Sziasztok csajok!
Megint lemaradtam jó sok mindenről!
De még mindig a mosott f*s (elnézést) kategóriába tartozok az éjjeli 1-2 órás alvásaimmal... Nappal meg sajnos nem lehet a gyerkőcöktől.
A homeós gyógyszer mondjuk segít valamennyit,de én nem tudom,meddig bírom még.
Titokbaba: nagyon kedves Tőled a meghívás! Mi Árpádföldön lakunk a 16.ker.-ben,tehát elég közel.
Nekem okés! A fiad pedig egy tünemény,én is jókat vigyorogtam a sztorikon!!!
Amúgy gratula a kisfiúhoz! Ne bánd: nincs is annál jobb,mint amikor ennyi pasi kényezteti az embert!
Nálam úgy van,hogy már mindenből van itthon
,úgyhogy tök mindegy a baba neme,csak egészséges legyen! Neveket kérdeztek páran: nálunk Márk ill. Zsófi. Beleszólás nincs a család részéről,mi babánk. Aki meg esetleg xarozna,annak azt mondanám,hogy szüljön magának és akkor úgy hívja,ahogy akarja!
Blúmi: neked is grat a tököshöz és így van,majd a 3. lány lesz,punk-tum!
Cedis: örülök,hogy jó lett a pajzsmirigy eredményed,csakígy tovább!!!
És gratula a pocaklakó mozgásához!!!
Hadedit: a jó eredményekhez gratulálok,azt viszont sajnálom,hogy megint kórházba kerültél! Vigyázz magatokra!!!
Bei: no para!!! Még annyira picik,hogy mocorog,mocorog,mégsem érzed mindig!!! Én régóta érzem elég sűrűn és mindig erősebben,de tegnapelőtt,mikor a védőnőnél voltam,ugye néztünk szívhangot. Ahogy írtam,minden tökéletes volt és mondta a védő néni: hú hogy mocorog a baba! Na,én ezt akkor és ott abszolút nem éreztem... Sztem attól függ,merre kószál éppen.
Úgyhogy ne aggódj,nem lehet mindig érezni még. De nemsokára... akkor meg majd aludni sem fog hagyni,annyira ugrál és rugdos majd! Nyugi!
Holnap nem leszek,mert beiktatunk ebben a kánikulában egy egy napos velencei-tavi pihizést. Csak a gyerekek miatt,én úgysem megyek a vízbe már,félek mindentől... Majd elücsörgök az árnyékban és készítem róluk bőszen a fotókat!
Cicus