Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsi! lehet, h egyforma? mi 2008-ban vettük. ez még a békalámpás, nem pedig a legújabb.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Tök jót fürödtünk apával kint a medencében :wink: :D hú volt ám minden,mikor beledobott a vízbe,az kicsit gáz volt alig kaptam levegőt is,na mondom itt a vég,de neeeeem :lol: :lol: :lol: túléltem!!!! :D :D
Ésss még barnultam is,hurráááá :wink:
Vendég
 


Bogár: az oviba kell olyan zsák a ruháknak...
Vendég
 

 
 

bogár: örülök,hogy sikerült lépned...Gyógypuszi a fejedre :wink:
Vendég
 


mia: nektek is olyan jó nagy medencétek van, mint azt hiszem nikáéknak?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nagyon irígykedek rátok! én is fürdenék szívesen valahol egyet!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép

Nekünk ilyen van több mint 4 és fél méteres és 1m mély...
Vendég
 


Kati, gyanús vagy Te nekem, mert az én autóm elejét valami fekete kocsi húzta meg még tavaly... :D :D :D nem csak kapóra jöttem Neked és rám akarod kenni a dolgot?????? :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, Bence is nagyon hisztis lett mostanában... fogjuk rá, hogy a korral jár! :D Én is égtem párszor miatta a hétvégén...

Bogárka, jól tetted, hogy felmondtál!!!!! Meddig kell még bemenned???

MI mindjárt megyünk Baumaxba, mert vettünk egy 3m átmérőjű szuper napernyőt a teraszra és kellene hozzá egy napernyőtalp. Apa nagylelkűsködik, mert megvesszük a drágát... :lol: De legalább jól fog kinézni!
A medencét is felfújtuk, bár bemenni ma még nem lehet, mert hideg a víz, de Bencus már így is pancsikázott a kezével. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag! neeeemí4 miből is gondolod a dolgot?

mia: ez gyors volt, légyszi a lottószámokat is kérem! :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: :lol: adnám,de azt sajna nem tudom :roll:
Vendég
 


Zsuzsiiii: :):):) Ha mas nem is, en mar lemondtam!:):) Panka mitol hisztis? Nem szokott O az lenni. Lehet ez a hulye ido megkavarja szegeny gyereket!

Kati, Apanak cege itt?? ahhh, dehogyis!! Egy vallalatnal dolgozik. Megkerdezned urad, hogy otthon van e erre a szakmara kapacitas? El tudna helyezkedni? Milyen a munkakinalati piac bizt.tech. teren? Apjuk biztosan kepben van! Koszi elore is!
El tudnek helyezkedni szakmamban Kati, ha kennem-vagnam a business english-t. Nem vagom am, igy nincs eselyem. Ehhez nagyon profi angol kellene. Ez a sima angol nem eleg.:( Azon is agyalok, hogy maradok/dunk meg itt es beiratkozom egy intenziv minden napos nappali nyelviskolaba mert ez a "hetkoznapi" angol nekem nem eleg ahhoz, hogy normalis allasom legyen. 3 honapot erre aldoznek aztan ez mar eleg egy jo irodai munkahoz, ha meg mar ott vagyok ram ragad a tobbi resze is az angolnak. Aztan meg hatha lehetne fentebb lepegetni. Vagy hazon belul megpalyazni egy meg jobb allast. Szoval most sok mindenen agyalok de legszivesebben otthon elnek! Otthon is hasznaltam az angolt de az total mas volt. Ahhh, ide ez nem eleg.

Mia, koszi a puszit, amugy mar nem is faj annyira a fejem. :lol: :D :D
Vendég
 


Kati: Nekem az új volt :( Úúúúgy sajnálom azóta is! Mondjuk ebből a Suzukiból baromi könnyen kiveszem a gyerekülést! Mert magas.

kovacszsuzsi
 
 


Bogár: Lehet, hogy Csillagnak van igaza és a hiszti a korral jár. De meddig tart még ez a kooooorrr???? Bakker! Nekem nem tetszik ez. Ja, és tök szemtelen is lett. :shock:

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: nekem is új volt, amikor vettük, csak kb.2 nappal később jött ki az újabb kiadás a fiestákból. akkor mérges voltam, de ez van.

bogár: a férjem keres embert, mert nem nagyon lehet megbízhatót találni, ha gondolod... :P vagy már találkozott olyannal, aki azt mondta, h létrára nem mászik. tudod te is, ez egy bizalmi szakma. egyébként nem tudom, h mennyire keresnek embert. nálunk a kecskemétiek panaszkodnak mostanában, h nincs munkájuk. a férjem ha egy nap 30 órából állna, és egy hét 9 napból akkor is tudna mit csinálni. szerinted miért írogatok itt, amikor nemrég hívott, h jön értem és megyünk a konyhabútoroshoz. vszínű vhol leragadt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi: Tomikának is volt ilyen időszaka,sajna ez a dackorszak! :roll: Ez ezzel jár, bár elég kemény én már csak tudom...Majd túllesztek rajta,addig is kitartás :?

Hú az előbb akkorát estem,áááááá :oops: megcsúsztam és pufff :( Fájt mindenem egy pillanatra,de mostmár minden oké :wink: Bakker ha valaki látott :lol: :lol: :lol: :lol: Múltkor a szamócát szedve estem el,összetekeredtek a lábaim,óvatosan próbáltam lépkedni a sorok között,és egyszercsak zanyáltam 1 nagyot :lol: :lol: :lol: Én tiszta béna vok :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia: Jajj, nagyon fáááj??? Szegénykém! Én nem nevettem volna rajtad! Volt olyan, hogy vki elesett és sírtam, komolyan :shock: :?

Igen, igen, dackorszak. Nálunk elég régóta tart! :(

Kati: Ja, gondoltam, hogy új volt, amikor vettétek, csak én úgy értettem, hogy amikor mi vettük, akkor már ez az újabb típusú volt. NEkünk olyan volt. ... :cry:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi: Akkor fájt,de már jólvagyok köszi :)
Vendég
 


Kati, uram orul am, mint kismajom!:):) Mennyit fizet kb. az urad? Errol van infod?

Zsuzsi! Gondolj arra, hogy "jajjj, szegeny anyam, hogy birta ki amikor en ilyen hisztipiszti voltam!":) Hisztizz vele Te is! Egyszer amugy hooot felidegesitett egy gyerek (baby sitter koromban) es elkezdtem en is toporzekolni! Ugy nezett ram, mint egy idiotara. Mondjuk kb. ugy is neztem ki. A lenyeg, hogy utana kevesbe volt dilis. Persze Te anyukaja vagy, de hatha Nalad is bevalik!:):) En lementem 3 eves ovis szintre es ugy viselkedtem.:-) Bejott!:) Biztosan meglatta magat a gyerek bennem, magara ismert es javulo tendenciat mutatott naprol-napra.:)

Kati, jol birod urad munka moraljat! Legalabb itt vagy nekunk, O meg had` csinalja kedvere ugyis akkor nyugszik meg, ha minden rendben!:) Es akkor van minden rendben, ha O ugy erzi. Ez pedig akkor van amikor kellokeppen kimelozta a lelket!

Megyek haza CSAJOOOOK! Lefoglaltam a jegyem. Julius 11-28!! Alig varom!!:):):) waaaaaaa!!! de jo lesz!
Vendég
 


Mia, remelem nem fajsz!! Nyugi, en mult heten a huto elott guggoltam es egyszercsak kidoltem oldalra, mint a lisztes zsak! Uram meg csak pupillazott, hogy "Te meg mit csinalsz?" En meg ugy nevettem alig birtam folkaparni magam a padlorol!:) hihihi
Vendég
 


bogár! ti nem pestre költöznétek haza? onnan nem lehetne az én férjemnek dolgozni.
fizetés!hmmm. szerintem elég jól megfizeti az embereit. most van egy álandó, aki rendesen be is van jelentve 8órába. nem kap keveset. hétvégéi szabadok, de van, hogy este olyan 7-8ig dolgoznak, főleg így nyáron. és van egy olyan embere, aki csak másodállásba dolgozik nála. neki csak megbízási szerződést írnak azokra a napokra, amikor dolgozik. meg azt hiszem, előző nap jelenti az apehnál a könyvelője a páromnak. őt naponta fizeti, amikor tud jönni dolgozni. és hát keresne még valakit, akit lehet egyedül is küldeni dolgozni. felvenné álandóra azt az embert.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: én is remélem, h nem fáj, de én nem vagyok annyira empatikus, mint zsuzsi. én azért jót mosolyogtam, miközben elképzeltelek, hogy vizes lábban taknyolsz egyet. :lol: :lol: :lol: bocsi!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: nemvolt vizes a lábam,apám simán szarazon elestem :shock:
Vendég
 


Kati, oda megyunk ahol van munka. Nekem Pesten konnyebb lenne elhelyezkednem de lehet, hogy uram nem talalna. Talan lenne nekem is Kmeten valami vagy nemtom, nem vagyok arra jaratos. Az nem gond, hogy sokat kell melozni, uram szeret dolgozni, ha a hetvege szabad, fonyeremeny!:)
Vendég
 


Bogár: az szuper hogy jöttök haza :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak irigykedek a medencék miatt..... :) Mondjuk én itt vagyok Egerben 10 percre a strandtól, de valahogy nem vágyom abba a vízbe. Inkább mennék már a Tiszára!!! Csütörtökön itthon leszünk mind a ketten lehet leszaladunk....

Bogár- Ügyi vagy h felmondtál! Lesz 1 kis nyugi...de jó jössz haza!!!! Remélem majd bejössz 1 fagyira! Párod is jön v egyedül utazol? Remélem dolgozok akkor...és a nem a műtőben fekszem majd... ui. még nem jött meg. A 7 végén mást sem éreztem csak h na most na most, de semmi. Már kikészít. Apával is próbálkoztunk, az se. A jövő héten még adok neki időt, utána telefon. Na befogom. Elég a panaszból!

Betti-hihetetlen h már vásárolsz! Ja és örülök h rendben volt minden a UH-on! Csak halkan jegyzem meg, hogy pocifotót még nem kaptunk ;)

Kép
pampalini
 
 


pampi! már meg kellett volna jönnie? halkan kérdezem csak: nem lehet, h jó oka van, h nem jött meg? bébi?

húúú! most látom! készültök a nagy napra? a szülinapodra gondolok.a férjemnek is idén lesz ez a kerek, de én már nagyon készülök valami meglepivel neki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi Máté dettó.....ma már nagyon az idegeimen táncol..............
a babkocsit nyugodtan lejebb viheted most is......20.000-re......ennél olcsóbban nem szeretném eladni..........ahhoz túl jó kis kocsi.......
GYERE HOZZÁNK PANCSIZNI!!!!!!!!!!!pont tegnap tisztítottam ki........:)))

Bogi anyós most nyugiba van.....de kitudja meddig.............

de jóóóóóó hogy jössz haza!!!!!!!!!!!!
majd össze is futhatunk ám.....persze ha lesz időd!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pampi! Be En, bemegyek 2 fagyira is!!:):) Nem leszel Te mutoben! Dehogy leszel! Egyebkent meg a strandon a csuszdas medence melletti gyogyvizbe ha belecsucsikeznel kb. 20-30 percre, garantaltan meg is jonne 2-3 napon belul, ha nem azonnal masnap! Ha nem, akkor baba van!! Sok baratnomnek, jomagamnak is voltak mar nogyogyis gondjaink es mindig mindenkinek attol a gyogyviztol jott meg a mensije. Tudom draga a belepo de ha este mesz olcsobb, nem? Melo utan aztasd ki Magad, egy probat meger! Egyedul megyek, Apa most nem jon.
Pampi, mar csak 3 nap!!:):)

Mia, csak en megyek haza, de ez is szuper!:) Ugy szeretem uram, olyan jo ember. Nem akartam egyebkent hazamenni de O mondta, hogy menjek, legyek otthon anyuekkal, barataimmal. O nem jar Magyarorszagra, Neki nincs jo csaladja, ezert sem jon Velem, azt mondta, inkabb dolgozik es tanul de en menjek mert engem sok minden kot haza, Ot, semmi.
Vendég
 


Nitaa!! Nyelbe uthetjuk, leszek Pesten 4-5 napot, Halasztelek meg ott van egy sohajtasnyira!:)

Csajok, megyek majd otthon dokkerhoz, igazabol ez a fo ok, hogy megyek haza. Az egyik fo ok. Rakszuresem lesz, meg valami HPV tenyeszetet akar nalam.:(:( Remelem jo lesz az eredmenyem. Rakszurni 6 havonta kellene jarnom mert volt egy kis gubancom 1 eve. Nnnna, mindegy de azert kicsit szoritsatok majd nekem is. Addig meg ugyis elmondom egy parszor, hogy el ne felejtsetek!!:):)
Vendég
 


Kati-Biztos, h nem az amire gondolsz. Most az egyszer 1000%ig biztos vagyok benne de azért köszi:)

Bogár-lehet kipróbálom a medencét. Ma meg szoliban voltam, pedig nem nagyon szoktam, de most beneveztem 5 percre, hátha attól....

Nita- jó h anyóspajtás nyugiban van...remélem nem vihar előtti...

Kép
pampalini
 
 


Bogar-megkérdezhetem h ide jársz Egerbe dokkerhez? Kihez ha nem titok? Amúgy biztosan minden okés lesz! Tudom! :)

Ja Kati-igen 3 nap múlva kerek leszek... de szerencsére nem érzem magam ennyinek, meg mások szerint nem is nézek ki ennyinek.
Amúgy készülünk. Vasárnap tertjuk. Nem tom hányan leszünk, kb 10en. Főzőcskézek vmit.... De ha nem lesz kedvem akkor nyársalósparti lesz. De ez az időtől is függ.


Nem lakik valamelyikőtök a Tisza mellett? Vagy rosszul emlékszem? A hőmérséklete érdekelne...

Kép
pampalini
 
 


mia: nem tudok segíteni mert nekem vállfás van de azt is a sógornőm varrat nekünk :)
Medence miatt irigy irigy vagyok :):):)
csaje vigyázz magadra te

betty: nekem a támogatásokhoz négyszeri orvosi pecsét kellett a kismama könyvemben .

Bogárkám : figyelek :) jövőhét eleje felé már éreznem kell valamit szerintem :) beszélek minden este a petécskémmel meg a méhemmel mikor fekszem le :):):)Örülök,hogy végre meglépted a felmondást.Nem ér annyit az egészséged hogy kuli munkát csinálj.Majd hazajössz,megtisztulsz,és szebben fogod látni a világot :)

Kati: nem nekünk van :) medencénk hanem nitáéknak :):):)

Gergő is hisztis de még hogy :) lányokat megszégyenítő módon :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Pampi, Pesten van a dokim. Legy szi, probald ki a medenceet!!!
Jajj, Pampi mar alig varom, hogy csobbanjak a strandon. A termeszetes vizeket jobban kedvelem de erre nem lesz lehetoseg. Megaztatom magam en is abban a gyogyvizben, hatha jot tesz a peteknek.:)

Nika, nagyon izgulok erted! Alig varom a jovo hetet!!:):) waaaooowaoooowaaaaoo!!
En is ugy erzem, jo, hogy kileptem ebbol a kulimaszos munkabol. Ilyet barmikor talalok, nem kar erte.
Vendég
 


Bogi JUJJJJJ DEEEEEE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!
már alig várom akkor a talit!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogár akár együtt is csobbanhatunk :)

Nika-nagyon drukkolok!

Kép
pampalini
 
 


En is orulok!!!:):) Anyosssod kikeszitem majd okes??! Egy eletre csondben marad!
Vendég
 


Pampi, en is akartam ezt javallani!!:):) Csobbanjunk, en benne vagyok!!!:):)
Aszta mennyi program!! Koszi Csajok!!!:):)
Vendég
 


Sziasztok!

Na, most tudtam kényelembe helyezni a popómat... mozgalmas napunk volt. Megvettük a napernyőtalpat is, így csütörtökön, amikor jönnek hozzánk a húgomék (2 leányzóval), bele is tudnak majd menni a medencébe. Nem fogja égetni őket a nap.

Bence csak most kezdett el hisztis lenni, de úúúúúgy, hogy sokszor égnek áll a hajam! Nálunk nem működik az, hogy én is hisztizni kezdek, mert csak kiröhög, de ugyanúgy csinálja a következő adandó alkalomkor. :? Egyébként talán nem is a hiszti a jó szó arra, amit csinál, inkább akaratosnak mondanám... Ha valamit szeretne, nem tud várni fél percet sem, hanem elkezd kiabálni, hogy ő ezt vagy azt MOST szeretné és nem fogadja el, ha éppen nem lehet megcsinálni.

Nika, nagyon-nagyon drukkolok a petécskédnek, sőőőőt remélem, hogy most már nem is petécske, hanem szépen osztódik és sétál a kis "ágyikója" felé! :D :D :D

Mia, sajnálom az esést... én szerencsére már régen tanyáltam el, de egyre nagyon emlékszem... Egyszer Madridban metróztunk hatalmas bőrönddel meg hátizsákkal, amikor elvesztettem a mozgólépcsőn az egyensúlyomat és hátizsákkal együtt hátraestem... :oops: nagyon ciki volt.... :oops: :oops: :oops: még most is kuncogok rajta, ha rágondolok.... :)

Nita, akkor megy a pancsi ezerrel????? :lol:
Barnika nagyon szépen fejlődik! Mennyire komálja az új kajákat? Mit eszik már meg????

Bogárka, jaj de jóó, hogy megvan a repülőjegyed! Indulhat a centivágás! A párod meg egy imádnivaló pasas lehet, hogy ennyire melletted áll és nem durcáskodik azért, mert hazajössz!!!!!

Papmalini, mikor kellett volna megjönnie pirinek???? Ugyan nem vagyok jártas a gyógyfürdős dolgokban,de egy próbát megér!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Puszi Virag, orulok, hogy irtal!!!:):)
Ugy latszik most ilyen nyugi front van, minden gyerek dacol, akaratos, stb.
Csajok, orulok, hogy jo idotok van es visszater mindenkibe az elet!:) Egy ideig nem fogtok fazni asszem!:):) Biztosan tombol majd a kanikula!
Jo ejt mindenkinek en leleptem agyikomba! Holnap gyertek am!
Vendég
 


Bogárka OOKKKKKKKKKKKÉSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
Virág eddig amit adtam neki mindent megevett..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogár: jah értem,de elég rendi a párod,hogy így hazaenged...Kedves tőle... :wink:
Vendég
 


Sajna az esés most jött ki rajtam :( fáj mindenem,nemvok vmi jól :cry: De tegnap látnotok kellett volna mikor elestem,utána hogy felpattantam már :lol: Na és mi volt az első dolgom,na mi???szétnéztem nem e látott valaki :lol: :lol:

Most a hátam fáj nagyon meg a jobb lábam(arra estem rá) de remélem hamar helyrejövök :wink: Nemhiányzik a kisbabámnak,hogy ilyen csoffadt legyen az anyukája :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia pihizz sokat............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia
Tornazsák-szerűre gondolsz? Nálunk azt használják legtöbben. Lehet olcsón a 100 Ft-osban is venni, de én a turiban is találtam egy tutit. Most van egy válfás, meg egy tornazsák.

Kati
Ugye, ha jobban megnézed az autót, egyből kiderül, hogy biztos meghúzták már egy helyen. Egyébként nekem széles, és hosszú is az autóm, úgyhogy szűk helyre nem is kisérletezem. Enyém is metálszűrke (Toyota carina), úgyhogy biztos nem én voltam :)
Jól van majd gyere, már szépen gyűlűnk. Barátnőmnek is sikerült februári babát összehozni. Két hét van köztünk.
Egyébként jól vagyok, de a hányinger egyre rosszabb.
És jövő héten lesz kenutúra, nem tudok elmenni :( Tavaly bezzeg nem volt, akkor mehettem volna. Így csak a párom, meg a kislányom megy. Én meg itthon punnyadhatok.

Regikém is fürdött tegnap, kismedencében. Nagyon élvezte, még a haja is vizes volt, ilyenkor bezzeg nem zavarja, hogy folyik az arcáról a víz.
Egyellőre ennyi, most egy kicsit ritkábban jövök majd, és visszaolvasni sem tudok teljesen, mert Regi ma ment utoljára oviba, holnaptól már nem megy, majd csak augusztus végén. Ma is nagyon sírt, mert nem ért oda időben az ovónénije, és nem akart ott maradni, aztán mondták hagyjam ott, de nagyon sajnáltam, majdnem sírtam én is. De ennyi, elég volt, össze-visszaság van, én sem bírom, meg a gyerkőc sem.
Vendég
 


rengeteget irtatok szokás szerint :D :D

mia

hát mi történt,hogy estél el?

csillag

elvileg a védőnő küld afpre,itt helyben leveszik a vért talán.de nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban.elvileg 19.én kint lesz már a doki,akkor jön meg a szabirol,de erre persze nem veszek mérget,.ha nem a védőnő ad akkor kérek tőle 19.én.20 hetesen nézika picit genetikain,aztán majd utánna valamikor elmegyek a dokihoz is,de hátha itt is kitudom fogni.meg ez is azon múllik h van e panasz vagy bármi mert akkor ugyis kell ,menni.no majd meglátom.

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Az AFP-t a 16. héten kell nézni. Még így is sokszor fals eredmény jön ki. Engem Pankával még genetikai tanácsadásra is küldtek, mert nagyon alacsony lett. Szerintem mindenképp kérdezz rá, mert ehhez a 20. héten már késő...

kovacszsuzsi
 
 


ELSŐ BABÁSOK FIGYELEM!!!

Van egy nagyon jó könyv, a címe A terhesség ABC-je. Én ebből nagyon sokat tanultam. Minden benne van, amit a babavárásról és a csecsemőgondozásról tudni kell. Az összes vizsgálat, minden! Szerintem érdemes megvenni...
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... SrcOrder=o

kovacszsuzsi
 
 



sziasztok!

mia: már sajnállak! tényleg. azt nem szeretem, ha valakinek fáj valamije! kenegesd be a ládab, vagy borogasd.

zsuzsi: köszi a könyv ajánlást!

bogár: tényleg egy aranyember a férjed!!! haza is jönne veled? megmondod, h mennyit keres egy biztonságtechnikában dolgozó alkalmazott ott? priviben is leírhatod.

betti: nektek vannak már neveitek? mit szeretnétek? azon kívül, hogy mindegy!

brita: az ilyen picike lányodat viszitek vízitúrára? én már háromszor voltam, de embert próbáló volt.
sajnálom az ovit.
a tocip amit ajánlottál az hol van, mert szívesen beleolvasnék. írni csak a jövő héttől fogok, ha minden okés lesz.(miért ne lenne)

pampi: én a tisza mellett lakok, de sajnos fürdeni nem lehet, mert nagyon magas a víz. elöntötte az egész üdülőterületet és lent a szabadstrandot. így nem tudok nyilatkozni, h milyen a hőmérséklete.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: te lány vigyázz magadra :) amúgy meg szerintem most rázódott helyre a baba :):):):):)na jó csak vicceltem.Pihenj ha nagyon fáj és még holnap is akkor azért mutasd meg magadat dokinak.

Bogi: tényleg arany az urad :):): tartsa meg jó szokását :):):

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?