Szasztok!
Reméltem, hogy ha most benézek, már hallom a jó híreket Nikiékről!
Gratulálunk mi is Domi babához, nagyon szép kisfiú! Tudunk amúgy róluk vmit? Már otthon? Minden oké? Barnus hogy fogadta anya távollétét?
Julcsi! Szép nagy fiú Peti baba, és milyen ügyi, hogy már 3 hónaposan forog!
Szisz! Remélem, rendbejön gyorsan Málnus körme. Tejallergia: ki tudja. Az tény, hogy érdemes megpróálni egy pár hetet, azalatt kiderül, hogy mi van. Kicsit olyan sötétben tapogatózásnak érzem a dolgot... Mondjuk szopizás alatt is, hozzátápi nélkül is lehet kiütéses a gyerkő az általad elfogyasztott tejtől. A fene se tudja.
Istenem, szegény Maja! Gyors gyógyulást neki! Hólyagok ellen nem lehet náluk még corsodyl-t használni? Vagy valami egyéb szájfertőtlenítőt? Hihetetlen, hogy nem tudnak semmit tenni a dokik! Csak van valami megoldás!
Apró! Balcsi utat sajnálom, de várható volt, hiszen hosszú ideje az az első jó idős hétvége. Ilyenkor mindig iszonyat dugó van az M7-en...
Én csöppet elhavazódtam. Vagyis a múlt hét előtt dolgoztam mint állat, gyakorlatilag az összes RÉka nélküli időt gép előtt melüzva töltöttem. Amikor már úgy látszott, csak fél napi munkám van, bejelntkezet egy régi megrendelő, és persze azonnal kellettek neki a tervek, mert már a falak is állnak, és nem tudnak tovbbhaladni a munkával. Értem én, de szólhatna néhány héttel hamarabb
PErsze htévégén már fix volt a program, így Szegeden voltunk, csak későn indultunk, későn jöttünk vissza. Vasárnap éjjel dolgoztam, meg hétfő délelőtt (anyum jött segíteni), aztán pakolás, irány Pécs. Ott ezerrel csomagolás, takarítás, szerda délutánig, teleratunk egy mikrobuszt,+utánfutót, + 2 autót. Pedig már azt hittem nincs sok cuccunk... Szerda este 10-re érkeztünk meg, RÉka szerencsére jól bírta, egyből ágyba dugtuk, aztán bepakolás az autóból. Másnap kb 10! adagot mostunk ki, szennyesek, ágyneműk, takarók, és szétpakolás néhány dobozból. Este megint meló nekem, hogy a nyaralás alatt legalább ne zargassanak, másnap csomagolás, és du. 3 körül sikerült is elindulni. Azóta nyugi van.
TÖk jó helyen vagyunk, jó társasággal. 6 család, összese 9 gyerekkel, tök jó a benti élménymedence, (a kinti egy kicsit hideg), vannak lovak, egyéb háziállatok, az idő is jó, úgyhogy minden szupi. Réka is élvezi a gyerektársaságot nagyon. A medencében órákat képes ellenni, nagyon jól érzi magát. És mi is. Pihizünk, társaság is van, együtt is vagyunk. ránk fért ez már nagyon.
Egy igazán rossz gyerek van sajnos köztük, aki rendesen veri a kishúgát, és a többiekkel is agresszív, kötekedő. Ahogy megjöttek, Rékát csak úgy saját kedvteléséből hátulról aljas módon addig lökte, míg el nem esett. PErsze az anyja is, én is 4-5 méterre voltunk a tett színhelyétől, így nem sikerült időben közbelépni. Réka persze nem értette, hogy miért érte az agresszió, láttam rajta, hogy ez esett neki a legrosszabbul. Én meg elmagyaráztam neki, hogy ha ilyen van, és valaki ilyen gonosz módon viselkedik vele, nyugodtan lökje vissza. És a kis drágám mit mondott erre: Nem akajom. Majd megzabáltam. De aztán megbeszéltük, hogy nem hagyja magát. és persze én is jobban figyelek, ha a kis kötekedő a közelben van. Remélem eztán békésen zajlanak majd a napok. Nem győzök RÉkának magyarázni, hogy nehogy eltenulja a hülye viselkedést ettől a gyerektől. Persze van sok másik aranyos gyerek is a társaságban,ha lehet inkább velük játszunk. Persze ezzel nem csak mi vagyunk így....
NA megyek, mert zajlik a társasági élet!
Pocakosoknak kitartást még, főleg, akiknek már csak pár hét van vissza. HIhetetlenül megy az idő.... Apró, Mazska, Anna! el se hiszem, hogy ti is mindjárt szültök!!!
NA befezem, mert már itt csesztetnek a többiek, hogy regényt írok... És tényleg