Új privát üzeneted érkezett!

már megnyitott a márciusi topik is :shock: mi ennyire haladunk vagy mi van :?: :D bár már én is a 13.hétben vagyok,szoval elég jól halad az idő :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok Lányok!

nyufó édes a babád :)
Ne aggódj a méhlepény miatt, koncentrálj, hogy kússzon feljebb, nem lehet baj! Először, amikor írtad nekem is azt jutott eszembe, hogy ezt miért nem látták az angolok, de az a lényeg, hogy kiderült. Én is kikérném egy másik doki véleményét.

monka írd le a doki nevét légyszi, kíváncsi vagyok rá.

Tényleg de nehéz így megjegyezni, hogy kinek mit szeretnék írni, vissza meg nem lapozhatok.

spumilla úgy sajnálom Lilit. Mi tavaly veszítettük el a 15 éves skót juhászunkat, akivel együtt nőttem fel. Hosszú volt a a leépülése borzalmas volt látni. Aztán a doki azt mondta, most már engedjük el. Most ezt nem azért írom, ne érts félre! tudom, hogy Lilinek még tuti van legalább 5 király éve, csak ezt juttatta eszembe a történetetek.
Na és aztán, miután anyukám kiheverte a kutyus elvesztését, vettem neki egy golden retrievert, aki most lesz 1 éves és egy égetnivaló kisördög és anyám úgy imádja, hogy nem is tudna nélküle élni :) pedig a lakás összes szőnyegét megrágta már :) happy end :)

A hekkről meg annyit, hogy akkora hekket kaptam, hogy nem is tudtam megenni, pedig még koviubi is volt hozzá. Életemben nem láttam még ekkora hekket :)
Most egy ideig hekkundorom van :)

krisztin hogyhogy ovónő leszel? és miért nem vagy most is az?

ja és avrenim tuti kis piszénpisze orrocskája lesz a babátoknak, nekem nem tűnik olyan nagynak a képen.

timi kicsit homályos a kép, de jól látszik a babád. Ne keseredj el a későbbi dátum miatt, örülj neki, hogy ez a nagyon boldog időszak, a babavárás tovább fog tartani :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Sziasztok :D

Márciusi topic? Azta... :shock:

Nyufó csak pozitív dolgokat gondoljunk most, minden a legnagyobb rendben lesz és annyira szuper, hogy valószínűleg kicsi lány :D és teljesen egészséges :D meg a drukk végtelen sokszor és fel a fejjel :D és Avrenim is és Dalmicsek is megnyugtató dolgokat irt! Amúgy hogy telnek itthon a napok? :)

Timi végre megvan a picike, úgy vártuk már (persze főleg te), hogy láthassuk :D kicsit később fogant, de hát ennyi baj legyen, a legfontosabb, hogy egészségesnek a picid és kalimpál ezerrel :D és köszönöm, hogy ennyire kedves vagyok neked :D én is ugyan ezt érzem :D és persze végre még egy februárival több (mert ha jól emlékszem Krisztin is februári)

Spumilla és Dalmicsek hogy vannak a kutyusok?

Végre megvan a választott orvosom :D ma kérek időpontot jövő hétre :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 

 
 

monka te hol fogsz szülni?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


sziasztok csajok!

nyufó: örülök, hogy ma már jobban vagy. ez a helyes hozzáállás. higgy benne hogy minden rendben lesz. itt mindenki szorít neked :D

bettike: igen. igazad van. nekem is most tűnt fel hogy hogy szalad az idő. nemrég még a csíkokat vártuk most meg lassan mindenki túl lesz az első trimeszteren :D

mindenkiek szép napot

én megyek dolgozni, de valahogy ma nagyon lusta vagyok. rámtört az álommanó

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Dalmicsek a dokit Dr. Molnár Lászlónak hívják (a BHC-ba van magánrendelése és a Jánosban szülést vezet) nekem ő volt a legszimpibb az összes közül.
Krisztin az óvónő az régi vágyad? és eddig miért nem dolgoztál ebben? annyira hálás szakma szerintem :D nekem is tetszik :D
Avrenim meglátod olyan szép kis nózija lesz a babádnak :D bizti ott volt a keze is :D

Amúgy ha sokáig nem tudok írni, én is azt szoktam néha, hogy egy word-be írok apránként és utána másolok :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


állítólag ott van jó egyágyas és szépen fel van újjítva az a részleg. Hát remélem

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


lebeszéltem a bababolttal hogy jővőhéten bemegyünk érte.75ezer az egész,de azt hozzá tette h a szekrény alját meg kell erősiteni picit,annyi az össz baja,többivel nincs gond.ez a pici hiba meg elfér,könnyen meglehet csinálni.

és igy legalább már a baba butorokon nem kell agyalnom.már csak a pici ruhák,aprobb dolgok maradnak.légzésfigyelő,bébiőr,babakocsi,hordozó,mei tai,pihiszék ha kapok használtan olcsón...mondjuk ezek nem is annyira apró dolgok :shock: de anyós hozzájárulásásval,nem fog olyan sokba kerülni,a bababutort álja :) rendes :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike de szuper :D majd azért kapunk képet, ha megvan? Annyira jó fej anyósod lehet :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok, bocsi nagyon húzós hetem van, nem nagyon van időm írni, de zúgolvaslak bennetek. Mindenkinek gratulálok a szép uh eredményekért. Nyufó neked mindjárt írok külön.

Timi lehet hogy még a hüvelyin nem tudta jól megmérni és legközelebb a hasin már nagyobb lesz. Ja és apa nekem bennt lehetett a hüvelyinél is, ki sem bírta volna ha nem, még a vizsgálatról is alig tudta kiküldeni a doki.

Avrenim a férjem szerint az az ökle nem is az orra, én meg nem is látom mire gondolsz, lényeg egézséges.

Lenojo, akkor most mindenkit megelőztél?, bár Spumilla "sunyít", már bocs Spumi, szerintem övé a "legöregebb", de aztán akkor tiéd a második hely, gratulálok.

Bettike, jó ár az annyi bútorért, miből van fából, bútorlapból vagy MDF-ből? Most már csak optimistán, nemsokára belerakhatod a babucidat a szép új kiságyba.

Húú Pocakos, ikrekkel már ekkora hasad van? mekkora lesz még késöbb, jól bírod? A derekad nem fáj? A családi fotód nagyon helyes, én nem látom másnak a fejed most sem az akkorihoz képest. Jó ajándek, és valószínű megismételhetetlen lesz az idei karácsonyi fotó!

Spummila, örülök hogy jobban van a kutyid, és te jól vagy? úszni voltál mostanában a tavon? azért is kérdezem, mert mi vasárnap megyünk a Balatonra és nem tudom nekem mennyire ildomos benne fürdeni.

Krisztin nézd a dolog jó oldalát, innentől nem kell dolgozni, csak magaddal foglalkozz, pihenj sokat, készülhetsz már most az új jövevényre, és atopikban is többet írhatsz.

Bocsi akit még kihagytam, rég irtam, ja Dalmicsek neked is gratula a picurihoz.

Mindenkinek jó pocakosodást és nem hájasodást kívánok,( én az utóbbiakhoz tartozom sajna) kívánok
:oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
nlzs
 
 


nlzs
köszi:) hát konkrétan mindenem fáj, a forgóim a derekam a hátam...a forgóim miatt nem tudok nagyon oldalt aludni háton meg azért mert ha úgy fekszem el kezd fájni valamim a méhem körül, gondolom nyomják a babák az ereket idegeket belső szerveket.... szóval forgok mint egy ventillátor éjelente, nem tom mégnagyonbb hassal hogy fogok:) de én akartam:))))))))))kellet nekem gyerek?:D

szerintem azért látszik csak ennyire mert második garnitúra gyerek:) és hát őszinte leszek megismételni nem is szándékozom:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


úgy mennék a balcsira a hétvégén, de félek a sok fronttól...most jól vagyok de egyik pillanatról a másikra úgy el tud hagyni az erőm:S annyira gáz...másfél óra a kapacitásom...

pedig most olvastam hogy még csak most kezd igazán dolgozni a szív:S no majd 15.-én a kardiológus mond valamit. remélem nem jön ilyen hülyeségekkel hogy be kell feküdni:S azt lesheti....itthon fekszem amennyit tudok és hagy a gyerek...én se tudom mit csinálnék ha szigorú fekvésre lennék ítélve:S mehetnék haza anyáékhoz...de hát ők sem érnek rá kertészetük van...

de nem gondolok semmi ilyenre minden jól lesz és lábon kihordom a babákat épen és egészségesen pont időbe megszületnek pl dec 16:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nlzs


azt hiszem butorlapból van.a konyhaszekrényünk is abból van,de nincs vele gondom :)

ugye ami fából készül az nagyon huzós árú.

msi

te mersz fürdeni?ez egy örök félelem mindannyiunk számára sztem.

KépKép
bettike83
 
 


bettike
be se teszem a lábam a vízbe nem csak azért mert terhes vagyok, hanem mert nekem hideg a víz és a balcsin vannak leskelődős kígyók is:S én csak nézni szeretem meg sétálgatni a partján....siofokon tanultam fősulin és nagyon imádtam:))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi

leskelődös kigyók?????????,de durva,én betojnék,rettegek az ilyen vizben tanyázó,lábhoz hozzá érő állatoktól :? :?

KépKép
bettike83
 
 


Lányok!
Mint már céloztam rá, nem kis túlsúllyal kezdtem a kismamiságomat... (cirka 20 kg)
Már egy ideje azon törpölök, hogy hogy tudnám elkerülni a túlzott hízást. Igazából nem is nagyon szeretnék hízni.

Kitaláltam (nagy ész kellett hozzá), hogy jó lenne valamit mozogni. Az első trimeszterben nem nagyon akartam (elég sok helyen írják, hogy az első 3 hónapban ne nagyon sportoljunk), de lassan vége az első trimeszternek, úgyhogy talán lehetne kezdeni valamit.

Hétvégén láttam egy riportot a zumbáról. Én eddig azt sem tudtam, hogy mi az, de amit láttam a riportban, az tetszett. Végül is jó kis latin táncos ugra-bugra.
Belinkelem a riportot amit láttam:

http://www.youtube.com/watch?v=kgzHmDmy3Bk

Nagyon tetszett benne, hogy nem monoton, nincs benne kifejezett hasizomgyakorlat, és szerintem semmiképpen sem unalmas.

Szerintetek el lehetne ezt kezdeni?

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


irbil

sajnos én is felesleggel indulok,de még hála az égnek nem hiztam semmit eddig,nincs is nagyon étvágyam.ugy állok kilókkal mint előtte,sőt 1 kilóval kevesebb is vagyok.

én sokat kertészkedem igy nincs szükség a külön mozgásra,meg hamar megfájdul a lábam,aztán nincs is kedven ugrálni még plusszban.

KépKép
bettike83
 
 


bettike: sajnos én egész nap ülök.
reggel elmegyek kocsival a munkahelyre, ülök egész nap, majd hazamegyek, kicsit teszek veszek, és már este is van... :cry:

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


Sziasztok!

Gyorsan feljöttem visszolvasni titeket, de sietek, mert mindjárt rendelés, de nem bírtam ki, hogy ne olvassak egy kicsit :lol:
nagyon aranyosak vagytok, hogy mindenki gratulált és hogy nem akarjátok, hogy elmenjek innen, nem is fogok én is már tök megszerettelek titeket :lol: :lol:

spumilla: örülök, hogy tetszett amit írtam, de már nem vagyok elkenődve csak tegnap olyan furcsa volt, de már nem baj a lényeg, hogy minden OKÉ :lol: :lol:

lenojo: a babám 9 hetes, a menszi szerint lennék 11 hetes. nem ahogy te írtad, de nem baj. szóval a doki a baba tényleges kórát mondta, mert akkor is fogant a baba (napra tudom, hogy mikor :)
Szóval a baba 9 hetes és annak megfelelő mérető meg minden.

Remélem mindenki jól van és élvezitek a jó időt!! Melósoknak kitartás, magamnak is, mert soká lesz még este! Ha haza írtam írok megint, nehogy lemaradjak nagyon :)
Ja és holnap megint kérek drukkokat reggelre, mert le kell mennem az ápolási igazgatóhoz, mert ha minden igaz mehetek másik osztályra dolgozni, ami holnap derül ki, nagyon jóóó lenne!! :)
Mert itt annyira nem szeretek csak amikor rendelés van (hétfő-szerda) amúgy ilyen szar melót végzek, és most ha minden iagz akkor mehetek a szemészetre 7-15ig és hétfőn szerdán meg rendelhetek itt ahol most is, persze plussz pénzért. Nagyon jó lenne még ebben a fél évben is többet keresni és akkor ez számítana a gyesbe is gondolom, meg akkor gyes után oda vesznek vissza :lol: Szóval holnap reggelre megint jöhetnek a durkkok, tegnap is úgy bevállt. KÖSZI!!!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


timi drukkolok, hogy összejöjjön! :)

Én mindjárt megyek a munkaügyeshez bejelenteni, hogy decembertől megszűnik az osztályom, mert mindenki babázik :D
Nagyon jól fogok szórakozni. Végre rájön, hogy a jolly joker (azaz én) sem bevethető örökké :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Timi megy a drukk :D
Dalmicsek olvastad, amit írtam a kérdésedre? Te ismered? szegény munkaügyis most majd jól hanyattvágódik :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka nem ismerem. Jókat hallottál róla?
Én magán dokihoz járok, de a szülést a fia fogja levezetni, dr. Szarka András az I. sz klinikán.
Még nem voltam ott, nem is tudok a kórházról semmit. A dokimról csak itt olvastam és elég jókat írnak.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek állítólag jó doki. ő is magándoki, a bhc-ben vezeti a rendelését és a Jánosba lehet szülni (ott is fizetett szobában lenni utána). Hát remélem jó doki és minden ok lesz vele :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok!

Ma én is voltam a munkaügyön szerződést aláírni, csak szeptember végéig hosszabbítanak meg.. :? egy hónappal előbb megyek el a melóból mint terveztem..a másik az hogy így majd táppénzre se tudok menni, meg rontja az egész évi keresetem pénzét ez az egész dolog,így kevesebb GYEStkapok majd..nem tudom hogy lesz októbertől nagypocakkal munkanélküliben állhatok sorba, végig az infulenzás időszakban? Aki ért ezekhez a dolgokhoz tudna segíteni, mire számíthatok?
Mennyi időre mehetek el munkanélkülire?veszélyeztett terhesen is muszály munkakresőnek mennem?mennyire romlik majd az összegem ez miatt?
Tudtommal a szülés előtt egy hónappal lehet csak szabira menni,én jan.17re vagyok kiírva,szóval akkor még december elején melóznom kellene..?
Egy csomó túlórám van amit nem fizetnek ki csak szabimat növelte, a szabadságokat nem hiszem hogy kifizetik neke, vagy kötelesek,?

jaj rengeteg kérdés és marad a letargia,hogy azért milyen jó lett volna ha "én írányítok" és nem kényszerből kell elmennem..

Nagyon jól esett hogy egy kolleganő odajöttt megkköszönni, hogy mi terhesek 2en még dolgozunk, mert így mindenki el tud menni szabadságra legalább..aranyos volt, de azt nem értem ha én ekkora szívességet teszek a munkahelyemnek, nekik mért fájt volna az hogy fél éves hosszabbítást írok alá a 3hónap helyett..
Hát vígazstalt a munkaügyis hogy lehet utána még meghosszabítanak, dehát akkor már 24hetes leszek, nem hiszem hogy megéri nekik inkább egy olyat vesznek fel akit egyedül is tudnak mozgósítani..mert most mi ált. csak kettesével lehetünk...
Kemény a meló azért nem is bánom hogy így alakult, más kollegina már 9hetesen elment állományba..

Irbill:van a Rubin Rékának terhestornája, mind a 3 trimeszterre, meg ha kevés szénhidrátot és több fehérjét viszel be az nem hízlal és a babónek sem árt..pl. ma édesszájú hangulatba voltam, vettem túrót kikevertem édesítővel kis van.cukival és egy barackbefőttel elnyamiztam,jó hüvin behűtve isteni volt!és kell a kismanónak a sok fehérje hogy ő is szépen nődögélhessen. :wink:

Lányok én is olyan nehezen hiszem el hogy lassan már 3hónaposak vagyunk/és akik már elmúltak/!még mindig vhogy nem tudom az egészet felfogni..amíg nem érzem a mocorgását talán nemis fogom.

Nyufó:nyugi, ez a placenta dolog még nincs "lejátszva" még alakulhat a helyzet!

Krisztin:úgy látszik hasonlóan alakulnak a dolgaink..csak te elöbb mész kényszerszabira..én is Kriszti vagyok egyébként.Az óvónőhöz fősuli kell, asszem októbertől februárig le lehet adni a jelentkezéseket fősulira.
Minden évben gondolkozom rajta,hogy elmegyek mert többet is keresnék, de éppen azért a kórházaknak nem éri meg a diplomásokat alkalmazni a sima OKJ-sok helyett, nehezebben találnék munkát, lehet én is más szakma felé kacsintok hogy több lábon tudjak majd állni..

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


avrenim

én is igy vagyok ezzel,még mindig nem igen hiszel el h bennem egy kis élet növekszik :)

KépKép
bettike83
 
 


avrenim ez borzalmasan hangzik.
Ha jól tudom a gyedhez kell 365 nap megelőző munkaviszony. Ha munkanélküli vagy, akkor szerintem nem jár.
Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, ha határozott idejű vagy.
Hátha van itt valaki, aki ért hozzá.

Én már váltottam egyszer szakmát, amikor kertészmérnökből marketinges lettem. Jobban jártam anyagilag, de olyan jó lenne kertészmérnökösködni, nagyon hiányzik.

Elindulok fogorvoshoz, holnap jövök!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Mára elköszönök, holnap jelentkezem :D további szép napot nektek :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka

már te is 8 hetes vagy,tellik ám az idő :)

szép napot neked :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Most már teljesen lenyugodtam és bizakodó vagyok, olvasgattam és még sok minden lehet :lol: Ma milyen meleg van, alig élek, olyan fülledt a levegő, még a lélegzetvétel is nehézkes. Ragacsos az egész. Viszont ettünk sárga és görögdinnyét és nagyon finom volt mind a kettő :lol:

Bettike én is egyből láttam hogy megnyílt a márciusi topik, tök jó, megint egy hónappal beljebb vagyunk :lol: Olyan fura hogy nemrég még azt lestem, mikor nyílik meg a januári :lol: :lol: Örülök hogy sikerült összeszervezned a bútor

Avrenim nekem a kislányomnál ilyen tájt az UH-n olyan horgas nagy orra volt, hogy teljesen kész voltam, aztán olyan gyönyörű kis orra lett, szóval ne aggódj :D

Dalmicsek nekem is a kívánságlistámon szerepel a hekk koviubival, jó is az. Muffin hogy van? Lehet tudni már, mi lesz a lábával? Fogorvoshoz drukk, remélem nem lesz fájdalmas :?

Monka örülök hogy megvan a dokid, majd írd meg milyen. Remélem szimpi lesz. Nagyon gyorsan telnek a napok itthon, mindig csak kapkodom a fejem a végén hogy ment el így :lol:

Irbil én ismerem a zumbát, azért az egy elég aktív mozgás. Azt mondják, amit nem csináltál a terhesség előtt, nem szabad terhesen se elkezdeni már. Én inkább a kismama tornát ajánlanám. Ha terhesség előtt végeztél ilyen cardio edzés szerűt mint a zumba is, akkor csinálhatod, de ha nem, akkor szerintem nem szerencsés. Ha erős vagy és a kajára oda tudsz figyelni meg a só bevitelre, az sokat számít

T.timi szorítok nagyon! Tudják hogy pocakos vagy? Ez nem akadály? Vagy nem lesz gond esetleg hogy később kiderül a terhesség? Nagyon drukkolok!!!

Avrenim nem is értem, hogy hogy nem állandó vagy, miért szerződéses :shock: Ilyen nehéz meló és még meg sem becsülnek :?: :twisted: Én a helyedben elmennék a dokihoz és kiíratnám magam veszélyeztetett terhesnek, "szigorú fekvéssel" mielőtt menned kell!!! De hátha meghosszabbítanak, azért hülyeség egy jó munkaerőt elveszteni :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


hazaértem.

bettike: nagyon rendes anyósod van tényleg hogy anyagilag is segít, ami azért a babásodás idején valljuk be nagyon nagy segítség. majd ha tudsz küldj képet a bútorról, nagyon érdekel. ti külön szobába rakjátok a kiságyat vagy egy darabig a hálótokban lesz?
sajnos nálunk a földszinten csak egy szoba plusz a nappali van így biztos hogy a baba velünk lesz egy darabig.

avrenim: nem tudom pontosan mi vonatkozik a határozott időre, hogy ugyanúsz számít e a gyed alapba vagy sem. mindenesetre nem is értem miért nem tudnak hosszabb időre hosszabbítani. már emberségből is, főleg hogy tudják babát vársz. másrészt meg igaza van nyufónak, megválnak egy jó munkaerőtől. de a helyedben én is kiíratnám magam. bár tudom hogy nem mindegy hogy táppénzt vagy bért kapsz, ezt teljesen megértem.

monka: gratulálok a dokihoz, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeidet és minden rendben alakul

irbil: én is gondolkodtam rajta hogy hogy kellene mozogni. de szerintem tényleg valami kismamatornát kellene kipróbálni. én nem merném a kemény edzést bevállalni
valamit én is szeretnék mozogni mert mostanában borzalmasan fáj egyik oldalt a csípőm. nem tudom köze van e a terhességhez, de bizonyos mozdulatokra nagyon fáj. lehet hogy csak a nem mozgás teszi

timi: drukkolok hogy bösszejöjjön a másik meló.

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


bocsi lányok látom van egy pár gépelési hiba, de valami nincs rendben a billentyűzetemmel :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!

Nyufó, én is drukkolok nagyon, a pici lánnyal nem lehet gond és veled sem! A méhszájról biztosan feljebb megy a placenta, de azért drukkok mennek. Gratulálok a kishugihoz!

Avrenim, nem irigyellek. :( Szülési szabadságra 4 héttel a kiírt időpont előtt mehetsz, ha munkanélküli vagy, akkor is kaphatod, de utána nincs gyed, csak gyes. Táppénzre meg sajnos hiába mész, a szerződésed akkor is megszűnik, mivel határozott idejű. Esetleg elmehetsz passzív táppénzre a megszűnés után, az azt hiszem 30 napos, ha úgy időben jól jössz ki. Nem tudna valaki bejelenteni? Azt tanácsolom neked, hogy mindenképp beszélj a mepnél egy illetékessel, lehet, hogy együtt ki tudnátok valamit sütni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


avranim
azta ez milyen brutális:(((((úgy is megcsinálták hogy tudják jön a baba???? ez mekkora geciség már :evil: ez a világ megőrült:S mi meg haljunk éhen ááááááááááááá!!!!!!!!!tényleg kellene valaki vállakózó ismerős aki be tud jelenteni arra a pár hónapra....

Baló mára belázasodott nagyon, eddig azt hittem hogy a foga miatt, mert pár napja csak estére felment neki, nappal nem volt hőemelkedése sem, de ma lázas lett reggelre is délután meg 39,2 lett:( holnap jön a doki, tolom a lázcsillapítot, hűtőfürdő, de nyűgös, sírdogál, nyarvog....:(((rossz napunk volt ma...szorítsatok hogy ne kapjam el tőle!!!!! sogornőt megkérdeztem aki védőnő, ha gáz van akkor algópirin és tilos a hütőfürdő!!!!!
de azt nem állom meg hogy ne öleljem meg, egész nap az ölembe ült meg csak....szegénykém, de semmi más tünet nincs:S egy nyamvadt köhintés se...megint pisilhetünk a zacsiba:(((((

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Sziasztok,
bocsánat, de annyira nem jutok az íráshoz, pedig van sok minden, amire reagálni szeretnék (kérdések és témák egyaránt).

Avrenim,
most neked szeretnék gyorsan segíteni!
A családinet.hu oldalon vannak tanácsadók, köztük egy Szakbarbár nevezetű figura, szerintem írjál neki, nagyon korrekt!!! válaszokat szokott adni tb és egyéb ellátás ügyekben. Én is kérdeztem már tőle gyes, gyed ügyében, nagyon fontos lenne, hogy tisztán lásd a nem könnyű helyzetedet! Próbáld meg! Tuti segíteni fog.
Idemásolom a linket is, ahol eléred.

http://www.csaladinet.hu/szakertok/szak ... kerto/faq/


Kata

Kép
balimamika
 
 


Na megjöttem!
Köszönöm a durkkokat, majd holnap minden kiderül és feltétlenül megírom mi volt :lol: :lol:

nyufó: igen tudják, hogy babát várok, de még így is akarják, hogy menjek :) de holnap már többet tudok :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Msi sajnálom hogy ilyen beteg Baló! Nekem is hasonló beteg volt Regi még pár hete, írtam is itt hogy hogy be vagyok tojva hogy elkapom, úgyhogy nagyon meg tudom érteni a félelmedet. Akkor többen azzal bíztattak, hogy általában a gyerek amikor beteg, azt mi felnőttek nem nagyon kapjuk el. És nálunk bejött. Én egész életemben olyan voltam, ha valaki behozott valamit a családba, én tuti megkaptam és most nem kaptam el, a párom se. Drukkolok hogy neked is így legyen és ne kapd el. De ha mégis, akkor a lázcsillapításra figyelj mert 38,5 felett veszélyes a picúrokra. De nem fogod elkapni, nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Beze köszi a gratulációt és a drukkot is :D

Nézegettem a táblázatot és hiányom támadt: Bolygó, Kis-Csillag, Krisztin, Rebeka, Syl, Illda, Zsuzs, merre vagytok???

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


T.timi de jó akkor hogy tudják a babát és így is számítanak rád. Nagyon drukkolok és várom a híreket :lol: Amikor délutános vagy, utána mikor kell menned? Reggel? Mert akkor az elég fárasztó lehet.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó: hát úgy lesz hogy 7-15 ig leszek és hétfőn meg szerdán délután is, szóval akkor egész nap. de szeretem úgyhogy nem lesz gond, és ha már nem bírom akkor úgyis szólok, mert tudják, hogy abbás vagyok. köszi a durkkot, és mindenképp írok :lol:

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


T.timi Akkor a hétfő és szerdád jó hosszú lesz! Remélem fogod bírni pocakkal is, vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad! Megy a drukk holnapra! Jó éjszakát!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Igen, de szeretem, meg többet is fogok így keresni, ami még ebben a fél évben jól jön. Megerőltetni nem fogom magam, mert ez adminisztráció nem kell semmi olyat csinálni. Ha meg már nem bírom úgyis szólok. Köszi, írok ha már tudok többet!
Jó éjt neked is! Pusssz

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nyufó: vagyok, valamennyit igyekszem jelentkezni minden nap. amugy a táblázatban azért érzel hiányt mert már egy hóapja nem voltam orvosnál így új adatom sincs. hétfőn megyek ultrahangra. már alig várom. :D

msi: sajnálom hogy beteg a pici fiad.remélem hamar meggyógyul

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!

Nyufó, milyen kis boszi vagy! :) Most értem a végére nagyjából a lemaradásomnak. A gépünk benyalt valami vírust és mára sikerült rendbehozni. Nem is igérem, hogy mindenre reagálok ma.

Először is akik voltak Uh-n azoknak gratulálok a jó eredményekhez!
Kicsit irigy vagyok, mert én csak július 15-én megyek Uh-ra, addig meg eszem a kefét.

Nyufó
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Sajnálom amit az uh-n mondtak, de látom kezdesz megnyugodni. Biztos nem lesz semmi gond!

Spumilla
Aranyos volt amit írtá! Én is remélem, hogy nem kell mégegyszer átélnem ilyet, és itt senkinek mégcsak hasonlót sem. Éljen a csoportenergia! :)
A kutyusotoknak jobbulást kívánok.

Avrenim
Sajnálom a munkahelyeddel kapcsolatos problémát. A férjed meg remélem összeszedi magát!

Nlzs
Neked is gratulálok a jó eredményhez!

Msi
Mekkora poci! Nekem még alig látszik valami. Nagyon szép család vagytok!

Dalmicsek
A te kutyusodnak is jobbulást. Én is az I-s Nőin szülök.

Krisztin
Sajnálom, hogy megszűnik a munkahelyed!

Most ennyire futotta, elnézést azoktól akiket kihagytam, majd holnap igyekszem pótolni.
Mindenkinek szép álmokat!
illda
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:59-kor.
lenojo
 
 


Rebeka bocsi, te tényleg szoktál lenni :lol: :lol: :lol: A hétfői UH-hoz megy a drukk aztán várjuk az adatokat, UH képet :D

T.timi várom a híreket izgatottan!!!! Remélem összejön akkor a meló!

Illda örülök hogy itt vagy te is! Akkor még két hetet kell várnod az UH-ra, elhiszem hogy várod! Sokszor eszembe jut már most, hogy milyen rossz lesz, hogy kint van a 20. héten egy UH és utána semmi, a második 20 hétben egyszer se fogom látni a picurt. Na mindegy először is kíbírtam valahogy :cry:

Lenojo szorítok hogy gyorsan túl legyen Noémi rajta és te se kapd el tőle!

Akkor még reklamálok, de már szűkül a lista :lol: Bolygó, Kis-Csillag, Krisztin, Syl, Zsuzs

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


sziasztok!

köszi, remélem javulunk lassan bár ma még semmi jele nincs ,reggel háromnegyed 6-kor is arra keltünk hogy 39 a láza, sajna ez már a elvont érzék:(

lenojo
nincs más tünet semmi, én is azt hittem hogy a meleg miatt érzem őt melegebbnek, nálunk apa a kontról mert alapból hideg a kezem lábam és mindig melegnek érzem a gyereket, volt hogy ő szolt hogy mérjünk mert szerinte gáz van:(((amúgy meg olyan beteg aki körbefutja a szobát hatszor mosolyog, játszik ugrál még 39 fokos lázzal is...ami jó mert kinek hiányzik egész nap a sírás, de rossz mert baromi nehezen veszem észre ha beteg.... délbe jön a doki...

KépKép

KépKép
msi22
 
 


jó reggelt mindenkinek!

ma elég rosszul kezdődött a napom. megint előjöttek az émelygős, gyomorégéses tüneteim pedig azt hittem végre megszabadulok tőlük :(

msi: remélem már jobban van Baló
lenojo: nektek is jobbulást, remélem tényleg csak allergiás vagy. most sok minden nyílik. én is folyamatosan tüsszögök

timi: nagy nagy drukk a mai naphoz, majd írd meg hogy sikerült

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok!

Msi!
Jobbulást Balónak! Remélem semmi komoly baj nincs!

Lenojo!
Noéminek is jobbulást! Mi a kicsivel egy hónapja estünk át a 3 napos lázon. Lehet, hogy nálatok is az van? Neki sem volt szerencsére a lázon kívül más baja.

Betty!
Az allergia engem is üldöz sajnos. Ém is úgy tudom, hogy terhesség és szoptatás alatt nem lehet gyógyszert szedni rá. Én 5 éve szenvedek gyógyszerek nélkül. Szerencsére azért nem folyamatosak a tünetek. A homeopátiához nem értek.

Timi!

Sok sikert a mai napra! Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnéd!

Lassan megpróbálkozok a vonalzóval.
illda
 
 


amúgy apával megkezdődött a gyilkolás a nevek ügyében:S csajok annyira elkeserítően különbözik az ízlésünk......nem hiszem hogy volna még egy pár ahol EGY név SINCS ami közösen tetszene...volt kettő Petra és Réka de apa máris visszakozott hogy a Kószóval neki fura....nekem meg tökre nem...szerintem abba reménykedik hogy fiúk:) azokhoz a nevekhez hozzá se kezdtünk még:S:S:S már csak 5 hónap van és kéne 4 név meg az is ha vegyes páros akkor a 4ből melyik kettő:((((((

meg már mondta hogy azért se akar mert az utolsó pillanatban megint meggondolom magam akkor meg minek fárassza magát:) mondtam két nevet csuklóból nem tudok benyögni:)))

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Nyufó

Köszönöm! Igen, még 2 hét. Azért vagyok kicsit ideges, mert nincsenek olyan erős tüneteim, mint ay elző terhességeknél. Remélem minden rendben van!
Azért nem lehet könnyű, hogy a 20. héttől nem látod a babát.

Rebeka
Sajnálom az émelygést. Lassan azért csak vége lesz.

Msi
Továbbra is jobbulást Balónak! Kiváncsi vagyok mit mond a doki.
illda
 
 


KépKép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?