Új privát üzeneted érkezett!

Kispatak
Sajnálom, hogy elvesztetted az állásodat :( , de örülök, hogy a hited megmaradt :!: :D Szerintem jó ötlet, ha egy kicsit elmész pihengetni, olyankor az ember úgyis mindig feltöltődik és utána mindent kipihentebben, optimistábban, jobban lát! :wink:

Remélem én is, hogy az új hely szerencsét hoz, nem bántam meg, hogy váltottunk! :D Az esélyt megadtuk itt és most megadjuk azoknak is. :D

"Kívánom így legyen, bár a másik fórumon nem igazán dicsérték a Kaali-t."
Tudod Kispatak azaz igazság, hogy mindegyik meddőségi központos fórumon "megszólják" v. nem igazán dicsérik a másikat központot, pont azért mert mindenkinek más jön be, de azért mert más jön be vagy mert csalódtak az előzőbe, az attól még nem rossz hely :!:
Mi igaz innen elmegyünk, váltunk, de én is fogom ezt a klinikát másnak ajánlani :!: :wink: Sok barátnőmnek sikerült itt és sok barátnőmnek sikerült a Kaáliba, Budaiba, Dévaiba stb. Szerintem mindegyik jó hely, mindenhol szép sikereket érnek el. Nem egy helyen hallottam és olvastam, hogy a kaálisok a sotét bírálják, a soté-sok a dévait, a dévaisok a budait és így tovább. Mindenkinek más jön be.

Nemrég egy barátnőm, aki most kezdte el a lombikprogramot a Kaáliba azt mondta nagyon szuper hely, de mivel ő eddig máshova nem járt csak oda, nem tudja megmondani, hogy a sote jó-e vagy rossz. Szerintem mindegy melyik fórumon olvasol arról, hogy ki mondott erre v. arra a klinikára, mert amíg Te saját magad nem tapasztalod meg, addig minden klinika jó és fantasztikus.
Vendég
 


Röpcsi :D

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor lehet a citromlevet meginni. Gondolom belekeverheted a lötyibe, de ez csak találgatás.

Annyit viszont tudok, amit nem mindig mondanak el, hogy ha inzulint is néznek, akkor nyugton kell a 2 órát kibírni, mert bármilyen fizikai aktivitás (akár a séta is) módosíthatja az értékedet.

Nálunk sajna elég összetett a dolog, amiért lombikra kell mennünk.
Én pcos vagyok. Ez egy összetett betegség (ha nem ismered): -nálam sajnos jelen van a tünetek közül a pco, az inzulin-rezisztencia, minimális androgén-túlsúly. A pajzsmirigy-vérvételi eredményem úgy tűnik, hogy jó lett, de van egy göböm - ez kivizsgálás alatt. És mindezeket megfejelve most ez a nyavalyás ciszta is előbújt.

A férjemnél súlyos oligozoospermiát állapítottak meg, ami sajnos műtét után sem javult.

Hát röviden ennyi. De a múlt elmúlt, nem szeretek beszélni róla, így csak előre nézek.

Végre hiszek a kezelés sikerében és tényleg azt hiszem/tudom/érzem, hogy sikerülni fog.
daisy@79
 
 


Sziasztok kedves lányok, asszonyok, sorstársak!
Most találtam erre a topikra, babonából nem akartam eddig ilyen oldalakat olvasgatni, mert mindig elfog valami rossz gyomortáji érzés, ha hozzám hasonló helyzetben lévő nők történeteiről hallok. De most vettem egy nagy levegőt.....
35 éves vagyok. Sosem voltam még várandós. Mondhatjuk akár, hogy későn érek érzelmileg, mert csak négy éve találtam rá arra a férfira, akivel el tudom képzelni a hátralévő időmet. Ilyenfajta érzelmi intimitást én még férfival nem éltem meg, lehet hogy szerencsétlen vagyok, lehet hogy szerencsés, hogy most végre egyáltalán megtörtént, és elhatároztuk, hogy családot alapítunk. Nem sikerül. A mensim amióta az eszemet tudom rendszertelen volt, de csak márciusban derült ki, hogy mindkét petefészkem cisztás. Vékony, szőrtelen nő vagyok, senki nem gyanakodott erre a problémára. ARO. Urbancsek prof. Vizsgálatok. Végeérhetetlen várakozás. Kicsit magas prolaktin, MR. Semmi.Közben páromnál andrológiai vizsgálatok. Varicokele. Komoly probléma, 80%-ban halott spermiumok, a maradék is alig-alig. Padlóra kerültem. Remek szimattal kihalásztuk egymást a tömegből. Ez lehetne akár komikus is, ha nem lenne egészen elkeserítő. Vannak jobb napok, vannak pokoliak, mint ez a mai is. Nem tudom hogyan lehet pozitívan gondolkodni, hogyan kell elengedni a problémát. Rágörcsöltem. Ez van. Ami kissé nyomaszt, hogy azt érzem csigalassan haladunk. Három hónapja járok az ARO-ra, még szóba se került semmilyen gyógyszer, nemhogy kezelés. Várakozás van és malmozás. Nem értem. Türelmetlen vagyok. Rettegek, hogy ki fogok öregedni mindenből. Tudom, hogy hülyeség, de a tempo semmi jóval nem kecsegtet.
Nektek mennyi időt vett igénybe anno a vizsgálatok sora, míg eljutottatok az első lombikig? Mert a prof szerint csak az jöhet szóba a párom eredményei miatt.
Ha bárkinek van biztató szava - nem utasítom el.
Köszönöm a figyelmet.
párizs
 
 

 
 

Kedves Mindenki,

Régóta olvasgatlak én is Benneteket, de eddig egyszer sem éreztem úgy, hogy bele kell szóljak a Ti kis összeszokott üzeneteitekbe, de most Párizst olvasva fellelkesültem, és "vak vezet világtalant" alapon szeretném őt biztatni.
Én is az ARO-ra járok, úgy tűnik egy örökkévalóság óta, pedig még csak kb. 3-4 éve.
Idestova 6 éve járom ezt a kálváriát, 2-3 év után kerültünk a férjemmel a Murber-dokihoz, 6 inszemen vagyunk túl, és a nyári szünet után kezdjük a lombikot. Remélhetőleg az elsőt és az egyetlent. Sem nálam sem a férjemnél semmi gondot eddig nem találtak, a férjem a Zsuzsa egyik nagy kedvence :P :P a jó eredményei miatt a sok problémás férfi között. Szóval csak haladunk az árral, és próbálkozom mindenfélével, hátha sikerül megtalálni a " gátló tényezőt".
Ezt csak azért írom le neked Párizs, mert Ti legalább tudjátok mi a gond, és célzottan tudtok tenni a javulás érdekében. Nagyon fontos, hogy a hitet ne veszítsd el, készülj fel rengeteg!!!!!!!!! várakozásra, ez a folyamat nagyon lassú, és közben bújd a netet és keresd az infot párod problémájára, használd más emberek tapasztalatát.
Ha a prof. azt mondta, hogy lombikra mentek, akkor biztosan a nyári leállás után Ti is kezdhettek, de előtte számtalan vizsgálatot kell elvégezni (ami simán belefér az időbe szept.-ig), de gondolom ezt a prof már részletezte is nektek.
Ja, még annyit, hogy én 36 vagyok, tehát neked máris van egy éved hozzám képest. :lol: :lol: :lol: (ugye már jobban is érzed magad)
Nagyon fontos, hogy ne légy türelmetlen, mert ezek a gondolatok mind befolyásolják a tested, és nem lesz jó hatással a fogamzásra. Ügyelj rá, hogy érezd jól magad a bőrödben!

És főleg ne feledd, hogy sosem szabad feladni!!!!

Mindenkinek a legjobbakat kívánom, elnézést, ha zavartalak Benneteket.

Vízililiom
vízililiom
 
 


Párizs és Vízililiom,

üdvözöllek titeket eme helyen,sajnos :cry:

De!nagyon jó,hogy jöttetek és egyáltalán nem zavartok.
Ez a topic remélhetőleg egy állomás csak,ki hosszabb,ki rövidebb ideig időzik itt,remélem,hamarosan mindnyájan eltűnünk innen,mert megszűnnek a gondjaink!

Én is a 35-öt taposom amúgy.
Nem tudom,Párizs,hogy miért tötyörögnek,nem mondta a prof,hogy majd 20.nap körül jelentkezz és indultok?Vagy kiírt még valami vizsgálatot?Tényleg sokat kell várni,a Murberre azért,mert műtőben van időnként,a prof meg oktat és amúgy is baromi lassan rendel.De meglesz az eredménye előbb-utóbb!

Vízililiom,
állati idegőrlő lehet az ism.eredetű meddőség,de egy előnye van,könnyebben megtörténhet,hogy végül spontán sikerül a baba.De szerintem egyikünknek se jobb,mint a másiknak,ez egy nehéz dolog mindenkinek.

Én is szeptemberben kezdek 2.lombikot Murbernél.

Mára ennyit,megyek szundizni,szép álmokat Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!
Akkor megkezdem a napot! :)
Vízililiom, nagyon köszönöm, hogy írtál, egy kicsit valóban mintha kevésbé érezném egyedül magam ebben a - nem is tudom minek nevezzem-ben. Bár természetesen szívem legtisztább mélyéből kívánom én is, hogy legyen néptelen ez a topik, és vesszünk bele végre mindannyian a pelusok rengetegébe!
Ma remélem jobb lesz élni kicsit, tudom, hogy össze kell szednem magam, és nagyon kietlenül mély állapotokból álltam már föl, most is megteszem biztosan, csak valahogy még olyan sok értetlenség van bennem. Az első pár hónap mérhetetlen dühén már túl vagyok, járok pszichológushoz, voltam "harang-terápián", elkezdtem Aviva tornázni, és tegnap volt meg az első "cérnabeültetésem", aminek eredményeképpen nem bírom mozgatni a bal lábam és a jobb kezem, a derekam meg 'hajthatatlan'.. :lol:
Tudom, mindez a pánik második stációja - az első volt a harag -, és idővel biztos racionalizálódni fog ez is, de egyelőre azt érzem MINDENT meg kell ragadnom, ami eredménnyel kecsegtet.
Végül is a legrosszabbról már szó sincs - méghozzá arról, hogy korai menopauza miatt nem lehet már egyáltalán gyerekem - merthogy innen indultunk! Az első kedves doktornő, akinél a rutin rákszűrés alkalmával kiderült a "bibim" ezt volt képes a fejemhez vágni. Mindegy. Nem minősítem. De eléggé meghatározta a hangulatomat.

Mmzsó, én sem értem a lassúságot. És nem, nem részletezte a prof, hogy még miminden van hátra. Az igazat megvallva havonta egyszer jutunk be hozzá, nem néz fel a papírokból, és mindig csak a következő lépéssel foglalkozik. Hiába tudtam én már az első alkalommal, hogy kicsit magas a prolaktinom, és ezt meg is mondtam neki, nem érdekelte, azt mondta majd ők megnézik, és így két hónap múlva közölte, hogy igen, igaz, magas a prolaktin kissé. menjek MR-re, de intézzem el magamnak valahogy, ő nem ad beutalót. Elintéztem /Körzeti orvostól beutaló egy ideggyógyászhoz, ideggyógyásztól beutaló az MR-re, onnan beutaló egy idegsebészhez a szakvélemény miatt./ A páromnak harmadjára csinálják meg ugyanazt a vizsgálatot, mindig ugyanavval az eredménnyel, ezzel is elment vagy másfél hónap. És csak ezek után mondta, hogy majd kell egy HSG. De intézzem el magamnak valahol, mert ők szabadságra mennek. Még meg se vizsgált. A többiről még szó se volt. Nekem furcsa, de lehet hogy mindenkivel így megy, nem tudom. Ezért is gondoltam, hogy írok, és megkérdezlek titeket.

Megint hosszú voltam. Bocsánat érte. Ma sütni fog a nap. Felveszek valami csini ruhát, és kifestem magam.
Szép napot mindenkinek!!!!!
párizs
 
 


Sziasztok,
Üdv az újaknak a "klubban"!

mary80
 
 


Párizs!Szerintem a nyár miatt nem kezd bele a prof.a lombikba,de ha tényleg ennyire egyértelmű nálatok az apasejtprobléma akkor szeptember elején tuti kezditek!Szoritok nektek!!!

Vizililiom!Én is mindig azokat irigyeltem akiknél lehetett tudni mi a probléma okát,mert gondoltam hogy talán nagyobb esélyük van a probléma megoldása után a sikerre.De ne keseredj el mert képzeld mi ugyanebbe a helyzetben voltunk mint ti.Példaszerű leleteink voltak,szintén a Zsuzsa egyik kedvence volt apa :lol:
Engem állandóan a mennyekig magasztalt a doki a tüsszőim miatt meg a hormoneredményeimért az inszemeknél,ezen kivül gyönyörű petevezetőim voltak szép méhnyálkahártyával és mégsem sikerült egy sem.ismeretlen eredetű meddőség volt a diagnozis.
Aztán jött a várva várt lombik és sikerült a baba!
Ebbe kapaszkodj bele!!!Nekem például azt mondta a doki valószinű más egyéb oka nem volt a teherbeesésem elmaradásának minthogy egyszerűen a két sejt valamiért nem tudott összetalálkozni de igy hogy segitettek nekik összehozták öket egy randira,igy sikerült.
Látod ne keseredj el és nagyon szoritok!Annak meg örülök hogy semmi bajt nem mutattak ki mert az a terhességed kihordásában nagy segitségedre lesz!
Nagyon szoritok lányok!Régeik és ujak!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Párizs,
értem.A prolaktin szintjét bemondásra nem fogadta el,mert csak a saját mérésüket fogadják el,ez logikus,ezért tudnak felelősséget vállalni,más intézetek méréseiért nem.
Aztán az MR is biztos sok időt vett el,mire a gép alá kerültél.Nem lehet,hogy a férjedet azért vizsgálták ennyiszer,mert biztosak akartak lenni benne,hogy csak lombik jöhet szóba?az én férjemet is többször megnézték és inszemet javasoltak,de az első inszem idejére úgy leromlott a spermakép,hogy azt momdták,váltsunk lombikra.

A hsg-t tényleg csináltasd meg a nyáron.Ha nincs más lehetőséged,az sztk-s nőgyógyász beutal abba a kórházba,ahova tartozol.Én is így voltam az Istvánban.Ciklus első felében kell csinálni,mikor már elmúlt a mensi.

Nyugodj meg,ha ez megvan,akkor szerintem már tényleg kezelés fog következni.Amikor már tudod a hsg időpontját,akkor rögtön hívd a klinikát,Katiék nem mennek szabira,valaki ott lesz és kérj időpontot a profhoz,hogy minél előbb bejuthass.

Hajrá!És ne keseredj el tényleg,sajnos el kell fogadnunk magunkat és a párunkat a "defektjeinkkel" együtt.De remélem,hamarosan mi is pocakosodunk,ahogy jónéhányan már a topikból.
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

Köszönöm én is a kedves "welcome" szavaitokat, nekem nagyon sokat segít a szavaitok, külön köszönöt Kamillának a bátorításért. Nem tudom Ti hogy vagytok, de én ezekről másnak nemigen beszélek a családomban és a környezetemben, így ez a fórum így ismeretlenül nagyon jó. Nem mintha bármit is szégyellnék, de úgy tapasztaltam, hogy aki nem érintett ilyenben, az nem érzi át kellően ezeket. Hát ez van.

A prof.-ról nekem is rossz a véleményem, de nem orvosilag, hanem emberileg. Mindannyiunkat egy esetnek tekint, és hiányzik az a fajta empátia belőle, amire a nőknek bizony nagy szükségük van.

Párizs, ezt próbáld elfogadni, mert szerintem orvosilag jó kezekben vagy/vagyunk. Én az egyensúly végett járok párhuzamosan egy másik nőgyógyászhoz is, aki szintén foglalkozik kiemelten meddőséggel, azonban "normál" nőgyógyász, így tökéletesen kiegészíti a prof. hiányosságait. Gondolok itt pl. olyan vizsgálatok elvégzésére, ami igen hasznos a lombik előtt, azonban a prof. nem mondja.
Nem tudom, hogy esetleg HSG helyett nem lenne jobb a HSK? Lombik előtt inkább ezt szokták ajánlani, persze minden az egyéni esettől függ. Mindenesetre ha igényled, tudom ajánlani a dokimat, nagyon jó (nekem mindkettőt ő csinálta). Úgy tudom a Murber is végez ilyet, ha esetleg őt preferálod.
Szerintem neked érdemes lenne természet-gyógyászati szempontól is erősíteni a női szerveidet ha már fennáll a korai menopauza lehetősége, főleg bizonyos gyógyteák fogyasztását és a talpmasszázst javaslom, az Aviva is nagyon jó, szuper, hogy belekezdtél. Szóval ne add fel, légy lelkileg erős, és gondolj arra, hogy ez egy olyan nehézség az életedben, aminek legyőzéséhez jobban kell összpontosítanod. Ügyes leszel!!! :lol: :wink: :lol:

Kamilla,
Köszi a szavaidat, sokat segít nekem. Én nem vagyok letörve v. elkeseredve, alapvetően pozitívan gondolkodom, de sajnos vannak pillanatok v. napok amikor nagyon nehéz, de próbálok azért "ügyes" maradni. Nagyon örülök a Te sikerednek!!! :lol:

Mary 80, Mmzso,
Köszi az üdvözlést, örülök, ha fórumozhatunk!

Ja, lányok, engem elkapott az őrület, és bár semmi okom rá, folyton a babakocsikat nézegetem a neten!!

Szép napot Mindenkinek!!! :lol:
Vízililiom
vízililiom
 
 


Sziasztok, Lányok!

Üdv az újaknak!

Elszállt, amit írtam. :evil:

Röpcsi :D
Mikor mész/voltál terheléses vizsgálaton? Inzulin vagy cukor vagy mindkettő lesz?

Vittél citromlevet, jobb volt vele?

Krisztike :D
Mi újság? Hogy vagy? Hogy van a cukrod? Diéta?
Mikor mész uh-ra?

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!!!!! :D


MARY

Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Kép
kicsigesztenye
 
 


Mary és még ezt is neked!!!!! :D

Kép

Kép
kicsigesztenye
 
 


Drága Kicsi,
Nagyon szépen köszönöm, hogy eszedbe jutottam!:)
Puszi

Hogy vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2010.06.30 07:48-kor.

mary80
 
 


Röpcsikém,
Írtam az iwiw-en.

mary80
 
 


Mary!Én is sok boldog szülinapot kivánok!

Krisztike!Mikor mész Uh.-ra?

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Kamilla,
Nagyon szépen köszönöm Neked is!

mary80
 
 


Mary,
Isten éltessen sokáig és kívánom mindazt,amire olyan nagyon vágysz!!!
Vendég
 


Mmzsó,
Nagyon szépen köszönöm Neked is!:)
Kívánom Neked is-szülinaptól függetlenül!

mary80
 
 


Sziasztok!

csütörtökön kihuzattam a fogam, egész begyulladt majd meg őrültem....tegnap visszamentünk és csonthártyagyulladásom van ujra szuri kipucolta kiállt egy csont ami a fogat atrtottam az lecsípte.....ne tudjátok meg...:((
kaptam antibiotikumot Auqmentint...azt az egyet lehet terhesség alatt szedni de azért felhívhatam a dokimat is,hogy szedhetem-e? remélem használni fog!!!!??? ma éjjel is alig aludtam jegelem az arcomat...:((
szegény baba is ugy rugdosott biztos érezte,hogy kínozák anyucit....:((

Mary, Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Adry,
Nagyon szépen köszönöm Neked is!:)

mary80
 
 


Helló Mindenkinek, Üdv. az Újaknak! Kép

Adri
Nagyon sajnálom, hogy fog dokihoz kellett menned, fogproblémád van :!: :( :oops: Kép Nem semmi, hogy amikor már azthinnéd túl vagy az egészen, jön valami (egy ki álló csont) ami miatt megint szenvednek kell. :oops: :( Remélem a fog doki által felírt gyógyszert hatni fog és fájdalmat nem érezve aludni is, pihenni is tudsz majd egy kicsit. :D

Mary
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED :!: :!: :!: :D Kép

Daisy
Holnap reggel megyek a cukor vizsgálatra. :D :( Valahol nincs valami nagy kedvem reggel tiszta cukros lötyivel kezdeni a napot. :oops:
Vendég
 


Röpcsike,
Nagyon szépen köszönöm Neked is!:)
Puszi

mary80
 
 


Mary megkaptam az üzit :!: :D Írok is rá :!: :wink:
Vendég
 


Röpcsike, köszi!

mary80
 
 


Mary privi ment :!: :wink:
Vendég
 


Röpcsike, hová?
Mert nem találom!:(

mary80
 
 


Röpcsike, ok!

mary80
 
 


Mary,

Kívánok neked én is sok szépet és jót, de legfőképpen, hogy valóra váljon amire nagyon vágysz! :D :D :D
Ha nem bánod hogy megkérdezem, hányadik szülinapod van ma?

Röpcsi,

Hova mész cukorvizsgálatra?

Többiek, hogy vagytok?

Pontosan mikortól lesz a nagy nyári leállás az ARO-n?
vízililiom
 
 


Mary, én is nagyon boldog szülinapot kívánok :-)

Kérdés: ki adhat beutalót inzulin rezisztencia vizsgálatra és hol lehet megcsináltatni nem pénzért?
nyuszika85
 
 


Vízililiom, Nyuszika,
Nagyon szépen köszönöm Nektek is!30:(

mary80
 
 


Mary,

Hát ez igazán kerek :lol: :lol: :lol: A legszebb korban vagy!

Nyuszika, engem is pont ez érdekel!! 8) Szerintem a körzeti orvos v. a nőgyógyász, esetleg belgyógyász is adhat beutalót, és a területileg illetékes rendelőintézet labor osztályán tudják elvégezni, de azért várjuk meg a többiek hozzászólását, akik jobban tudják mint én.
vízililiom
 
 


Mary :D

Nagyon boldog Szülinapot kívánok!!!

Adri :D
Sajnálom, hogy így megszenvedsz a fogaddal.

Nyuszika, Lili :D
Sajnos IR-vizsgálatra háziorvos csak akkor adhat beutalót, ha az éhgyomri cukrod nem jó (bár ekkor már rég késő).

A nőgyógyászok közül van, aki kiírja (nagyon kevesen!!!!!), de csak akkor szokták, ha pco-d van, de az sztk-s rendelésen biztosan nem lehet meggyőzni a dokit, ha viszont magánrendelésre mész (és pl. nem kapod meg az 1. dokinál) akkor már nem is olyan biztos, hogy érdemes menni utána. Én kb. 1 év után tudtam szerezni ilyen beutalót. :evil: Viszont a mensmentis 7.000.-ért megcsinálja - ha azóta nem változott.

Nőgyógyászati-endokrinológia tud beutalót adni, vagy meg lehet próbálni belgyógyászati-endokrinológián is (nálunk sajnos nem adnak). Bár a nőgyógy-endokrinológián is csak azért adtak ilyen beutalót, mert pco-s vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daisy@79 2010.06.30 17:52-kor.

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


Lili :D
Az ARO nem tudom mikortól tart szünetet, de az andrológia július 19-től.

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


Daisy,
Nagyon szépen köszönöm Neked is!Itt is!:)

mary80
 
 


Mary :D

Kép
daisy@79
 
 


mary
Kicsit megkésve ne haragudj,DE NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT
KÍVÁNOK NEKED.És kívánom hogy ezután minden vágyad teljesüljön.
daisy,kamilla
Most voltam múlthéten ultrahangon.1.5 kg a picikénk
azt mondta a doki ez teljesen normális átlagos súly.
Nem lesz nagy baba talán.Minden ok vele.
kamilla
neked mennyi most a súlya a picikédnek??
daisy
Csinálom a diétát egész jól beállt a cukrom 5-6 közé.
Bár reggel néha felmegy de a doki azt mondta jók az eredmények.
Te hogy vagy?
Üdvözlök minden új fórumozót!!!
adry
Nekem is volt csonthártyagyulladásom el fog múlni.
Nekem kellett járnom ecsetelésre vissza a dokihoz.
Szegény neked sem problémamentes a kismamiság.

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Krisztikém, köszi!

mary80
 
 


Krisztike :D
Köszönöm kérdésed.
Kedden megkezdtem az újabb ciklusomat. 2 napig tartott :shock: :shock: :shock: , de addig elég kiadós volt, kellőképpen fájt is, ma viszont csak egy kis maszat volt. Nem értem.

Hétfőn megyek uh.-ra (ha a dokim itthon lesz) és kiderült, hogy a ciszta továbbállt-e. Remélem.

Örülök a cukorértékednek. Sajna én most nagyon hanyag vagyok. Bevallom töredelmesen. Kellene egy lökés, ami visszatérít a helyes útra :lol: , de valahogy nem jön.

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


Krisztike örülök hogy beállt a cukrod ez nagyon jó hir!:lol: és hogy minden rendben veletek.
Én is most voltam Uh-n. 2400 gramm a pici,úgy tünik Ő is nagy baba lesz mint a bátyja :lol:
Nagyon sok puszi mindenkinek!
Drukk mindenkinek+++++++++++++++++++

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok lányok!
Mmzsó, köszönöm a bátorítást, tényleg nagyon sokat jelent!

Vízililiom, lehet hogy megkereslek majd priviben, ha aktuális lesz a HSG, valszeg én is az Istvánba fogok menni, elvileg nem fogadhatnak, mert nem tartozom oda - csak hogy minden napra legyen egy apró kis bosszúság :) -, de nagyon helyes volt Radnai doktornő, és ígérte, hogy segít nekem.
Ó, a természetgyogyi is megvolt, most éppen az akkupunktura cérnabeültetéses változatánál tartok, már tudok mozogni is, bár az első két nap több volt mint bizarr.... :wink:
Egyébként, én amikor voltam a tibeti harangterápán - éppen azt fejtegette nekem a hölgy, hogy a módszerük elsősorban olyanokon segít, akiknek ismeretlen eredetű a meddőségi problémája, mert belső, energetikai blokkokat old, vagymi. Ha gondolod, akár érdeklődhetsz is. Mi a párommal az Aranybuddha-ban voltunk, ott van pároknak is - egymásra hangolják a feleket energetikailag. Ha hiszel az ilyen woodoo dolgokban......

Szép nyári napokat mindenkinek!
párizs
 
 


kamilla
Az igen szép nagy baba lesz.Látod nekem is azt mondták
hogy nagy lesz aztán mégsem.Azt mondta Patkós teljesen
átlagos normál súlyú.Lehet a diétától ő sem nől annyira nem?
Nem baj ha nem lesz nagy én nem bánom csak egézséges
legyen.Milyen érdekes hogy neked mennyivel nagyobb igaz?
Örülök én is hogy jól vagy.Nem fáj semmid?
daisy
Mindig eddig tart neked a ciklus?Biztos a cisztától fájt nem?

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Daisy!Lehet hogy kapsz majd Norcolutot és miután abbahagyatják veled a vérzésed is megjön és a ciszta is elmúlik :wink: Erre is szokták adni!
Nálam volt ilyen!Segitett,megoldotta a problémát!
Krisztike tuti a picikéd is nagyobb lenne csak ugye a diéta amit tartassz picit visszaveti a súlyát,de ez nem számit!Fő az egészség az meg van,gyönyörűen fejlődtök!
Pussssszi

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Daisy, nekem nagyon sokat segített a talpmasszázs a ciszták eltűnésében, rendszeresen járok már nagyon régóta és mióta elkezdtem egy cisztám sem volt. Mindezt azért, mert a talpmasszázs serkenti a szerveket, köztük a női szervek működését is, melyek aztán maguktól legyűrik a cisztákat. Próbáld meg!
vízililiom
 
 


Sziasztok!Jövő pénteken megyek IR vizsgálatra. A javasolt mensmentisben lesz a vizsgálat, kétszer szúrnak, nem háromszor. Azt mondták, Ők ezt szokták javasolni, mert ebből már látszik, ha gond van. Daisy, információk Neked: 7400,- ért megcsinálják saját költségre. Reggel 6-7-re kell menni és akkor 8-9 felé végzel. Az eredmény meg is várható, de másnap emailben is megküldik az eredményt.
Úgy döntöttem, megcsináltatom, mert feltehetőleg nincs gondom, de ki tudja. Olvasgattam erről és az pl tökre jellemző rám, hogy egy hét alatt is képes vagyok 2 kg-t hízni, zaba rohamok, hamar leeső vércukorszint, rosszullét... Lehet, hogy ez semmi, de engem megnyugtat, ha kiderül, rendben vagyok.
nyuszika85
 
 


Nyuszika, fura de nekem is a jövő hétre van időpontom IR vérvételre, de nekem "csak" 6400-at mondtak. Kb. két órája kértem időpontot, lehet azóta felmentek az árak?
vízililiom
 
 


:) Vicces! Nem tudom. Tény, 3x kérdeztem vissza a nőtől, mert nem értettem, és mivel a 400 stimmelt, és máshol olvastam 7400,- Ft-ról, így gondoltam, ennyi. Majd kiderül:) Te mikor mész?
nyuszika85
 
 


szerda reggel.
vízililiom
 
 


Krisztike :D

Általában 3+3, vagy 4+2 napos szokott lenni. Az első 3-4 napon menstuálok, a maradékon pedig dobálom a betétet. :lol: :lol: :lol:
Csak annyi van, hogy éppen kevés legyen a tisztasági betét. Inkább csak bosszant, mintsem vérzik. :lol:
Egyébként este beindult megint, csak 1 nap szünetet tartott. Meg van őrülve. Lehet, hogy pirinek is melege van. :lol:

Kamilla :D
Közvetlenül a beültis ciklus előtt szokták adni a Norcolutot?
Gondolom ez jól felborítja az IR-t is, mint az Utrogestan is. Tipikus 22-es csapdája, dehát a két rossz közül, ha választani kell..... ö ö ö
hát nem is tudom melyik a rosszabb......

Kár ezen agyalni. Majd az okosok megmondják. De köszi az infót. :D

Lili :D
Igen. A talpmasszázs nagyon jó. Régen én is tanulgattam (amatőr szinten) és masszíroztam is a férjemet rendesen. Nagyon élvezte. Talán besegített abban is, hogy 1-szer picit jobb lett az eredménye.

Csak hát ugye ez pro-kontra működik. Már egy ideje nem szoktam masszírozni, mert az tőlem von el energiát.

Magamnak is csinálhatnám, ami persze sokkal kevésbé hatékony, de azért valamit használ.

Tulajdonképpen meg van a megoldás. A meforal, a diéta és a torna (én a mai napig esküszöm az arwen tornára) meghozza a kellő hatást, de ezt csinálni kell!!!!!!! Holnap lesz Egerben arwen-torna. Lehet, hogy mégis csak el kellene mennem? Tündike nagyon jó hatással volt rám anno is. Valahogy megadta a kezdőlökést az életmódváltoztatáshoz. Hmmm.....
Csak ne kerülne ennyibe....

Nyuszika :D
Hát reméljük minden rendben lesz. Ha megiszod a lötyit maradj nyugton a következő vérvételig, ne feledd!!! Kíváncsi vagyok, mit fognak mondani.

Férjed mikor megy vizsgálatra? Mi kedden 10,00-re megyünk.

Az andrológián is olyan sokat kell várni?
Nem szeretnék megint fél 7-re hazaérni. :?

„A rég várt is váratlanul ér, amikor végre bekövetkezik.”
daisy@79
 
 


daisy
Hát én nem értem.Nekem mindig voltak a mensesemmel
furcsaságok és minden eredményem jó lett az Aro-n.
Ill annyi volt hogy sokszor voltak cisztáim és volt hogy
csak Norcoluttal ürültek ki.Lehet neked is ez van.Nem?
kamilla,adry
Hogy bírjátok a meleget?Nekem elegem van.Egész nap
szédelgek tök rosszul alszom éjjel.

Kép
Kép
krisztike54
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?