Sziasztok!
Na, most tudtam kényelembe helyezni a popómat... mozgalmas napunk volt. Megvettük a napernyőtalpat is, így csütörtökön, amikor jönnek hozzánk a húgomék (2 leányzóval), bele is tudnak majd menni a medencébe. Nem fogja égetni őket a nap.
Bence csak most kezdett el hisztis lenni, de úúúúúgy, hogy sokszor égnek áll a hajam! Nálunk nem működik az, hogy én is hisztizni kezdek, mert csak kiröhög, de ugyanúgy csinálja a következő adandó alkalomkor.
Egyébként talán nem is a hiszti a jó szó arra, amit csinál, inkább akaratosnak mondanám... Ha valamit szeretne, nem tud várni fél percet sem, hanem elkezd kiabálni, hogy ő ezt vagy azt MOST szeretné és nem fogadja el, ha éppen nem lehet megcsinálni.
Nika, nagyon-nagyon drukkolok a petécskédnek, sőőőőt remélem, hogy most már nem is petécske, hanem szépen osztódik és sétál a kis "ágyikója" felé!
Mia, sajnálom az esést... én szerencsére már régen tanyáltam el, de egyre nagyon emlékszem... Egyszer Madridban metróztunk hatalmas bőrönddel meg hátizsákkal, amikor elvesztettem a mozgólépcsőn az egyensúlyomat és hátizsákkal együtt hátraestem...
nagyon ciki volt....
még most is kuncogok rajta, ha rágondolok....
Nita, akkor megy a pancsi ezerrel?????
Barnika nagyon szépen fejlődik! Mennyire komálja az új kajákat? Mit eszik már meg????
Bogárka, jaj de jóó, hogy megvan a repülőjegyed! Indulhat a centivágás! A párod meg egy imádnivaló pasas lehet, hogy ennyire melletted áll és nem durcáskodik azért, mert hazajössz!!!!!
Papmalini, mikor kellett volna megjönnie pirinek???? Ugyan nem vagyok jártas a gyógyfürdős dolgokban,de egy próbát megér!!!!