sziasztok!
itt vagyok, jól vagyok. fáradt vagyok, éhes vagyok, álmos vagyok...segítsetek! és még hátra van három órám, amit a délutános kolléganőm kért meg, h helyettesítsem már, mert ő elmenne strandra...
de ő is szokott engen néha, így hát megteszem neki!!!!
most rendeltem ebédet!
képzeljétek! nem megy le a torkomon a hús! pörköltek kizárva. tegnap sikerült egy kis zöldbabos húst ennem, olyan jó tejfölösen. azon kívűl talán egy kis csirke, amit 2-3 naponta beveszek. és a hal. nem tehetek róla, rosszul vagyok, ha rájuk nézek.
és! eddig sem voltam nagy édesszájú, de most aztán!!! az apósom szülinapját ünnepeltük szerda este, és volt jó gejjj tejszínes-csokis gyümölcstorta, ami bennem egészen rövid látogatást tette csak. visszaküldték a kölkök!!!
mia! +++++++++++++++
csillag! akkor eldöntötted, h nem lesz harmadik????
csak módjával a napozással!!!! vigyázz gergődre! és a nagyfiúra is, nehogy leégjen!
bogár! ahogy előttem szólt csillag: 10-9-8-7-6.......go home!!!!!!
brita: szerintem próbálkozz be a kerti partira! lehet, h jó móka lesz és a bébid is élvezni fogja, nem fog piszkálódni veled!!!
egyébként köszi, megtaláltam a topicot. majd remélem szerda este már ott is aktívan jelen lehetek. addig olvasgatok, h képben legyek.
nika:++++++++++++++
beze: merre vagytok? hogy bírod a meleget!
mona: már emélem mindent tudsz és visszaszámolsz!!!! kitartáááááás!!!! ügyes leszel!!!!!
betti: mikor mentek a bútorért??? meg van már a helye??? poci fotó???? te hogy bírod a meleget!
ez most jó hosszú lett, puszi mindenkinek!!!!