Új privát üzeneted érkezett!

Betti, gratulalok!!:-) Kielemezni nem tudlak de majd jonnek a tobbiek es megmondjak a tutit. Kivancsi vagyok ezekre az adatokra mi, mi, ki,ki!:)

Mia, nalam bekebeli, retro krumpli fozelek van es fasirt. Kudjek?
Szoval akkor jo ido van otthon, ha locsolni kell! Meg kapalsz is!
Te mit dologztal, hogy igy "elmenekultel" Te is? En szo szerint menekulok. Alig varom, hogy ne kelljen bemennem.

Kati, most akkooo mizus a dokkerral? Mesz korabban? Ikermami, vigyazz magadra!!!
Vendég
 


Betti: örülök,hogy minden oké :wink:

Bogár: ja én is menekültem,utáltam ott lenni,én tekercselő voltam egy gyárban... :?
Vendég
 


Bogár: hát persze hogy küldjél fincsi kajcsit :wink:
Vendég
 

 
 

most nagy dilemmában vagyok.van egy bababolt ahol végkiárusitás van,potom pénzért vannak dolgok.uj babakocsi 45,asszem brendonos.

akkor gyönyörű kombi baba ágy 35ezerért.

akor komplett baba butor,fehérben amiben van egy babaágy,szép nagy pelenkázó,4 fiókkal,egy nagyobb szekrény és egy kisebb sarokba állithatost szekrény sok sok hellyel.gyakorlatilag nevetséges összegért meg nézelődtem neten és durva árak vannak,sőt még használtban is kb ennyi lenne.szoval igy mindennel egyűtt 75ezer ft.
és egy komplett butor van már csak,a többit már eladták.és kb 1 hét múlva zárnak...nem tudom mit csináljak...

KépKép
bettike83
 
 


Betti: hol van ez a bolt? hát szerintem jó áron van, lehet nem kéne kihagyni ezt a lehetőséget...
Vendég
 


bettike, szép eredmények, gratu. A cuccokra szerintem csapj le, ilyen lehetőséged nem biztos, hogy lesz még egy. :wink:

kati, örülök, hogy jelentkeztél. A cappuccinora én is most szoktam vissza, az első 12 hétben nem bírtam meginni a tejet, rosszul voltam még a gondolatára is. :oops: Most is koffeinmenteset iszom.

Bogárka drága, hasfájós vagyok a front miatt, de egyébként jól, köszönöm. Kistesó tuti fiú, mindig a meccsek alatt mocorog. :lol:
Szerintem is mondj fel, annyit semmi pénz nem ér, hogy idegileg tönkremenj!

Nika, a maradékot elküldtem Csillagnak, Nitának és Bogárkának, sorry.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


na majd akkor megbeszélem a párommal,ő is kell hozzá :D

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Ezek szupi eredmények!!! Éljen-éljen!

Kati: Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok :D

Velünk is minden oké. Kicsit még mindig ideges vagyok a lepény miatt. Ma voltam védőnőnél, kicsit riogatott... :( Ez van.

kovacszsuzsi
 
 


sziasztok! betti! ne hagyd ki szerintem. úgy tűnik a babácskáddal minden oké, sőt még nagyobb is. ez melyyik bolt? kecskeméten van még egy kismam bolt is, aki végkiárusít. a christina moda a széchenyi körúton. én mindig csak a kirakatot látom, de nagyon jó cuccok vannak benne. én még semmit nem veszek magamnak sem.

beze: tök jó, h fiút érzel! én is azt érzek neked, bár csillagnál kislányt éreztem és jön egy gergő náluk. nektek nevetek van már?? szerintem nálam nem a tej, hanem a kávé veri a biztosítékot, mert a kakóval nincs bajuk. a tejet egyébként sem bírom meginni.

pill.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


zsuzsi: miért riogatott?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hát, elmondta, hogy mi történhet, ha.... hogy ha nyílik a méhszáj, akkor a lepény sérülhet, komoly vérzés léphet fel, meg ilyenek. Biztos kötelessége elmondani, de akkor is rossz hallani. Meg ott izélt, hogy miért nem szedek magnéziumot. Mondtam, hogy azért, mert a dokim azt mondta, hogy nem kell, és nem is görcsölök. Ha kicsit szurkál a hasam ,akkor szoktam inni Mg pezsgőtabit, de nem akarok szedni semmit a doki beleegyezése nélkül. Ha görcsölgeték vagy valami, akkor is a dokimmal beszélném meg előtte, hogy szedjek-e be valamit.

kovacszsuzsi
 
 


Betti, gratulálok!!!! Ezek az eredmények tökéletesek!!!!
Szerintem is érdemes lenne megvenni azt, amit igazán szeretnél! Ilyen lehetőség nem nagyon fog adódni később, az tuti!

Zsuzsi, tudom, hogy veszélyes lehet az a méhlepénytapadás, ami most Nálad fennáll, de mint már mondtam, volt egy kolléganőm, aki ilyen lepénnyel végig kihúzta egyetlen csepp vér vagy barna nélkül!!!!!
Szóval én azt tanácsolom, vedd elő a szuggeráló képességedet és dumáld meg azzal a lepénnyel, hogy jól viselkedjen! Te aztán tudod, hogy hogy kell az ilyesmit csinálni!!!!!!!!

Mia, bocs, hogy csak most küldök az ebédből... de kint voltunk a kertben és csak most olvastam, hogy kértél belőle... Nem volt valami nagy kaja, csak húsleves meg gofri... A múlt héten majdnem mindig husit ettünk... már ki voltam éhezve valami egyszerűbbre...
Vacsorára tudok még küldeni, maradt pár szem! :)

Bogárka, ezek szerinte felmondasz. Jól teszed, az egészséged, lelki békéd mindennél fontosabb. Gyere csak haza egy kicsit és tisztábban fogod látni, hogy mit is szeretnél a jövőben! Puszi arra a bonyolult és most egy kicsit zavart buksidra!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kukucs!!! :)

Kép

kovacszsuzsi
 
 


Csillag: Köszi! Remélem, minden rendben lesz. Majd tényleg szugerálom! :)

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi! de édes panka! micsoda fürtös "jószág". neharagudj, de háromszor kitöröltem ezt a szót, de nem találtam másikt. pedig lehetne: királylány, tündér, angyal...., de tényleg ne haragudj, de nkem vannak olyan szavak, amik nem tudnak bennem maradni. ezt az életben már sokszor megjártam, h nem tudom befogni a pofámat, mindig kimondom, amire gondolok és az őszintét. remélem tényleg nincs harag, tényleg cuki!!!! és nyugi, minden omé lesz a lepénykéddel!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!

Zsuzsi minden rendben lesz, nyugi!!!

Most nem írok külön másnak, mert annyi dolgom van....
Igazából csak annyi, hogy én most elköszönök egy kis időre, mert sokat kell dolgoznom, és nagyon kevés időm marad így már a tanulásra, pedig most kell belehúznom! A következő két hétben csak olvasói üzemmódban leszek, azt is csak néha, nehogy lemaradjak valami nagyon fontosról :)!!!

Szorítsatok nekem júli 8.-ig!!! Majd jelentkezem a vizsgák után! Aztán mire visszajövök még több Kismami legyen!!!!

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona kedves!!! Drukkolunk! Júli 8-án megyek vissza uh-ra! Nagyon fogunk várni!

Kati: Szerintem találó a jószág :D Derültem rajta :) Sokszor tényleg az hehe...

kovacszsuzsi
 
 


mona: NAAAAAAGY, nagy kalappal a vizsgáidhoz!!!!
és már te is jöhetsz, mint kismami júli8án. :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona: Kati már lelőtte az első gondolatomat Veled kapcsolatban, úgyhogy most csak megismétlem, amit mondott: Két hét múlva Te lehetnél az első friss kismami!!!!!!!
A vizsgákhoz nagyon drukkolok és rengeteg erőt, kitartást kívánok a tanuláshoz!!!!! Tudom, hogy milyen nehéz meló mellett punnyadni a könyvek fölött... én is így csináltam a 2. diplomámat, sőt az első diplomám utolsó évét is... szóval 5 évig űztem ezt a fajta életet... Úgyhogy HAJRÁ TANULÁS, HAJRÁ MUNKA, HAJRÁ BABÓKA!!!!! ( ja, inkább fordított sorrendben...) :wink:

Zsuzsi: Csodaszép a lyánykátok!!!!!!!!!! Lefoglalom Bencének!!! :wink:
Felhívtam a kolléganőmet és megkérdeztem tőle, hogy neki mit tanácsoltak, amikor kiderült, hogy rossz helyen tapadt meg a méhlepénye. Azt mondta, hogy annak ellenére, hogy nem görcsölt, itattak vele magnéziumos italport 3x1 tasakkal, a neve Magnesi citricii. Ezt felírhatja orvos is, úgy olcsóbb.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Akkor Pankának két férje lesz, mert a másik fórumon is van egy neki :D Édes kis gyermekeink :) Azt hiszem, hogy erről a magnéziumról elbeszélgetek a dokimmal. Köszönöm, hogy megkérdezted nekem a kolléganődtől :) :wink:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, biztosan minden rendben lesz. :wink: A védőnő meg szerintem inkább biztatott volna, nem kell még riogatni is! :evil:
Szép a kislányod, tündéri a kép!

kati, Marcell lesz, Lexi is az lett volna, nem változtatunk.

Mona, én is nagyon drukkolok, aztán tessék szépen visszajönni!
:wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Betti vedd meg a cuccokat...........már vagy 12 hetes!!!!!!!!!!!!!
ne hagyd hogy ilyen áron elusszon a jó...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillagvirág: áhh ne is törődj vele,már éhenhaltam :lol: :lol: :lol: szép vagy mondhatom,elfelejtkeztél rólam... :shock: jólvan csaje,ezt megjegyeztem ám :roll: :D
Vendég
 


Betti ennek a boltnak van weboldala?érdekelne....:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Szép Jó Reggelt!!!!

Nita: hogy vagytok?

Bogár: remélem jól sikerült a bográcsozás, de látod-látod te sem küldtél belőle :roll: ejnye-bejnye :!: :!: :lol:

Szép Napot Mindenkinek!!!
Vendég
 


nita

sajnos nem találtam az oldalát,pedig kerestem tegnap.

kati

a szalagházak elején van,a katona gimi után ahogy átmegyünk a zebrán.

cristina modáról nem hallóttam.ott is olcsók a cuccok?van veboldala?

KépKép
bettike83
 
 


Bettike: ja tudom mostmár melyik az :wink: és beszéltél apával? megveszitek?
Vendég
 


beszéltem de nem ér rá a héten,igy nincs segtségem.egyedül meg....

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Kati
De jó, hogy minden rendben! A várandósság/2011 februári babás topicban már most sokan vagyunk, gyere oda is te leszel a harmadik, vagy negyedik ikres kismama. Nagyon termékeny májusunk volt :) Már most jó sokat vagyunk ott.
Nem baj, légy őszinte....nekem is ami a szívemen, az a számon! De nálam annál rosszabbra már nem számíthatnak. Sajnos a párom családja kicsit sumákabb, szóval azt nagyon utálom, de már megtanultam kezelni.

Autóvezetés
Hát én a középkategória vagyok. Nem vezetek annyira sokat, de ha beülök az autóba jól érzem magam, és ha szól a zene akkor teljes összhangban vagyok. Ellentétben apával, engem nem zavar ha hisztizik a gyerek hátul, ki tudom zárni, muszály mert egyébként balesetveszélyes.
Parkolás - Én is az a kategória vagyok, aki inkább megáll a parkoló távolabbi részén, vagy kicsit messzebb, de biztosabb helyen. Nem is a parkolási tudásom miatt, hanem mert már meghúzták egy-két helyen az autót, szóval inkább távolabb állok, nem olyan helyre, ahol alig tudnak kifordulni, mert akkor tuti az autóm bánja. És egyébként is tessék sétálni, nem árt, soha nem állok közel, azt meghagyom a magukat sportembernek nevező emberkéknek, akik csak az konditerem ajtajától néhány méterre képesek megállni, messzebb már nem.

Bogárka
Jól teszed, hogy felmondassz és hazajössz! Talán itt is maradsz?!

Beze
Én sem bírom meginni a tejet, semmilyen változatát (kakaó, stb). Pedig Reginél nyakra-főre ittam, végig.

Zsuzsi
Magnéziumot azért szedj, akkor is ha nem görcsölsz, mert a méhszájadat nagyon jól megerősíti, és akkor kisebb az esély, hogy kinyíljon.
A védőnők sajnos értenek ahhoz hogy hozzák ránk a frászt, és folyton ijjesztegetnek. Nekem kétszer mondott le Regináról a terhesség során, a 8. héten a vérzés miatt (inkább csak barnázás volt), és a 15. hét után a görcsök miatt. A dokim meg végig biztatott, de azért szülés utáni 6 hetes vizsgálaton megjegyezte, "csoda, hogy ilyen tünetekkel végighordtam a 40 hetet, és megszületett ez a kislány".

Na megyek, mert ma még nem csináltam semmit, vasalni, takarítani kéne. Semmi, de semmi kedvem hozzá, inkább csak elfeküdnék.
Vendég
 


nem tudtam jönni mert vacakolt a net de most már itt vagyok :):):)

Mai nappal elkezdtem inni a palástfű teát :)hiszen lassan beágyazódás lesz :) segítünk neki hogy kényelmes helye legyen 9 hónapig :)

MIa: az jóóóó ha függő lettél :):):)

Kati: jó hogy jöttél :) de ne nagyon újítgass fel neked pihenni kell ez előzmények tudatában++++++++++++++
Kati: kisfiam a katica csoportba jár :):) szóval idővel szerintem nálunk is lesz katicabogaras őrület :)


Bogárkám: az jó hogy eldöntötted mit csinálsz.Tedd amit te a legjobbnak érzel :):) drukkolok hozzá :) Nekem Párom is kiment Belgiumba dolgozni és annyira nem jött össze hogy azt mondtam szerintem nekünk itthon kell boldogulunk :(:)

Bettyke: nagyon jók a paraméterek :):):) csak így tovább növeszd kis Babót:)

Nekem folyamatosan 2100 volt a méhszájam :):):):)):

Én ma csinálok krumplifőzeléket sült párizsival :):):)

Beze: semmi gond majd a következő sütésből gondolj rám is
:wink: :wink:

Zsuzsi: védőnénik azért vannak (tisztelet a kivételnek)hogy riogassák a kismamákat nehogy már jól érezzék magukat a bőrükben :)

Betty: vedd meg ha gondolod :) én középidőben vásároltam :)

Monalux hiányozni fogsz de a vizsgák fontosak sok drukk hozzá aztán siess vissza hozzánk :)

nika70
Salgótarján
 
 


Betti: csak nem az a ficánka bababolt szűnik meg? :cry: az egy nagyon jó kis bolt!!!az egyik barátnőm még tavaly vett náluk babakocsit. gyönyörű és viszonyleg nem drága.
nem tudod lefényképezni a bútort és megmutatani a párodnak és kifizeted és akkor a jövő héten is elhozhatjátok?

brita: köszi, majd átnézek a jóvő heti uh után, ha már biztosat mond a doki. addig nem, nehogy csalódjak. egyébként te hogy vagy?
parkolás: képzeljétek, tegnap vettem észre az autóm elejét, h van rajta egy fehér csík. és egyéb fejér karmolások. valaki rámtolathatott valahol! vki, aki nem tud parkolni!!!! csillag!!!! neked nem fehér az autód??????? :lol: :lol: :lol:

nika: nem felújítunk, hanem építkezünk. vagyis a szakemberek és a párom. én meg csak a kanapén szoktam feküdni az új nappalinkban. csak vásárolgatni járok. a párom kikímél!!!

bogár: csak nem túl jól sikerült a tegnapi bográcsozás és fel sem tudsz kelni ma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jővőhéten talán bemegyük.nem szűnik meg állitólag csak el kell költözniük,kérdeztem őket...

KépKép
bettike83
 
 


és hova költöznek? majd megkérdeznéd, ha bent jársz?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

ez az üzlet a zsebibaba bababolt

itt a link:

http://jandor.gportal.hu/

KépKép
bettike83
 
 


csak árat nem irnak az a baj,de van legalább van elérhetőség.

majd megkérdezem,de gondolom h fent lesz majd a honlapjukon.

KépKép
bettike83
 
 


Kati: én voltam itt az egyetlen rajtad kívül, aki azt írta, hogy bárhová be tudok parkolni :lol: :lol: :lol: úgyhogy biztos, hogy nem én húztam meg a kocsidat!!!!!!!!!!!!! az enyém egyébként ezüstmetál...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogár: hahóóóóó!!!!! :)

Csillag: :lol: :lol:
Vendég
 


Csajok,ovis zsákot keresek de vállfa nélkülit! Vaterán-teszveszen nem nagy a kínálat,ti hol szereztétek be???? persze vállfás van egy csomó :roll: :x
Vendég
 


ebben nem tudok segiteni mia..

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!

Mia köszi megvagyunk...Máté kiidegel.....de amugy minden ok.........Barni kupizik rendesen:)))))
nekem van ovis zsák de asszem vállfás...de azért megnézem.......
Betti nem viszik ki szállítók ha megkéred?
biztos segítenek.........


ma voltunk Barnival méreckedni!!!!!!!!

7980gramm és 71 cm!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

mit csinál Máté? :D



legközelebb aug 23.-án kell mennem ujra 18 hetes genetikára.és hétben már 20 hetes leszek akkor :shock: dehát nem baj.jó ez igy is.

18.héten meg elmegyek 4dre sztem,a dokimhoz nem megyek mert szabin lesz,majd valamikor a 20.hét után sztem ráér nem?vagy hányszor kell megjelenni nőgyogyásznál?erről fogalmam nincs,de gondolom a terhesség elején nem kell állandóan hozzá szaladgálni.elég ha 20 hét után megyek rendszeresebben.

KépKép
bettike83
 
 


Betti, a genetikai uh-t ugyan 18. hetinek mondják, de valójában a 19-20. hét tájékán szokták küldeni a kismamákat. Én is 19+3 voltam amikor mentem.
Szerintem egyszer el kell még menned orvoshoz a 20. hét előtt, mert a 16. héten küldenie kell AFP vérvételre. (Vagy már megkaptad a beutalódat a laborba?)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti Máté az idegeimen táncol éppen.........

a genetikai uh a 20.hét fele van....bár nekem pont sikerült a 18.héten.......
nődokihoz meg havonta kell menni ha nincs komplikáció.......
sűrűbben a 36.héttől fogsz menni......pontosan hetente.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello!

Betti: A kombinált tesztben nincs benne az AFP tudomásom szerint, úgyhogy arra mindenképp menned kell. Esetleg kérdezz rá, ha nem mondta a dokid. Én 17+4-nél voltam a genetikán és 2 hét múlvára visszahívtak. Szóval jó ha a 20. hét környékén mész.

Mia: Ovis zsák: lenici74-nek hívják a teszveszen azt a csajt, aki mindenfélét varr. Ovis ágyneműt is, meg ilyeneket. Hátha elvállal neked egy ilyen zsákot.... Írj neki szerintem.

kovacszsuzsi
 
 


szia Zsuzsi hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello Nita!!!

Jól, köszi! CSak Pankával mostanában egy kicsit nehéz. Sokat hisztizik. A védőnőnél is tök ciki volt... :oops: ott volt velem és nagyon hisztisen viselkedett... alig vártam, hogy eljöjjünk.

Ti jól vagytok? A bébkocsira egyelőre nem volt még érdeklődő. Ha az aukció végéig nem lesz, akkor szerintem menjünk lejjebb az árral...

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Zsuzsi, ma egesz nap Rad gondoltam, olyan fejgorcsom van, hogy meg! Na, mondom valtom Zsuzsit! Vettem mar be gyogyit de nem hasznal. Alig tudtam dolgozni, minden lepesnel, mozdulasnal, mint akinek kessel hasogatnak.

Egyebkent nem a tegnap bogracsozastol faj am a fejem Kati!!!!:):)

Ma felmondtam. Ugy megkonnyebbultem. Megint marasztalni akart a fonok es nyugtatgatni de:NEM! Ilyen melonapjaim lesznek most: 14.00.-21.00-este 3/4 10re erek haza, masnap reggel megyek 6ra este 21.00.-ig, megint 3/4 10re erek haza es ez utan megint megyek reggel 6ra nyitni, hat oreg vagyok en mar bohocnak! Csinalja aki mashoz nem ert csak kavet kepes fozni. A pult mogott 30 fok, a seggem partjan es csocseim kozott folyik a viz, tocsogok tejben, cukorban, kakaoporban anyampicsajaban hat nehogy mar. Azt gondoltam menni fog de nem. Raadasul ilyen keveset meg eletemben nem kerestem meg igy is, hogy megemeltek a fizum. pfff.

No, de Kati, hogy vagy? Vannak tunetek? Uj tunetek?

Mia es a tobbiek. Mi a fene az a vallfas zsak???

Nika, Neked lassan jonnek a tunetek! Figyeljel am!:):)

Viragom Teged puszikallak, nemtom mar mit akartam Neked irni.:(

Nita Neked is puszi! Anyospajti mit produkal? Vagy most nincs produkcio?

Rita, pihenjel is es igen, agyalok azon, hogy otthon kellene elni. Meglassuk. Apa nemtom mennyire piackepes munkailag. En tuti talalnek magamnak.

Beze, Neked is pusszantas!!!!!

Pampalini Veled mizus, megjott mar???
Vendég
 


Bogár: Bakker!!! Fejfájás monnyonleeee!!!! Munkahely monnyonleeee :D :D :D Örülök, hogy sikerült ezt meglépned! Most folyjon az ő csöcsük között az izzadság :D

kovacszsuzsi
 
 


bogár: egyem a szívedet! gratulálok! csak bohóckodjanak mások kávéval. szakmádban nem tudsz kint elhelyezkedni? apának nem cége van kint? ott tudja hagyni?

velünk minden oké. nincsenek plusz tüneteim. nem iszok kávét és minden oké. nem alszok hason és minden oké. és a szám rossz íze is kezd elmúlni, vagy megszoktam, és minden oké :D

nemsokára indulunk megnézni a félig kész konyhabútoromat. már nagyon várom!!! még este jövök.

csillag: ahogy jobban megnéztem, olyan szürkés a karc az autómon!!! :D :D :D

zsuzsi: pankát nem tudod bedugni a medencébe lehűlni? na jó, lehet, h ez így drasztikus lenne. :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Sajna nekünk nincs medencénk. De beledugnám... :D
Képzeld, nekem is Ford Fiestám volt. Fekete, piros belsővel. Annyira szerettem, de el kellett adni. Most van egy Suzukim (WagonR+). Imádom!!! Olyan jó kis kocsi! És én is tudok parkírozni, jelentem :D

kovacszsuzsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?