hello lányok. kicsit kihagytam a forum életből. munka, vérvétel satöbbi..
dalmicsek, jó volt a happy end a sztorid végén
hekktúladagolást én is kaptam, a múlt hónapban. azóta rá sem birok gondolni, pedig szerettem nagyon . remélem te nem jársz így.
nyufó: ti fiúban nem is gondolkoztok? vagy majd a 3.?
monka: Lili sokkal jobban van! csodálatosan néz ki, megfiatalodott újra és minden a régi. a fejét picit oldalra tartja, de eszik, iszik, néha ugat is, ade akkor látszik hogy kicsit mintha visszhangos lenne a fejecske, m hamar abbahagyja
bettike: neked már tök sok mindened megvan a babához. ez azért nagyon jó lehet.
nlzs:
:):)sunyítok. annyira megnevettettél. tényleg kicsit bujkálok itt a nagy babámmal
bár mostanában ugy megnézném, korábban hoizzászoktam az állandó paparazzihoz, most nem "nem történik semmi". nézegetem-nézegetem, remélem szépen növekszik
voltam úszni, sőőt minden nap járok! eszméletlenül jólesik! nem látok/érzek semmi rosszat a vízből. inkább megnyugtat és ellazít. A testem ellenállása tuti váltizott már, mert befelé ugy uszom mint régen (picit kevésbé haladok), de kifelé ugy kell kihúzni
most a fitt kismama címre pályázom!
msi: sajnálom hogy nehezen alszol. vajon ránk is ez vár? :S
nekem tetszik a dec 16.i programod, csak tedd hozzá, hogy amikor ők is és te is fel vagy készülve a születésre/szülésre
irbill: megnéztem a zumbát, nekem ez nagyon aerob. pulzus az egekben, ugrabugra, jaj, én nem szeretem. hozzám a jóga, a vizisport, pl egy jó aquanatal sokkal közelebb állnak , mint ezek a sprotok. bár évekig capoeiráztam, ami elég gimnasztikus
de már azt sem csinálnám.. te sportoltál valamit előtte? még a 20 kiló előtt? nekem egy picit túl megerőltetőnek tűnik. de ha neked tetszik, akkor mindenképp megér egy próbát, hátha pont ez kell, viszont nagyon oda kell figyelned magadra, hogy mennyit bírsz. itt "nemterhes" emberek közt azért egész más az elvárás magaddal szemben.
timi: ez olyan megnyugtató, hogy aakkora és annyi idős a babás , mint amekkoráranak "lennie kell"
ez az egész babafejlődés annyira elképesztő. a baba tudja a dolgát, nő, fejlődik. nem gondolkozik rajta, hogy most" hüü, mi is jön most? a lábamat vagy a kezemet növesszem előbb." egyszerűen csak teszi a dolgát. csak termáészetesen. jó lenne ha mi, már megszületett emberek az életben sem felejtenénk el soha ez a kétségektől mentes állapotot, csak tennénk a dolgunkat és kész.
dalmicsek: én is az I.esben fogok szülni, oda járok 5 éve, de a dokim nem a Szarka. őt nem ismerem.
Muffin lába hogy van? Kicsit lemaradtam, hogy vele mi történt..
avrenim: sajnálom hogy ilyen helyzetbe hoztak a munkahelyeden. fenébe! pedig pont a kismamákkal kellene megértően, normálisan bánniuk. álljatok ki a jogaitokért lányok! a neten biztos van egy csomó infó erről, hogymit lehet megtenniük a munkáltatóknak és mit nem. utálom hogy igy kibabrálnak veletek. felbosszant.
óóó, ebben a pillanatban jött meg egy sms az integrált eredményérőől. Timike, így csak 1 hét volt, nem 3
a neten meg lehet nézni, küldenek egy kódot hozzá és negatív lett. juhéééé!! 1:1500 az előfordulási esély. megnyugodtam. tök jó, hogy ilyen hamar meglett!
nyufó: úgy örülök, hogy megnyugodtál, ssőt pozitív vagy, ez nagyon nagyon jó hír!! a dinnye isteni és is ettem tegnap este. baromi jól esett!
msi: drukkolok hogy Baló nagyon hamar felépüljön, te meg addig is toljad a c vitamint és próbáld nem benyalni akármi is a láz oka. drukkolok az egészségetekért!
a nevekkel még mi is hadilábon állunk, de mi a fiúnevekkel kezdtük. messze még a végeredmény
Illda: de jo hogy írsz. én is az I.esen szülök
már 3-an vagyunk akkor, mikorra vagy kiírva?
nyufó: dr nonoért is reklamálj. hátha neked előbújik és megtudjuk mi van vele.