Új privát üzeneted érkezett!

Franci!
Szabó Gergely nem endokrinológus is egyben? Ha igen, akkor a barátnőmnek is ő a dokija, de azt hittem, hogy Szabó Gábornak hívják. Nagyon dicsérte!

Annamari!
Igen, pár nap és félidős leszek, de ha azt nézem, hogy nagy esélyen van hamarabb szülni, akkor már túl is vagyok a félidőn :)

Megvettük a gyerekülést, de végül nem azt. Egy még jobbat találtunk, ami ráadásul csatlakoztatható a Römer sport babakocsinkhoz egy adapterrel (ami nekünk meg is van, majdnem ki is dobtam, mert nem gondoltam, hogy szükség lesz rá).
Így néz ki:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... &mainid=16
Annak a zöldnek a lába között volt egy hatalmas műanyag adapter (amivel lehet állítani a vállpánt magasságát), ami nagyon nem tetszett. Általában ezek az adapterek rejtve vannak a huzat alatt, itt pedig kint volt, és jó nagy is. Úgy gondoltam, zavarná a lábacskáját.

Azért belegondoltam, hogy mennyi pénzt fogunk megsporolni így, hogy Szilárdtól mindent megkap a kisöcsi. Semmit nem kell vennem, max egy-két ruhácskát, hogy mégiscsak legyen sajátja is.
Apa is beletörődött, és láttam rajta, hogy örül a kisöcsinek.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Franci,laptető!!! :D

hát, úgy voltunk a kozmetikusnál, hogy Boldi játszott a játékokkal,amik ki vannak készítve, Sebit meg közben szoptattam, mert evésideje volt. :D

Angie, ez a hordozó is jó, mi nagy römer barátok vagyunk, az autósüléseink mind azok.tuti jó lesz.
képzeljétek, SEBI MÁR 8 KILÓ. :D kicsi kajagép.de nem is kövér és olyan erős.már majdnem fölül egyedül!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Állítólag a Concord is hasonló minősítést kapott a törésteszteken mint a Römer. Szilárdnak az örökölt ülése Römer (az még jó 22 kg-ig), de már trapára ment a huzata. Varrni akarok rá masikat. Régi darag, de nagyon szereti, és megfelel az EUs követelményeknek. Vettünk neki egy következő méretet, ami az anyuék autójában van, és az Concord. Ez a zöld Concord lett volna, de a nagy műanyag adapter miatt kilőttük, és hát azért az sem mindegy, hogy a Römer rárakható egy mozdulattal a babakocsinkra. Bár mondjuk én nem vagyok híve a babahordozós babakocsiztatásban. Szerintem a babának jobb, ha fekszik a hosszú séták és alvások alatt. Az autóban nincs más választásunk, de a babakocsiban inkább a fekvőset szeretem. De biztos lesz olyan helyzet, amikor egyszerűbb lesz csak rápattintani a sportkocsi vázára. Pl. bevásárlás, vagy gyorsan eljutni a parkolóból egy épületbe, vagy hasonló.

Kicsi Sebi nem semmi! Mondjuk, Szilárd is megduplázta a súlyát 2 hónap alatt, de ő 2700 gr-al született. Egyedül felül alatt azt érted, hogy az újjadba kapaszkodva felhúzza magát?
Gratula Boldi átszoktatásához. Úgy-e úgy-e hogy kitartással mennyi mindent el lehet érni!! Én azt is tudom, hogy ha a gyerek önállóan alszik el, sokkal kiegyensúlyozottabb az éjszakája, csak már nem akartam okoskodni. De most akkor te is megtapasztaltad :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

 
 

Franci!
Ez már hányadik laptetőd??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Megkaptuk az utazási kedvezményhez az igazolványt. Ez pontosan mit is jelent? 90%-os vagy ingyenes utazást???? (lusta vagyok keresni :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Moti!
Akkor hajrá szél szombaton!!!! Apa figyelmesen nézze meg a célt, nem ám megint eltéveszti!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, ha egész héten ilyen jó meleg lesz, biztos felmelegszik a Balaton is.

Angie!
Szombaton vettétek az ülést??? Abban igazad van, hogy nem kell nagyon ruhára beruháznod. De mi lesz a kislány ruhákkal??? Tudom azt mondtad, hogy a sógornődnek adod, de azért te is biztál titokban egy kislányban, nem????

A kínai horoszkóp mit mond neked????
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
(nekem itt mindig ellenkező baba lett, mint amit jósolt)

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_02.html
(itt bejött a kislány, kár, hogy visszamenőleg nem lehet megnézni)

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Jó reggelt!

Angie!
Van egy Szabó György is.
Sz. Gergely tényleg endokrinológus is, csak sajnos a nőgyógyász-endokrinológusok nem foglalkoznak inzulin rezisztenciával.
Jó a gyerekülés!
Én se tudom mit fogok kezdeni azzal a sok autós, Thomasos, markolós ruhával egy lány tesó esetén. Ezért kell egy fiú és egy lány is….

Moti!
Rendes lehet a kozmetikusod, kevés ilyen van.
Sebi szépen növekszik.

Annamari!
Nem tudom hányadik laptető…. Már nem számolom.
Közgyógy igazolványt kaptátok meg? BKV-n gyerek és kísérője ingyenes.
Vasúton nem tudom, de mivel regisztrációs jegy kell, a pénztárhoz úgy is kell menni, de ha jól emlékszem 90%.
A kínai naptár nekem Gergőnél úgy jön be, hogy a koromat a saját fogantatásomtól számolom. A két elvesztet babára is azok a tippjeim amit ír.

Boni?
Kri?
Beze?
franci
 
 


Szép jó reggelt!

Angie, j1ó a hordozó. :lol: :lol: :lol:

Moti, szépek Sebi méretei.

Zsombi újra átaludta az éjszakát. nem tudjuk mi lehetett a baj az előző két este.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!
Rápróbáltam az ülést a babakocsinkra, és tényleg jó rá :)

Annamari!
Nekem mindkettő fiút jósol. Szilárdnál is fiút jósolt az első. De amit februárban elvesztettem, az lány lett volna a naptár szerint. Én úgy gondolom, hogy elvetélt három babám lányok voltak. Én egyszerűen képtelen vagyok lányokat kihordani, és punktum. Mondhat doki nekem bármit, én akkor is ezt érzem. Egy harmadik is tutira fiú lenne, ezért ha csak lány miatt vállalnánk harmadikat, akkor tutira nem mennék bele. Bár valószínűleg semmilyen formában nem fogok belemenni, mivel több vetélés és lelki gyötrelem nekem nem kell!!! Persze, ez a mi emberi tervünk, de ha Isten úgy akarja, és beköszönt egy babó az akaratunk ellenére, akkor annak nagyon boldog leszek (de kicsi esélyt látok rá, mert nálunk apa bombabiztos védekező :lol: )
Ja, és azt a két db kislányruhát odaadom a sógórnőmnek. Biztos örülni fog neki. Összesen ennyit vettem, és nem azért mert azt éreztem, hogy lány, hanem mert annyira édesek voltak, és megtetszettek, hogy nem bírtam otthagyni. És mivel tudtam, hogy itt vagy ott meglesz a helye, darabját 300 ft-ért nem lehetett kihagyni :)

Franci!
Akkor szerintem ő is Sz.Gergelyhez jár, sőt, a másik barátnőm is, aki neki ajánlotta.

Kri!
Szuper, hogy visszaállt a régi rend.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Kri!
Nagyon jó, hogy Zsombi végre aludt éjjel.

Mostanában Gergőre jött rá a hepaj. Reggel 5.10-kor kelt. A héten még nem aludt fél 6-ig. Persze tiszta kóma, de viszont a bölcsibe szépen alszik.

Angie!
Nekem jó 3 fiú is. :lol: :lol: :lol:
Tényleg. Hogy leszünk mi nem hárpia anyósok. Sajna én még csak ilyennel találkoztam. Anyum is olyon, pedig neki csak 1 lánya van.
Te tudsz olyan vizsgálatról ami kimutatja, hogy valaki nem tud egy bizonyos nemű babát kihordani? Csak kíváncsiságból érdekel. Vagy ezeket csak úgy tippelik a dokik.
Mondjuk mi anyák megérezzük.
franci
 
 


Franci!
Az orvosok szerint ez csak akkor fordulhat elő, ha a szülők kromoszómáiban valami gond van. Nekünk ezt megnézték, és kromoszóma ügyileg mindketten rendben vagyunk.
De épp nemrég olvastam egy cikket, hogy a kutatók arra már rájöttek, hogy a nők szervezete szelektál a spermiumok között. Arról nem írtak, hogy x-y kromoszómákat is szelektálja-e, de a spermiumoknak "meg kell győzniük" a peteselytet, hogy befogadja. Én simán kinézem magamból, hogy a lány magzataim erőtlenek, és egy kis vírus vagy akármilyen hatásra elpusztulnak. A fiúk pedig nálam túlélik. De persze, ez csak az én elméletem és meggyőződésem.

Úgy látszik, a gyerekeink összebeszéltek, hogy felváltva "kicsinálják" a szüleiket. Tegnap Szilárd is ébredt éjjel, de szerintem hamarosan ő következik a sorban. Biztos a szabim alatt fogja majd a koránkelő formáját hozni :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Ha a lány magzatok gyengébbek akkor az apukákat kéne tuningolni.

Ezek a fiúk…

Tegnapi csavargásom eredménye: póló + nadrág 490 ft. Rögtön vettem 2 darabot. Egy pirosat Gergőnek, és egy kéket „Apának”, Gergő méretbe. Gergő úgy koszosan vasaltatta volna velem mára a pirosat, ezért gyorsan kimostam, estére megszárad és holnap veheti fel.

Tegnap este kértem a férjemet, hogy sapekot vigyenek a bölcsibe, ma reggel meg szóltam neki vegye le a vérnyomásmérőt. Nem rég küldött egy mail, hogy elfelejtette. Jó hogy mást nem kértem.
De felöltöztek és bementek a bölcsibe. Még szerencse. :lol: :lol: :lol:
franci
 
 


Totál ki vagyok akadva. Komolyan mondom, bőghetnékem van, és pocsékul érzem magam itt a munkahelyemen. Ahelyett, hogy örülne a főnököm, és a kolléganőm, hogy bejárok dolgozi, amikor SIMÁN megtehetném, hogy táppénzre megyek, még reklamálnak, kötözködnek, hogy én miért úgy megyek el szabira, vagy veszek ki táppénzt, hogy egy hónapban két hónapot.
Én direkt úgy alakítottam ki, hogy a nagy munkákra itt legyek, és ne kelljen mással megcsináltatni. Azok a két hetek, amiket júliusban és augusztusban táppénzen leszek olyanok lesznek, hogy jóformán munka sem lesz. Komolyan mondom, az emberek már hálásak sem tudnak lenni. CSAK azért járok be, hogy ne terheljem rá a munkámat más kollégákra, és akkor olyat kapok a kedves asszisztensünktől, hogy igaza van a főnökünknek (érdekes, máskor sosincs igaza, mert utálja ő is), hogy ha táppénzen vagyok, akkor miért kirándulgatok, miért nem fekszem otthon, ha veszélyeztetett terhes vagyok. Hát így néztem :roll: :roll: :roll: :roll: hogy ezt egy magyar, gyermekét nevelő anya mondja. Önző kis p...csa!!! Neki is meg kellett magyaráznom, hogy napi 8 óra ülés, plusz 2,5 vezetésnek a másik véglete nem az otthon fekvés, és hogy egy veszélyeztetett terhesnek nem feltétlenül feküdnie kell egész nap az ágyban, hanem elég az, ha pár órára eldöl, és nem az üléssel terheli a méhszájat (ami nálam elég kritikus amúgy is, már Szilárdnál bebizonyosodott). Húúú, de dühös vagyok. És akkor a főnököm még megfenyeget, hogy úgy-e én ide még vissza akarok jönni dolgozni, ezért nekem is jobb, ha bejárok, amíg csak tudok. Hát cs...sze meg! Először is nem akarok ide visszajönni, Vácról a Délibe dolgozni két gyerek mellett, másodszor is már többször elmondtam neki, hogy csak becsületből, az ő kis kedves pofijáért járok be, nem másért, mert anyagilag is csak pár 10e ft a különbség, mert nekem benzinre elmegy havi szinten majd 50e ft-om, ami majdnem annyi, amennyivel kevesebbet kapnék, ha táppénzen lennék.
Holnaptól lesz szabin a helyettesítő kolléganőm (ez a kedves kis asszisztens), de komolyan mondom, hogy olyan dühös lettem, hogy fontolgatom, hogy holnap betelefonálok, hogy többet ne várjanak. Oldják meg a gondjaikat!!! Én kínkeservesen végig ülöm a napi 8 órákat, és akkor ők ennyire értékelik az önfeláldozásomat.
Azta, de dühös lettem............................................

Bocsi lányok, hogy így rátok zúdítottam a dühömet, de ez már túllépett minden határt, és itt nincs akinek elmondjam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Dühöngd ki magad! Az jól tud esni!!!
Felháborító amit művelnek.
Nagyon g..i egy ember vagyok, főleg ha engem bántanak vagy valamelyik családtagomat. Én tuti nem mennék be.
Találsz majd 2 év múlva valahol a közelbe is munkahelyet.
Mikor a Gergővel terhes voltam és 2 hét táppénzre küldtek engem kitúrtak a székemből. Így maradtam otthon a 12. hétig. Visszamentem, de egy szép szót se kaptam. Szeptember végéig maradtam volna (november 23-ra voltam kiírva), de augusztus közepén eljöttem. Szórakozzanak magukkal, ne velem.
Utána nem is hánytam. Elég furcsa.

Holnaptól ne dolgoz!!!
De mi lesz velem Így munkaidőben? Kivel fogok trécselni?
Majd elleszek valahogy!!!
franci
 
 


Franci!
Le fogok nyugodni, és nem fogok szemét lenni (pedig simán megérdemelnék). Azt viszont nagyon fontolgatom, hogy augusztustól már nem jövök. Eredeti terv szeptember volt, de azért ennyire önfeláldozó nem leszek egy ilyen bandáért. Most három munkán is dolgozok egyszerre. Jövő héten ez lemegy, utána elmegyek két hétre. Amikor visszajövök, a főnököm lesz szabin, utána egy közös hét, és újból én megyek augusztusban el 2,5 hétre, de még az is lehet, hogy végleg. A kolléganőm pont utána tervez elmenni, de az már nem érdekel, oldják meg!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, ez felháborító. nem hittem volna hogy ilyet tesznek veled. Én tuti nem mennék be már holnap se. Az meg hogy megfenye3getnek, hogy nem vesznek vissza. Először is ilyet nem tehet 3 hónapra ha jól tudom mindenképp vissza kell vegyen. egyébként meg bíróságra is mehetsz amit ők elvesztenek. Lehet fenyegetőzni, de viselni kell a következményeket.
Az aszisztens meg örülhetne hogy még vagy, kit fog szídni ha nem leszel. ha be is mész augusztusi szabi után szerintem már ne menj vissza dolgozni.

Franci, én csetelek veled munkaidőben is :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Angie!
1,5 hét + 2 hét. Fél lábbal is kibírod.
Én vagyok, csak augusztusban leszek oda egy hétre. Jössz majd ide kiadni a dühödet. Nekik meg szépen mosolyodsz mint egy elégedet kismama és simized a pocidat.
franci
 
 


Kri!
Szavadon foglak!
:lol: :lol: Itt ráérek. Otthon nem…
franci
 
 


Az a baj, hogy ha nem jönnék be, akkor meg felemésztene a lelkiismeret. Ilyen hülye vagyok! Inkább kibírom féllábbal, de ha az augusztusi táppénzem után már nem bírom ki a napi 8 órás ülést, akkor nem fogok egy percig sem áldozatot hozni ezért a társaságért. Másfél hetet meg kell hogy tudjanak oldani valahogy!!!
Itt már megint az én hülye emberek iránti naivitásom jön ki, hogy azt hiszem alapból, hogy biztos értékelik az őszinteséget, tisztességet és becsületet, közben folyton visszaélnek ezzel :twisted: :twisted: De mit csináljak, ha egyszer ilyen vagyok :?: :roll: :?:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Sajnálom, hogy így kiakadtál. Hidd el nem csak téged csesztetnek.
Annak idején, mikor még Leventét vártam, s 8-ig tartott a munkaidőm, vonat fél 9-kor indult, s már végeztem fél 7-kor. Megkérdeztem, hogy hazamehetnék-e előbbi vonattal (7-kor ment), azt mondták NEM, mert 8-ig van a munkaidőm. De mondom végeztem, csak üljek itt és lessem a másikat. Azt mondta a főnök igen.
Aztán mikor ő akart előbb lelépni, nem vette észre, hogy ott vagyok, s szépen beriasztott. Az volt a szerencséje, hogy ép, hogy kilépett a postáról, mikor a riasztó megszólalt. Akkor vette észre, hogy ott vagyok. Kérdezte, mit keresek itt, mondom neki, hogy 8-ig van a munkaidőm, s én se mehetek haza előbb, mivel neki fl 9-ig van, ő se lépjen le előbb. Majdnem a hajamnál fogva ráncigált onnan ki. Én akkor döntöttem el, hogy soha többet, még 1 percet se megyek vissza arra a postára. Most is miattam szívják a fogukat, mert nem tudnak kiírni a létszámból, mert nem megyek el táppénzre, hanem szabijaimat veszem ki. De lesz@rom, nem érdekel, most már csak a saját érdekeimet nézem.
Bocsi, de ez most kikívánkozott belőlem is.

Szerintem Angie, ha tényleg úgy van, akkor inkább menj el táppénzre, nem ér annyit, hogy nap, mint nap b@sszogassan.

Én már le sem merem írni, hogy milyen kipihent vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: , gyerekek nem kelnek korán. Réka 12 órát aludt egyhuzamba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer!
Ma még dolgozol? Vagy már te is befejezted a munkát?????

Franci!
Majd jövök én is és beszélgetek veled!!!!!!!!!!!!!

Kri!
Nem fog akar előbújni, azért volt nyügősebb???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Most jól elszomorodtam.
Azt hittem engem azért csesztettek terhes mert a képemet nem bírják.
De hogy ezen majdnem mindenki átesik, az azért megdöbbentett. És nem is olyanok akik esetleg irigyek lennének a kismamára. Bár nálam az is közrejátszott.

Angie!
Sajnos ebbe az országba a tisztesség és becsület semmit se ér.
franci
 
 


Hát csajok sajnos ez tényleg így van. Engem a főnököm már szabályosan zaklatott, és ott tartottam hogy felmondok. Aztán a nagyfőnöknek írtam egy levelet amiben mindent leírtam és a végeredmény az lett hogy átkerülhettem egy másik osztályra. Egy hónap múlva Zsombi megfogant. Mikor betöltöttem a 3. hónapot egy percet se gondolkodtam hogy maradjak vagy táppénz. Táppénzre mentem. Így legalább az egész terhességem nyugodt volt.

Annamari, jó hogy így alakul és tudsz pihenni. Ha meglesz a pici akkor úgy is sok energiádra szükséged lesz.
Hát én is a fogára tippeltem, párom mondta biztos beteg. Pedig mondtam neki is hogy csak a foga jöhet.

Többiek hol vagytok?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
Most hány foga van Zsombinak?

Hát látom, akkor mindenki átesik ezen a b@sszogatós korszakon.
De mikor pont e terhes nő az, aki minden hülyeségen elbőgi magát, mert ezek a hülye hormonok tombolnak... vagy őket a legkönnyebb bántani????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, 16 már egy jó ideje. Az utolsó négyet várjuk már. ahogy számoltam mostanában kell hogy kezdjenek kibújni. betöltötte az 5. hónapot Zsombi és az első két foga ki is jött. utána havonta jött két vagy 4 fog.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri!
Nálunk Rékának is az első fogai 4 hónaposan kint voltak.
Aztán az utolsó 4 most jött ki 2-3 hónapja. Leventének 2 éves koára kint volt a 20 fog.
Vagy, nem volt meleg a lakásban?
Milyen volt a wellnes?
Piri még sehol????? Drukkok mennek!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


[quote="franci"]
írta:
franciAngie!
Sajnos ebbe az országba a tisztesség és becsület semmit se ér.


Szomorú, hogy ilyeneket írsz. Nekem az emberi értékek még mindig az első helyen állnak, és én ilyet senkivel sem tudnék csinálni.

Annamari!
A folyamatos cs..sztetést nem fogom elviselni. Még egy esélyt kap! Talán még emlékeztek, hogy nemrég is kiakadtam egyszer rá. Ez volt a második, de ha még egyszer bepróbálkozik, akkor majd ő fogja szívni a fogát.
Te kipihent kismami! Egyébként alvás terén én sem panaszkodhatok, mert Szilárdhoz nem kell éjjel kelni. Mostanság a foci VB miatt fekszek később, hacsak egy uncsi meccs mellett be nem alszok :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szilárdnak 8 vagy 10 hósan (fejből nem megy :oops: ) jöttek az első fogai, és neki is bőven két éves kora után (talán most télen) jöttek ki a hátsó rágók.

Engem eddig még egy munkahelyemen sem piszkáltak, és pont ez a bunkó németnek kell piszkálnia. Idejön pöffeszkedni az országunkba, a felesége lógatja otthon a lábát, két kisgyereke oviba jár, és őőőőő réguláztat engem, magyar állampolgári jogaimmal élő nőt!!!! Hát, most nem épp a szíven csücskei a németek (amúgy sem).

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szegény Angie!
Isten azért adott szájat, hogy néha (ha nagyon muszáj) nyissuk ki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is később fekszem, általában 10 körül, s elkezdek tv-ézni, majd azon el is alszom. De átlagba megvan naponta a 8-9 órai alvás. Néha éjjel felébredek még wc-re, van, hogy 1 órát forgólódok, helyeszkedek mire vissza alszom.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Sajnos én is jóhiszemű vagyok. Meg is jártam párszor! Legutóbb az első vezetést oktató ürgével.
Az hogy tisztesség mennyire nincs az országba az abból lejön, hogy az ember meghallgat egy híreket. Mert tudod amik kiderültek a politikai életbe és azokat ahogy kiderítették csak a jéghegy csúcs.
És sajnos én idén már nem kapom meg a tisztességes érdemrendet. Bocsi…

Amit előbb írtam, arra gondoltam, hogy itt szerintem nem éri meg tisztességesnek és becsületesnek lenni.
Pl. én és a férjem állami cégnél dolgozunk, bejelentve, még a levegővételből is adózunk. és közbe meg azt látom, hogy a szomszédjaim panaszkodnak, milyen rossz nekik. 4 órára vannak bejelentve, gázár támogatást kaptak. Most meg a Kolpingban csücsülnek 5 napig, 4-en, 240 ezerért.
mi meg feléből kihozzuk az egy hét Gyulát.
franci
 
 


Gergő 3 éves volt mire az összes foga kijött.
franci
 
 


Kéne az a száj, hogy kinyissam. De én is csak a családban vagyok bátor, és túlságosan is nagyszájú. Ha becsületről van szó, akkor beáldozom magamat :roll:

Nekem is volt szerencsém világéletemben tisztességesen bejelentett állásokhoz, én még egy fillér adót el nem csaltam, beteg sem szoktam lenni, így csak perkálom a pénzt az államnak. Más meg Kolpingokba jár minimálbérből. Hát ez van! Nekem legalább tiszta a lelkiismeretem. Csak sajnos annak a másiknak még lelkiismerete sincs, hogy bántsa. De én nem is az ilyenekre haragszom, mert ők is csak a helyzetet próbálják kihasználni. Pl az USÁban, ahol az adórendszer nem arról szól, hogy lehúzzuk az emberekről az utolsó bört is, hanem arról, hogy az ország jól élhessen belőle, na ott csak egy minimális régetnek jut eszébe az adócsalás. Talán ott is a leggazdagabbaknak, akik telhetetlenek.

(Úgy látom, jó kis témát indítottam el. Bocsi :oops: :oops: :oops: )

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Kölcsönadjam a „nagy” számat.
franci
 
 


Angyalka!

Írd ki a mérged, akkor sokkal könnyebb...én megértelek, mert ugyanilyen vagyok...egypárszor talpra álltam már ilyen csalódások után, talán azért is vagyok kicsit zárkózottabb...
Én is átestem nem egyszer ilyen dolgokon, mert a kollegináim mindig a másikra várnak...vannak olyan emberek, akik utálnak dolgozni, csak villognak, ha kell...és még pocakkal is azt várták, hogy a hiányzókat helyettesítsem, persze volt, hogy kifakadtam...aztán éppen súlyokat cipeltem, mikor begörcsölt a pocakom és az orvos megtiltotta, hogy visszamenjek...legalább nyugodtan készültem az államvizsgára, mert szabit nem akartak rá adni...ez az én történetem...

Sajnos el vagyok havazva ezért nem reagálok, de olvasok szopik alatt...itt e rengeteg munka, Gabim hétfő óta nagyon beteg és nem javul, holnap vissza is kell mennem vele, mert ez nem állapot...

Aztán közben kiderült, hogy a nagymamám már a végstádiumban van, most a morfiumos tapasz kicsit enyhíti a fájdalmát, de egyébként már nem mindig van képben...csak némán tűr és szenved...már felkészült...elköszönt...az emlékek maradnak, de az űr a lelkemben csak nő...

Kezdek besokallni... :cry: néha úgy érzem, már nincs erőm...
danyuci
 
 


Angie!
Én is szívesen adom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Jaj Danyu!
Annyira sajnállak. Ha a mamád felkészült, s nincs rá gyógymód, akkor lehet, hogy jobb is.
Gabóval mi van? Lázas? Köhög? Jobbulást neki!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Én is úgy gondolom, hogy majd jobb lesz neki, mert nem fáj és nem szenved, csak még magamat sajnálom, hogy nem ölelhetem meg, ha már nem lesz, mikor kedvem tartja... :cry:

Gabi vasárnap este óta 40 fokos láz...talán ma már kicsit jobb, nem tudom kezelni ezt a helyzetet...megint jönnek a fogak, torokgyulladás és láz...antibiotikum...kúp...hűtőfürdő...de nem jobb...
Ráadásul nem eszik egy falatot sem, már inni is csak néha, tegnap este evett már olyan éhes volt, egyből kihányta, ma délben ugyanez... :cry:
danyuci
 
 


Ez elég rosszul hangzik.

A fogától ekkora láza, s ennyi napig biztos nincs. Fogalmam sincs.
Sok-sok gyógypuszit küldök neki, s neked kitartás, hogy Boró legalább ne kapja el!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Franci!
Csak akkor kérem, ha mindenhol kinyilik, nem csak a családban, mert ott van nekem is akkora mint a bécsikapú.

Danyukám!
Sajnálom a nagyidat! Olyan nehéz ez a megöregedés és elengedés dolog. Főleg, hogy nemrég mentél át egy traumán. Kitartás a lelkednek!!!
Gabókádnak meg mennek a gyógypuszik! Megfázott? Szilárd is köhécsel már majdnem egy hete, de semmi más baja nincs, és csak nagyon ritkán, inkább alvás közben köhög egyet egyet.

Hívtak az oviból, hogy Szilárd elesett (saját lábával akadt össze :) ) és a szája alatt lett egy 1 centis seb. Az én kis hős fiam alig sírt (pedig korábban elájult egy apró arcán kapott ütéstől is). Elvitték gyorsan orvoshoz, de ő azt mondta, hogy nem kell vele semmit csinálni. A védőnő is ránézett, ő viszont azt mondta, hogy kellene rá egy összehúzó tapasz, hiszen mégis csak az arcán van a seb, és ne maradjon rajta heg. Felhívtak, hogy megkérdezzék, hogy rárakhatják-e a tapaszt. Én meg rájuk bíztam, mert fogalmam sincs, hogy milyen az a tapasz. A védőnő gyorsan átszaladt a másik faluba a rendelőbe tapaszért, és leragasztották.
Ki tudja, még mi következik ma :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Danyuci,

nagyon sajnálom!tudom, mit érzel.....nem tudok mit mondani, mert ilyenkor semmi nem segít, csak ha jól kisírod magad, amikor úgy érzed.

Amgie,
ne áldozd fel magad a munkahelyért, egyáltalán nem éri meg.anno nálam is így lett volna, csak egyik nap fogtam magam, felálltam és mondtam a főnökeimnek, hogy akkor most elmegyek és többet nem jövök.pedig elvileg én tanítottam volna be az utódomat, még a 30 beosztottamtól sem búcsúztam el, inkább eljöttem.semmi nem ér annyit, hogy miattuk idegeskedj!nem érdemlik meg!hidd el!nem fogják megbecsülni a munkádat!úgy vannak vele, hogy mindenki pótolható!
amúgy milyen munkakörben is dolgozol?

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Én ezeket mind tudom, de a lelkiismeretem :roll: !!!
Személyi titkár vagyok, a főnököm keze alá dolgozok mindent. Ha itthagyon, rátestálja az asszisztensére (aki ma szemétkedett velem), de mivel az is szabira készül, így a szobatársamra, aki egy nagyon rendes lány, egy év alatt még soha összetűzésbe nem keveredtünk. Vele szúrnék ki, mert neki is rengeteg a munkája, ráadásul külföldre is kell utaznia egy hetet egy leányvállalatunkhoz, plusz ő is szabin lesz két hétig. Nem tudok lelépni haraggal, de mivel azért nálam is van határ, hát ez volt az, a következőnél megteszem, és akkor nem lehet már lelkiismeretfurdalásom, mert én az esélyt többször is megadtam.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Franci, vagyok, de tegnap este már nem volt erőm netezni sem...
Köszi a hiányolást, nagyon aranyos vagy!

Angie, én a helyedben bizony otthagynék csapot-papot, én is voltam lelkiismeretes, illetve mindenkire gondoltam, csak magamra nem, aztán rájöttem, hogy ezt a kutya nem köszöni meg nekem, onnantól kezdve csak a saját érdekeimet tartottam szem előtt. És jól tettem!!!
Persze neked kell döntened. :wink:
Szilárd egy hős! :)

Danyu, sajnálom nagyon... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Drága Danyu!
Sírva olvastam amit a mamádról írtál. Rettentően sajnálom. Az egyik mamámmal nekem szuper jó a viszonyom, ha valami baja lenne én is kilennék tőle.
Gabóval mi van? Lement a láza? hányt még? Doki mondott valami?

Angie!
Nekem akkora a szám hogy kiesek rajta, bár igazából: „a szám kicsi, de pofám nagy”. Bárkit képes vagyok leugatni….
Kis hős Szilárd! Beragasztották a fejét? Gergő 2 éve valami zselét kapott a fejére, és kapocs kinézetű tapaszokat.

Moti!
Boldi elalszik egyedül? Nem sírt?

Beze!
Még mindig rosszul vagy?

Kri!
Lett új foga Zsombinak?

Annamari!
Fordulj a másik oldaladra! Nehogy elzsibbadj!

Boni?


Egész éjszaka az Anyumért és a fiamért aggódtam.
Anyunak felment a vérnyomása, és nagyon rosszul volt tőle. Még a hangja is rossz volt.
Gergő tegnap esett egy nagyot a motorral. Lila lett a térde, az arca, feldagadt a szája és vérzik az ínye. Szerencsére a foga nem mozog.
A férjem reggel rámhozta a frászt, mert úgy érezte mozog a foga, de aztán megnézte mindet és rendben van a foga.
Szegény Gergő úgy néz ki mint akit jól elvertek.
franci
 
 


Annamari!
Sok Boldog Névnapot!
franci
 
 


Sziasztok!

Franci, szegény Gergő. gyógypuszik mennek. Anyukád jobban van már?

Danyu, sajnálom nagyidat nagyon.

Nem lett még új fogunk.

Annamari nagyon boldog névnapot!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Annamari, boldog névnapot!

Franci, nem vagyok rosszul, már csak este öklendezek fogmosás után, ez kibírható! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Franci, Kri, Beze!

Nagyon szépen köszönöm!!!! Kép

Franci!
Köszi, hogy szólsz, hogy forduljak át!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma voltam a terheléses cukor vizsgálaton, 3-szor csapoltak meg. 8-kor mentem, hát teli volt a váró, alig lehetett bemenni, de befurakodtam magamat, s mikor kijött az "önkéntes véradó" , szépen beadtam a papíromat, s mondtam, hogy terheléses cukorra jöttem. Talán, ha 5 embert behívtak, s már mehettem is. Hallottam, hogy morognak, hogy most jött... csak azt nem tudták, hogy nekem még 2-szer vesznek vért.
Kibírtam. Bár nagyon szomjas voltam.

Szegény Gergő, s Szilárd, remélem jobban vannak!!!
Amúgy mi volt tegnap???? Mert nálunk is Levente verte le a térdét, könyökét, mikor mentünk be a városba, vissza felé, meg a Réka fogott nyulat. :lol: :lol: :lol: Ő csak picit ütötte meg a térdét.

Beze, Boni, Moti, Teri, Danyu!
Nálatok nem volt baleset??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Szívesen! :lol: :lol: :lol:

Mért csapoltak meg 3-szor? Vizet lehet inni, egy picit. Nekem megengedték mindig. egyszer egy okos kismama ice teát ivott. Gondolom a terhelt cukra az egekbe volt.

Lehet erősebb volt a gravitáció tegnap, azért volt az a sok esés.

Angievel mi van?
franci
 
 


Franci!
Először éhgyomorral vettek, majd megittam a cukros löttyöt. Itthonról vittem citromlevet, nem facsart vot, de azt mondtam, hogy az. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd 1 óra múlva megint vettek, aztán megint 1 óra múlva.
Kérdeztem a nőt lehet-e inni, azt mondta, ha nagyon szomjas vagyok, egy kis csapvizet.
De kibírtam. Közben mindig hazajöttem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát tényleg nem volt sok esze, ha ice teát ivott.

Angie-nek szerintem sok melója van, s igyekszik túl lenni rajta. Biztos később beköszön.

Panni is már régen írt nekünk.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
Boldog névnapot!

Ez egy ilyen hullám...nehezen viselem, és azt még nem is mondtam, hogy a baleset előtti héten halt meg édesapám keresztapja...minden nyáron mentünk hozzájuk nyaralni Bp-re...6 évesen voltam cirkuszban, vidám parkban és állatkertben, várban, ferihegyen stb.stb...osztálytársaim azt sem tuták, hol van BP...aztán meg ők jöttek hozzánk hetekre...ő is rákos volt...
Szóval nem könnyű, de ha nem érek rá gondolkodni elviselhető...
Délelőtt tüzépeket jártam, alkudtam... :lol: hétvégén nagy meló lesz, majd Boró etetés, utána megnéztem az ácsokat, mert gyalulnak, segítettem gerendákat, deszkákat pakolni gyerekek dédiztek, nagyon jó hűvös volt náluk, tetszett is nekik, aztán haza, ebéd, most alvás, délután vissza a dédikhez én megyek deszkákat festeni, holnap füvet nyírok 3000m2-en...így elviselhető a dolog...nem pörög az agyam...csak éjszakák ne lennének... :cry:

Valami jó is van, Gabinak végre kibújt a fogak hegye és a láz...huss eltűnt...nem tudom miért kell ennek mindig így lenni...ez a 3. kör antibogyós fognövesztős mandulagyulladás...ma már rosszalkodott...
:lol:

Megyek mosogatni...
Köszönöm :oops: hogy meghallgattok és, hogy vagytok!!!
Nekem sokat számít!
danyuci
 
 


Itt vagyok, és óránként benézek, olvasok (ha van mit :) )
Egyszerre 4 riporton dolgozok, amiből kettőt magyarul is kell, tehát összesen 6 lesz, és ez mind PowerPointban (pepecselős, ide-oda húzogatós, szemkifolyós).

Szilárd szája jobban van, mire hazamentem, alig volt nyitva a seb. Az összehúzó tapasz folyton leesett, így nem hiszem, hogy sokat ért. Nem is törődik vele, hogy neki ott seb van. Szerintem nem fájhat neki nagyon, mert alig vérzett. Lehet, hogy nem ért sok eret és ideget a hasadás :roll:

Na, elég is volt a "fecsegésből", megyek dolgozni.................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Danyu!
Gondolatban ölellek!
Nem semmi mennyi mindent tudsz csinálni egyszer. Nagyon ügyes vagy.
Fognövesztős mandulagyulladás? Szegény Gabi! Az már jó ha rosszalkodott.
Mi azért vagyunk hogy meghallgassuk egymást. Nekem is sokat segít a csipet–csapat.

Annamari!
Mozogni viszont nem nagyon szabad. Pihi van 2 óra hosszáig. Le kell ülni a popóra…
Bár lehet csak az alap problémásoknak, mint én, kell annyira figyelni.
franci
 
 


Angie!
Jó munkát!
Legközelebb bemásolok neked meséket. Csak hogy legyen mit olvasnod.
franci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?