Sziasztok!
Előre is bocsi,nem tudom ki mit írt,csak a témákra emlékszem valamennyire.
Bukás:elvileg figyelni kell rá,mert ha nagyon sokat bukik a baba,és nem csak időben sokszor hanem mennyiségileg is,akkor érdemes megmutatni dokinak,mert akár refluxos is lehet.Állítólag nem baj,csak akkor kaja előtt adni kell neki valami spéci tápiból,és utána lehet folytatni a kajálást.Elvileg kinövik a babák,általában a felállással,vagy a hozzátápival.
Vonalzó:nagyon cuki mindenkié
Mayday:nehogy megijjedj hogy nincs tejed,mert ez biztos nem így van a te esetedben.Ha jól tudom nálad szépen szopizik Bálint.Valószínű hogy tényleg a fejlődési ugráshoz értetek és azért érzed úgy hogy megcsappant a mennyiség,de hidd el hogy Bálint meg fogja magának csinálni a kellő mennyiséget.
Gripe water:hát igen,úgy néz ki bevált,bár még így is vannak görcsök,de a kezdeti 4-5 óra helyett 4-5 perc naponta.
vizsgálatok:én úgy tudom hogy csak a csípőszűrés kötelező.Hasi-,koponya-,csípő-ultrahang meg akkor ha valami gáz van,vagy dokija válogatja.Mi pl csípőuh-n nem voltunk.
Hibernia:lehet benne valami amit orsi ír.Majd ha nagyobb lesz akkor kiderül.Addig meg kitartást nektek!
Kúszás nálunk is van,felmászik az ágy másik végébe,na meg a forgolódás is.Egyszer volt hogy felkúszott teljesen a fejvédőig és ott keresztbefordult.Mindezt hajnalba,mikor kómás voltam,aztán megijedtem mert először nem találtam a gyereket
Megállt bennem az ütő
Nadi:hibernia:köszi a képdicséretet.Balu azért tűrte ilyen jól a szemléltetést,mert tényleg büfiztettünk,mert kaja után csináltam a képeket
Hordozókendő:nagggyooonnn jó,Balu szereti.Viszont egy nagy hibája van.Baromi meleg.....Bár megoldom mert amennyire tudom lehúzom a hátáról a kendőt és inkább fogom a kezemmel a kis hátát,és csak akkor húzom vissza a hátára a kendőt amikor csinálok valamit és a kendő tartja míg én ténykedem.
Én innen rendeltem:
http://www.bababolt.com/index.php?/hord ... -kend.html
Kendra:nagyon szépen növöget ő is!És az az előke nagyon brutál!
Tali:nekem általában bármikor jó...de tényleg kellene lépni,ha akarunk hiberniával is talizni.Lehet kellene most egy hiberniás tali,aztán aug 20 után egy mayday-es tali
Hibernia ha jól értetem kövi hazajöveteletek majd csak ősszel lenne.viszont akkor tuti enyhesebb az idő mint most.Fogalmam nincs hogy lenne jó.Ráadásul folyóparton jobban le lehet égni.Na most jól megkavartam magam xD
Mi egyébként jól vagyunk.Tegnap zűrös napunk volt.Voltam két új Barijelöltnél.Az egyik csajjal még terhesgondozáson ismerkedtem meg és végül 3 nap különbséggel szültünk.A másik meg a klímaszerelő felesége,akinek van egy 16 hónapos kisfia,aki szintén korababa volt.Délelőtt az előbbinél voltam,délután az utóbbinál.Aztán este anyunál,aztán meg másfél órát küzdöttem Balázzsal mert nem tudom mije fájhatott,de nem volt neki semmi se jó.Egész nap csak reggeliztem meg valamikor 22 kor tudtam enni egy falatot.Kicsit ideges is voltam,mert húzós nap volt,meleg is volt,éhes is voltam,és Balu is csak sírt
Aztán végül befeküdtünk az ágyba és a kis lábát toltam fel a hasához aztán kiegyenesítettem és ez tetszett neki.De tuti nem a hasa fájt,mert a jól bevált alkaron fektetés,meg a hasmasszázs meg a cicizős póz se jött be,pedig ezek mindig beváltak.Meg nem is húzta úgy össze magát,nem húzta fel a kis lábát amikor "görcsölt".Aztán végül eközben a torna közben hirtelen filmszakadás volt nálam,és a telefonra ébredtem,mert anyu hívott hogy sír-e még Balázs.(kértem egy kis telefonos help-et anyutól)Aztán így aludtunk egymás mellett kb fél 11től,hajnali 4ig.Aztán ő evett és aludt is békésen tovább.Ja és mikor behoztam neki a kajcsit a szokásos tombi (mindig sír míg meg nem kapja a kaját,de csak hajnalba...szerintem ilyenkor már nagyon éhes,főleg mióta ilyen sokat alszik egyben) helyett békésen nézegette a plafont és akkorákat vigyorgott hogy csak lestem.Édes pofa!
Én meg nem bírtam aludni és elmosogattam,beszedtem a száraz ruhát,összehajtogattam,elpakoltam,kiteregettem a mosást,amire délelőtt óta nem volt időm.Hát kb ennyi volt velünk tegnap.Ma voltunk délelőtt vásárolni még a nagy meleg előtt,azóta meg végre punnyadunk.
Na ennyire futotta...puszi.Ja még annyit hogy sms-re még mindig semmi válasz.Nem tudom mi lehet velük.