Sziasztok!
Rég jelentkeztem, de bevallom, időnként olvaslak Titeket, heti rendszerességgel.
Minden mostanában ünneplő gyerkőcnek és anyukának minden jót kívánok! Különösen a napokban ünnepelt Döncinek (és Anyukájának) és a nemsoká szülinapos topikos gyerkőcöknek.
Örülök, hogy jelentkezett Felícia és hogy újra boldog. Jó volt olvasni soraidat. Azt kevésbé, hogy apuka milyen felelőtlen. Én is számon kérném a helyedben, a gyerek közös, nem szabad fontos dolgokban titkolóznia.
A napokban és a következő hetekben szülő kismamiknak kitartást és minden jót kívánok!
Nagyon örültem Zsófi ketteskéjének és örülök, hogy minden rendben van és mocorog a babóka.
Továbbra is pocilakót kívánok Boninak és még annak, aki szeretne!
Velünk minden rendben. Emese most végezte a második osztályt, kitűnő lett megint.
Dórika most már nagyon sokat beszél, de van, amikor nem lehet érteni még
. Nagyon tündéri. Eleven nőci, de kis bújós. Csak velem hajlandó elaludni. Jövő hónapban lesz három éves. Nem érdekelte eddig a bili, bugyi, sőt egyenesen sírt tőlük, így nem erőltettem, viszont három hete levettem a pelust róla. Pisivel nincs gond, már csak az alvásoknál. De a nappalinál már nincs pelus, csak gumilepedő. Kakinál még néha van baleset.
Bencuskám ugye augusztusban lesz kettő. Nagy zsivány. Mindketten vonat mániások. Sokat kell nézni a vonatokat, utaztunk is már vele. Thomas a fő kedvenc, de sok zenés gyerekdalos egyéb műsort is szeretnek. Szeret még mindig enni!
14 vagy 16 foga van, mivel utálja, ha nyúlkálok a szájába, ez csak tipp!
14,50 kiló meztelenül. Kis vasgyúró a drágám. Cumi még van, de főként alváshoz. Cumisüveg már nincs, csak szopokás üvegek. Beszéd még mindig minimális. Szavak elejét mondja, néhányat. Pl. csá, hoppá, me (meleg), de a megint is me. Úgyhogy ez még kevés, de Dórika is így volt tavaly. Nyár végén indult be neki is. Furi, mert Emese ilyenkor már folyékonyan beszélt.
Amúgy a két kicsi nagyon össze van nőve, nagyon aranyosak.
Amiben nagyon ügyike, hogy három napja bugyija van. Sokat érdekelte Dórikától, ő is ráült a bilire, hol pelusban, hol anélkül. Aztán szombaton belepisilt, vasárnap is, bele is kakilt, úgyhogy hétfő óta nincs rajta pelus. Csaj éjjel. Akkor még van pisi rendesen.
De napközben ma is egyszer történt baleset. A játszón. Mutatta a kukiját, hogy kell pisilni, de már bement kicsit, de utána pisilt ügyesen lent. Kaki előbb belement a kádba, de rögtön kivettem, ráült a bilire és abba is kakilt. Játszótérre, boltba is már bugyiban jön le, viszek csere gatyókat, egy csomót.
Nagy könnyebbség lesz a gyes előtt, hogy a két pelenkástól (csak a pelenkájától) megszabadulunk!
Na megyek altatni, igyekszem még jelentkezni (Bencus egyedül elalszik simán, Dórika a neccesebb csaj, de csak este).
Sziasztok
Szilvia