tyűű, mennyit írtatok
Mayday sajnálom a szar napot, elhiszem, hogy irtó gáz egyedül egész nap. én 6-kor alig várom, hogy apa átvegye legalább a büfizést...
meg a nyugtatgatást...
elhiszem, hogy bömbiztél vele együtt, szegény.
vizet hogy adtál neki? Peti csak kanálból iszik.
cumisüvegből kiköpi...
a sírásokat tök jól leírtad, csöpplány!
annyival egészíteném ki, hogy nálunk sikoltozós (szóval elvileg fájdalmas) sírás akkor is van, ha félúton elveszem a cumisüveget, hogy büfizzünk... akkor megijed talán, hogy nem lesz több, nem tudom. meg a vörösödés nálunk fájdalmas síráskor nincsen, csak ha szó szerint dühös. ilyen kis pukkancs Peti, ha nem kap kajcsit, mert pl tisztába tesszük előtte, nagyon be tud rágni. így nem vesz levegőt és vörös arccal üvölt... és a köhögés szerű nyökögés...
na az kész. úgy tűnik, ez fix, hogy akkor éhség... ilyen kis lihegés, nem?
borzasztó idegesítő tud lenni, de ez a célja biztos...
amúgy azt olvastam, hogy ilyen piciket nem zavarja a kakis pelus...
szóval hogy amiatt nem sír, ha teli van, csak ha már piros a popsi és az fáj...
Csöpplány, Balunak nincs hasmenése a táptól? most mi is felírattuk a Komfortot (tök jó, hogy mi kérdeztük a dokit, nem lehetne-e, hiszen Peti elég szorulásos...) és reggel olyan kis folyós volt neki...
meg ő ált. nem is szokott csak 2-3 naponta... nem tudom, aggaszt ez a has, pedig a doki nem mondott rá semmit...
Mi fütyköst nem is tisztítunk. :shock
Törpilla, a pneu... ingyenes oltás asszem.
Barbazsó: nekünk van rózsaszín takarónk...
Peti tök metroszexuális...
Ami a hasat illeti, azon filózom, elvisszük vmi magán gyerekorvoshoz vagy nem tudom... a miénkben nem bízom, a védőnőnk meg felszívódott...
2x láttuk... Hát remélem semmi nincsen... Amúgy jó kedélyű, nem lázas... Csak ez a pocak...