Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek :!:

Nyufó ma kérek majd időpontot a dokihoz. Állítólag nem az a körbenyalizós típus, de kiváló szakember. Hát remélem így is van :D :D Szerintem én nem bírnám ki, hogy ne lássam a picimet olyan sokáig, nem is értem, miért nincs akkor már nektek UH :( Igen, sajna ilyenkor , mikor végre kicsit hazajössz, elég gyorsan telik sajnos az idő :( de remélem sikerül elintézni mindent, amit szeretnétek :D Kislányod hogy érzi magát itthon?

Rebeka köszönöm :D bízom benne, hogy tényleg jó lesz, mert ugye azért kicsit félek a szüléstől és olyan nehéz ilyenkor jó orvost találni :shock:

Bettike bizony, már halad az én vonalzóm is, már 8+4 vagyok, azért ez már sokkal megnyugtatóbb, mint az elején :D a bútor, amit hoznak az miből áll?

Msi sajnálom a picidet, reméljük semmi komoly nincs, mindenesetre jobbulást és írd meg, hogy mit mondott a doki :roll:

Avrenim borzasztóan sajnálom a munkahelyes dolgot :( nem elég, hogy a párod is ..... , még a munkád is megszűnik. Hát tényleg aljasság ezt egy kismamával megcsinálni úgy, hogy nem adnak neked más lehetőséget :( Remélem tud neked segíteni valaki egy megfelelő megoldás kitalálásában :roll: viszont van egy kérdésem: dr. Molnár László (szülész-nőgyógyász) a János kórházban szülész (+ van magánrendelése), esetleg hallottál már róla vagy talán ismered? mert hozzá mennék gondozásra, csak még gyűjtöm az infókat. Köszönöm :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


[b]Msi megy a drukk a dokihoz, hogy ne legyen semmi komoly baja balónak, nem hiányzik valami vírus nektek az biztos! A nevek miatt ne aggódj, még sok idő van, addig csak kiötöltök valamit. Nézegessetek utónévkönyvet, hátha úgy tudtok találni közöset.

Illda biztos hogy minden rendben, ne aggódj. Nekem a kislányommal semmi tünetem nem volt az ég világon, most azért van, minden terhesség más tényleg.

Monka az a lényeg hogy jó szakember és tudj bízni benne! Majd írd meg milyen volt a benyomásod. Regi nagyon jól érzi magát, a nagyszülők körberajongják, most kész udvartartása van :lol: Egész nap a kertben rohangál, van medencéje, homokozója, hintája, nagyon jó dolga van!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Lányok! Felraktam a táblázatot, előző oldal alján van, mindenki azért nézegesse az adatait, mert annyi változás volt mostanában, méretek, kiírt idő, hogy én a fórumbejegyzéseitek alapján javítgattam, de lehet van benne hiba!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

 
 

lenojo

biztos jól fog kinézni majd a szobácskája :)


rebeka

külön szobája lesz a picinek,bár lesz más butor is a szobában,de majd az egyik részén csak a pici butorai lesznek,a másikban meg a szekrénysor ami már alapban tartozéka.ebben tartom az ágyneműnek stb.
minden a picitől fűgg majd,mert ha sirós lesz éjszaka akkor ki kell találnom valami közelebbi megoldást h ne keljen mindig átszaladgálni komásan a máik szobába.2 lehetőség lenne,1,vagy vele alszok külön szobában a párom nélkül,vagy veszek egy bölcsöt vagy egy olyan ágyat amit oda tolhatok az ágyam mellé és csak át kell nyulni érte ha sir,ha éhes.csak akkor meg a páromat nem engedjük aludni.

monka

a tartozékai:egy babaágy,egy szép nagy pelenkázó komód,asszem 5 fiókkal,akkor van egy keskenyebb szekrény amit sarokba lehet állitani,most azt nem tudom már hogy fiókos vagy folcos,de talán fiókos,meg van egy nagyon szekrény ami dupla akasztos és vannak polcok is,szoval rengeteg hely van benne.igy 75 ezer ft,az eredeti ára 135lett volna.

KépKép
bettike83
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:02-kor.
szonce82
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:02-kor.
szonce82
 
 


Sziasztok,

Zsuzs,
pár oldallal ezelőtt kérdezted, milyen a mostani terhességem. És igen, egy korosztály lehetünk, én májusban lettem 35 éves.
Nekem az első terhességem alapvetően jó volt. Igaz, baromi izgulós voltam akkor is (lombikos terhesség), de az első harmadban gyakorlatilag nem voltak tüneteim, ami azért utólag könnyebbség, bár akkor örültem volna vmi jelnek... :) Viszont a sokat emlegetett hasfájásom akkor is minden front idején előjött, a 24. héttől pedig nagyon durva keményedések kezdődtek. Egy hónapot feküdtem is miattuk otthon. Aztán látva, hogy a méhszájra nem hat, a dokim engedett felkelni. És hát mit mondjak, szüléskor 33 óra vajúdás kellett ahhoz, hogy a méhszájam engedjen...
Most visszaolvastam az akkori írásaimat, és azért látom, hogy apró cseprő bajaim azért voltak, alvással, gyomorégéssel, stb. De összességében szép emlék.

Most vmivel több volt a rosszullétes tünetem, néhány hányás, émelygés, cicifájás, stb, de alapvetően jól lehetnék, csak most meg az első terhességnél ritkán jelentkező hasfájás mindennapos! A 3. hét óta fáj, ebből öt napom volt, mikor nyugtom volt. Ez hangulatilag eléggé beárnyékolja a terhességem, és persze fizikailag is, mert zömmel csak heverészni, pihenni van kedvem, pedig egyébként nagyon aktív vagyok, és hát itt a 3 évesem is. Az alvás is az elejétől rosszul megy. Mindenesetre, ha már végre nem fájna a hasam, én nagyon boldog és felszabadult lennék.

Nyufo,
anno nekem is a terhesség elején rálógott a méhlepény a méhszájra, de a méh növekedésével szépen felkúszott!!! Neked is így lesz!

Beze,
jó olvasni, amit írtál a hasfájásról, én is annyira bízom, hogy elmúlik végre, bár eddig semmi hajlandósága erre. Pedig már 14. hét is elmúlt. Neked is ilyen mensi előtti formán fájt? A fiamnál nekem is csak frontokkor fájt, most nem válogat, minden nap érzem. :(

A friss uh-soknak gratulálok!

Monka,
én a 33 órás vajúdásomból 28-at Molnár doki felügyelete alatt vajúdtam. A dokimnak ő volt a helyettes dokija, és akkor éppen ügyeletben is volt. Szerintem kedves, normális orvos.
Ezek szerint te a Jánosban szülsz? Én ott szültem, utána újították fel a szülőszobákat, láttam őket, nagyon szuperek lettek. Egyébként a Jánosban minden dokiról, szülésznőről, nővérről jó volt a tapasztalatom. Egy csecsemős volt, aki egyszer durván beszólt.
A szülőszoba bejáratán egyébként az én újszülött fiam fényképe van... :) Apuka grafikus, ő dekorált ott.

Sziasztok, mennem kell.
Balimamika

Kép
balimamika
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:02-kor.
szonce82
 
 


szonce

ha úgy érzed h mocorog akkor bizti úgy van :)

KépKép
bettike83
 
 


Balimamika és Szonce el se tudjátok képzelni, hogy mekkora követ görgettetek le a szívemről, rettenetesen megnyugtattatok. Alapból nagyon félek az orvosoktól (sok rossz tapasztalat), de a szüléstől jobban és ha első baba, az ember nehezen tud jó dokit találni, csak mások véleményére hivatkozhat :D de most annyira megnyugtattatok, hogy el se tudjátok képzeli, NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK :D
Szonce
akkor írok privit még, mert nagyon szívesen venném az infókat :D és már előre köszönöm! Sajnálom, hogy rosszul vagy, én az elején voltam így, aztán elkezdtem az csinálni, hogy a gravidát félbe törtem és minden este vacsi közben bevettem egy felet és azóta jól vagyok :D szerintem próbáld ki, ha lehet :!: Nagyon aranyos lehet a fiad, de bizti nehéz így várni a másodikat:-)
Balimamika igen, a Jánosban szeretnék szülni, mert Budai vagyok és ez a legszimpibb. Molnár dokihoz magánrendelésre megyek majd, de ott szeretnék szülni és persze ezek után tuti, hogy vele :D sajnálom a hosszú vajúdást. Anyukám is ennyit szenvedett velem, pedig én 2,70 kg voltam!!!! Borzasztó lehet, de még szerencse, hogy azért jó helyen voltál :D Amúgy én is azt olvastam, hogy ott mindenki rendes, de a Csecsemősök közt van egy két mogorvább, de hát ...... engem a doki jobban foglalkoztat. Na ha megyek, akkor majd megnézem a picid fotóját

Amúgy a doki ajánl nekem majd szülésznőt is?

Nyufó látod, Balimamika is meg tud nyugtatni :D minden rendben lesz :wink: Nagyon élvezheti Regi a helyzetet :lol: aranyos lehet nagyon :D

Bettike nagyon jól hangzik, akkor gyakorlatilag már megvan a szoba berendezés!!! és főleg fele annyiért!!!! Tényleg, majd küldj képet , ha meglesz a bútor :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka

nem is mond,a szülétől én is rettegek :shock: :) nem is tudom elképzelni hogy lesz,de az tuti h nagyon félek az egésztől.ha lehet akkor kérek érzéstelenitést az tuti.nem nagyon birom a fájdalmat és képes vagyok elájulni.de aztán ki tudja,lehet szépen zajlik majd és könnyen szülök,de tuti nincs olyan szerencsém.

KépKép
bettike83
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:03-kor.
szonce82
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:05-kor.
szonce82
 
 


Bettike bízzunk a könnyű szülésben :D Bár gondolom az öröm is elképzelhetetlen érzés lesz, nem csak a szülés fájdalmai :D

[b]Szonce
Nagyon köszönöm a biztatást, most már teljesen megnyugtattatok doki ügyben, a szülés meg hát... mindenkinek más, de bízom benne, hogy olyan boldog leszek, hogy a fájdalom elviselhetőbb lesz mellette. Tudom még korán vagyok, de azért annyira repül az idő :D És szurkolok, hogy olyan legyen ez a szülésed is, mint amilyen az első volt :D Megnézem majd a favoritos szülésznők nevét és kikérem a doki tanácsát is, aztán majd döntök :D de köszi az infót és akkor majd priviben a többi infót megbeszéljük :D [/b]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


persze mert egy teljesen új világ már maga a terhesség is,nem h a szülés és mikor ott lesz az a kis emberke akit nevelgettél 9honapig a méhedben...minden teljesen új és jó dolog.meg vagyunk ijedve,de majd az eseményekkel sodrodunk. :)

KépKép
bettike83
 
 


Jövő hét péntekre volt a legkorábbi időpont délutánra, akkor már elvileg 9+5 hetes :D remélem tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeimet a doki és mindenkinek köszönöm az infót és a bíztatást :D Gondolom most majd lesz mindenféle vizsgálat, mert nekem UH-n kívül nincs semmim és utána mehetek védőnőhöz már?
Bettike igazad van, csak erre gondoljunk, hogy milyen csodálatos lesz :D :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


uh, az pont 3 héttel van az előző UH-hoz képest :roll: remélem szépen cseperedik a picikém :D olyan nehéz kibírni még egy hetet :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


:lol: eszembe jutott apa.... :lol: mondom neki múltkor, hogy jöjjön be nyugodtan az UH-ra, nézze meg :D ,mire ő..: ááááá dehogy is, nem bírnám nézi, hogy egy másik férfi nyúlkál benned egy olyan izével :lol: még a végén féltékeny lennék :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Bettike: de jó Neked a bababútorral. Olyan jó lehet ezzel foglalkozni… Képet kérünk!!!

T.timi: megy a drukk az ápolási igazgatóhoz

Msi22: Balónak jobbulást! Hogy van?

Én is eléggé félek a szüléstől, ráadásul ahol én szülök, ott nem is divat a fájdalomcsillapítás. Nem tudom, hogy változott-e valamit a helyzet, de egy pár éve úgy kellett a fájdalomcsillapítást intézni, hogy külön meg kellett fogadni egy aneszteziológust, aki megcsinálja, ha már nagyon szükség van rá, de a szülészek nincsenek elragadtatva tőle.

Avrenim: már tegnap is olvastam a munkahelyes hozzászólásodat, de nem mertem írni, mert olyan dolgokat találtam hirtelen, hogy csak felidegesítettelek volna vele.

Azóta azért már körvonalazódott a helyzet. A munkaviszony megszűnése után 3 napon belül el lehet menni passzív táppénzre, ami 30 nap, és a munkabéred 60%-a. További 30 nappal meg lehet hosszabbítani az OEP-nél ezt a táppénzt méltányossági alapon. Ezt már kérvényezni kell. Meg akartam kérdezni, hogy mi a feltétele (szerintem egy veszélyeztetett terhesség az), de mivel köztisztviselők napja van, ezért csak holnap tudok velük beszélni.

Passzív táppénz után mehetsz munkanélkülire, utána pedig TGYÁS-ra. Aztán pedig GYED-re.
A TGYÁS az tuti, mindjárt bemásolom, hogy miért, a GYED még egy kicsit képlékeny, de talán az is meglesz, de ezzel kapcsolatban is akarok kérdezni az OEP-től.

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


TGYÁS hivatkozás:

Munkanélküli ellátásban részesülő jogosultsága

Aki az álláskeresési támogatás, vagy vállalkozói járadék folyósítása alatt szül, illetőleg az ellátás megszűnését követő 42 napon belül szül és a szülést megelőző 2 éven belül 180 napi biztosítási idővel (2010. május 1-jétől 365 nap biztosítási idővel) rendelkezik, jogosult terhességi-gyermekágyi segélyre.

A terhességi-gyermekágyi segély összegének kiszámításánál a táppénzszabályokat kell alkalmazni, ha a biztosított az irányadó időszakban rendelkezik 180 naptári napi jövedelemmel. Ha a táppénzszabály nem alkalmazható és a biztosított tényleges jövedelemmel nem rendelkezik, akkor a terhességi-gyermekágyi segély összegét a jogosultság kezdő napján érvényes minimálbér kétszeresének 30-ad részének figyelembevételével kell megállapítani, azonban az ellátás alapja nem haladhatja meg a munkanélküli ellátás alapját képező átlagkereset 30-ad részét. (Vhr. 26. § (2) bek.)

Magyarázat:
A foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény alapján, aki álláskeresési járadékban, munkanélküli járadékban, vállalkozói járadékban részesül, a Tbj. 5. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében biztosítottnak minősül, ezért jogosult terhességi-gyermekágyi segélyre.

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Kedves Babavárók!

Először is mindenkinek gratulálok a pocaklakóhoz, és mindenkinek gondtalan terhességet, könnyű szülést kívánok.

Az én babám 2010.06.23-án 10.41-kor született.
A várandóságom során nagy-nagy megnyugtatással szolgált számomra egy magzati szívhangvizsgáló készülék, mely a 12-dik terhességi héttől alkalmazható.
Mivel terhességen nem volt problémamentes, így hatalmas megnyugvással töltött el minden alkalommal az, amikor hallhattam a kisbabám szívhangját.
Most ezt a jó állapotban lévő készüléket szeretném eladni 8000 Ft-ért. (alkuképes!)
A termék neve: AngelSounds szívhangfigyelő
Tulajdonságai:
3,3 MHz Doppler Ultrahangos működési elv
A hallgatott hangok felvehetőek bármilyen hangrögzítővel, s felvétel után CD-re kiírható.
A készülék használatához egészségügyi síkosító zselé, vagy olaj szükséges (ez elfogyott, de ajándékba adok hozzá egy gélt, amivel ugyanúgy használható)
Ajánlott kor: terhesség 12. hetétől
Fejhallgatón keresztül hallgatható
Funkció: magzat szívhangjának ellenőrzésére
Jellemző: hallhatóak a csuklás, mocorgás hangjai is, könnyű, egykezes kezelhetőség
Működtetés: elemmel, elemmel (IEC6F22 9V alkaline)
Tartozék: elem

Amennyiben valakit érdekelne a készülék, úgy kérem írjon az email4@freemail.hu címre, vagy hívjon a 06-20-4446347-es telefonszámon.

Üdv:
Emi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára email4 2010.07.01 11:29-kor.
email4
Budapest
 
 


monka

aranyos lehetett a párod,dehát a nőgyogyászra nem kell féltékenynek lenni :)

KépKép
bettike83
 
 


Vissza olvasni nem tudtalak titeket teljesen csak nagyjából, de majd délután otthon vissza olvasom.
Köszönöm mindenkinek a durokkokat, aranyosak vagytok :)
Sikerült a meló, hétfőn már ott kezdtek 7kor. Aranyosak voltak minden oké lesz, és végre megint osztályon dolgozhatok és még rádásnak rendelek is :) még a pénz nem konkrét azt hétfőn tudom meg, de többet kapok így :)
Csak itt ahol most melózom itt "ellenségeskedik" egy-két csaj, de főleg egy, pedig aztán neki semmi köze ehhez, de mindegy a többiek normálisak.
Ti jól vagytok???

nyufó: jó a táblázat, szuper, hogy már nekem is van méret :)

lejono: nem tudom miért, de nekem ezt mondta a doki, hogy 9+2 napos vagyok most. mindegy is csak minden oké legyen :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:05-kor.
szonce82
 
 


velem is ott volt a párom,de nem hivtam be.olyan kellemetlen ott szét tett lábakkal ő meg leskelődne.de majd ha hasi uh lesz :)

KépKép
bettike83
 
 


timi: gratulálok a munkához. örülök hogy sikerült

bettike: nálunk is úgy volt az ultrahang, hogy megbeszéltük a párommal hogy majd akkor jön be ha már hasi ultrahang lesz. na ő kinn is maradt. el kezdett beszélgetni az asszisztenssel és mondta neki hogy terhes vagyok azért jöttünk. erre az asszisztens karon fogta és betessékelte a rendelőbe, hogy ezt nem szabad kihagyni. na azóta a párom nem is hajlandó kinn maradni. szerintem hétfőn is jön velem :lol:

nyufó: tényleg nagyon jó a táblázat, remélem a 4 hét után már az én picikém is sokat nőtt. nagyon nehéz kivárni a hétfőt. és el sem hiszem hogy már 12 hetes leszek vasárnap. hogy megy az idő... :shock:

amugy lányok én is marhára félek a szüléstől. de azért hogy legyen egy pici babám megéri. de ha lehet én tuti kérek érzéstelenítőt

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


sziasztok

most ment el a dokibácsi, gennyes mandulagyulladása van a gyereknek:(((( azt mondta ez ilyen idős korban nem is szokott lenni:(((( 2 napig sehova, meg ehetjük a hülye antibiotikumot:(

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Msi sajnálom a picit remélem hamar meggyógyul :!: Borzasztó lehet ez neki! és ha ilyen nem szokott lenni, akkor miért van neki mégis?

Timi gratulálok a munkához :D :D :D annyira szuper, hogy még így babásan sikerült így átkerülnöd :D A gonoszkodók meg le vannak ejtve :lol:

Bettike
tényleg aranyos volt :lol: én is mondtam neki, hogy nem kell féltékenynek lennie :lol: de azt mondta, a hasira már bejön :D Pedig a hüvelyin teljesen le voltam takarva, tehát nem is láthatott volna semmit, de hát őt tudja:) csak annyira vicces volt a szitu:) de nem tudom mi lesz akkor majd szülésnél:) amúgy nem féltékeny típus, de ez most így jött ki rajta
Amúgy a 12. hét előtt csak hüvelyi van?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


hello lányok. kicsit kihagytam a forum életből. munka, vérvétel satöbbi..

dalmicsek, jó volt a happy end a sztorid végén :)
hekktúladagolást én is kaptam, a múlt hónapban. azóta rá sem birok gondolni, pedig szerettem nagyon . remélem te nem jársz így.

nyufó: ti fiúban nem is gondolkoztok? vagy majd a 3.?

monka: Lili sokkal jobban van! csodálatosan néz ki, megfiatalodott újra és minden a régi. a fejét picit oldalra tartja, de eszik, iszik, néha ugat is, ade akkor látszik hogy kicsit mintha visszhangos lenne a fejecske, m hamar abbahagyja :)

bettike: neked már tök sok mindened megvan a babához. ez azért nagyon jó lehet.

nlzs: :):):)sunyítok. annyira megnevettettél. tényleg kicsit bujkálok itt a nagy babámmal :) bár mostanában ugy megnézném, korábban hoizzászoktam az állandó paparazzihoz, most nem "nem történik semmi". nézegetem-nézegetem, remélem szépen növekszik :)
voltam úszni, sőőt minden nap járok! eszméletlenül jólesik! nem látok/érzek semmi rosszat a vízből. inkább megnyugtat és ellazít. A testem ellenállása tuti váltizott már, mert befelé ugy uszom mint régen (picit kevésbé haladok), de kifelé ugy kell kihúzni :)
most a fitt kismama címre pályázom!

msi: sajnálom hogy nehezen alszol. vajon ránk is ez vár? :S
nekem tetszik a dec 16.i programod, csak tedd hozzá, hogy amikor ők is és te is fel vagy készülve a születésre/szülésre :D

irbill: megnéztem a zumbát, nekem ez nagyon aerob. pulzus az egekben, ugrabugra, jaj, én nem szeretem. hozzám a jóga, a vizisport, pl egy jó aquanatal sokkal közelebb állnak , mint ezek a sprotok. bár évekig capoeiráztam, ami elég gimnasztikus :) de már azt sem csinálnám.. te sportoltál valamit előtte? még a 20 kiló előtt? nekem egy picit túl megerőltetőnek tűnik. de ha neked tetszik, akkor mindenképp megér egy próbát, hátha pont ez kell, viszont nagyon oda kell figyelned magadra, hogy mennyit bírsz. itt "nemterhes" emberek közt azért egész más az elvárás magaddal szemben.

timi: ez olyan megnyugtató, hogy aakkora és annyi idős a babás , mint amekkoráranak "lennie kell"
ez az egész babafejlődés annyira elképesztő. a baba tudja a dolgát, nő, fejlődik. nem gondolkozik rajta, hogy most" hüü, mi is jön most? a lábamat vagy a kezemet növesszem előbb." egyszerűen csak teszi a dolgát. csak termáészetesen. jó lenne ha mi, már megszületett emberek az életben sem felejtenénk el soha ez a kétségektől mentes állapotot, csak tennénk a dolgunkat és kész. :)

dalmicsek: én is az I.esben fogok szülni, oda járok 5 éve, de a dokim nem a Szarka. őt nem ismerem.
Muffin lába hogy van? Kicsit lemaradtam, hogy vele mi történt..

avrenim: sajnálom hogy ilyen helyzetbe hoztak a munkahelyeden. fenébe! pedig pont a kismamákkal kellene megértően, normálisan bánniuk. álljatok ki a jogaitokért lányok! a neten biztos van egy csomó infó erről, hogymit lehet megtenniük a munkáltatóknak és mit nem. utálom hogy igy kibabrálnak veletek. felbosszant.

óóó, ebben a pillanatban jött meg egy sms az integrált eredményérőől. Timike, így csak 1 hét volt, nem 3 :) a neten meg lehet nézni, küldenek egy kódot hozzá és negatív lett. juhéééé!! 1:1500 az előfordulási esély. megnyugodtam. tök jó, hogy ilyen hamar meglett!

nyufó: úgy örülök, hogy megnyugodtál, ssőt pozitív vagy, ez nagyon nagyon jó hír!! a dinnye isteni és is ettem tegnap este. baromi jól esett!

msi: drukkolok hogy Baló nagyon hamar felépüljön, te meg addig is toljad a c vitamint és próbáld nem benyalni akármi is a láz oka. drukkolok az egészségetekért!
a nevekkel még mi is hadilábon állunk, de mi a fiúnevekkel kezdtük. messze még a végeredmény :)

Illda: de jo hogy írsz. én is az I.esen szülök :) már 3-an vagyunk akkor, mikorra vagy kiírva?

nyufó: dr nonoért is reklamálj. hátha neked előbújik és megtudjuk mi van vele.

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok!

Én egy szegedi kismama vagyok, 2011. január 7-re vagyok kiírva a kisfiammal. A múlt héten a 12 hetesen megmutatta a kukacát :)
krisz0923
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok ám csak eddig sok volt a dolog.

msi nagyon sajnálom Balót, jobbulást kívánok és drukkolok, hogy ne kapd el tőle.

spumilla nagyon jó hír, hogy Lili felépült, nagy túlélő a kisöreg :)
Muffint ma viszi apa vissza a dokihoz, nem javul semmit. Nagyon sajnálom, mert két hete nem játszik, elvettük a játékait és elvonási tünetei vannak. A térdet nem lehet pihentetni, mert állandóan igénybe van véve. Jobb lenne, ha rögzítenék neki valami kötéssel. Remélem jó hírekkel jön haza apa.

vicces lenne ha egyszerre szülnénk mind a hárman :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Spumilla örülök, hogy minden rendben van veled és a kutyusod is már virgonckodik :D biztos sok szeretet kapott :D különben én is jártam ilyen vízi tornára (még a baba előtt), de most nem merek menni :(

Mára elköszönök megint, majd holnap jelentkezem még :D szép estét mindenkinek :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


krisz üdv köztünk és gratulálok a fiadhoz!
Nem tudnál feltenni képet a kukacáról?
Ez most furán hangzik, de mi is láttunk valamit, de nem tudtuk eldönteni 100 %-ra, hogy az kukac-e, így kíváncsi lennék, milyen a kukac 12 hetesen.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Apás szülés, vizsgálatok. Nekem bent volt apa, nagy segítség volt nekem, de ő bírja ezeket a dolgokat. Amelyik férfi ódzkodik ezektől, annál nem jó erőltetni hogy bent legyen, mert hallottam már olyat hogy egy életre megundorodott a feleségtől a férj. Sajnos van ilyen is, úgyhogy vigyázzatok ezzel, csak akinek bírja a párja annak menjen be.

Szonce neked is még olyan pici a törpid, te meg fogod tudni vele értetni a tesót hogy jön? Gondoltam esetleg majd már ősszel-télen amikor nagy a pocakom, talán akkor már fog menni. Nekem november végén lesz 2 éves a kistyúk. Nem tudom hogy ezt hogy kell csinálni :lol:

Balimamika nekem olyan jó volt az első terhességem, semmi tünet az ég világon, még hányinger sem, mégis 86 órás pokol lett a szülésem. Szóval nem lehet tudni mi vár ránk, de neked is és magamnak is kívánok könnyebb szülést :lol: Nagyon bíztató amit írsz hogy neked is felhúzódott, biztos nekem is így lesz. Nekem is sokat fáj a hasam, pedig az első terhességnél sose fájt, olyan fura. De a hasfájástól eltekintve neked is rendben van minden ugye?

T.timi :lol: örülök hogy sikerült a munka, gondoltam rád délelőtt!!! Sajnálom hogy vannak ellenségeskedők, de a kollégákat nem lehet megválogatni, ne hagyd magad idegesíteni, tojd le őket magasan!

Bettike, Monka, Rebeka én is nagyon féltem a szüléstől és nekem nagyon durvára is sikerült, nem csak hosszú volt a maga 86 órájával hanem volt ott sok más is, de mégis bevállalom újra. Mert az ember akkor túléli, utólag meg már csak arra emlékszik, hogy fájt de hogy mennyire arra nem. Meg ránéz a gyerekére az ember és megér mindent. Meg majd az utolsó pár hétben már amikor már a cipődet se tudod bekötni, már minden fáj, nem tudsz aludni, és minden nap 150x benézel a kész gyerekszobába és sóvárogva várod hogy végre a kis lakó ott legyen a kis ágyikójában, már nem fogsz azon gondolkodni hogy félsz a szüléstől, csak arra fogsz gondolni, hogy mikor jön már??? Úgy szeretnéd már kézben tartani! Nekem is az utolsó pár hétig volt csak rémisztő a szülés, aztán fordult valami. Tuti hogy így leszel vele te is.

Msi nem semmi, ilyen korán? :shock: Szegényke :cry: Mennyi idő amíg antibiotikummal helyre jön? Akkor azt valószínű te nem kapod el. Gyors jobbulást Balónak.

Spumilla nem tudom mi ilyen lányos beállítottságúak vagyunk. Mindketten már elsőre is lányra vágytunk. Mi megállunk kettőnél, kettő volt a terv és ha lehet két lány, lehet hogy összejön? :lol: Nem a kombinált eredményed jött meg? Az integráltnál van még egy vérvétel a 15-16 hét környékén és az összevont eredmény az integrált eredménye. A kombinált meg csak az UH-ból és az egy vérvételből áll a 12. hét körül. Nagyon örülök hogy jobban van Lili, akkor remélhetőleg túl van már rajta! Dr. Nono hát igen, vele pü-ben leveleztem párat, ott reklamáltam nála, ő sincs elfelejtve nálam, jó lenne ha visszajönne!

Dalmicsek nagyon szorítok Muffinnak, írd meg mi volt az állatorvosnál, jó lenne ha ki tudnának találni neki valamit!

Monka én se merek úszni most, úgyhogy nem is tervezek vízparti programot. Annyi rosszat hallok, hogy nem merek kockáztatni. Most meg úgye van épp elég izgulni valóm anélkül is. De azért itt a 30 fokban nem könnyű, jól esne egy jó nagy pancsi valahol!

Krisz de jó, hogy jöttél! Gratulálok a fiúcskához. Csinálj vonalzót, meg ha küldesz nekem adatokat pü-ben a táblázatba, beraklak téged is. Kicsit bővebben van kedved írni? Hányadik baba, tervezett volt, fiúra vágytatok?

Dr. Nono Spumilla és én is hiányolunk.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


jadeee, kombinált :) persze hogy az, csak gyagyás vagyok :)

Kép
spumilla
 
 


Spumilla akkor így értem :lol: Örülök hogy jó lett az eredmény!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


spumilla: nagy gratula a jó eredményhez :lol:

krisz0923: üdv. közöttünk

msi: jobbulást Balónak!

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


köszi mindenkinek!!!!!!!!! kb egy hét antibiotikum:((( nekem is kapar a torkom de mától szopogatok str..silsz....eszem

krisz
üdv közöttünk:) én szeged mellől vagyok csak betelepültem pestre, szüleim még deszen laknak és maradnak is...esetleg anya felköltözik januárba az ikrek mellé:))))

dr nonot én is hiányolom nagyon remélem jóban van már lelkileg és elfogadta az ikreket....

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Háj anyuk!

Egy elveszett bárány jelentkezik.

Valahol a 25. oldal körül tűntem el és mostmár...anyám....szóval esélyem sincs, hogy akár nagyvonalakban elolvassam mi történt eddig.
Látok új neveket is és látok "régi" ismiket is.
Csak ma 4 pü-t kaptam, merre is vagyok, ideje volt hogy jelentkezzem.

Rólunk, önző módon mivel esélyem sincs, hogy nektek reagáljak de majd igyekszem a továbbiakban!
Szóval.
Ikreknek indult a babák száma, ami iszonyat megviselt. Lehet kövezni, lehet megvetni vagy pszichiátriai esetnek gondolni nem voltam képes feldolgozni, hogy ketten vannak. Pláne, hogy van már két nagyom (2, 5 évesek) és vigyáztunk. És mégis. Persze mikor a tesztet megláttam örültem, mert mindig 3 gyerkőt akartam de mikor rá két hétre közölte a dokim, h ez nem plus egy hanem mindjárt kettő, akkor kétségbe estem, hogy fog ez menni nekem. Nagyjából biztosra vettem, hogy sehogy.
Aztán eljött a 12. heti uh, ahol amikor megláttam az első babámat már szerettem és vártam h lássam a 2. babát is mert tudtam h szeretem őt is és majd csak lesz valahogy. De nem volt ott. Nem voltam boldog....hogy is lehettem volna de szomorú sem. Olyan fura érzés volt h mégsem ez az én utam.
Nagyjából akkor tűntem el mikor érkeztek a vádak h lehet nem örülni ennek....miért kell ezen kétségbe esni......aztán sok ikres kismama írt pü-t h ne érezzem magam kivételnek ők is átestek ezen. Így lassan megnyugodtam....már amennyire tudtam.


Szóval most túl az első időszak nehézségein mostmár újra vagyok. Volt kombinált teszt is, nega mindkettőre szerencsére (down, edwards)
Megpróbálok ismét bekapcsolódni ha nem bánjátok de két örökmozgó mellett tuti néha kiesek a ritmusból, iszonyat sokat írtok.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


dr nono

Nagyon örülök hogy jól vagy!!! Gondolom mindenki nevében mondhatom hogy, nem bánjuk ha jössz:))) sőt!!! hisz nem keresnénk ennyien ha nem hiányoztál volna:)

Gratula a jó eredményekhez:)))

Sajnálom hogy támadások értek! én és azt hiszem kis-csillag is át tudja érezni mit élhettél át. (kis-csillag hármas ikrekkel indult, de ketten maradtak, ha jön majd mesél magáról neked). A lényeg hogy már jól vagy, és mostmár amikor tudsz gyere és agy hírt magadról!!!:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nonó: örülök nagyon hogy előkerültél! és láss csodát, a természet megint megoldotta. Ez annyira furcsa és fantasztikus egyben.

Mindazonáltal nagyon sajnálom, hogy vádaskodást éreztél, vagy hogy emiatt egy percig is rossz érzésed volt. Szerintem mindenki el tudja dönteni hogy mire van szüksége , mit bír elviselni és mit nem. Én még a hülyeséget is el tudom fogadni, max nem értek egyet vele.

Nálad viszont nem ez volt a helyzet. Váratlan öröm, dupla égiáldás. Tőlem egészen biztos hogy egyetlen követ sem kapsz, sőt inkább csak bátoritó szót és most örömöt hogy a hívogatásra előkerültél!
:)

gyere és firkáld te a fejlődési táblázatot az uj adataiddal, oké? és most már ne tünj el :)

Kép
spumilla
 
 


nono

de jó h jöttél végre :)

az eredményeidnek örülök.

a második picit sajnálom,de úgy látszik a sors akarta igy.az a lényeg h mostmár túl vagy a nehézségeken.

nyufó


biztos igazad van,és tuti igy is lesz,csak még olyan messze van és fél az ember,de a legcsodálatosabb dolog az ember életében,még ha érzéstelenitét is kérünk :)

spumilla

gratu a negativ eredményhez,nem tudom nekem mikorra lesz meg,elvileg 2 hét.

krisz

gratulálok a pici fiúhoz :)

KépKép
bettike83
 
 


msi

sok gyógypuszit küldök a beteg kis drágának :)

KépKép
bettike83
 
 


jaj bocs bettike, letimikéztelek. úgylátszik nálam most jön elő a terhesagy :D

Kép
spumilla
 
 


észre sem vettem :D :D

KépKép
bettike83
 
 


Nono örülök hogy újra itt vagy, most már ne tűnj el!!! Kellesz te is a csapatba. Az előző oldal alján van a táblázatunk, ha elküldöd nekem pü-ben az adataid, beraklak téged is. A fotó nem kötelező, csak aki bátor hozzá. Emlékszem hogy te írtad hogy vannak olyanok a környezetedben, akik nem lenne jó ha megtalálnának.

Bettike megértem teljesen a reakciódat, én is a szülés előtt, mondhatta ezt már szült nő, amíg nem vagy ott, nem tudod elképzelni, elhinni. Én se tudtam, de aztán tényleg így lett. Ezen mindenki átmegy az tuti, szerintem nincs nő azért aki nem fél a szüléstől.

T.timi merre vagy, úgy megszoktam hogy te is itt kukorékolsz késő este :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

dr nono:örülök,hogy előkerültél, látod a sors úgy alakul, ahogy kellett, de bizti annak is volt vmi értelme, hogy az elején ketten legyenek és magadba szállj jobban..cska te tudhatod miért, és mire jtottál végül.

Köszönöm Irbil, hogy utánanézel a dolgoknak, már nagyon kivagyok a munkahelyen is eltört a mécses..
Hát a baj csőstűl jön,ahogy mondai szokták..a párom kocsijának kuplungja leszakadt, és hát ez a munkaeszköze..ráadásul örülünk hogyha csak 100ezerből megússzuk a javítást..de még több is lehet vszínű, anyósomék rögtön értem jöttek és hazavittek minket, meg adtak kölcsönbe pénzt is, nem is tudom mit csináltunk volna nélkülük.. hát akkor is végigbőgtem az útat, anyósom vígasztalt és mondta, hogy ne stresszeljek mert nem tesz jót a babának..
Csak abban reménykedem hogy már ennél mélyebb nem lehet, már csak felfelé ívelhet a sorsunk.. nah bizti nekem is vmi önmagamba szállás kell, hogy tudjam mit akar üzenni evvel a sors.

elég sok a meló az új helyen, sok-sok babóca van, de vhogy nem tudok ráhangolódni a babavárásra..pedig a babócám is jelezgetett, elég sokszor begörcsölt a hasam..

nah alszom, mert holnap éjszakás vagyok

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


monka:nem ismerem a dokidat, és nem hallottam róla, de jó helyen tapogatsz ha a jános kh. fórumokon kérdezgetsz.

Msi:érdemes a gyulladás elmúltával kivetetni a mandulát, mert ha egyszer van ilyen probléma, akkor nagyon sokszor ki fog jönni újra.

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok, csak gyorsan beírok, majd holnap visszaolvaslak bennetek, csak tudósítok, voltam ma dokinál, mert fel kellett írni vasat meg még valamit mert elég vérszegény vagyok, biztos ezért voltam mindig fáradt. Szóval szegény doki majd 1 órát próbálta megméni a babámat, de nem nagyon sikerült, még hüvelyit is csinált, láttuk a szívét, agyát kezét lábát, gyomrát, mindenét megmutatta csak megméretni nem akarta magát, éphogy sikerül de nem pontos mert eléggé össze volt gömbölyödve.
77 mm 13+5 napost mutatott a gép. Egy kis üröm az örömben a lába között is lehetett látni valamit 3szor is, úgyhogy úgy tűnik a harmadik gyerekünk is fiú lesz. Egyenlőre még szokom a gondolatot, most jöttem rá mennyire bíztam benne ,hogy lány lesz.
Most Jó éjszakát minden maminak, majd holnap jövök és végigolvaslak bennetek.

Kép
nlzs
 
 


Mostlátok egy régi ismerős nevet: NONO VISSZATÉRTÉL, :D :D :D
IDEJE VOLT, JÓ HOGY MEGINT ITT VAGY KÖZTÜNK!!!!!!

Örülök, hogy a természet segített, a barátnőm is azt mondta akinél így volt, hogy szomorú volt, de óriási kő esett le róla és én nagyon megértem.
Most aztán hozd be a lemaradás!!!!

Kép
nlzs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?