Új privát üzeneted érkezett!

kati

én lányt :!: :!: :!: :!: csakis lányt :) :) :) :) :) de ha fiú akkor sem dobjuk ki :wink: :D lány név van,liliána,lilla,emma..egyenlőre ennyi,de majd hátha megsugja nekem a pici milyen nevet szeretne :)
és ti?

lebeszéltem a bababolttal hogy jővőhéten bemegyünk érte.75ezer az egész,de azt hozzá tette h a szekrény alját meg kell erősiteni picit,annyi az össz baja,többivel nincs gond.ez a pici hiba meg elfér,könnyen meglehet csinálni.

és igy legalább már a baba butorokon nem kell agyalnom.már csak a pici ruhák,aprobb dolgok maradnak.légzésfigyelő,bébiőr,babakocsi,hordozó,mei tai,pihiszék ha kapok használtan olcsón...mondjuk ezek nem is annyira apró dolgok :shock: de anyós hozzájárulásásval,nem fog olyan sokba kerülni,a bababutort álja :) rendes :)

KépKép
bettike83
 
 


zsuzsi

az afpre még kérnem kell beutalót,de gondolom h pont 16 hetesen lesz.

amire megvan az időpont az a 18 hetes genetikai,és az lesz majdnem 20 hetesen.

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Okés:) Remélem, minden eredmény szupi lesz! Ha kislányom lesz most, akkor ő Lilla lesz :D
Pihiszékeket láttam jókat a teszveszen és a vaterán is! Nekünk Pankával nem volt, de most szeretnék majd... Háát, nem tudom, mire lesz keret. Amit viszont nagyon ajánlok, az a szopipárna, elsőnél nem volt, most venni fogok, mert nagyon hiányzott.

Mia: Jajj, szegénykém, most olvaslak. Remélem, hamar meggyógyulsz!

Kati: Szívesen :) Nekem sok mindenben segített ez a könyv. Tisztába jöttem egy pár dologgal.

kovacszsuzsi
 
 

 
 

betti! ez szupi, hogy elhozzátok a bútort. majd tegyél fel képet! ja! és el ne felejtsd megkérdezni, h hova is költöznek! én is tutira oda fogok menni hozzájuk, mert hallottam, h nagyon aranyosak és készségesek.
ha ügyi a párod, hamar megjevítja, és tényleg nem volt drága.
nekem a párom kikötötte, h mindenből csak újat vehetünk. :x . pedig gyönyörű cuccok vannak használtan is. de mondtam neki, hogy akkor sz@rja a pénzt haza. majd rájön, ha mindent elkezdünk megvenni! :lol: és lejjebb fog adni!!!!
én csak a lány névhez ragaszkodok. a fiú megbeszálés. lány az tuti zsófi lesz. fiúban felvetődött a zsombor, ákos, dávid.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Brita: igen,tornazsák szerűre :!: 100forintosban is van? na szupi,akkor remélem nálunk is van,majd megnézem :wink:

Zsuzsi: köszi, de már jól vok :wink: Csak most meg a fejem fáj :shock: tuti a melegfront miatt :roll:

Nika:hát sose tudni,lehet tényleg most rázódott helyre,azt nagyon bírnám :wink:
Vendég
 


Zsuzsi, koszi a konyvet, asszem be is szerzem amikor otthon leszek! Jonak tunik es ha Neked segitett, Nekem is fog! :wink:

Kati(nemtok privit irni Neked, nemtom miert, mindegy), nem lehet osszehasonlitani azt itteni es az otthoni fizukat. Figyu, ha atszamolom akkor uram most forintalisan 550et keres. Kicsit tobbet, inkabb 560 korul. Otthon ennyit nem fizetnek, ez rengeteg, itt viszont ez nagyon keves. Nem szabad semmit forintra atszamolni mert az ugy nem realis. Az itteni viszonyokat kell alapul venni. Most 340 korul van a font asszem, de ha a magyar gazdasag erosebb lenne es "csak" mondjuk 200 ft-ot adnanak 1 fontert, mindjart nem fel millat keresne. Szoval az a lenyeg, hogy az uram fizuja nem fedi a forintalis magyar valosagot. Ha otthon fel millat hozna haza, nem is vacilalnak mar itt sem lennenk.

Bettike, ez a bevasarlosdi nagyon jooo!!!:):) Mostmar majdnem anyuka vagy!!:):) Mar butor is van! Hogy rohan az ido!! Mar lassan afp-re mesz. Orulet!!!!:)
Vendég
 


Mia, vigyazz magadra Te csaj!!! Nem vagyok itt egy fel napot, maris baleset er!! Most en kuldok Neked puszit a fajos kobakodra!!:) :wink: :wink:
Vendég
 


bogár! de jó, h itt vagy! már nem is dolgozol? azonnali hatállyal mondtál fel?
fizu!!! húúú! az ittenihez képest NAGYON jó, de nem ismerem az ottani árakat!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Ma szabad vagyok, holnaptol kezdodik az orulet! Szombaton 12 orat leszek. Alig varom, repesek az oromtol. :oops: :oops: :evil: :evil: :x :x Nem baj, ez is eltelik egyszer. Vege lesz.
Igen, ez otthon nagyon magas. Itt ez egy atlag fizu. Ennyit keres minimum egy angol adminisztrator vagy meg tobbet. Az uram angol kollegai 2x ennyi fizut kapnak, uram azert kap ennyit mert nem angol. A melo ugyan az a fizu fele annyi. Igy megy ez itt. Nem altalanos de az O szakmajaban ez van. Irodai munkara en is fele annyiert helyezkedhetnek el, mint egy angol eessss mi sokkal szakkepzettebbek vagyunk. Az angolok iszonyat butak, logikajuk nulla, lustak, lassuak es nem eroltetik meg a munkaban magukat.
Vendég
 


Egy baratnom jar itt most fosulira es az ev vegi vizsgaja matekbol a pitagorasz tetel volt es a masodfoku egyenlet volt ugymond a szigorlatban. pffff!!!! Nem tanulnak ezek semmit. Megis olyan nagyra vannak az itteni diplomaval. Jo, mondjuk pl. egy Cambridge-i diploma nyilvan nem ennyit er, de a mi osszes foiskolank es egyetemunk kenterbe veri az angolokat, megis azt mondjak, hogy Europa nulla, az EU-i diplomat nem ismerik el, csak ha az USA-ban tanult az ember vagy itt angliaban. Az USA is de nagy szam, ott is mennyi buta ember van, megis oket ismerik el. Es azt valljak az angolok, hogy ok nem Europahoz tartoznak. Ok nem Europa. Egyszer kerdeztek honnan jottem, mondtam honnan, azt mondta nekem az angol erre valaszkent: ja, a kontinensrol jottel??! En meg mondtam neki, miert Te hol elsz? A Holdon? Erre azt mondta: nem en angol vagyok! Gondoltam magamban: meg jo sotet odabent a fejedben!
Vendég
 


ez nagy kibaszás (bocsi) veletek és az össze smagyarral. egyébként spórolni tudtok belőle, vagy csak elmegy a megélhatésre.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Es meg mielott azt gondolnatok, hogy jo hat van ilyen is, hogy ilyen egy angol, de nem, Ok 90%ban igy gondolkodnak. Keves olyan ember van, aki normalisan all hozza az emberhez. Ha turista vagy imadnak, amint melozni jossz ide.... inkabb nem jellemzem Oket. Ekkora nacionalista nep nincs meg egy, esetleg a francia de az angol meg rajtuk is tul tesz.
Vendég
 


Kati, ha en nem melozok akkor elmegy a megelhetesre. Kicsi marad de nem sok. Ha en melozok akkor az en fizum total felre tudjuk tenni. Ennyibol jo. Szerintem ezt otthon nem tehetnenk meg de nem tudom mennyit keresne otthon es en mennyit keresnek. Nem vagyok egyaltalan kepben sem a jovedelmekkel sem az arakkal, kiadasokkal. Az albi arakrol nem is beszelve.
Vendég
 


Kati, egyebknet hogyan vagy ma? Te dolgozol most vagy otthon vagy? Babak a pociban, minden ok? Mikor is mesz dokkerhoz?
Vendég
 


MIa, Szegénykém!!!!! Borogasd be este a lábadat meg tedd fel, hogy pihenjen! A fejfájást sajnálom... igyál jó sok folyadékot! Van, hogy nekem is azért fáj, mert nem iszom eleget...

Nita, irigyellek Barni miatt!!!! Nagyon ügyes kisfiú, hogy mindent megeszik! :lol:

Bettike, de jó, hogy megveszitek a bútort! Majd dobj róla képet! :wink:

Brita, Sajnálom az ovis hercehurcát... én sem hagynám ott a gyerekemet, ha ennyire sír!
A túra nem veszélyes egy ekkora gyerkőcnek? Vagy volt már hasonlón??? Magamat ismerve, engem a frász kerülgetne, ha nem lennék Bence mellett egy ilyen kiránduláson... :roll:

Bogárka, teljesen egyetértek Veled azzal kapcsolatban, amit az angliai életről írtál. Én is azt tapasztaltam, hogy az a pénz, amit a párod keres az ottani árakhoz viszonyítva nem sok...
És az angolok valóban iszonyú nacionalisták. Tényleg azt gondolják magukról, hogy ők egy külön faj... elég rendesen fent hordják az orrukat.
Volt szerencsém meglátogatni Wimbledonban egy középiskolát és bizony azt tapasztaltam, amit Te is írtál, hogy az ott folyó oktatás egy nagy nulla ahhoz képest, amit mi tanulunk. A spanyolokról meg ne is beszéljünk... azok még ostobábbak. komolyan mondom, halvány gőzöm nincs róla, hogy mi lehet az ottani emberek, gyerekek fejében, annyira siralmasak voltak az órák amiket láttam... a nyelvtudásról meg nem is beszélek...

Kati, ha megengedhetitek magatoknak, miért is ne vennél mindenből újat a babáknak. :D a berendezési tárgyakat, babakocsit, légzésfigyelőt, hordozót én is újan vettem. Kiskádat, mérleget, ruhákat viszont kaptam, így azon spóroltam. A ruhákon azóta is szeretek spórolni. Bevallom Nektek, hogy bár megfogadtam, hogy nem veszek Gergőnek nyár végéig semmit, most mégis vettem egy rakás ruhát neki a Teszveszen... 5000 Ft-ot fizettem egy csajnak postaköltséggel együtt és vettem rajta 11 db hosszú ujjú body-t (két méret), 9 db rugdalózót, egy kantáros bélelt gatyót, 5 db pulcsit, egy melegítő együttest és még egy bársonynadrágot pulcsival. A szép az egészben az, hogy nem turis ruhák, hanem mindet újan vették és csak a saját gyerekük hordta. A fotókon is látszott, hogy gyönyörű állapotban vannak. :D Ezt egyszerűen nem tudtam kihagyni. Tudom, hogy iszonyat gyorsan nőnek a gyerekek az első évben, így más ruha nem is nagyon kell. Majd csak egy-két új darab, amiben hazaviszem a kórházból meg elviszem gyerekorvoshoz, védőnőhöz.
(Csak egy kis segítség az első babásoknak... Bence 51 cm-rel született, így először 56-os rucikat hordott. Ezt 6 hét alatt nőtte ki, ekkor jöttek a 62-es ruhák, amiket szintén 6 hét alatt nőtt ki, majd a köv. méret már egy kicsit tovább volt jó, mint 6 hét... a lényeg, hogy 1 éves korára 86-os ruhák kellettek neki. Onnantól aztán lassul a növekedés...Szóval tényleg nem érdemes töménytelen rucit vásárolni az első időre... :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati

ez új butor,csak picit hibás,össze van rakva,ilyen bemutató darab.de nem is az a lényeg,szép :) és másnál láttam fehér butort és olyan szép volt,és én is arra gondoltam h fehéret veszek,igy bejött a vágyam :)

pihiszék,meg ilyenek jöhentek használtan,már nem azért mert nem lenne rá pénz,csak felesleges olyan dárgán megvenni,ahogy zsuzsi is irja,győnyörű állapotúak vannak vaterán meg teszveszen is.
babakocsit majd ujat akarok,de max 50ezret adok érte.van amelyik gyerek nem szeret a kocsiban lenni,azért meg felesleges száz ezrekért venni.meg én sajnálnám rá ugy öszintén,inkább veszek neki csini rucikat :)

KépKép
bettike83
 
 


Mona, mondtad, hogy azért olvasgatsz majd bennünket... szóval gondolunk ám Rád és kitartást a tanuláshoz!!!!!!!!!!! Aztán majd gyere vissza, ha vége az őrületnek! :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom!! Jo, hogy irtal!! Annak orulok, hogy jol latom az itteni helyzetet, meg is erositettel ebben es Te raadasul tanar vagy, Te aztan igazan tudod mirol is szol a fama. Azt hiszem, ha lesz gyermekem nem szeretnem, ha itt jarna iskolaba. Buta gyerek nem kell!:) Visszaadom!:):)

Nagyon jo rucikat vettel!!!! Nem tudom en ugy vagyok vele, hogy ha elso gyerek, ha nem, ami lesz jo allapotban hasznaltan, azt veszem meg. Temeszetesen kell uj darab is egy-ketto de pl. babakocsit egy ismeros par vett 25 fontert, tokeletes allapotban, kutya baja csak a kereken latszik, hogy hasznaltak, ugyan ez a kocsi a boltban, kapaszokdjatok meg: 280 font!!! A franc se fizet erte! Megnezem neten es csa!!! Ha meg nem talalok olyat ami megfelel akkor veszek egyet. En igazabol hordozot szeretnek ami magamra csatolhato, belevagom a gyereket es hali, megyek a Tescoba meg a buszon. A fene fog a kocsival kinlodni ha Apa eppen melozik nekem meg tomegkozlekedni kell, akarmi. A hordozoban erzi a testmelegem is, a kozelsegem. Vagy ez igy szerintetek hulyeseg???? Ha nagyobb lesz nyilvan bevagom a kocsiba mert nehez is lesz mar am, a sulyt cipelnem is nehez lesz vagy nem is tudom. 1 eves koraig en szeretnek babakocsi nelkul lenni.
Virag! A szomszedom kislanya meg nincs masfel eves de mar 2 evesre valo ruha kell neki. Szegeny gyerek mar most sajnalom mekkora lesz??? Lany letere! Szegenyke!! Olyan eros csontu is, vastag labakkal. 13 kg!! Na, Ot tennem a hordozomba asszem leszakadna a hatam!!:):)
Vendég
 


Mona, neha jelentkezz!!! Puszi!!!!
Vendég
 


bogárka

igazad van,én is igy akarom,csak az ember magára aggatja a gyereket és már mehet is mindenhova.

ruhákat és kisebb dolgokat mint pihiszék,hordozós ülés,ezeket én is haszbnáltam akarok venni.meg lehet szopipárnát is.

KépKép
bettike83
 
 


olyan gyönyörű ruhákat lehet kapni használtban is h csuda,szebbnl szebbek.

pl lányos rucik:

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... 12Honapos#

ezeket egy babanetes csajszi árulja,nagyon szépek és nem nagy pénzért.

amúgy bibar a neve :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti, ezek nagyon tuti ruhak!!! Es nevetseges arakon a boltihoz kepest! Es egy gyereknek tokeletes leenni, lebufizni, csuszni-maszni, ilyesmik. Ha meg vedonozes van, akarmi arra lehet vasarolni 1-2 darabot boltban is. Meg ugyis kap az ember ajandekba is.:)
Orulok, hogy Te is babahordozo parti vagy. Itt angliaban nagy szam, foleg lengyeleknel latom es a gyerek tatott szajjal alszik benne.:):)
Vendég
 


Alig győzöm végig olvasni amit írtatok....nincs sok időm most sem....éppen csak haza jöttem fürcsizni, átöltözni és mehetek is a suliba!

Mia jobbulást, vigyázz magadra, (magatokra???)!!!! :)

Csillag, Bogárka jól esik, hogy írtatok, hiányoltok!!! Képzeljétek ma reggel elég szépen felment a hőm....hát kíváncsi vagyok, hogyan alakul!!!

Pusz Mindenkinek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: vigyázok magunkra,de te is ám magatokra! :wink: Szorítok!!!!!!! :wink:
Vendég
 


Betti: Nézd csak, itt minden benne van az árban... hordozó+babakocsi, minden http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/2764

kovacszsuzsi
 
 


Bogár: Az 1 éves kor azért bajos (ha akkor akarod babakocsiztatni), mert szinte biztos, hogy nem érti majd, hogy miért kerül egy "járműbe", amikor eddig anyához közel volt... Ha egyszer babakocsizni akarsz, akkor szerintem azt jobb mielőbb elkezdeni, hogy szeressen benne lenni. Ez tapasztalat.

kovacszsuzsi
 
 


bogárka

hát ezek között a rucik között simán van olyan amit még orvoshoz is rá lehet adni.tündéri kis kertész szoknya meg ilyenek :)

zsuzsi

szép kocsi,de ennyit nem akarok rászánni.

neked mikor kell menned dokihoz ujra?

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Csak azért linkeltem be, mert ehhez az autósülés/hordozó és a mózes is hozzá tartozik. Sokáig lehet használni és kb a hordozó árával kerül többe, mint amit írtál....

kovacszsuzsi
 
 


Július 8-án megyek újra a genetikai uh-ra. Akkor lesz vizsgálat is. Remélem, megtudjuk, hogy milyen nemű... 8)

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, igazad van! Erre nem is gondoltam!! Koszi!!! Nem lehet gyereket babakocsi nelkul felnevelni???!! Ha mar majd jar 1 eves kora utan akkor teszek ra "porazt" tudjatok az a gyerek kantar vagy mi, oszt had` menjen.:-))) Ha meg elfarad a Tescoba akkor beultetem a bevasarlo kocsiba. A hazauton meg a buszon csak le tud ulni, vagy nemtom. Mindenesetre en nem szimpatizalok a babakocsival ezert agyalok.:) Mig elviszem oviba addig csak kibirja babakocsi nelkul. Mashova meg ugyis apasan megyunk, ott lesz fenek alatt az auto. aaa, nemtom de szeretnem meguszni babakocsi nelkul. Ez lehetseges csajok??! Most csak azert nem veszunk egy szemelyautot, hogy a gyerekkel kozlekedjek. Luxus lenne. Masra nekem nem kell. Eleg kettonknek egy kocsi boven.
Vendég
 


Betti, persze, szepek a ruhak. Az igaz, hogy ezek a ruhak tokeletesek vedonohoz, barhova. En ugy gondoltam, hogy esetleg mas hasznalt ruha ami otthonra jo meg jatszoterre meg blabla de mondjuk mar ugy kopott vagy valami, hogy vedonohoz nem jo, akkor ha eppen veszek egyet sem fog foldhoz vagni a tema!:-) :wink:
Vendég
 


Zsuzsiii!! Julius 8.??? Szuperrrr!!!:):) Biztosan minden rendben lesz!! Nagyon izgalmas napok elott allsz! Drukkolok, hogy megmutassa magat! Egyebkent erzel valamit a nemet illetoen? Mas ez a terhesseged, mint ami Pankaval volt vagy ez nem mervado?
Vendég
 


zsuzsi

igen,látom,és szép kocsi is különben :)

csak megtudjátok a nemét a picurnak,már nem sok idő addig :)

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka: Mi vettünk Pankának kocsit, de alig használtuk, mert nem szeretett benne lenni. Úgyhogy fel lehet nevelni babakocsi nélkül... hihi. DE: szerintem a második gyereknek nagyon jó, ha van babakocsija, mert kettővel talán úgy könnyebb. Mi most bepróbálkozunk... hátha :D
Igen, remélem, hogy látjuk, hogy lány vagy fiú. Én lánynak érzem. Ugyanolyan a terhességem, mint Pankával. Talán egy kicsit többet émelyegtem az elején, de ennyi. Még a lepény is elölfekvő. :)
Egyébként az utsó uh-n azt mondták, hogy lehet, hogy fiú...

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi draga! A lepeny miatt ne aggodj, ismerosomnek is valami lepeny baja volt, arra emlekszem, hogy riogattak, hogy ez nem jo, de talalt valami dokkert aki azt mondta neki, hogy igyon, szedjen, egyen mindegy de minel tobb magneziumot. Es semmi baja nem volt vegul, megszult termeszetes uton. Nem okoskodni akarok, lehet ezt neked is mondtak, csak gondoltam hatha megsem.

Szoval ha mukszik babakocsi nelkul is az elet, nem aggodom!! :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Az viszont igaz, hogy ket gyerkoccel az egyik ha kocsis, lenyegesen konnyebb.:)
Vendég
 


Azt meg Zsuzsi elfelejtettem, hogy ha fiu lenne, milyen szupersag lenne!:):):) Egy fiu, egy lany!!:):) Van fiu nevetek? Ha mar elhangzott itt akkor bocsanat, mostanaban csak hellyel-kozzel olvastam a hsz-eket!
Vendég
 


Sziasztok!

Persze kicsi aggódom, de profi csapat, és nem olyan terep, ahol hamar a vízben találnád magad. Ez nem olyan raftingos élmény, inkább lightos.

Én az előző munkahelyemen, ugyanazért a munkáért fele fizetést kaptam. A különbség csak az, hogy én kölcsönzött munkaerő voltam (és még kb 25-en), a többiek meg édászosok. Ez itt is így működik. És bizony ugyanolyan jól végeztem a munkám, mint aki duplaannyit kapott. Végül is ezért is mondtam fel több év után.
Vendég
 


Kati
Babanet/Várandósság/2011 februári babák.

Ez lemaradt....
Vendég
 


Rita, 25 evesen en is igy dolgoztam, kulsos voltam es a Julius Meinl-nek (Csemge) dolgoztam, mi csinaltuk az atalkitast es jottek letre Match, Smatch, stb. aruhazak es en is fele annyiert guriztem, mint aki Csemeg dolgozo volt. Ez ilyen. Itt a parom nem kulsos, ugyan ugy vallalati alkalmazott, mint barki mas, a fizuja csak azert fele annyi mert nem angol. Es a vicc az egeszben az amikor otthon vagyok es XY hangoztatja a TVben egy esti szorakoztato musorban, hogy "nem ertem miert problema Magyarorszagon az ami Angliaban mukodik. Angliaban szamos nepcsoport megel bekeben egymas mellett."-ez igy szep duma es az emberek a TV elott ulve meg talan bologatnak is. A kulonbseg csak az, hogy azert elunk meg szepen egymas mellett mert diszkriminalva vagyunk viszont befogjuk a nagy szankat. Nekem konkretan kijelentettek mar nem egyszer, hogy "van munka, de nem Neked fogok munkat adni, hanem majd az indiainak." Lestem egy nagyot. Hat, igy elunk mi itt meg szepen egymas mellett.
Vendég
 


sziasztok!
bogár: elolvastam a privid, de most nincs erőm válaszolni. nem érzem magam jól. nagyon fáradt vagyok és émelygek. lefürdök és csucsuka! ilyet még nem éreztem!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: ha lányom lett volna akkor nekem is Zsófi lett volna:) ha most lányom lesz akkor Anna,Zsófia :)

Bogi: ez azért durva hozzáállás:( nem gondoltam volna,hogy az angolok ennyire buták .Én Írországban voltam 20 évvel ezelőtt babyszittyó de nem éreztem ennyire ott hogy ők eu kívüliek.mondjuk az nem angol fennhatóság mert nem Dublinban voltam hanem Galwayban :) az tősgyökeres Ír

Csillag: jó vásárt csináltál :)Egyetértek veled.Nekem van egy ismerősöm aki nek a kislánya egy éves de egy áruházat meg tudna tölteni ruhákkal annyi van a gyereknek.van olyan amit már kinőtt de még nem volt rajta.Csak mert tettszett anyukának :)Én mondjuk szeretek tesz veszen vásárolni.Fogtam már ki én is nagyon jó csomagokat nagyon jó áron :)

Bettyke: te is jól vásároltál :)


Bogárka: nekem volt kengurum de a nagy cicim miatt a gyerek nem érezte jól magát benne:) nekem kényelmes volt mert mindkét kezem szabad volt és elfértem a boltban is de nem sokat használtam.Viszont a hordozó kendőről csak jót hallottam és igen szeretnek testközelben lenni amíg kicsik :)Bár én szerettem hogy van babakocsink :) elég nehéz volt Gergő
Gergő két évesen kapaszkodjatok meg 90 cm és 15 kg volt :) azt mondják az ember a két éves méretének a duplája lesz felnőtt korában:) mármint a cm-re gondolok :) most is 104 cm körül van de még mindig 16-17 kg .nyúlt nagyon sokat :)három és fél éves de 4-5 éveseknek való rucikat hord :)


Egy friss kép gyerekemről :) tegnap kint játszottak szaladt a másik gyerek után és eltaknyolt :)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, nekünk is Annánk lett volna... :wink:

Szegény Gergő... :cry: jól eltaknyolt... de látom, amikor a kép készült már nem volt sírás. :) Azért küldök Neki gyógypuszit!!!!!!!!!!
Bence is magas, most kb 1 méter körül lehet, de hozzá alig több, mint 13 kg... Most megint elég rosszul eszik. Szoktam is "ropilábú"-nak hívni. :D
Egyébként ő is pont tegnap esett egy nagyot, úgyhogy most mindkét térdén van horzsolás. Ilyen még soha nem volt rajta... de hát valamikor el kell kezdeni.

Ma én is szereztem egy sérülést. Bencus szeret bebújni az egyik szekrénybe úgy, hogy magára is csukja az ajtót, odamentem, hogy bekopogjak neki meg bekukucskáljak, erre kivágta a szekrényajtót... pont telibe találta az egyik szemöldököm felett lévő csontot. Most is érzem... lehet, hogy holnapra szépen belilul és akkor majd mindenki azt hiszi, hogy Apa veri a terhes feleségét... :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok! :)

Nika: Tomi is 3és fél éves,ő 110cm és 18 kg :shock: mi is 5évesre való rucikat hordunk és 28-as cipőket :shock: Mindenki azt mondja hogy nagyon fejlett,de már pici babának is az volt,például ő már 10 hónaposan elindult :)

Sikerült beszereznem ovis zsákot a teszveszen,vettem egyből 2-őt is :D Az 1iket 200ft-ért és vadi új ez jó lesz a torna cuccnak,a másikat 450ft-ért ez nagyobb!!! Annyira cukker nem bírtam otthagyni :wink:

Ja Nika,Gergő szegény jól elesett!Gyógypuszi neki :wink:
Vendég
 


Bogárka
Hosszútávon azért mindenképpen bosszantó, hogy ugyanolyan minőségű munkáért (vagy jobbért) feleannyi fizetést kapsz. És olyan követelmények voltak, szigorú statisztikák, értékelések szerint dolgoztunk, ennek megfelelően eleve több fizetést kellett volna kapnunk.
Na mindegy, a vezetőséget utáltam ezért, de a munkakörnyezet, a munkatársak nagyon jók voltak, és szerettem emberekkel foglalkozni, segíteni, szóval legalább a munkát szerettem.

Nika
Regi is eltaknyolt múltkor, úgy lenyúzta a térdét, hogy egy hétig sebtapaszt kellett rá rakni, szegénykém első napokban még fürödni sem akart, annyira félt.
Vendég
 


kati

te se maradj tűnetek nélkül :D én még mindig küzdök a hányingerrel,pedig állitólag a 12.hét után már múllik,de nálam nem :D

hú nika

jól sikerült az esés,de látom nem vette zokon,vigyorog :)

KépKép
bettike83
 
 


Csillag: horzsolások mindig vannak a térdén azzal már nem is foglalkozunk :) nem gyerek a gyerek ha nincs horzsolás rajta :):):):
a kép amúgy másnap készült amikor már varasodott :)Nálunk is van majré a fürdéstől minden sérülés után de én nem törődök vele.Fürdeni kell mert nagyon mocskosan jövünk be minden alkalommal :) én még a friss horzsolásokra szoktam fertőtlenítőt tenni de nem tapasztom le csak ha nagyon csúnya ezekre a felületi horzsikra nem teszek mert gyorsabban gyógyul a levegőn :)

MIa: mi is 27-es cipőket hordunk :)Gergő is 10 és fél hónaposan indult el :)

Vettünk ma a Tescóba fagyi gépet :) már évek óta szerettem volna egy Hauser fajtát igaz hogy holnaptól kettő ezerrel olcsóbb lesz de most is csak két darab volt holnapra meg biztosan nem lenne már :) ma este le is teszteljük :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bence is 10 hónaposan kezdett járni! :D :D :D

Nika, majd kérjük a beszámolót a fagyigépről!!!!!! Én is szemezek vele egy ideje, kíváncsi vagyok a véleményedre!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nika

biztos beválik a fagyi gép.n azért nem veszek mert akkor a párom állandóan azon nyavalyogna h csináljak.nem is ezzel lenne a baj,hanem h epés lesz egy idő után,és kinlódik mint a kutya. :D igy diétáztatom,bár nem is bánja mert tudja h jobb igy sokkal.

KépKép
bettike83
 
 


én lassan húsz éve szertnék fagyigépet de mostanra jutottam oda :)

nika70
Salgótarján
 
 


wow laptetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő hozzon nekem szerencsét +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?