Új privát üzeneted érkezett!

Hello Csajok!

Aki légzésfigyelőt akar venni - most a Brendonban az Anyák Lapja című magazinban lévő kuponnal jelentősen akciós!!!: http://www.brendon.hu/Products/List/all/all?&campaign=1

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Mizu erre? mi ez a punnyadás itt???? :D :D :D

Én szenvedek,fáj a petefészkem olyan mint peteéréskor :shock: mindjárt csinálok 1 tesztet,de már volt peteérésem úgyhogy nemtom miért fáj :shock: :roll: na pápá :)
Vendég
 


Na megcsináltam az ovu tesztet,persze hogy negatív hiszen volt már peteérésem!!!!de akkor miért fáj??? :roll: remélem hamarosan elmúlik ez a fájdalom... :roll:
Vendég
 

 
 

Mia: ???? hmmm lehet, hoyg jól betonoztatok Apával :D

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi! hát remélem,hogy sikerült a betonozás :wink: de akkor a méhemnél kellene éreznem és nem a petefészkeimnél,mert felváltva fájnak... :roll: vagy nem???? Éppen a palástfű teámat kortyolgatom,ez a tea már tök ízlik :wink: ,de a cickafark...pffff :o
Vendég
 


Szerintem simán érezhetsz a petefészkednél is bármit... ezért gondolhatják sokan, hogy áááá, nem vagyok én várandós, minnyá megjön :) Ééés, közben ott a béb :)
Én nem tudom, milyenek ezek a teák... nem nagyon szeretem ezeket a gyógynövény-ízű izéket... :mrgreen:

kovacszsuzsi
 
 


gyógynövény ízű izék :lol: :lol: :lol: :lol: Hát én sem szeressem,de muszály innom őket,de már kezdem megszokni az ízüket,a palástfű már simán lecsúszik :wink:
Mizujs?hogy vagytok?milyen idő van felétek?
Nálunk volt vihar és szakadt az eső is, de ugyanolyan meleg van továbbra is 8)
Vendég
 


szerintem sem rossz ízű ez a palástfű :) mondjuk én a cickafarkot is natúran ittam :) most este nekem is belenyilallt kicsikét a petefészkemnél :) lehet valami lesz :) ma kisbabát tologattam kocsiban amíg anyukája felszaladt pisilni :) jó érzés volt :)Mutattam apának nézd gyakorlok :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: én is natúran iszom őket :wink: Hááát biztos lesz vmi,figyu neked van folyásod?bocsi hogy ezt csak így megkérdezem :oops: mert nekem van,sőt mondhatnám azt is hogy több mint úgy álltalában szokott lenni... :shock: :roll:
Vendég
 


Többiek hol vagytok???Remélem mindenki jólvan :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Hulla vagyok... Ma hozták a téli tűzifánk első részletét...(40 mázsát). Nálunk nincs gáz, ez az egyetlen mód, ahogyan télen fűteni tudunk. (illetve lenne még a villany, de azt nem tudnánk megfizetni...)
Van egy kazánházunk és a kazánra vannak kötve a radiátorok, így gyakorlatilag központi fűtés van a házban.

Itt voltak a szüleim, a húgom, a sógorom meg a két kislányuk. A férfiak pakolták a fát én meg ugráltam a 3 gyerek körül... Háááát, 3 gyerek már tényleg nem tud elülni a sejhaján... valakinek mindig kellett valami...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mia

a petefészek fájdalom a terhességgel jár,nekem végig fájt,felváltva...a méhnél már csak akkor fogod érezni ha már olyan 6 hetes körül leszel.szoval a petefészek fájdalom az lehet jele,sőt :!: :!: :!: :) :) meg majd kis szurkálásokat kell érezned,én éreztem.

szoval most megy ezerrel a drukk :) :)

KépKép
bettike83
 
 


Mia, kot a beton?! :wink: :D
Vendég
 


Nika, mennyi napot kell meg aludnom, hogy hogy hogy zebras legyel? Es most mar lehet varni a jeleket, mar itt tartunk? Igy repul az idoooo!!! :) :D

Virag, nem faradtal le a 3 gyerektol?
Vendég
 


Mia: nekem még ilyen nincs bár nem emlékszem de szerintem Gergőnél sem volt :)

Bogárka: jövő hét vasárnap,utána hétfő.akkorra már tuti + lesz a teszt.nekem pé után 14-15 napra szokott a ciklus kezdődni na most az jövő péntek :)ezért mondom hogy utána hétfőn csinálok egy zebrás tesztet :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, akkor mar otthon leszek. Vasarnap erkezem. Remelem hozzad a golya fog!!!:):) Biztosan gepkozelben leszek de ha nem akkor is szerzek gepet es netet es jovoooookk!! Addig meg drukkolok! Hudeizgulok!!!:)
Mia, Veled is uggggyyan mi fog torpenni??!!!:):):)
Vendég
 


Jó reggelt :):)

Fagyi ízre jó lett csak állagra nem mert nem hűlt az akku elég ideig :)De majd ma :) mert három napig nyüstölni kell ha elromlik kicserélik :) szóval ma is meg holnap is csinálunk fagyit :) ma banánosat csinálok :)

Bogárkám: Vasárnap még nem tesztelek csak rá hétfőn :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika

ezt is ki kell tanulni,és fincsi lesz a fagyi :) de azt hiszem el fog fogyni a fagyi :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Mia, Nika
Mennek a drukkok, talán ebben a hónapban is újabb két kismamit avatunk :)
Nekem is van még most is a petefészkemnél enyhe fájdalom, az elején is volt, de nem tudom melyik héttől, már nem emlékszem. Viszont arra emlékszem, hogy olyan menzeszszerű derékfájásom volt már jóval előbb mint meg kellett volna jönnie, mert egyébként csak előtte nap szokott ilyen lenni, de most már 4-5 nappal előbb volt ilyen.

Most ennyi, sok a dolgom, holnap kerti céges buli, fogalmam sincs hogy menjek, tegnap este már majdnem rókakoma. Szóval mi lesz, ha épp holnap dobom ki a taccsot, ciki lenne.

JÓ HÉTVÉGÉT!
Vendég
 


NIka: Nekem mindegy, hogy milyen állaga van a fagyinak... küldhetsz belőle bátran!!!!! :lol: :lol: :lol:

Brita: Te szegényke!!!!!! Ez a hányinger borzasztó lehet...
Nekem szerencsém volt, mert ilyet nem tapasztaltam.

Kati: Jól vagy????????

Bogárka: Igen, tegnap lefárasztott a 3 gyerek, de azért a tesóm meg anyu is ugrált körülöttük. Csak mivel a mi házunkban voltunk, így én tudtam, hogy mi hol van, ezért kellett mindig nekem ugranom először... de nem bántam, mert nagyon jól érezték magukat a gyerkőcök. Volt hintázás, mászókázás, csúszdázás, homokozás meg persze pancsizás a medencében. :lol: :lol: :lol: :lol: (Bencének van egy kis játszótere hátul a kertben.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nem jó a vonalzóm.... ma már 21 hetes vagyok... mi van itt kérem??????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na... kicseréltem...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


En is kerek fagyit!! Mindegy milyen izu es allagu!! Kerek!!

Virag, klassz lehet a Bencus jatszotere, biztosan elvezi!:):) Es a tobbi gyerek is!!:) Es Te, elvezed a napsutest? Ugye mar minden rendben a kedveddel, elmult a rossz ido. :wink:
En pedig ma dolgozom utoljara!!! Yesss!! Meg igy is szo szerint be kell vonszolnom magam de ezt a napot mar fel labbal is kibirom!! Csak az fog lebegni a szemem elott, hogy vege!!!
Anyos is megerkezett. Imikenel van. Marjak egymast. Had` csinaljak!:)

Kati, nem vagy jol, hogy nem irsz? Remelem minden okes ugy egyebkent.

Mona, majd jelentkezz!!!

Pampi, Te is!!

Rita, minden jot a holnap estehez!! Egyebkent mit dolgozol jelenleg?

Mia, Veled mizus? Faj meg a petefeszked?

Beze, gondolok Rad sokat!

Nita, Ti pancsikaltok a medenceben? Az jutott most eszembe, hogy anyost akar bele is borithatnad ruhastol!! Fejjel!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bogi Babám, KITARTÁST mára!!!!!! Tudod, 10-9-8-7... VÉÉÉGGEEEEEE!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, igy fogok tenni azt tuti!!!:):)
Vendég
 


csillag

mi is központival fütünk.nagy a ház és iszonyat sokban lenne ha gázzal füttenénk.

bár én szeretek fával fűtteni :) meg nem is hiányzik a gáz.

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!

itt vagyok, jól vagyok. fáradt vagyok, éhes vagyok, álmos vagyok...segítsetek! és még hátra van három órám, amit a délutános kolléganőm kért meg, h helyettesítsem már, mert ő elmenne strandra... :twisted: :twisted: :twisted:
de ő is szokott engen néha, így hát megteszem neki!!!!
most rendeltem ebédet!
képzeljétek! nem megy le a torkomon a hús! pörköltek kizárva. tegnap sikerült egy kis zöldbabos húst ennem, olyan jó tejfölösen. azon kívűl talán egy kis csirke, amit 2-3 naponta beveszek. és a hal. nem tehetek róla, rosszul vagyok, ha rájuk nézek.
és! eddig sem voltam nagy édesszájú, de most aztán!!! az apósom szülinapját ünnepeltük szerda este, és volt jó gejjj tejszínes-csokis gyümölcstorta, ami bennem egészen rövid látogatást tette csak. visszaküldték a kölkök!!!

mia! +++++++++++++++

csillag! akkor eldöntötted, h nem lesz harmadik???? :lol: :lol: csak módjával a napozással!!!! vigyázz gergődre! és a nagyfiúra is, nehogy leégjen!

bogár! ahogy előttem szólt csillag: 10-9-8-7-6.......go home!!!!!!

brita: szerintem próbálkozz be a kerti partira! lehet, h jó móka lesz és a bébid is élvezni fogja, nem fog piszkálódni veled!!!
egyébként köszi, megtaláltam a topicot. majd remélem szerda este már ott is aktívan jelen lehetek. addig olvasgatok, h képben legyek.

nika:++++++++++++++

beze: merre vagytok? hogy bírod a meleget!

mona: már emélem mindent tudsz és visszaszámolsz!!!! kitartáááááás!!!! ügyes leszel!!!!!

betti: mikor mentek a bútorért??? meg van már a helye??? poci fotó???? te hogy bírod a meleget!

ez most jó hosszú lett, puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, VUK monnyon le!!!!! :D :D :D Bár az vigasztalhat, hogy véletlenül senkinek sincsenek ilyen tünetei... :wink:
Nekem édességundorom volt, de csak Bencénél. (amúgy csokifüggő vagyok...) Emlékszem, hogy jött a karácsony és öklendezve, félre fordított fejjel sütöttem a bejglit...
(Mondjuk kilók szempontjából jó volt. :lol:)

Azt tuti, hogy nálunk ne lesz harmadik gyerkőc... egyikünk sem szeretne. Bár, ha valaki 1000 %-ra mondaná, hogy kiscsajom lesz... :roll: , lehet, hogy elgondolkodnék rajta.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


oké virág!

még csak kétszer látogatott meg. és az az érdekes, h semmit nem is ettem meg jóízűen abból, ami vissza is jött! azt szűrtem le, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 



Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Már reggel olvastam azt a cikket... Eszméletlen! Teljesen ki voltam akadva!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok csajok!!!!!!!!!! :)

Nagyon aranyosak vagytok,mindenki szorít nekem!!!!!!! :D Hát este mikor feküdtem akkor fájt mindenem,olyan mensi megjövősen aztán elmúlt!!!!Tegnap volt folyásom is,jóval több mint úgy álltalában,de ma meg nincs is....
Peteérés óta érzem a cicieimet,és olyan hogy is mondjam,szóval agresszív vok!!!Nemis lehet hozzámszólni mert ugrok :shock: de szerintem a meleg készít ki azért vok ilyen :roll: 7nap van még hátra :shock:
Szorítsatok továbbra is,szükségem van rá!!!!! :wink:
Vendég
 


ízre fincsi volt a tegnapi de ma csináltam banánosat és ez már tökéletes lett :):):) állagra is meg ízre is a titok hogy minimum 12-16 órát bent kell lennie az akunak és akkor minden perfect :)


Küldök mindenkinek aki kér :):):):):)

Kati: róka koma mondjon leeeeee

olvastam én is a cikket nagyon sz*r lehet és hogy még kártérítést sem kapott ez a szomorú

Én jól vagyok igazából nem érzek semmit hacsaknem olyasmit mint mikor peteérésem volt egy kicsit szurkált ugyanazon az oldalon :) tegnap a másik oldalon nyilat bele:) Mondjuk én Gergővel sem nagyon éreztem semmit hanem kb beágyazódás környékétől fájt a cicm mint mensi előtt csak nem múlt el :) és nem hánytam Gergővel csak délután voltak émelygéseim.Kajáktól sem undorodtam de hát Gergő sem válogatós most sem :) édesség az ment ezerrel de előtte is meg most is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Betti:köszike :wink: Most hogy mondod,így visszagondolva tényleg,Tominál is 5hét 5 naposan kezdtem érezni a méhemet.. :wink:
Ti jólvagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

Ez a cikk eszméletlen! Bakker, miben lehet biztos az ember, ha már egy kórházban sem! Jézusom! Nagyon durva...

Kati: VUK monnnyyyyonnnleeeeee!!!!!! :twisted:

Brita: Nálad is!!! :twisted:

Nika: De jóóó, fagyigép!!! Rulez! Én is kérek... banánosat is :)

Mia: Hogy vagy??? :roll:

Én nem tudom, hogy bírom ki jövő csütörtökig (uh). Addig megbolondulok! :? :shock:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi:köszi jól :wink: elszalad ám gyorsan és már azt veszed észre hogy csütörtök van :wink:
Vendég
 


Zsuzsi: hogy vagy amúgy?Panka jólvan?tényleg a pocaklakót hogy fogják hívni?van már név?
Vendég
 


Köszi, jól vagyok. Ma egy kicsit szurkált a pocim... :( De amúgy minden oké.
Panka jól van, nehezen viseli a meleget, nem akar nagyon kimenni, inkább délután. Ha fiú lesz, akkor Gergő lesz, ha lány, akkor Lilla. A Gergő név volt az, amin egyáltalán nem vitatkoztunk, mindkettőnknek azonnal tetszett. Még akkor kitaláltuk, amikor nem tudtuk, hogy Panka lány vagy fiú :)

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi:a Gergő tényleg jó név,tetszik nekem is :wink:
Vendég
 


Ééés, nektek van favorit nevetek?

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!
Új vagyok még. De látom itt hamarosan új kismami köszöntés lesz.... :) Ezért csatlakoznék é is ha nem gond. :) Vagy egy sztorim.Leírnám hátha van véleményetek.
Szóval:Tavaly aug.végén letettem a gyógyszert. Szeretnénk babát. Szeptemberben már nem jött meg. Mintha elvágták volna. A doki novemberre a Duphaszton nevű bogyóval meghozta. Aztán utána megint semmi mensi, de a tesztek is negatívak voltak. Atán februárban voltam endokrinológusnál. Kiderült h a mellékvesém nem termel bizonyos enzimet ami a mensihez kell.Kaptam rá a Prednisolon nevű gyógyszert. 2 hónap lement.Ez 3 havi kúra. Ja és közben a vizsgálatokhoz Norkoluttal meghozta az endokrinológus.Ez volt márciusban. Azóta semmi. Aztán május végén voltam a dokinál h még mindig semmi. Akkor adta a Premens nevű gyógyszert h az segít.Ezt már egy hónapja szedem.És múlt hónap közepe óta furán érzem magam. A hasamban az az érzés mintha mindjárt megjönne. Néha émelygés, gyomorégés.Derék fájdalom ami nem volt rám jellemző. Éreztem a melleimet feszülni de ez megszünt, ám most megint kicsit érzem.És az erek nagyon kékülnek és látszanak rajta.Párom szerint nőttek is.És piszok jókat és sokat alszok. Van h ülő helyemben eltudnék aludni. Folyton püffedt vagyok, sokszor olyana hasam mintha már kismama lennék. Ezeket most hétfőn elmondtam a dokinak. Aki megnézett uh-on. Közölte h tény h megvan vastagodva a nyálkahártya és reméli h jó hírt mondhat. Szerinte ha terhesség akkor nagyon korai.Kb fogantatástól számított 20-ik napon lehetek.Akkor azt kérte menjek el vérvételre. Még aznap megvolt és másnap eredmény is. Érdekesség, hogy mikor mentem az eredményért és a buszt vártam fölöttem két gólya keringett.Negatív lett a hcg teszt.Eredmény alatt <0,1 egység alatt IU/l ref.tartomány alatt <5,3 volt. Szerdán mentem vissza a dokihoz de szabin van. Ezért más nézett meg. De közölte a nő h 1000%nem terhesség. A papíromon ez van: Rendes nagyságú uterus.
Endometrium vastagsága 9mm.Ováriumok eltérés nélkül.
Szabad folyadék a kismedencében nincs.
Duphastont írt fel.
De én valahol mélyen érzem h baba van. Nem tudom miért de érzem. Ezek a rosszul létek.Tudom h a mensi is hasonló tünetekkel jelez de már ennyi ideje? Akármilyen rég volt is nme hiszem h ilyen sokáig készülödne.
Csinálgattam ovu és jósteszteket. Én a jós teszteket erőssebnek látom mint az ovukat.Teszek fel képet ha értetek hozzá nézzétek meg légyszi.
A véleményeket várom.Köszi előre is.[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1278076412.2988.jpg[/img]
[/img]
adryca
 
 


nekünk csakis lány lehet és Liliána :wink: bár apának annyira nem tetszik,de majd megpuhítom :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szia Adryca! Nem semmi a sztorid... :shock: Nekem az első terhességem után kétszer is az volt, hogy az uh nem látta a babát, de a HCG-vérvétel eredménye azt mutatta, hogy valami lehet. Nálam is alacsony volt, ezért a doki gyanakodni kezdett, hogy lehet, hogy méhen kívüli (az is volt), a másodiknál elvetéltem. Nálad annyira alacsony a HCG-szint, hogy szerintem mástól lehetsz rosszul. Bocs, hogy ezt így megírom, de a vérvétel nem hazudik, abból sok minden kiderül. Szerintem várj egy kicsit. Ha terhesség van, akkor a 6. héten látszania kell! Ha nem az van, akkor a dokik tudni fogják, hogyan kezeljenek. A tesztekhez sajnos nem értek, de vannak itt nálam okosabbak is, majd ők megnézik. Sok sikert Neked!

kovacszsuzsi
 
 


Mia: Nagyon szép név a Liliána :) De mi van, ha fiad lesz megint :roll: ?

kovacszsuzsi
 
 


Adryca: sajnálom én nem tudok ezekhez hozzászólni de ha nem volt peteérésed ami miatt mensid sem akkor lehet hogy tényleg nem baba van a dologban hanem akár peteérésed is lehet az is okozhat ilyen tüneteket. De az is lehet hogy hülyeségeket beszélek bocsi biztosan lesz aki jobban ért ehez.

nika70
Salgótarján
 
 


mia

én is liliánát szeretnék :wink: :)

kati

tipikus olyan tűneteid vannak mint nekem :) szoval jó uton haladsz :wink:

kedden megyünk.

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi: hát ha fiú??? izé szóval neeeem, fiú nem fog lenni :D érzem és kész :D

Betti: helyes, szép név is :wink:
Hova mentek kedden?

Nika:hogy vagy? :)
Vendég
 


Jajj Nika én is kérek ám fagyit :!: :!: :!: :D
Vendég
 


midenki fagyit enne,csak én nem :? :D nem kivánom..

KépKép
bettike83
 
 


Álmodozni egy kislányról... de jó is volt...
Ne értsetek félre, nagyon örülök Gergő babának is!!! Semmi más kívánságom nincs, minthogy egészséges legyen!!!!!! (Meg persze éni is... ez a mai kismamás újságcikk után...)

Zsuzsi, a Lilla név volt a 2. favorit nálunk. :D Nagyon szép név!!!!!!
Azt már akartam Tőked kérdezni, hogy Panka így van anyakönyvezve? Mármint PANKA-ként?

Mia, a Liliána is gyönyörű név! Azt hiszem Betti kedvencei között is ot lapul! :lol:

Nika, kéééééreeek fagyiiiitttt!!!!!!!!!!!!!!

Adryca, sajnálom, hogy ilyen régóta kínlódsz! A tesztekhez én sem értek, de Zsuzsival értek egyet... ha a vérvétel nem mutatott semmit, akkor nem hiszem, hogy baba van a dologban... az tényleg nem csal. Ellentétben az emberi testtel! Lehet, hogy annyira szeretnéd már azt a babókát, hogy a tested becsap és produkál mindenféle tüneteket.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?