MIa, Szegénykém!!!!! Borogasd be este a lábadat meg tedd fel, hogy pihenjen! A fejfájást sajnálom... igyál jó sok folyadékot! Van, hogy nekem is azért fáj, mert nem iszom eleget...
Nita, irigyellek Barni miatt!!!! Nagyon ügyes kisfiú, hogy mindent megeszik!
Bettike, de jó, hogy megveszitek a bútort! Majd dobj róla képet!
Brita, Sajnálom az ovis hercehurcát... én sem hagynám ott a gyerekemet, ha ennyire sír!
A túra nem veszélyes egy ekkora gyerkőcnek? Vagy volt már hasonlón??? Magamat ismerve, engem a frász kerülgetne, ha nem lennék Bence mellett egy ilyen kiránduláson...
Bogárka, teljesen egyetértek Veled azzal kapcsolatban, amit az angliai életről írtál. Én is azt tapasztaltam, hogy az a pénz, amit a párod keres az ottani árakhoz viszonyítva nem sok...
És az angolok valóban iszonyú nacionalisták. Tényleg azt gondolják magukról, hogy ők egy külön faj... elég rendesen fent hordják az orrukat.
Volt szerencsém meglátogatni Wimbledonban egy középiskolát és bizony azt tapasztaltam, amit Te is írtál, hogy az ott folyó oktatás egy nagy nulla ahhoz képest, amit mi tanulunk. A spanyolokról meg ne is beszéljünk... azok még ostobábbak. komolyan mondom, halvány gőzöm nincs róla, hogy mi lehet az ottani emberek, gyerekek fejében, annyira siralmasak voltak az órák amiket láttam... a nyelvtudásról meg nem is beszélek...
Kati, ha megengedhetitek magatoknak, miért is ne vennél mindenből újat a babáknak.
a berendezési tárgyakat, babakocsit, légzésfigyelőt, hordozót én is újan vettem. Kiskádat, mérleget, ruhákat viszont kaptam, így azon spóroltam. A ruhákon azóta is szeretek spórolni. Bevallom Nektek, hogy bár megfogadtam, hogy nem veszek Gergőnek nyár végéig semmit, most mégis vettem egy rakás ruhát neki a Teszveszen... 5000 Ft-ot fizettem egy csajnak postaköltséggel együtt és vettem rajta 11 db hosszú ujjú body-t (két méret), 9 db rugdalózót, egy kantáros bélelt gatyót, 5 db pulcsit, egy melegítő együttest és még egy bársonynadrágot pulcsival. A szép az egészben az, hogy nem turis ruhák, hanem mindet újan vették és csak a saját gyerekük hordta. A fotókon is látszott, hogy gyönyörű állapotban vannak.
Ezt egyszerűen nem tudtam kihagyni. Tudom, hogy iszonyat gyorsan nőnek a gyerekek az első évben, így más ruha nem is nagyon kell. Majd csak egy-két új darab, amiben hazaviszem a kórházból meg elviszem gyerekorvoshoz, védőnőhöz.
(Csak egy kis segítség az első babásoknak... Bence 51 cm-rel született, így először 56-os rucikat hordott. Ezt 6 hét alatt nőtte ki, ekkor jöttek a 62-es ruhák, amiket szintén 6 hét alatt nőtt ki, majd a köv. méret már egy kicsit tovább volt jó, mint 6 hét... a lényeg, hogy 1 éves korára 86-os ruhák kellettek neki. Onnantól aztán lassul a növekedés...Szóval tényleg nem érdemes töménytelen rucit vásárolni az első időre...
)