Új privát üzeneted érkezett!

ja, Boni, Veráék már a Balcsin igen! nem is jön egy darabig szerintem. De jó lehet nekik!!!

na megyek most már tényleg....

sniky

Szia drága Niki!

Látom marad az izgalom, mint a foci wb-n! :)

Nem okvetlenül nagyobbak a másodszülöttek, mert nekem egymás után mennek össze a dedeim. Eni 3,7 volt, Imi már csak 3,3, Regö éppen 3,0 és Dönci 2,0, de ha idöre született volna, ö 3,5 lett volna kb. Szerintem a 3 kg fölött most is meglesz, de hogy mennyi, az marad meglepetés.

Sziszka!

Nagyon csinosak vagytok ti lányok és a kis ruhák valami fantasztikus szépek és föleg ennyiért!? Állással és a házzal mi újság? Nem zárja ki egymást a két dolog, vagy nem feltétlenül?

Zsófi örülök, hogy érzed már a ded mozgását! Olyan szép része ez a terhességnek, ha nem is mindig egyszerü. Az imént kisdolgomra mentem, de majdnem megörültem, mert mire odaértem már pisilni nem tudtam, mert a ded tett valamit a buksijával, ami szörnyen fájt...

Hát az iskolával nem jutottunk elörébb. A meghiúsult csütörtöki találkozó utáni mailekre sem válaszolt a tanárnöö, de tegnap küldött a lányommal egy papírt, hogy ha még egyszer találkozni akarunk, az idöpontot a titkárságon keresztül egyeztessük. Ezt e-mailben nem lehetett megírni ugyebár, no meg ö kérte a találkozót, nem mi. A pszichológus által kért formanyomtatványról persze szó sem esett. Eni tegnap megkérdezte, hogy akkor ö most marad, vagy megy a következö osztályban, de nem válaszolta meg neki a kérdést, mondván, hogy ö még azt nem tudja. Ja persze, én meg higgyem is el! Holnap Iminek van a suliban jelenése, majd akkor elöveszem az illetékeseket egy kis bájcsevelyre. Annyira elegem van ebböl az iskolából, hogy csak na. Legszívesebben iskolát váltanék, de sose lehet tudni, hogy hogyan tovább, innen haza tudnak jönni, nem kell buszozniuk és Eninek is van 3 kis barátnöje (egyiknek szülinapja van a hétvégén és Eni olyan boldog a meghívástól), szóval nem egyszerü eset. Szünet csal július végén kezdödik. Mindenesetre Eni nagyon töri magát és tényleg koncentráltan és összeszedetten dolgozik, nem kell hajtani, mint eddig. Most a másik véglett van napirenden, este 10-kor még itt kukorékol, hogy neki még ezt vagy azt meg kell csinálnia az egyiptomi piramisokról és múmiákról szóló prezentációjához, stb.

A házra visszatérve: a gyerekegyetem és az autópályarendörség nyitott napja miatt nem jutottunk el oda, de majd ma.
A gyerekegyetem nagyon jó, csak pár óra és ahhoz képest nagyon sok ajánlat, egy töredékével se lehet ennyi idö alatt végezni. Viszont ez az egyetlen nap az évben, amikor beengedik a normál halandókat abba a szélcsatornába, ahol az új autók aerodinamikáját tesztelik. Félelmetes volt a szélkeltö turbinához elsétálni a tök sötétben.

Mindjárt lekicsinyítem a képeket és megmutatom.

Puszi: én
Vendég

Jó reggelt!

Niki, elfelejtetted átadni Dominak az üzenetemet? Vagy hogy hogy még itt vagy? ;)

Mi ma hirtelen felindulásból meglátogatjuk a kedvenc ikreinket, majd hozok képeket.

Reagálni szerintem újra csak este lesz időm, így most csak annyit, hogy Zsófi, értem éretem :lol:

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Egy rövid hír:
tegnap sokat javítottam a kirándulababa honlapon, így a túrák már térképen is kereshetőek! Ha van kedvetek, nézzetek rá!
És utólag köszi Sziszka a beküldött túrákat!
Ha valakinek még van kedve beírni, várom szeretettel!

http://kirandulababa.turistautak.hu/turak.html

Niki, várjuk a fejleményeket!

sushy

Sziasztok!

Végül maradtunk, mert egy köztes program, amivel összekötöttük volna, nem jött össze, majd pénteken....
Anna, elfelejtettem, pedig tudnék még küldeni....majd összeszedem a gondolataimat, egyébként igazán semmiség!

Barbi, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Enivel izgulok értetek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Köszönjük a névnapi köszöntéseket, és mi is minden jót kívánunk a Leventéknek, Lászlóknak, Pétereknek!!

Gyerkőcök alszanak, de Eni most aludt el, PEti meg lehet hogy mindjárt fent lesz :roll:

Tegnap unokatesóztunk, jól elvoltak a lányok... Aztán halászlét ettün párom nagyijánál :) Ma meg jönnek a sógornőmék Peti-napozni :wink: Holnap tanácsadásra viszem Petit, ma 3 hónapos ugyanis. Enit meg addig leadom sógornőméknél játszani.

Aztán úgy néz ki pénteken megyünk nyaralni Domboriba, eddig nem volt biztos a víz miatt, mert nagyon magasan van... Sziszka, akkor tudtok majd jönni hozzánk valamikor? Ja és persze még1x köszi a könyveket!! Úgy tűnik tetszik Eninek, de még csak tegnap este kezdtük nézegetni, és mi is csak az egyiket adtuk oda... A másikat meg majd szülinapra vagy karácsonyra... Megkaptad szombaton az sms-emet, hogy Málnus felhívott és rábeszélt a hangpostámra? Nem semmi a kiscsaj :lol: Ja és örülök hogy jó volt a lagzi, nagyom csinik voltatok mind :D

Niki, benéztem ám miattatok minden nap, csak írni nem nagyon volt időm. Mikor írtad, hogy 2 ujjnyi, na mondom tuti még aznap szülsz... Erre még mindig semmi??? Én 2 ujjnyival Enivel már a szülőszobán voltam 2-3 perces fájásokkal :roll: Igaz Petivel meg jó gyorsan ment minden, de vele se voltak jóslóim, meg nem sokkal előtte teljesen zárt volt a méhszájam. Na azért remélem már nem húzzátok ki sokáig :wink:

Na mentem mosogatni, meg gyümölcstortát befejezni...

yuyu79

hát lányok, újból itt lennék, hazaengedtek simán a ctg-ről :)
belustult a gyerkőcöm, jól érzi magát odabent :) holnap doki, pénteken újabb ctg. és doki is, ha addig nem történik semmi.

Vicces, hogy itt rohangálok tárva-nyitva és ez a gyerek nem akar előbújni. Sziszkám és a többiek, hogyne adtam volna át Domikának az üzeneteket... de ez a gyerek tojik mindenki fejére, nagyon ráérősre fogja :)

na most megyek, mert Barnuska felébredt:)

sniky

Sziasztok!

Boldog Dönci, László, Levente és Péter napot...

Minden nap olvasok általában szopi alatt, de reagálni nem bírok...nem bánnám, ha 48 óra lenne egy nap...

Niki,
izgulok Érted/tek, és drukkolok is...én 2 ujjnyival szülőszobán voltam...ahogy Yuyu is írta...
Boróval...este 6-kor volt az első igazi fájásom, napközben pár jósló...8-kor értünk be a kórházba, 8.30-ig NST, ahol egyetlen mozgás és fájás sem volt...nővérke kinevetett, mert amikor levette alig bírtam lemászni az ágyról olyan fájásom volt...ügyeletes orvos megvizsgált...2 ujjnyi...irány az előkészítő és szülőszoba...9.05-kor másztam fel az ágyra, burokrepesztés, 9.34-kor kint volt Boró...szóval fél óra volt az egész...a fájásoktól majd megpusztultam, de minden olyan gyorsan történt...igazából meg sem éltem, csak sodródtam az árral...de így visszagondolva, ez szuper volt, remélem Neked sem kell sokáig kínlódnod...

Sziszka,
ez a Waldorfovis lehetőség szuper! Tényleg szuper ruhákat találtál Málnusnak...

Boni,
egy kis bukta nekem is jól jönne...

Zsófi,
Gabit 17. héten, Borót 12-en éreztem...más vérmérséklet... remélem pénteken megnyugszol...azért Beni nem lehet semmi...

Apróóó,
azért Gabim lehetne kicsit elevenebb, én nem ilyen vagyok és iszonyatosan idegesít a tutyimutyisága...apja ilyen :oops: :lol:

Barbi,
olyan szépek a gyerekeid...már vártam képeket, rég raktál fel...és csak csatlakozni tudok a többiekhez...ezeket nézze meg a gyámügyes...

Nálunk,
kicsit krízishelyzet van, de majd túléljük...azt hiszem a két gyerek mellett kicsit túlvállaltuk magunkat ezzel a házfelújítással...főleg, hogy mindent mi magunk szeretnénk megcsinálni...ráadásul Gabim növeszti az utolsó fogait és totál lázas...annyira megviselte eddig az összes hátsó, mert vagy kettesével vagy négyesével érkeznek....tegnap 39,7 fokos láza volt...olyan torok és mandulagyuszija van ilyenkor...egyébként nem beteg, csak, ha fogzik...én meg mindig kétségbeesem ilyenkor...az antibogyó miatt nem mehet napra, nekem festenem kéne a faanyagot, szombaton megint nagy munkák, talán utána hétvégén jöhetnek az ácsok...aztán egy hét alatt talán kész a tető és véget érez a kapkodás...Boró jól bírja a gyűrődést...nincs más választása :lol:

Mennem kell konyházni! Danyu
danyuci

Niki, háááát, komolyan, ez a gyerek! még ki sem jött, de már ő diktál, mi!? :)

sajnálom, persze magam miatt is, de miattad meg leginkább, hogy megint ez az iszonyat meleg van, kitartást! már biztosan nincs sok hátra! ... (remélem!)

Sziszka, nagyon jók az esküvős képek! :) nagyon csini rucikat vettél magadnak is ám!

Julcsi, és Peti fel szokta kelteni Enit, ha felébred, vagy fordítva?

Levinek, Petinek és Lackónak utólag is boldogat! :)

lányok, a calcimusc-ot hogy adjátok a gyerekeknek? az injekciós típus van itthon, és iszonyatosan ronda Beni lába a szúnyogoktól! eddig úgy örültem, hogy nem csípik össze, de most nagyon csúnya a lába, és sajnos el is vakarta! :( komolyan mondom, inkább lenne szúnyogírtás végre! fenistilt vettem tegnap, azzal kenem, de azt a duzzanatot jó lenne valahogyan megszűntetni...

Aproo, Te mit csináltál? vagy nektek nincs, csak a környékbeliek szenvednek?

ja, a másik jóság, hogy a naptejre továbbra is érzékeny... már volt a la rosche posay, vagy mi, meg a DMes, de most is olyan lett a feje tőle, mint valami csalánkiütés. vagyis nem kis apró pöttyök, hanem inkább összefüggő foltok, de piros, és nagyon csúnya az is. szerencsére az másnapra elmúlik neki, de azt sem lehet, hogy ebben az uv sugárzásban nem kenem! szóval most veszünk egy újabb fajtát, remélem, hogy az már beválik! (microsun baby)

sophie27

Druszám nem semmi!

Eni a kis huncut titokban programot szervez ENivel :wink: :lol:

ZSófi fenistil cseppek?

hát én naptejből DMset használom, ióta tavaly mutattad..a gyógyszertárban lehet kapni kikevert naptejet gyerekeknek ha jól tudom.. esetleg...

FIÚS anyukák! használ valaki Pampers pelenkát? kinéztem azt a nagy zöld dobozt ami kétfelől nyitható.. gondoltam akkor most lesz pampers eddig Huggiest használunk..menniy lehet a nedvszívó képessége?

más: ha van esetleg valakinek egy ilyen felesleges doboza akkor átvenném :lol: és akkor maradunk Huggiesnál

pusssz
Vendég

Boni, mi szoktunk Pamperst is használni! szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Libero... nekünk a Huggies egyáltalán nem vállt be, Beni reggelre brutál pisis, de sajnos a 6os Libero van, hogy kiengedi :(

Danyu, kitartást nektek! biztosan sok energia kell egy ilyen felújításhoz, főleg, hogy önerőből csináltok mindent!

Gabinak jobbulást!

sophie27

Sziasztok!

Boni, mi ugyan lányosak vagyunk, de csak pamperst használunk, nagyon szeretjük! Van két dobozunk, de annyi mindenre lehet használni, hogy nem válnék meg tőle :) Viszont ha nem válna be a pelenka szívesen átveszem!

Zsófikám megvetted más a naptejet? Ha rám hallgatsz akkor ezt veszed, az egyetlen olyan a piacon, amiben semmi mesterséges nincs!
http://netbio.hu/spd/falva_403277/Dr_Ha ... let_erejei
Nem biztos, hogy beszerezhető még, ez egy nagyon hosszú történet, talán valahol erre is rálelsz, de lehető legjobb!!! Málnus nagyon kényes bőrű, annyira, hogy már nem használhatok tusfürdőt, langyos vízzel fürdetem, de ettől semmi baja sincs!!!!
Tudom, hogy nem olcsó, de nem is drágább, mint pl. a Garnier!

Danyu, kitartás nektek!!!

Köszönjük a dícséreteket, sajnos az én ruhám némileg többe került, de így hogy Málnusnak ennyiből megúsztuk, így nem sajnáltam annyira :D

Levinek, Petinek nagyon sok Boldog névnapot kívánunk!

Zsófi, annyira figyelmes vagy! Lackónak átadtam!!! :wink:

Julcsi, persze, hogy jövünk, még az is lehet, hogy bicajjal :D Málnusnak nagyon bejött a bicajülés, mindenhova ezzel akar menni!

Na megyek a dolgomra!

Nikikém kitartás!!!!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Zsófi, Emma az alábbi hipoallergén naptejet használja (és sose volt vele probléma):
Tesco Sun Protection Baby 50 High SPF
Ez tesco termék, ha jól emlékszem, kb. 1000 ft-ba került tavaly. Mazskáék ajánlották, nekik is bejött.

Sziszka, nagyon jók a képek, csak úgy ragyogtatok :)

sushy

ZSófi, Szisz köszi vettem.. remélem beválik.. SZisz ha nem köszi a felajánlást :lol:

ÉN is szeretnék bicajozni ZSigivel, de nincs hol tároljuk a biciklit.pedig Csiga is birja az ülést :cry:
Vendég

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, de bevallom, időnként olvaslak Titeket, heti rendszerességgel.

Minden mostanában ünneplő gyerkőcnek és anyukának minden jót kívánok! Különösen a napokban ünnepelt Döncinek (és Anyukájának) és a nemsoká szülinapos topikos gyerkőcöknek.

Örülök, hogy jelentkezett Felícia és hogy újra boldog. Jó volt olvasni soraidat. Azt kevésbé, hogy apuka milyen felelőtlen. Én is számon kérném a helyedben, a gyerek közös, nem szabad fontos dolgokban titkolóznia.

A napokban és a következő hetekben szülő kismamiknak kitartást és minden jót kívánok!

Nagyon örültem Zsófi ketteskéjének és örülök, hogy minden rendben van és mocorog a babóka.

Továbbra is pocilakót kívánok Boninak és még annak, aki szeretne! :)

Velünk minden rendben. Emese most végezte a második osztályt, kitűnő lett megint.
Dórika most már nagyon sokat beszél, de van, amikor nem lehet érteni még :). Nagyon tündéri. Eleven nőci, de kis bújós. Csak velem hajlandó elaludni. Jövő hónapban lesz három éves. Nem érdekelte eddig a bili, bugyi, sőt egyenesen sírt tőlük, így nem erőltettem, viszont három hete levettem a pelust róla. Pisivel nincs gond, már csak az alvásoknál. De a nappalinál már nincs pelus, csak gumilepedő. Kakinál még néha van baleset.

Bencuskám ugye augusztusban lesz kettő. Nagy zsivány. Mindketten vonat mániások. Sokat kell nézni a vonatokat, utaztunk is már vele. Thomas a fő kedvenc, de sok zenés gyerekdalos egyéb műsort is szeretnek. Szeret még mindig enni! :) 14 vagy 16 foga van, mivel utálja, ha nyúlkálok a szájába, ez csak tipp!
14,50 kiló meztelenül. Kis vasgyúró a drágám. Cumi még van, de főként alváshoz. Cumisüveg már nincs, csak szopokás üvegek. Beszéd még mindig minimális. Szavak elejét mondja, néhányat. Pl. csá, hoppá, me (meleg), de a megint is me. Úgyhogy ez még kevés, de Dórika is így volt tavaly. Nyár végén indult be neki is. Furi, mert Emese ilyenkor már folyékonyan beszélt.
Amúgy a két kicsi nagyon össze van nőve, nagyon aranyosak.

Amiben nagyon ügyike, hogy három napja bugyija van. Sokat érdekelte Dórikától, ő is ráült a bilire, hol pelusban, hol anélkül. Aztán szombaton belepisilt, vasárnap is, bele is kakilt, úgyhogy hétfő óta nincs rajta pelus. Csaj éjjel. Akkor még van pisi rendesen.
De napközben ma is egyszer történt baleset. A játszón. Mutatta a kukiját, hogy kell pisilni, de már bement kicsit, de utána pisilt ügyesen lent. Kaki előbb belement a kádba, de rögtön kivettem, ráült a bilire és abba is kakilt. Játszótérre, boltba is már bugyiban jön le, viszek csere gatyókat, egy csomót.

Nagy könnyebbség lesz a gyes előtt, hogy a két pelenkástól (csak a pelenkájától) megszabadulunk! :)

Na megyek altatni, igyekszem még jelentkezni (Bencus egyedül elalszik simán, Dórika a neccesebb csaj, de csak este).

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Most csak egy gyors bejelentkezésre futja, mert totál ko vagyok. 10 értünk haza.

Kész őrület volt a délután, most megint mást mondott a Kútvölgyi új profja, elvileg nem szülhetek ott, ahogy eddig volt. Mindegy, ez hosszú történet, egyenlőre most Klinikák, a kettes.
Dia, és még vki szült ott, ugye?
Picit meséltek nekem a helyről?
Mert így nehéz lesz felkészülni meg megnézni. Eléggé nagy változás és mér kezd elegem lenni, hogy se kórháza, se szülésznőm, bár ez utóbbi nem is kell úgy tűnik...

A másik, ami miatt kicsit szomorkodós lettem, hogy a természetes szülés szép lassan elúszik az orrom előtt, sajna nem fogják engedni. Még jövő héten megyek egy profi szonográfushoz is, de úgy tűnik, Mazsola elképesztő méreteket öltött, most 39+2nek felel meg, 3450 gr. És csaszis sebbel, ennyi idő elteltével nem engednek a szakadás veszélye miatt. Persze a lényeg, hogy egészségesek legyünk, de akkor is picikét bánt a dolog.

Na, kb. ennyi történt, de Picúr elvan odabenn, volt pár 40-60as fájásom is, de nem jelentős. Mehetek Balcsira, utána rögtön még egy ctg meg uh és dönt a nagy bizottság, a doki meg az anesztes, hogy mit vállalnak be velem, meg mit kellene tenni. Szóval úgy tűnik, valamikor 10-15 között születik kisöcsi jelen állás szerint.

Niki, Neked továbbra is szorítok!

Szilvi , jó hogy jöttél!

Boni, mi is csak pampers!Szuper sztem!!!De dobozt nem vettem. Bár most kaptunk sárga fajtát, az annyira nem jó, mint a kék dobozos.

Zsófi, injekciós calciumot is kiskanállal megitatod, mintha víz lenne, Levi is kapja napok óta, mert rettenet ahogy kinéz.

Danyu, hidd el, még ezerszer változhat is Gabi, de sztem írtó édes lehet. Építkezéshez meg kitartás!!!!

Julcsi, jó nyaralást!

Hú, tutti lenne még vmi, de nézzétek el, eléggé kimerített a mai nap....

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt

Aproo én bemásolom neked amit a GIDais topikba irtam anno egyébként Anna is ott szülte Emmácskát..,:meg Bea Fruzsit, de ő eltűnt.

A gyerekággyal kapcsolatban szerintem kibírható van egy fórum a II.számú klinikasások élménye.. asszem.. ott szívesen válaszolnak a kérdéseidre
de amit én tudok mondani augusztusi tapasztalatokkal

csecsemősök szerintem normálisak voltak.. bármit kérdeztem elmondták (maguktól a 2.nap kaptunk "oktatást" a köldökápolás, pelusozás etetésről)

tejciproblémában is tanácsot kaptam , segítettek...

én fiam sokszor volt bement éjjel, mert besárgult, és így ők szórakoztatták.. az egyik nővérke még táncolt is vele.. és nagy szertettel beszéltek hozzájuk.. tényleg szóval elkaptam egy-egy pillanatot

volt egy "mumus"ként emlegetett nővér idősebb, és pont ő volt éjszakás, amikor 12re kellett mennem a fiamért akkor vették ki az szoli alól, de rosszul húztam fel az ébresztőt és késtem fél órát.. tiszta para voltam, hogy na most megkapom..

bementem kértem elnézéseket erre őő: ugyan már anyuka semmi baja kislegényke alszik...

:lol:

vagy amikor nem evett a szoli alatt a cucliból akkor odajött egy másik, és segített.. egyetlen eset volt, amikor beszólt a nővér, hogy anyukák hát mér nem nyitják ki azt az ablakot? semmi baja nem lesz a gyereknek....

szóval én elvoltam...sajnos a mi szobánkban rossz volt a Wc zuhanyzó is tré volt, de én megoldottam átslattyogtam terhes patológiára..

szóval semmi baj nem volt az alkalmazottakkal..

Szülőszoba: 2 van, most már az egyikben van vajúdókád is.. jól felszereltek, szépen fel van újítva, van egy légkondicionált folyosó is, ahol lehet sétálgatni.. labda, hát bordásfal nincs de én nem is igényeltem
zuhanyzó, wc minden szobához..

viheted magaddal a kedvenc zenédet (csak ne Enya legyen, mert a könyökükön jön ki:o)) ))) én is szerettem volna, de aztán úgy alakult, hoyg Kata a szülésznő választott ki valamit.. mert van cd gyüjtemény )

először a vizsgálóba mész, apuka családtag akkor nem mehet be.. utána vajúdóba (asszem 6 ágyas) feltesznek ctg re és ha itt az idő, akkor mehettek át együtt a szülőszobára... (tumultus esetén)

mi egyből mehettünk 2 ujjnyi tágulással de párom még ment a cuccokért ha valakit érdekel szüléstörténet priviben elküldöm nem írom le...kalandos volt...

én szerencsés voltam, mert pont Gidai dr volt ügyeletben de többektől hallottam, hoyg ő nagyon hamar be szokott érni ha értesíted hogy itt az idő.. meg igazából a kitolásnál vannak ott az orvosok, addig a szülésznő van veled...tanítja a helyes légzéstechnikát, gyakoroljátok a nyomást stb stb... meg az az ember aki bemegy veled szülni

a végén mivel oktatókórház esélyes, hogy 20an lesznek bennt..

volt két fiatal srác, és az egyik odajött hozzám szülés után és feltett kérdéseket? A dr úr mondta neki, hogy talán az interjúvolást lehetne későbbre halasztani ....

varrás: én belül is szakadtam, kinnt is, jól összevarrt pedig ficánkoltam reflexszerűen.. de kitartott... és nekem nem volt vele utána problémám!

ennyi!
az én személyes élményem..[/quote]

bocsi az offért csajok :)

első éjszakánk Pampers pelusban úgy néz ki jó volt.. 5kor vittem a tejcit és teljesen száraz volt kívül.. csak ez a kis Dóra a felfedezős dizájn egy picit zavaró nem elég férfias :lol: :lol:

Druszám van már valami?

Szisz örülök,hogy nincsenek vakondokok..mikorra derül ki a W.ovis dolog?

ja meztelen csigám alighogy hazaértünk belemászott a dobozba, berregett autózoztt benne...majd a végén mintha fürdőkád lenen férfiasan belepisilt és röhögött :mrgreen: gondolom megjelölte,hogy az övé.. az autóival meg is telt , az én szemem elől meg eltűntek..úgyhogy boldogság

tudom tartozom még képekkel, de még mindig nem lelem átjátszókábelt(valószínű otthon) ..

Danyu
faca csaj vagy, kitartás nektek!!!

Emesedoraörülök,hogy jöttél..bilizésben haladásnak örülök, szerintem ketten együtt ügyik lesznek, a versenyszellem :) köszönöm drukkokat.. már eszembe sem jut napi szinten, hogy szernék tesót, beletörődtem, hogy spontán úgysem lesz..a játszótér tele van kisbabákkal, pocakosokkal és nekem még csak össze sem szorul a gyomrom.. ez nálam már előrelépés , így biztos nem vaqyok rágörcsölve a dologra ,ráadásul PÉkor sem töröm a nyakam érte..... héten csütörtökön megint megyek operettbe Rómeó és JÚlia lezs, aztán novemberig pihi.. hű de fog hiányozni.. ezek az esték úgy feltöltenek.. egyszer azért szívesen elmennék apával is majd valahova..de egyenlőre ez álomkép...
8) :cry:
Vendég

sziasztok! jó reggelt!

Szilvi, üdv újra itt! de jó, hogy jöttél! Bencus nagyon ügyike, na meg biztosan Dórika is ráérez lassan a pelusnélküliség ízére! ;) Emesének gratulálok a kitűnő bizihez!

gyere máskor is, mert jó hallani rólatok! mentek valamerre nyaralni? milyen lesz a nyaratok?

Boni, DMben van ez a dobozos Pampers? vagy hol? és mennyibe kerül? Zsigi cuki lehetett, ahogyan belepisilt! :) nálatok azóta is megy a szobatisztaság?

operetthez jó szórakozást!

Szisszka, köszi a tippet! minden lehetőség érdekel, mert iszonyat szegénykém... ha lesz legközelebb ilyen, akkor tuti, hogy elrohanok vele valami bőrgyógyász féléhez, mert azért az sem normális, hogy nem tudjuk, mire lehet allergiás :S

Anna, neked is köszi a naptej infót. lehet, hogy kipróbáljuk azt is! bár ahogyan néztem, a DMes, meg a Rossmann féle kb. ugyanaz az összetevő... :roll:

Aproo, I. klinikát kérdezed? nekem ott csak a küretes tapasztalatom van, mármint nőgyógyászati, de az nagyon pozitív, már a lényegtől eltekintve! :S szóval a dokik, ápolók nagyon kedvesek voltak, a szoba is fel volt újítva, stb. igaz, sok a kissebbség, gondolom a szülészeten még koncentráltabban jön ez elő... és ott van doki? mármint, akihez mennél, vagy akkor ügyeletes lesz? akkor miért nem jössz a Szt. Imrébe? az is felmerült régebben. nem?

calcimusos tippeket köszi!

ja, és azért felháborítónak tartom, hogy ennyit variálnak ott, főleg ismerős kismamival! nem is tudom, hogy mit gondolnak! vagy perkálj 400e Ft-t, vagy akkor húzz az utolsó pillanatban máshova, a tök ismeretlenbe!? :roll:

amúgy csaszi miatt szomorkodom én is, de ettől semmivel sem leszel rosszabb anyja öcsikének sem, szóval ne stresszelj, fontosabb az egészség! ;)

velünk amúgy minden okés. tegnap megint jó sokat dekkoltunk lent! iszonyat idő volt! :shock: Beni már mindent mondd, cuki nagyon! kis okoska! :) pénteket nagyon várjuk, kíváncsiak vagyunk a tesóka nemére! remélem, hogy megmondják, illetve látják, na meg, hogy semmi, de semmi gond nem lesz! már miért is lenne!? :) szóval számolom a napokat... még kettőt kell aludni!

sophie27

ZSófi 45 ftra jön ki a darabja a pelusnak 6300ft 140 db van benne + ez a tök jó doboz.. reggelig dugig lett pisivel a pelenka, de nem ázott át..így most bódogság ja Rossmannban..
Vendég

ja és ma kimegyünk reggel állatkertbe :lol: ha esetleg valaki kijut...
Vendég

sziasztok, jó reggelt!

Még mindig nincs semmi, jól elvan a kispicúr odabent:) csak ez a baromi meleg várhatott volna még kicsikét, mert nagyon rosszul viselem.

Apró, miért nem szülsz Te is a MÁV-ban? tök szuper és Pétered is ott lenne közel! Mi ez a variálás a kórházzal? Nem is értem.... Neked sem sok heted van már hátra! És pont néztem, hogy Petra és Anna is jól a nyomomban járnak;) jó kis babadömping lesz itt hirtelen;)

na megyek, vár a reggeli! :)

sniky

Boni, én úúúgy mennék, de inkább abba a szép épületbe készülök már nagyon ami vele szemben van:) majd onnan integetek nektek;) jó állatkertezést!

sniky

Sziasztok!

Zsófi: megyünk majd nyaralni pár hét múlva. Négy napra Zalakarosra, onnan rögtön Siófokra 5 napot. Összesen így kilencet.

Nyarunk amúgy jó, sokat járunk játszótérre. Majd még a nyaralás után a vidámparkba szeretnék a manókkal elmenni. Nemrég voltunk a Tropikáriumban. Meg itt van helyben az élményfürdő, oda is kimegyünk néhányszor, voltunk is eddig is párszor. Múltkor olvastam, hogy Diáék ide akartak jönni fürdeni, csak épp beteg lett szegény Virágjuk.

Sóginőm most szült nemrég a Sote I.-en. Nem volt megelégedve. A szülés, a doki jó volt. De utána a csecsemősök és a bánásmód nagyon nem tetszett neki, nekik. Nem voltak segítőkészek, se a szopiztatásban, semmiben.

Na megyek, gyerkőcök alszanak, addig teszem a dolgom.

Sziasztok

UI: ja, mi is vettünk már ilyen dobozos pampers pelust. Amúgy is esküszöm a pampers pelusra. Bár most már nem kell hál istennek többet venni, csak éjjelre bugyis pelust. Abból meg tökéletesen bevált a Tescos, piros csomagos.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Boni: az jó, hogy nem görcsölsz a tesó kérdésen annyit. Nekem is így jött Dórika! :) Azt írod, simán nem fog összejönni. Akkor mentek majd ősszel dokihoz?

Rómeó és Júlia szuper, mi már láttuk 4 éve Emesével. Fő kedvence volt akkor. Utána a színészbejárónál volt alkalmunk találkozni Dolhai Attilával, Vágó Bernadettel, Janza Katával, Csengeri Otíliával. Egy régi ismerősöm ott dolgozik, ő szervezte meg nekünk! :) Dolhai még sütit is hozott a lányoknak (Emese barinője is velünk volt).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Niki itt fogsz szülni? na akkor lehet majd sütök buktát neked csak jelezd és már viszem is amit szeretnél :)

EmeseDóra én éjszakára vettem a tescós nekünk arra nem elég jó.. mi is megyünk Siófokra augsuztus elején hosszű hétvégére

gyerekek ilyne jó még nem volt az állatkert..regegl 9re kimentünk, minden állat (kivéve oroszlán) kinnt játszott, jókedvük volt, gorillák is a kicsi apuja és anyája leültek az egyik üvegfal elé, és ott szergették egymást., játszottak .alig bírtunk elszakadni!

és persze a fényképező itthon

:lol: :twisted:
Vendég

Boni: lehet, hogy Bencusnak sem lesz elég a Tescos bugyi pelus (ez up&go), mert sokat pisil mindig éjjel. Most még a maradék pamperst használom neki. De neki is majd bugyisat akarok éjjel, hogy ne zavarjam meg. Dórika nem akart pelust venni már éjjel és azzal magyaráztuk neki, hogy az a "vastag bugyi". :lol: Emesét még "téli bugyi" sztorival "etettük". :wink:

Jó lehetett az állatkert... a nagy melegben, délben nem jó menni, mert akkor durmolnak. A Thököly út, Amerikai út messze van tőletek?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hello lányok hírekkel jöttem.

Drukkokat kérünk Nikinek, mert ömlik a magzatvize, a dokitól indultak a kórházba a burok meg volt repedve, de a baba feje elzárta, de ahogy a doki kimozdította a buksit a magzatvíz elfolyt.

Hajrá Niki, minden oké lesz.
a doki mondta, hogy délután este felé baba lesz, szóval a babóca szülinapja június 30.

Majd jövök a hírekkel!

Ritus

Kép
rituspoc

Na írtam magunkról és elszállt, mindegy akkor ha jövök a hírekkel pótolom.

Kép
rituspoc

Niki drága nagyon szorítok, hogy minden simán és aránylag fájdalommentesen menjen! Veled izgulunk mindannyian!
Vendég

Hajrá Niki!!!!!

Köszi Boni, azért az az 5ágy nem túl békés..... :?
Majd még kérdezek, de most megyek "alvadni". :lol:

Ritus, igen, igen, írj majd! Magatokról is, Nikiről is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

NIKI! Nagy-Nagy drukk!!!! Legyél, legyetek ügyesek!!!

Dorka
dorkak

Niki!
Szorítok!!! Ügyesek lesztek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
danyuci

HAjrá druszám! :lol: :lol: :lol: :lol:

emesedóra elvileg az 1 es vilivel oda lehet jutni hamar 4 megálló..miért?
:lol:
Vendég

Niki, na végre! mennek a drukk hegyek! ügyesek legyetek! Ritus, majd írj magatokról is ám, mert szavadon fogunk! :)

Boni, bocsi a hülye kérdésért, de ez a dobozos pelus mit gondolsz, egész Rossmann-os akció, vagy csak nálatok van? megnéztem az akciós katalógust és nem láttam benne! sajna nekünk itt nincs a környéken, pedig ez a doboz most nagyon izgatja a fantáziám... :S

sophie27

Sziasztok!

Semmi hírünk nincs Nikiről? Remélem már gyönyörködik a legkisebb topiklakónkban!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dm-ben is van ilyen pelus, de nem mindig...

Nikinek drukkolok nagyon!!!

yuyu79

ZSófi azt nem tudom,hogy akció e..de Dmben is van :lol:
Vendég

Niki, ügyesek legyetek!

<
sziszka78
Tolna

Lányok, nekem jutott a megtiszteltetés, hogy bejelentsem 18:42-kor megérkezett közént Kovács Domonkos!

A kis drága 3380 g és 56 cm-el jött a Világra, anyukája el sem fáradt és lebeg a boldogságtól.

Kicsit hasonlít Barnusra, de azért a kis arca más.

Köszöni Niki a drukkokat puszil mindenkit!

Ritus

Kép
rituspoc

nahát micsoda hírek!
Gratulálunk! Sok boldogságot, egészséget és tejcit kívánunk!
makadu

Niki drága szívböl gratulálok mindkettötöknek! :)
Vendég

Drága BArnus gratulálok kisöcsi születéséhez :wink: :lol: Nikikém neked meg sok tejcit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Drága "kicsi" Domi baba! Üdv közöttünk! Szüleidnek, bátyuskádnak, és természetesen Neked is jó egészséget kívánunk!

Zsófi és Beni :)

sophie27

Ritus, neked pedig köszi a csudajó hírt! :)

sophie27

Domi baba Isten hozott köztünk!!!! Legyél Te is és családod is nagyon-nagyon boldog, minden szépet és jót kívánunk!

Dorka
dorkak

Sziasztok!

Sok sok gratula Nikinek!! (kösz Zsófi az üzit :wink: )
Üdv közénk Domi baba! Majd kérünk ám képeket amint lehet! :D

Majd jövök egy-két nap múlva, csak most nem nagyon volt időm, ha gép elé ülök akkor ezerrel keresgélek valami normális utazás után na meg intézem a GYES-t plusz útlevelünket, szóval sok minden összejött, de majd jövök! Puszi nektek addig is!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Zsófi, köszi, már jártam erre, csak újfent egyedül vagyok és ilyenkor extra mennyiségű dolog marad fektetés utánra.

Szóval Isten hozott Domi baba, örülök, hogy minden rendben és habár jól megvárattad anyukád, de végre kibújtál.
Képzeld, ma este vettem észre, hogy egy hatalmas tenyér nagyságú sárga kaktuszvirág is kinyílt a tiszteletedre az udvaron. Ez csak egy napig virágzik, de reggel remélem még sikerül lefotóznom a saját kis "Istenhozott" virágodat, mert csodaszép!!!

Niki, Neked sok sok tejcit és gratulálok az egész családnak!

Barnusnak meg külön puszi az elkövetkezendő pár napra! Reméljük jól viseli majd!!!

Ja, még azt akartam írni, hogy köszi az ajánlásokat, de ez nem kívánságműsor, szóval nem én választottam a kettest, hanem a dokim megy oda át.
De ma beszéltem tesómmal, aki tökre kiakadt, hogy itt tuti vmi félreértés van, mert sógorommal fixre le lett beszélve hogy a Kútban szülök. És szte az én dokim értett vmit félre és nem a prof kavar.
Csak az a szívás, hogy sógorom ma volt benn utoljára, így legközelebb hétfőn tud rákérdezni, addig legfeljebb a dokimat tudja megkérdezni, hogy mi a fene van.
Szóval hétfőig még mindenképp összeszorítom a combjaimat... :roll: :lol:
Vagy Veszprémben szülök. Onnan nincs vkinek tapasztalata????

Na, megyek alukálni, jó éjt Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo remélem akkor marad a Kút bartánőim veszprémben szültek nem meséltek semmi rosszat..de azért még rákérdezek... :roll:

hű DOmi isten hozott virágjára kíváncsi vagyok :lol:

Dia várunk gyere majd
Vendég

sziasztok!

Dia, Aproo, gondoltam, hogy dobok egy üzit, ha már úgyis fent voltatok gmail-en :)

Aproo, lábakat szorítani, nehogy már Veszprémbe kelljen szülni, legyen egy pár nap pihid még a kislurkó érkezése előtt, szóval csak nyugisan! pihizz sokat! jó utat nektek! :)

virágról hozz képet, ha tudsz!

Dia, gyere majd, és mesélj! el vagy nagyon tűnve... :(

én már fent, többiek még durmolnak :) apa megy ma tárgyalni a XI. kerületbe, szóval lehet, hogy bemegyünk vele, még nem döntöttem el! igazából Beni lenne picit rángatva, és lehet, hogy nem is tudna aludni egy jót, szóval csak ezért parázom, amúgy lenne kedvem kimoccanni. a melóhelyemre készülünk, ott meg ott van a mama és az öcsém is, szóval lenne pesztra, ameddig én trécselek! :) na. majd lesz valahogy!

köszi lányok a pampers pelussal kapcsolatos infókat, bár most azt olvastam valahol, hogy nem túl strapabíró a doboz és jobban megéri venni egy szimpla dobozt, mint ezt, de a pelus meg úgyis kell! :) szóval körbenézek még DM, Rossmann, ilyesmi helyeken!

jók legyetek! szép napot mára is mindenkinek!

sophie27

Domi baba Isten hozott :D

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?