Sziasztok,
Most már vidékről kukkantok be, na itt sincs sokkal több időm, sajnos...
Pedig a hasfájásunk már mintha javult volna, ahogy átléptük a 2 hós kort, de most meg már el van kapatva a fiatalúr, szórakoztatni és vagy cipelni kell egész nap...
Néha egész sokat alszik, aztán meg alig... ma is, amikor mindenki aludt, ő nem tudott volna egy percig se nyugton maradni.... akkor alszik, amikor a legnagyobb zajjal játszik Máté és unokatesója....
Múlt héten voltunk othopédián G-vel, de nekünk csak megnézték a csípőjét meg a nyakát, semmi ultrahang... mindenkinél volt uh? Nekünk vajh mért nem?
Ott is és másnap a gyerekdokinál is megállapították h nem tartja eléggé a fejét a kicsike és menjünk neurológiára (ahová szept.köz-re kaptunk időpontot...
), persze azóta egyre jobban elvan hason és szépen tartja a fejét, ha akarja. Mindjárt teszek fel egy képet. A hátára is többször átfordult tegnap hasról, csak néztem... Máté ennél lustább volt.
Sajnos itt is több a szúnyog, mint szokott, katasztrófa... közel van a Duna. G-t még sikerült megóvni eddig, de a nagyokat agyoncsípik, kevesebbet lehet kint lenni, mint számítottam...
Engem is idegesítenek.
Plömi: nagyon édes Ábel, mint mindig!
Niki,Andi: köszi Gergő nevében is.
Niki, remélem, megszabadul a kengyeltől a leányka.
Milyen helyes kis filigrán csajszi lehet, a lányok annyira kis édes pindurik tudnak lenni!
Majd tegyél fel fotót te is!
Nekem még semmi hajhullás, kíváncsi leszek, mikor jön. Én a Hipp Natalt szedem, mint terhesség alatt, de rájöttem h nincs benne kálcium így azt még pluszban veszek be.
Bea: szép hosszú Máté!
Nekünk a 74-es méret tovább kitartott, mint a többi, akkortájt kevesebbet nőtt már. Télre sztem nyugodtan vehetsz már neki 80-asat vagy akár nagyobbat is, overálból, dzsekiből úgyis nagyobb kell, h alá lehessen öltözni.
Ági: szegény Zsófi! Allergiás is rájuk, feldagad vagy "csak" apróbbakkal van tele?
Szerintetek lehet kapni vmilyen védőhálót, amit akármilyen babakocsira lehet rögzíteni? Hol érdemes nézni?
Köszi!
Jók legyetek! Kriszta