Sziasztok!
Akkor megkezdem a napot!
Vízililiom, nagyon köszönöm, hogy írtál, egy kicsit valóban mintha kevésbé érezném egyedül magam ebben a - nem is tudom minek nevezzem-ben. Bár természetesen szívem legtisztább mélyéből kívánom én is, hogy legyen néptelen ez a topik, és vesszünk bele végre mindannyian a pelusok rengetegébe!
Ma remélem jobb lesz élni kicsit, tudom, hogy össze kell szednem magam, és nagyon kietlenül mély állapotokból álltam már föl, most is megteszem biztosan, csak valahogy még olyan sok értetlenség van bennem. Az első pár hónap mérhetetlen dühén már túl vagyok, járok pszichológushoz, voltam "harang-terápián", elkezdtem Aviva tornázni, és tegnap volt meg az első "cérnabeültetésem", aminek eredményeképpen nem bírom mozgatni a bal lábam és a jobb kezem, a derekam meg 'hajthatatlan'..
Tudom, mindez a pánik második stációja - az első volt a harag -, és idővel biztos racionalizálódni fog ez is, de egyelőre azt érzem MINDENT meg kell ragadnom, ami eredménnyel kecsegtet.
Végül is a legrosszabbról már szó sincs - méghozzá arról, hogy korai menopauza miatt nem lehet már egyáltalán gyerekem - merthogy innen indultunk! Az első kedves doktornő, akinél a rutin rákszűrés alkalmával kiderült a "bibim" ezt volt képes a fejemhez vágni. Mindegy. Nem minősítem. De eléggé meghatározta a hangulatomat.
Mmzsó, én sem értem a lassúságot. És nem, nem részletezte a prof, hogy még miminden van hátra. Az igazat megvallva havonta egyszer jutunk be hozzá, nem néz fel a papírokból, és mindig csak a következő lépéssel foglalkozik. Hiába tudtam én már az első alkalommal, hogy kicsit magas a prolaktinom, és ezt meg is mondtam neki, nem érdekelte, azt mondta majd ők megnézik, és így két hónap múlva közölte, hogy igen, igaz, magas a prolaktin kissé. menjek MR-re, de intézzem el magamnak valahogy, ő nem ad beutalót. Elintéztem /Körzeti orvostól beutaló egy ideggyógyászhoz, ideggyógyásztól beutaló az MR-re, onnan beutaló egy idegsebészhez a szakvélemény miatt./ A páromnak harmadjára csinálják meg ugyanazt a vizsgálatot, mindig ugyanavval az eredménnyel, ezzel is elment vagy másfél hónap. És csak ezek után mondta, hogy majd kell egy HSG. De intézzem el magamnak valahol, mert ők szabadságra mennek. Még meg se vizsgált. A többiről még szó se volt. Nekem furcsa, de lehet hogy mindenkivel így megy, nem tudom. Ezért is gondoltam, hogy írok, és megkérdezlek titeket.
Megint hosszú voltam. Bocsánat érte. Ma sütni fog a nap. Felveszek valami csini ruhát, és kifestem magam.
Szép napot mindenkinek!!!!!