Sziasztok!
Kati
De jó, hogy minden rendben! A várandósság/2011 februári babás topicban már most sokan vagyunk, gyere oda is te leszel a harmadik, vagy negyedik ikres kismama. Nagyon termékeny májusunk volt
Már most jó sokat vagyunk ott.
Nem baj, légy őszinte....nekem is ami a szívemen, az a számon! De nálam annál rosszabbra már nem számíthatnak. Sajnos a párom családja kicsit sumákabb, szóval azt nagyon utálom, de már megtanultam kezelni.
Autóvezetés
Hát én a középkategória vagyok. Nem vezetek annyira sokat, de ha beülök az autóba jól érzem magam, és ha szól a zene akkor teljes összhangban vagyok. Ellentétben apával, engem nem zavar ha hisztizik a gyerek hátul, ki tudom zárni, muszály mert egyébként balesetveszélyes.
Parkolás - Én is az a kategória vagyok, aki inkább megáll a parkoló távolabbi részén, vagy kicsit messzebb, de biztosabb helyen. Nem is a parkolási tudásom miatt, hanem mert már meghúzták egy-két helyen az autót, szóval inkább távolabb állok, nem olyan helyre, ahol alig tudnak kifordulni, mert akkor tuti az autóm bánja. És egyébként is tessék sétálni, nem árt, soha nem állok közel, azt meghagyom a magukat sportembernek nevező emberkéknek, akik csak az konditerem ajtajától néhány méterre képesek megállni, messzebb már nem.
Bogárka
Jól teszed, hogy felmondassz és hazajössz! Talán itt is maradsz?!
Beze
Én sem bírom meginni a tejet, semmilyen változatát (kakaó, stb). Pedig Reginél nyakra-főre ittam, végig.
Zsuzsi
Magnéziumot azért szedj, akkor is ha nem görcsölsz, mert a méhszájadat nagyon jól megerősíti, és akkor kisebb az esély, hogy kinyíljon.
A védőnők sajnos értenek ahhoz hogy hozzák ránk a frászt, és folyton ijjesztegetnek. Nekem kétszer mondott le Regináról a terhesség során, a 8. héten a vérzés miatt (inkább csak barnázás volt), és a 15. hét után a görcsök miatt. A dokim meg végig biztatott, de azért szülés utáni 6 hetes vizsgálaton megjegyezte, "csoda, hogy ilyen tünetekkel végighordtam a 40 hetet, és megszületett ez a kislány".
Na megyek, mert ma még nem csináltam semmit, vasalni, takarítani kéne. Semmi, de semmi kedvem hozzá, inkább csak elfeküdnék.