Avrenim sokszor eszembe jutsz, mióta írtad, hogy kicsesztek veled a munkahelyeden. Eszembe jutott egyből az is amit a párodról írtál. Akkor így azért csak elkezd munkát keresni, hogy októbertől neked se lesz meló nem?????? Gondolom így vesztettél a munkakedvedből
Nono én még az előző terhességnél gondolkodtam venni, de több helyen olvastam hogy hiába írják hogy 12. héttől, azért általában a 20-24. hét körültől lehet jobban megtalálni már a babát, már akinek sikerül. A végén nem is vettem, azt hiszem most se fogok. Majd számolj be hogy neked bevállt-e, kíváncsi vagyok
T.timi teljesen nem értem hogy számolja neked a dokid. A mensitől kell számolni, de az UH alapján változhat valamennyit a szerint hogy mikor volt a peteérésed, van különbség hogy korán, középidőben, vagy a vége fele, akár 1-2 hét is. Lehet hogy emiatt kerültél vissza, mert későn fogant a baba. Nekem is amikor integráltra mentem, először az ultrahangon nézték meg a baba méretét, az alapján belőtték a korát hét+nap és úgy döntötték el hogy időben vagyok-e (nem korai vagy késői). Szóval szerintem ne aggódj, mert tuti akkor a baba méretei szerint most itt a helyed és akkor jó lesz az integráltra vagy kombináltra is az időpontod. Most olvasom hogy tudod mikor volt a peteérésed. Honnan vagy ennyire biztos benne hogy akkor volt? Ha viszont tényleg akkor volt, akkor furi, mert nekem tudom hogy 14-én volt a peteérésem és az két hét köztünk akkor és én most vagyok 13+2 UH szerint, akkor te 11+1 kéne hogy legyél.
Krisz írj magadról pár sort, első baba, tervezett volt? Meg küld pü-ben nekem a táblázathoz az adataid
Spumilla csak az éves oltás, macskaállomány beoltása anyósoméknál, semmi komoly
Tényleg gyöngyszem a jó vérvevő az biztos. Én már úgy megszoktam kint hogy ilyen ügyesen szoktak venni, hogy most olyan furcsa volt, hogy ilyen ügyetlen volt a nő. Nem is közben fájt, végül is az egész türhető volt, de még mindig lila és fáj a helye.
Dalmicsek remélem minden rendben volt Muffinnal, írj rögtön amint van infód!!!!!! Nagyon szorítok neki, a botos kép nagyon aranyos.
Szonce pont ez a bajom nekem is, hogy hiába magyaráznám, még úgysem érti. És nem tudom hogy ha 1-2 napra eltűnök aztán hazaállítok egy picivel akkor mit szól hozzá felkészítés nélkül
Abban bízom hogy esetleg ősszel-télen már valamennyire jobban meg tudom vele értetni, végül is november végén lesz 2 éves. Majd meglátjuk...
Halacskalány üdv köztünk. Van kedved magadról írni pár szót? Hányadik baba? Tervezett volt? Ha írsz nekem pü-t az adatokkal, beraklak téged is. Talán két oldallal hátrébb a lap alja fele van a táblázat beszúrva utoljára, ott látod az életkorokat is, ki hány éves. Én egyáltalán nem bírom a meleget, alacsony a vérnyomásom, napon szédülök, fáj a fejem, rosszul leszek. Ilyenkor csak lakásban. Még árnyéban se bírom, alig kapok levegőt.
Krisztin végül is nem is baj akkor talán hogy otthon vagy, így többet tudsz a két meglévő gyerkőccel is foglalkozni és nem kell nagy pocival dolgozni. csak gondolom a hátránya, hogy kevesebb gyedet kapsz majd
Nálad nem volt féltékenykedés amikor jött a másik baba? Én vetettem fel ezt a témát, hogy hogy lehet megértetni a nagyobbal hogy jön a pici. Szonce is kicsivel van otthon azért kérdeztem őt. Nekem novemberben lesz 2 a kiscsajszi, abban bízok talán ősszel-télen már jobban megérti esetleg mint most. Sokat számít az a pár hónap.
Nlzs boldog szülinapot a fiadnak! Zsúfolt napjaid lesznek, remélem sikerül mindent elintézned nyaralásig. Köszi az érdeklődést a dokidnál. Én most nagyon optimista vagyok, mert a legrosszabb eset, azért ritka, csak nem leszek olyan szerencsétlen
Még az se gond ha félig van ránőve a méhszájra, csak a teljes ránövés a veszélyes. Úgyhogy jók az esélyeim, bizakodok. Bejelentkeztem 14-ére a maszek dokimhoz, vele is megnézetem, lehet hogy addigra két hétben történik annyi minden, hogy már jobban meg fogja tudni mondani. Még nagyon messze van az aug. 6, akkor kell visszamennem oda, ahol megállapították ezt. Még olyan korán van azért hogy 100%-ra megmondják hogy fiú, bizakodj!!! Nekem is még csak 80% hogy lány, még nekem is változhat. Úgyhogy majd ha a 18-20 hét körül biztosan látják majd akkor élem csak bele magam a kislányba, addig nem.
Bettike nem most kellene nem megjönnie? Lehet hogy azért érzed a mensi szerű dolgokat.