Sziasztok
Erika!
Hogy félek-e szüléstől?Hát nem is tudom, inkább izgulok, mert nem tudom mi vár rám. Mert az oké, hogy fájni, de hogy milyen fájdalom lesz arról elképzelésem sincs. Úgyh ez inkább olyan ismeretlentől való izgulás, mint félelem. De mindig mondom magamnak,hogy nem lesz gond, minden rendben lesz:)
Gabi!
Igen ott csináltattuk, elégedett voltam, bár nincs összehasonlítási alapom, mert csak itt csináltattam 4D-st. 30 perc volt, kaptunk egy kinyomtatott képet, egy DVD-t az egész vizsgálatról, egy CD-t amin kb 30 kép van a babáról és ez került 15E Ft-ba. Nézegettem máshol is nagyjából ennyibe kerül.
Vivi!
Mások is mondták, hogy szerencsés vagyok, mert nincs óriási hasam. Legalább ennyivel is kevesebb a teher:) Amúgy a fontos, hogy pici normál méretű legyen és vele minden oké, amíg így van nem aggódok, hogy kicsi vagy nagy a hasam:)
Én is valami gyümis tortát csinálnék ilyen melegben, esetleg túrósat, ha hamar elfogy.
Suzy!
A blogomat fogja a párom frissíteni amint meg lesz a pici, így lehet oda hamarabb kerül kép, mint ahogy nektek írni tudok, ezért is adtam meg:) Vasra nekem a védőnöm a tabletta helyett a Hipp Natal étrendkiegészítőt ajánlotta, ez folyadék és a vason kívül sok minden van benne, állítólag nem okoz székrekedést.
Őszintén szólva még nem vettem, mert a dokim meg mást írt, ami kifejezetten vashiányra van, ezt szedem egyelőre nincs gondom.(Maltofler fol nevű tabletta)viszont szülés után, tuti, hogy a folyadékot fogom inni.
Nomi!
Gyönyörű helyen élsz, nagyon szépek a képek.
Ági!
Köszi a jókívánságokat!
Én is úgy emlékeztem, hogy Orsi csak pár napra, max 1hétre megy nyaralni. Lehet a jó idő miatt meghosszabbították:)
Ma is nagyon meleg lesz, de ma már péntek így Apa hamar végez a munkával:)
Szép napot!puszi