no para, minden rendben. Na végül is nem parázok rajta. :D

Gyakorló anyukák, van köztetek, aki hordozta/hordozza a babáját? :?:

Kép
salsifraga
 
 


t timi.
valahol megértelek, de attól nem változik semmi, hogy így aggódsz!a te tudomásod szerint 9 hetes vagy igaz? Akkor meg?? Hát csak ott voltál a közelben…. A mensi ilyenkor meg nem annyira mérvadó. NO PARA!!! Az uh-n meg az átalag méreteiből kalkulálnak egy időpontot. te édi bédi ilyenkor úgy jól meg szorongatnálak.. nálunk az a neve, hogy nagy ölelésss!! nyugi.. Tudom könnyű mondani, de te is tudod!!!

nlzs
csak én két nappal elméletileg kisebb vagyok, de egyébként igazad van!! neked is gratula

bettike83
én meg baja és szeged között Mélykúton.

nyufo 8
annyira tutin tudjuk szervezni a dolgokat, hogy semmi gond nem lesz! Ez nálad is garantált!!! Ahogy a pocak és persze a lakója is nő úgy ő is majd kezdi kapizsgálni, hogy valami változás van. Amikor cipelésről volt szó akkor mondtam én mindig hogy egy baba lakik oda benn és fáj neki ha felveszem és így megszokta és egyre másra ő is kérdezte. A kuckó lakó nagyon jelzett a kintlakóknak de őt akkor még nem érdekelte. Utána meg én hagytam egy kicsit kibontakozni és fontoskodni és ő is a magáénak érezte, és a család fontos tagjának, hogy ő is segít. ez egy pár hónap és lemegy róla utána semmi gond. Nálunk legalábbis így volt. nah most másként van kristóf 11 Kamilla8 na ők már várják az infókat meg mindenre kíváncsiak be akartqk jönni a szülésre, meg stb badarságot kitalálnak DE ez is jó mert várják. Névben is már dönteni kellett, de kicsi felháborodással könyvelték el, hogy abban azért demokrácia nincs De seítettek..:)

avrenim
Hát nem irigyellek de fel a fejjel valamiért igy kell lennie és kész! Azzal próbálj meg foglakozni ami van bár ezt én könnyen(?) mondom, de egy kicsit jobb cipőben járok mert én elbírtam menni tp-re. de valahogy lesz!!! A meló meg úgy is nehéz!! Lehet oda fentről azért rendezik így, hogy vigyázzanak rád! valaki itt mondta, hogy pici babásokra vigyáznak fentről..:) Hát igen jót nevettem olyan családias lett a hangulat nem?? De nézd meg melyiket tudom használni??? Hát egyiket sem Azért majd az ovi nénit remélem, de jó lesz ha te is elkezded!!!

balimamika
legalább D vitamint szedsz a balcsi parton. Ha hajlamos vagy dolgok begyűjtésére akkor inkább csak kinnt Azért jó pihit! Jah és lehet néha érezni nem nagyokat rúg kapálnak de tuti a bennt lakók jeleznek halló!!
dr nono
sztem jól döntöttél! 1-2 hét és konkrétan érezni fogod az albérlődet és az majd megnyugtat.

csill79
üdv és jó baba várást

lenojo
ha van lehetőség nálatok 4 d re simán jó még ha nem is mutatja meg magát de közelebbit látsz róla. én word be írom először és akkor nem száll el Igazad van a többes pete érést illetően !!
dalmicsek! tuti a muffin!!! anyudékra meg kíváncsiak vagyunk, hogyan veszik az akadályokat

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Szonce
hát igen én is mondogatom Balónak hogy ott vannak a babák a pocakba nem szabad anyát rugdosni, meg simizi a pocim, de nem látom rajta hogy nagyon értené miről van szó, annyit tud hogy anya sokat fekszik már nem futkos utána annyit :S

timi
nekem a 12 hetes genetikai uh pontosan a mensitől számolt betöltött 12 héten volt, pont aznap töltöttem be, afp-re is úgy kel majd időpontot kérjek…fura de a doki tudja, aztán meg lehet a 12.hetin meg jó lelőre sorolnak megint

halacskalány
üdv közöttünk!!! Én pár gyertyával kevesebbet rakok a tortámra, de néha sokkal öregebbnek érzem magam mint 35 a meleget szeretem, de nekem alacsony a vérnyomásom és állandóan jégbe van a kezem lábam, de a nagyon melegtől én is kifekszem…várunk majd az uh eredménnyel és a képpel ha lesz esetleg

dalmicsek
örülök hogy jól sikerült a műtét! Szorítottam!!! Húúú anyukádnak még csak most mondod el??? Nem lesz ebből balhé?:) én anyának a tesztelés másnapján elmondtam ( fura is volt mert az előző babnál akit elvesztetünk meg egyáltalán nem akartam elmondani, talán éreztem hogy nem marad meg ,de most első perctől akartam)

nlzs
boldog szülinapot a fiacskádnak wow jó sok program és még balcsi is!! Irigyirgyi én a horvát tengerpartról álmodozom pár napja, de tuti nyúl leszek kocsival 2 évessel belevágni…pedig még utoljára milyen jó lenne;)

csill79
üdt közöttünk. Remélem mostmár minden rendben lesz veletek. Átérzem mennyire aggódsz, bár már van egy kétéves fiam mi tavaly novemberben veszítettünk el egy babát…alapból pozitív vagyok ,de azért egy élesebb hasszurka vagy görcs be tud pánikoltatni, tiszta szerencse hogy ikreim lesznek így kéthetente kukkolhatok) amiatt én is veszélyeztetettnek számítok….

lenojo
hú 4d hát kíváncsi vagyok mit fognak látni mi Balóval a 20. héten voltunk (betojt a gép a 18.heti genetikán , én se láttam semmit pedig párszol voltam uh- addig, így volt biztos) hát kis pálcika emberke volt, nem mondanám hogy csodaszép látvány))) de megszámolhattam a lábujjait…. Baló javulgat ma már nem volt annyira lázas de azt 38 körül járt, antibiotikum ízét utálja, megy a gyilkolás hogy belediktáljam…szegény csak azért issza meg önként mert tudja hogy így vagy úgy de belediktálom((( sajnálom de ha egyszer muszáj…

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Délután voltunk babázni, egy hetes babánál. 4 cm-el hosszabban született és kb. 30 dekával többel mint a kislányom és mégis, csak néztem hogy nem hiszem el hogy ennél kisebb volt a kislányom, olyan pici volt a baba. De furcsa tényleg , most a 11 kilós kislányom után, mellett látni egy ilyen picit. Már várom nagyon! Képzeljétek Regi megsimogatta a pici fejecskéjét, olyan aranyos volt!

Avrenim marhára sajnálom hogy ilyen csúnyán kihasználnak a munkahelyeden! Azért van egy határ ami felett, bár én is egy becsületes, kihasználható típus vagyok, de azért van egy határ, ami felett már azt mondom, állj. Ne hagyd magad kihasználni, leterhelni pocakosan. Csak azt vállald be ami nem veszélyezteti a babádat, most az a legfontosabb.

Bettike már többször hallottam hasonló sztorit, amíg rágörcsöl az ember a babára sokszor nem jön össze, amint elengedi és nem foglalkozik vele, rögtön sikerül :lol:

Csill üdv köztünk! Küldj nekem pü-t az adataiddal és beraklak a táblázatba! Most már lassan túl vagy az első trimeszteren, most már biztos minden rendben lesz. Pihenj amennyit csak tudsz, minden rendben lesz :D

Lenojo én mielőtt elküldöm amit írtam kijelölöm a szöveget, nyomok egy Ctrl+C-t (vágólapra rakom) és ha elszáll, kifagy, stb., akkor Ctrl+V-vel vissza tudom másolni. Örülök hogy már jobban van Noémi!

Dalmicsek örülök hogy jobban van Muffin. Majd írd meg mit szólt anyukád!

Krisztin igen, gondolom most már neked egész nagyok a gyerkőcök, most már az elejétől értik. Én is arra gondoltam, hogy majd bevonom mindenbe a kislányom is, hogy segítsen, ne érezze magát kirekesztve. November-december körül meg amikor már nagy lesz a pocakom és ő is elmúlik 2 éves, talán már kicsit meg fogom tudni vele értetni előre is, remélem.

T.timi én is gondoltam arra, hogy lehet hogy akkor is volt peteérésed, de a baba egy későbbi peteéréssel lett esetleg. Akár egy orgazmus is kiválthat peteérést, lehet több is egy hónapban :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Msi örülök hogy javul Baló, neked meg kitartás az egészhez, nem egyszerű a piciknek beadni a gyógyszert ha nem is szeretik, még pont nem lehet nekik megmagyarázni miért is kell, nem könnyű az biztos. Drukkolok hogy most már szépen rendben legyen, bár tudom, írtad hogy egy hétig kell adni az antibiotikumot.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


itt vagyok, olvastam amiket közben még írtatok nekem.

avernim: de nekem nem 1-2 napot méret el a doki hanem 2 hetet, az azért nem mindegy.

irbil: ez az, én is jövőhéten szerdán leszek a menszi szerint betöltött 12 hetes, ezért nem értem, eredetileg én is akkor mentem volna a 12 hetesre.

nyufó: tuti, hogy akkor fogant a baba és az is tuti hogy akkor volt peteérésem. 15 napra a menszi napjára, mint mindig és akkor is lett a baba.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok Csajok!

Jó késő van már, lehet, hogy rajtam kívül nem sokan ülnek a gép előtt.

nyufó igazad van, nem derült ki túl sok minden rólam

Szóval :) 31 éves vagyok és az első babánkat várjuk. Terveztük Őt, elég könnyen meg is fogant. Szerencsés vagyok, engem elkerültek a komoly rosszullétek, kis hányingerrel, ólmos fáradtsággal és hajnali wc-re járással megúsztam az első 12 hetet.
Kicsit aggaszt, hogy elég gyors ütemben növekszik a hasam és a súlyom... Sportos életet éltem, de kb egy hónapja leálltam mindennel, nagyon féltem a babát.

A kisfiam június 23-án volt 12 hetes, akkor mentünk uh-ra, 66mm volt akkor. A nyaki redője 1,4mm

Előre is köszönöm a naptárat, március 31-én volt az utolsó mensim elő napja.
krisz0923
 
 


ja és a neten az összes szüléskalkulátor az utolsó menszi első napjához nézi a heteket és ki is írja első timeszter vége stb. és aszerint az a jó ami a logikus is, nem amit a doki mondott :? :?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Nekem is azt mondta a doki 12 hetes uh-n, hogy egy héttel nagyobbbak látszik a baba, mint a kora. De azt is mondta, hogy ilyenkor még kicsit csalhatnak felfele a méretek.
krisz0923
 
 


Helló te kedve kis aggódó. Ha ennyire aggaszt a dolog menj el hozzá és kérdezd meg sztem szívesen válaszol vagy elmagyarázza és megnyugszol. :D Valahol igazad van és mivel nem csak a testedet kell ápolni sztem szívesen válaszol a kérdésedre. próba cseresznye elhajtani úgy sem fog :shock:

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


nyufo
hát mi már 7.17 cm esek vagyunk!! :shock: 13.1 nappal:) most néztem a táblázatot. nem egyszerű már követni jó sokan vagyunk jó a csapat!!! nah mindenkinek jó éjt és jó hétvégét!

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Krisztin de jó az arcképed a nevednél :D

Krisz a táblázatba ezek az adatok kellenének még: pontosan most ma vagy ha ma nem olvasol, aznap amikor írsz hány hetes és napos vagy, mikor van a szülésed várható ideje, mit szerettetek volna (van mindegy opció is), az hogy kisfiú akkor már biztos?

T.timi akkor most már tényleg nem értem, ha tuti akkor volt a peteérésed, akkor 11 hetesnek kéne lenned :shock:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


jó reggelt lányok.

látom megint termékenyek voltatok. sajnos most egy picit lemaradtam, mert nem éreztem jól magam napok óta és siettem este ágyba bújni. megfázhattam mert nagyon rossz a közérzetem, folyton fáj a hasam, fejem mindenem. ráadásul az allergiám is tombol :( na mindegy, csak túlélem :D

hétfőn megyek végre ultrahangra, már alig várom, hogy lássam a babám. látom mindenki szépen fejlődik, örülök a jó eredményeiteknek

krisz, csill és halacskalány: üdv közöttünk. örülök hogy még mindig csatlakoznak hozzánk. boldog pocakosodást nektek is
krisz: mit sportolsz?
csill: az első harmadon már túl vagy, biztosan rendben lesz minden. én szorítok neked.


lenojo: gratulálok a kombinált eredményedhez, ez teljesen jó érték.

nlzs: olvastam hogy úgy néz ki a 3. gyermeked is fiú. gratulálok hozzá. gondolom azért vágytatok kislányra, de valahol semmi sem véletlen. és a lényeg hogy egészséges a picid.

msi: örülök hogy javul Baló. remélem te is jól vagy

bettike: nekem is voltam ilyen tamponnal kapcsolatos érzéseim. egyenlőre annyira hihetetlen hogy valaki bennem növöget, de nagyon jó érzés
azt sokan mondják, hogy aki nem görcsöl rá a babára annak előbb összejön. tényleg sokan jártak már így, biztos van benne valami. te is sokat vártál a picurra, de lényeg hogy megfogant és ott van a pocidban. :D

avrenim: igazad van, sosem lehetne úgymond "tökéletes" időpontot találni a babaprojektre. ha arra várnánk hogy minden rendben legyen akkor ki tudja mikor lenne picikénk. sajnálom ami a munkahelyeden történt és csodálom a lelkierőd, hogy még ebben a helyzetben is azt tudod mondani hogy nem leszel bosszúálló, haragtartó. nagyon kevesen tudnák ezt így megemészteni. de hátha mindennek megvan az oka és végül jóra fordulnak a dolgaid. én szorítok neked

dalmicsek: örülök hogy sikerült muffin műtétje, remélem hamar felépül

dr.nono: de jó hogy visszatértél. :D most már ne tűnj el

ha valakit kihagytam attól elnézést kérek, igyekszem mindent visszaolvasni és jegyzetelni :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


sziasztok lányok

köszönöm a jó kívánságokat

elég gyakorlatlan vagyok képfeltöltés ügyben, de megpróbálok ügyeskedni, remélem sikerül.
Hétfőn voltam uh-n és megmutatta az arcocskáját :D

Kép
csill79
 
 


csill

nagyon aranyos :)

én annyira nehezen birom ezt a meleget...és még hol van a vége :?

KépKép
bettike83
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:15-kor.
lenojo
 
 


lenojo

ez nagyon jó hir,majd kérünk képeket a kis nunisról :)

nálatok mennyi a 4d?

nálunk 12 ezer :?


van köztetek alkonyat rajongó?

én nagyon imádom :) :)

KépKép
bettike83
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:16-kor.
lenojo
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:16-kor.
lenojo
 
 


neki már igazi baba formája van,nagyon kis édes :) és a talpacskája is hatalmas :)

KépKép
bettike83
 
 


lenojo
de szuper:)) tök jó hogy ennyire babának látszik, igen mnodták is hogy ilyen korba még babás kinézete van a 20. hét körülre lesz kis csontváz kinézetű:))) irigy vagyok nagyon:) de hétfőn én is látom:)))

bettike
ALKONYAT for ever:))))))))))))))))))) barátosnőim váratnak hogy moziba mennyünk, már nagyon tűkönülök:)))) rongyosra olvastam mind a 4 kötetet:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok, lányok!
Ma még dolgoztam kicsit, és most végre szabadságon leszek!!! :) Olyan jó!!!

csill lenojo nagyon édesek a bébik! :D

A kombinált szűréses vérvétel előtt lehet enni, ugye? Megkérdeztem a védőnőtől, de olyan lyukas az agyam, hogy elfelejtettem! :oops:

Elvileg ma mondtuk volna el a családnak a babát, de a férjem szombat-vasárnap végig dolgozik, hétfőn-kedden pedig vendégünk lesz, így szerdára marad. Annyira görcsölök, hogy mit fognak szólni... félek, hogy nem örülnek majd, és elrontják az örömünket. :( Brrr, bár túl lennénk már rajta.
:(

Kép
salsifraga
 
 


lenojo: ez nagyon szuper. csak ámulok és bámulok :D nem is gondoltam hogy ennyire szépen látszódik már 14hetesen a baba. majd valamikor szeretnék én is menni.
nagyon kis cuki. és nagyon formás kis leányzó. gratulálok hozzá :D

salsifraga: ne aggódj. egy kisbaba mindig öröm a családban. biztos minden rendben lesz és nagyon fognak örülni a hírnek. de akárhogy is a ti örömötöket szerintem már nem tudják elrontani :D szorítok a bejelentéshez és jó pihenést a szabid alatt

szerintetek 12 hetes magzat érzékeli már az erős zajt? csak mert lesz egy rendezvény, ahol nagy lesz a zaj de nem akarok ártani a babának vele :?:

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


msi

én is imádom.pedig előtte nagy marhaságnak tartottam.és egyszer emgnéztem és kész voltam,napokig a hatása alatt voltam :shock: :D :D :D nem tudom mit csinál az emberekkel de valami tök jó film.

moziban magyar felirattal megy?

mert én most töltöm le de még nincs magyar felirat.


sztem még nem annyira halja a zajokat a picur.azt hiszem talán a 6.honaptól érzékeli.

KépKép
bettike83
 
 


lenojo: nagyon szuperek a képek, nagyon tetszenek :lol: :lol: :lol:
Ez hány hetesen készült? 14 ?
Gratulálok!! :lol:
t.timi
 
 


salsifraga

miért ne örülnének?

van ami miatt nem akarnak még babát nálatok?

KépKép
bettike83
 
 


timi

hova lett a vonalzód?

KépKép
bettike83
 
 


bettike: tegnap "mérgemben" kitöröltem, mert már nem tudtam mi van. de majd mindjárt vissza csinálom, mert rájöttem, inkább hallgatok a dokira, és megyek akkor amikor mondta meg úgy ahogy mondta minthogy valamit bekeverjek, úgysem érdeke a dokinak, hogy rosszat mondjon, inkább csinálom azt amit mondott, nem akarok bajt.
t.timi
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.13 00:18-kor.
lenojo
 
 


bettike egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy fognak reagálni. Pedig van lakásunk, munkánk, össze vagyunk házasodva. Az lesz a fő baj, hogy a férjem még nem fejezte be az egyetemet. Levelezős persze, és már nincs is sok hátra, max. egy év, jó esetben csak egy fél.
Valahol örülni fognak szerintem, de egy kis idő biztos kell majd nekik. Meg az még a baj, hogy mindkét részről kicsit gyereknek néznek minket. Ez furán hangzik, de így van. Szerintem kb. azt hiszik majd, hogy úgy gondoljuk, hogy a gyerek az egy vicces dolog, meg aranyos, de nem fogjuk fel igazán.
Hát ez a helyzet, most szörnyű sírhatnékom. van. :( Remélem, csak én pörgöm túl a dolgokat.
Hozzá kell tennem, hogy egyénként jó fejek, és nagyon jó viszonyban vagyunk mind a 4 szülővel.
Megmondom őszintén, a férjem nagymamáját várom a legjobban, ő biztos nagyon fog örülni!!! :) :) :)

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga: nyugi, biztosan nem lesz semmi gond, és fognak örülni a szülök. mikor mondjátok el? Drukkolok nagyon! De ne legyél szomorú, főleg ne előre, de szerintem nem lesz okod rá, mert gratulálni fognak, és büszkék lesznek :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok! Szerdán lesz a nagy nap... :?

Kép
salsifraga
 
 


salsifraga

ne aggódj emaitt,biztos boldogok lesznek,egy pici baba,kicsi unokájuk lesz és ez nagy boldogság.

ti pedig még ha picit "gyerekek" is vagytok,majd mikor megszületik a pici,fel fogtok nőni.mindenki gyerek ám egy kicsit,én is :) :)

KépKép
bettike83
 
 


t timi örülök, hogy megnyugodtál, de ha kételyed van a védőnőhöz bármikor lemehetsz és ő elmagyarázza neked. tessék vonalzót tölteni! :)
nyufo8
hát próbálkoztam aztán ez lett belőle. Másik képpel is teszteltem de az nagyon szét esett köszönöm kedves vagy!

lenojo tuti kis emberpalánta. Azért így 4 d ben más! na de majd ,még ha kicsit zsírosabb és kerekebb lesz!! De most is gyönyörű! én is kíváncsi vagyok a nemére, mert az arcocskám rügyezik… a fiamnál volt. Viszont a hányinger a lányomnál volt… szóval nem tudom nálunk a 4 d 7 vagy 8 ezer Kiskunfélegyházán. kis dolgos emberke! pakolgat ide oda. Tuti lehetett látni, bár nem volt idilli a hangulat, de hát minden mindig nem lehet jó:::

rebeka85
érzékel, de gondot nem okoz, kivéve ha a pocakod mellett dübög a hangfal

csill 79
hát édi bédi. Olyan jó őket látni! gartula.

salsifraga
a kombi és az integrált előtt lehet enni. Nálunk délben veszik addigra fel is fordultam volna. Nekem pénteken lesz eredményem… De biztos jó lesz!!!! Miért is ne örülne a család! Hát a legszebb ajándék!!! Biztos csak te izgulod túl magad! Ne tegyél ilyent mert a babának sem jó. Minden tuti lesz és kicsattannak majd az örömtől!! Kíváncsian várjuk a fejleményeket!!
:lol:

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Nagyon aranyosak vagytok, bízom benne, hogy jól sül el majd a dolog, és én parázok rá nagyon. Táncot lejteni ugyan nem fognak, de mindegy! :lol:
És végül is az a lényeg, hogy mi a férjemmel örülünk neki, és nem is akármennyire! Én évek óta erre várok, ezért is nehéz elfogadni, hogy esetleg valaki inkább aggályoskodik, mint örül.

Kilépek most, mert hamarosan hazaér a szerelmem. 8)
Szép estét mindenkinek! :wink:

Kép
salsifraga
 
 


krisztin: köszi :) itt van megint a vonalzó :) beszélek majd a védőnővel, már csak azért is, hogy mikor menjek hozzá aztán megmondom neki mit mondott a doki, de már lenyugodtam és úgy csinálom ahogy mondta, biztos nem akar rosszat, úgyhogy nem agyalok már rajta, mert felesleges.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?