Sziasztok,
elég nagy lemaradásom van
Olvastam, de a memóriám nem az igazi, így estefelé különösen
Vanda, köszi, hogy megosztottad velünk Balu első éveinek történetét. Nem lehetett szegény apróságnak egyszerű. Na de pasi előtt is le a kalappal. Vér szerinti meg jobban is tette, hogy lemondott
Az egy dolog, hogy a kapcsolatotokra nem vigyázott, majd még Téged okolt, de hogy ezt a pici, védtelen babát is ilyen ostobán eldobja magától. De ebben akkor is ő lett a legnagyobb vesztes végül, ebben biztos vagyok!!!
Timi, gratulálok Alexának! Igen, ezek akár a kismajmok. Én meg vagyok győződve, ha Míra nem lenne ilyen aktív, Emma még sehol sem tartana mozgásfejlődésben. Van egy ikres ismerős, ahol mindkét gyerek maga a megtestesült nyugalom, és 16 hónaposan még mindig nem mennek önállóan. Nem mernek elindulni, nem látnak maguk elött törpét totyogni. Jó hatással vannak ezek a porontyok egymásra
Hanga gyógyulásának örülök!
Rana, én is azt hittem eleinte, hogy Emma lesz, aki korábban fog dumálni, mert állandóan mondja a magáét és közben mint egy olasz gesztikulál - dőlünk a röhögéstől rajta, Míra meg aki mozgásügyileg ügyesebb. És mégis megtörtént a fordítottja, Míra mondja a szavakat (tessék, szia, papu - ez a papucs, baba, ba - ez a labda, pő - ez a cipő, apa, ana/aja - ez vagyok én...), Emma meg csak halandzsázik még mindig, csak pár szót mond Míra után. De, az "Erdő szélén házikó" című dalocskát viszont végigmutogatja velem, sőt, előre kalimpálja már a következő részt a kis husi kezeivel
Én ilyenkor homályosodok el szemügyileg
hogy milyen okos az én nagylányom
Nyuszi, Vanda, köszi a listát, használni fogom én is. Mi a hónap végén, 24-én megyünk, de pont ma jártam sógornőnél, akik holnap indulnak, és már bejelentettem igényemet a listájára. Ha valami extra fontosat találok rajta, megírom, bár nem hinném.
Sajnálom, hogy nem jött be nekik szakácsművészeted újabb csodája, én tuti megettem volna Timivel
Na majd találkozón! Noémi édes lehetett nosztalgiázva
Ágy nekünk is magasabb, nappaliban kanapé is, a héten le is pottyantak mindketten róla. Míra hatalmas magabiztossággal közlekedik le-föl, akkor épp begőzölt és rontott a nedves törlőskendős doboz után. Ráesett. Sunyiban eltorzult az arca, de mivel tudta, hogy tilosban járt, meg sem mert nyikkanni
Emma meg szerencsésen a szőnyegre gurult le, kicsit nyafizott, de hamar meg lehet őket vigasztalni. Amúgy is rengeteget esik ő, olyan kis suta tud lenni néha
És mindig a kis kobakja hátulja koppan, valahogy a levegőben mindig úgy pördül, akárhogy is indult az esés
Vanda, Dorcsi, Babusok, Móni, tudtok nekem tippeket adni, mit lehet ilyen korú gézengúzokkal már játszani? Nem kinti dologra gondoltam, hanem bentire. A csajok már unják a régi játékokat, de a gyurmát még ennék, a ceruzát szintén és nem maradnak az asztalnál, én meg félek, hogy egy esésnél rossz helyen landolna. A kreatív boltban csak nagyobbaknak való dolgok vannak. De hát a nap-tilos órákban - és az idei csodás nyarunkban számolni kell pár lakásban tölött órával is. Vannak ötleteitek, tanácsaitok?
Sok voltam, pedig még tudnék
Megyek is, szép álmokat Mindenkinek!