Sziasztok!
Ma megyek 10-re az integráltra, aztán lomtalanítani. Remélem minden rendben lesz, olyan jó hogy megint láthatom.
T.timi tegnap nem írtál, minden rendben? Te is ma mész végre ugye??????? Nagyon drukkolok neked!!!!
Monka örülök hogy múlik a rosszullét, de a szédüléssel vigyázz, nehogy elájulj és rosszul ess. Alacsony a vérnyomásod esetleg?
Avrenim nem bírom egyáltalán a kánikulát, nekem már a tegnapi nap is sok volt. Az alacsony vérnyomásom ilyenkor még lejjebb megy és rosszul vagyok, fáj a fejem, ilyenkor a lakásban bírom csak. De most ugye mászkálok, majd valahogy kibírom. A fürdővel az a baj, hogy fürödni nem merek, az meg hogy bámuljam a vizet sóvárogva, áááá, az nagy kínzás, úgyhogy az is kilőve. Cipekedni nem hagynak anyuék, csak hordja oda a cuccot én meg válogatok a széken mint a császárnő
Mai UH-ra mennek a drukkok!!!
Dalmicsek mi volt az UH-n? Várjuk a híreket! Nagyon sajnálom hogy a kutyusod még nincs jól és ilyen komoly problémák vannak, hogy nem lehet altatni. Remélem valahogy meg tudják oldani, írd meg mindenképpen mi lett, nagyon drukkolok neki is. Nagyon tetszik a neve, Muffin, tündéri!!! A mai munkahelyi bejelentésedhez is megy a drukk, szóval csuriban a kezem érted!
Bettike gratulálok az UH-hoz, neked is beírom a táblába az új adatokat. Szépen növögetnek a babók
Ha nem vagy babonás, akkor nyugodtan vedd meg szerintem a cuccokat, amiket írsz árakat, nagyon jók. Különben én meg úgy vagyok vele, hogy nem lesz semmi gond, de ha mégis történik valami, akkor se megy kárba mert úgyis akartok babát, akkor később használjátok. De MINDEN rendben lesz és januárban lesz egy egészséges babucid!!! Úgyhogy foszd ki a boltot ha ilyen olcsó és tetszik is.
Salsifraga mikor mondod el a munkahelyeden? Akkor már te se húzhatod sokáig. Jó hogy azért ma jön a védőnő és nem egy hét múlva, így a takarítás, rendrakás mára még nem volt hiába
A légszomj nekem is a terhesség előrehaladtával rohanmosan nő, később amikor már feljebb lesz a poci, na akkor már nagyon erős lesz még a melltartó pánt is elől úgy nyom majd, alig kapok levegőt. Már most kezdődik nekem is megint, szerintem ne aggódj miatta.
Krisztin ha jól értem akkor júni 30-al fel akarnak neked mondani? Hát akkor hajrá táppánz gyorsan!!!
Beze sajnálom hogy ilyen anyósod van, rossz lehet. Nekem szerencsém van azt hiszem.
Msi már szép nagy pocid van az ikrekkel!!! Nagyon jó a családi fotód, rakom is a tablóba, örülök hogy te is töltöttél fel! Műtermi a kép?