Új privát üzeneted érkezett!

salsifraga
nekem is van légszomjam, a beszéd és a menés egyszerre már nem megy:((( már nem tudok a gyerekkel se úgy kiabálni:S

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Bettike:Gratulálok az UH hoz!uncsitesómék is 4d vvoltak a 17.héten de a babó nagyon szégyenlős volt jól összezárta a lábacskáit..szerintem nyugodtan vetesd meg az anyóssal!én anyum is már 2hete megvette a kiságyat a teszveszen,fehér nagy pelenkázóval 15 ezerért. .hazsnált de jól kifertőtlenítette kórházi cuccal.

Monka:leírnád a csodakencét?nekem nem vészes a mellem,nem fáj annyira és még nem nőtt :? de állítólag 3hó után fog majd..vkinek még a teje is csordogál terhesség alatt.

Salsifraga,Dalmicsek:hát nehéz ennyi ideig titokban tartani a dolgokat, de ha már egy ember tudja, akkor a többi is fogja..
Salsifraga: a légszomj nekem si szokott lenni terhelésre, vagy ha félrever a szívem, nagyokat sóhajtozom olyanakor, hát a szívnek jót tesz a Mg szóval azt szedem már ritkán van.

Anyum levette a kontroll vért:tök jó a vérképem, GPT:hangyányit magas de a többi májdolog OK. A magnézium éppen határérték, majdnem alacsony, mondta szedjem rendesen, eddig napi egy-max kettő csúszott le belőle.

Beze: nem eresztette nagyon el magát az anyósod...talán nem az első unoka?van aki a többediket már nem tartja nagyon számon...meg egyébként is az ember saját lányának gyereke mindig közelebb áll a szívéhez, mint a fia gyerekei..mert a menye ki tudja kivel osztotta még meg az ágyát...szóval ez ilyen mélyről jövő dolog,pszichológia, ezt olvastam vhol és ahogy láttam igaz is..

Msi:csak orrcsontot néznek hogy van e, méretet nem.Hát 24.héten van köldökmagasságban a méh egy babás terhességben..szóval nem hisze hogy köldök fölött lehet, annyira nem nőlnek gyorsan az ikrek se..talán a bél ahogy tolódik fel és rendeződik, azt érzed :?:

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


msi nagyon szép család vagytok!!! :) :) :)
Szép nagy a pocakod is! Látszik, hogy ikrek! Nekem egyelőre még sehol semmi, csak az a kis felszedett háj! ::

Én még mindig nem teszek fel képet a Nagy Titkolózás miatt, de továbbra is elküldöm szívesen priviben a nevem, ha valaki iwiwen megnézne!

Kép
salsifraga
 
 

 
 

Msi:nagyon helyesek v agytok mindannyian! hát elárulom nekem is van majdnem ekkora hasam, elötte is hasas voltam, most még ez a puffadás is, de anyum mondta hogy hátulról nem gondolná hogy terhes vagyok még ott nem rakódott le háj..de nekem nincs cola alakom, hanem alma volt mindig, szóval derék csípő egyben van tök gáz...de talán a széles csipő szülésnél jó lesz :?

Te hol veszel mamarucit?vagy még az előző babavárásból maradt?

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Helló lányok!

Jó olvasni a sok sok jó híreteket, de nekem ma közölték, hogy jún 30 és bezár a bazár. Úgy hogy holnap irány a doki és táppénz.. :( De azért nem mindegy... :( Igaz ez legyen életem legnagyobb baja, de megvisel :oops: Nah jó éjt aztán majd jelentkezem

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


avranim
hát beszéltem védőnő sógornőmmel és ő i azt írta mint te hogy köldök felett nem lehet.S de kiokoskodtam hogy csak is egy oldalon látom az pedig a heges oldal ahol izom nem sok az is összenőve a bőrrel azért látom ott, de tuti a baba mert megsimizem és odajött:)))) ha mégsem akkor a belecskéimet becézgetem:)))))))))))

ruhák még a múltkori babavárásból vannak, de már bőven a rendes kismamanaci hordom a képen is az van rajtam....már akkor égnek állta hajam az áraktól:S és mivel téli baba lesz csomó motyó kell, pulcsik meg ilyenek...és előre nem is tudok vásárolni se mert ki tudja mekkora lesz a hasam novemberbe:S kabát meg anyám ronda szövetkabátja lesz:((((

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Msi, szép nagy pocak, az enyém hol van ehhez képest! :wink: Szép család vagytok!

Avrenim, első unoka, a sógornőm nem ment férjhez, nem is fog, kutyákat tenyészt, ők a gyerekei. :? Egyébként meg azt se tudják, mikor van a születés, vagy névnapom, sőt nászajándékba se kaptunk semmit, az esküvőből is a saját részét is a férjem állta, velem együtt. :evil:

Krisztin, sajnálom... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma megyek 10-re az integráltra, aztán lomtalanítani. Remélem minden rendben lesz, olyan jó hogy megint láthatom.

T.timi tegnap nem írtál, minden rendben? Te is ma mész végre ugye??????? Nagyon drukkolok neked!!!!

Monka örülök hogy múlik a rosszullét, de a szédüléssel vigyázz, nehogy elájulj és rosszul ess. Alacsony a vérnyomásod esetleg?

Avrenim nem bírom egyáltalán a kánikulát, nekem már a tegnapi nap is sok volt. Az alacsony vérnyomásom ilyenkor még lejjebb megy és rosszul vagyok, fáj a fejem, ilyenkor a lakásban bírom csak. De most ugye mászkálok, majd valahogy kibírom. A fürdővel az a baj, hogy fürödni nem merek, az meg hogy bámuljam a vizet sóvárogva, áááá, az nagy kínzás, úgyhogy az is kilőve. Cipekedni nem hagynak anyuék, csak hordja oda a cuccot én meg válogatok a széken mint a császárnő :lol: Mai UH-ra mennek a drukkok!!!

Dalmicsek mi volt az UH-n? Várjuk a híreket! Nagyon sajnálom hogy a kutyusod még nincs jól és ilyen komoly problémák vannak, hogy nem lehet altatni. Remélem valahogy meg tudják oldani, írd meg mindenképpen mi lett, nagyon drukkolok neki is. Nagyon tetszik a neve, Muffin, tündéri!!! A mai munkahelyi bejelentésedhez is megy a drukk, szóval csuriban a kezem érted!

Bettike gratulálok az UH-hoz, neked is beírom a táblába az új adatokat. Szépen növögetnek a babók :lol: Ha nem vagy babonás, akkor nyugodtan vedd meg szerintem a cuccokat, amiket írsz árakat, nagyon jók. Különben én meg úgy vagyok vele, hogy nem lesz semmi gond, de ha mégis történik valami, akkor se megy kárba mert úgyis akartok babát, akkor később használjátok. De MINDEN rendben lesz és januárban lesz egy egészséges babucid!!! Úgyhogy foszd ki a boltot ha ilyen olcsó és tetszik is.

Salsifraga mikor mondod el a munkahelyeden? Akkor már te se húzhatod sokáig. Jó hogy azért ma jön a védőnő és nem egy hét múlva, így a takarítás, rendrakás mára még nem volt hiába :lol: A légszomj nekem is a terhesség előrehaladtával rohanmosan nő, később amikor már feljebb lesz a poci, na akkor már nagyon erős lesz még a melltartó pánt is elől úgy nyom majd, alig kapok levegőt. Már most kezdődik nekem is megint, szerintem ne aggódj miatta.

Krisztin ha jól értem akkor júni 30-al fel akarnak neked mondani? Hát akkor hajrá táppánz gyorsan!!!

Beze sajnálom hogy ilyen anyósod van, rossz lehet. Nekem szerencsém van azt hiszem.

Msi már szép nagy pocid van az ikrekkel!!! Nagyon jó a családi fotód, rakom is a tablóba, örülök hogy te is töltöttél fel! Műtermi a kép?

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Én is rakok fel képet a kutyinkról, a gyerekes-cicás képeket azért rakom fel, hogy érzékeljétek a méretét :lol: Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó
igen műterembe készült, Baló kicsivel több mint egy éves volt és karácsonyra készíttettük ajándékba mindenkinek:) szerintem idén ez elmarad:) bár ha megint novemberbe megcsináltatjuk akkor lesz egy bazinagy pocakos karis ajándék:) mit vennénk már a nagyszülőknek amúgy:S egyik mamám ráadásul topshop rajongó is:S ami neki nincs meg azt nem érdemes megvenni:))))

dalmicsek
mi volt az uh-n? biztos szép nagyot nőttetek ti is:)

avranim
megy a drukk!!!!

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Jó reggelt!

Vissza olvastalak titeket, de már nem is tudom kinek mit akartam írni :)

nyufó: nagyon aranyos vagy, hogy hiányoltál :) Tegnap nem tudtam írni, mert délutános voltam, délelőtt meg nem volt időm, de jól vagyok nincs semmi baj! Igen végre ma megyek a dokihoz :lol: :lol: :lol: Meló után egyből megyek. Apa is jön velem :) Nagyon nagyon izgulok!!!!!! :oops: :)

msi: nagyon jó a képed, szuper, hogy neked már ekkora a pocakod :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Ha valakit érdekel, írjon pü-t. A szürke-narancs 25 eft, a rózsaszín 20 eft.
KépKép KépKép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok Lányok!
Régen jelentkeztem már, pedig olvaslak Titeket, csak valahogy még az elején úgy belejöttem az olvasó üzemmódba, hogy alig tudom elhagyni. :oops:

nyufó: örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, megy a drukk a mai UH-ra, majd számoljál be

dalmicsek, spumilla: jobbulást a kutyusoknak. nekünk is volt 2 buldogunk is, de sajnos már nincsenek....

bettike: nagy-nagy gratula az UH eredményekhez

avrenim:nem te vagy a legnagyobb súllyal induló kismami (sajna én vagyok)

fényképet én sem szeretnék küldeni, de ha valakit érdekel, akkor priviben elküldöm én is a nevemet, és bejelölhettek az iwiwen...

Más:
Úgy volt, hogy hozzánk is jön a védőnő. Úgy beszéltük meg, hogy majd szólok neki, hogy mikor leszünk szabin, és akkor eljön. Na, múlt hét pénteken szabin voltunk. Felhívtam a védőnőt, hogy péntek az jó. Erre kiderült, hogy péntektől még a köv. héten is szabin lesz. Szóval ez nem jött össze, de majd egyszer csak....

Tegnap én is voltam dokinál, de nem vizsgált meg. Megnézte a véreredményeimet, kérdeztem egy-két dolgot, és ennyi.
Viszont megbeszéltük a 12. heti UH időpontját. Jövő hét kedden lesz. Remélem, hogy hasonlóan jó eredménnyel büszkélkedhetek, mint Ti, akik már túl vagytok ezeken.

Kép
Daisypath Anniversary tickers
irbil
 
 


irbil: jó, hogy megint írtál :) írj többször!
Én is ma megyek dokihoz, viszem az eredményeket, meg remélem meg is vizsgál, mert nem látott azóta, hogy kiderült 4 hetes a petezsák, az meg már igencsak régen volt.
én 12 hetesre jövőhéten pénteken megyek.
De a mai nap miatt nagyon izgulok! DRUKKOLJATOK!!! :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Jó reggelt!

Nem voltunk otthon így nem tudtam írni sajnos. Majd próbálom fokozatosan visszaolvasni amiket írtatok, de jó sok.
Sajnos ma már dolgozom. Megírtam a nyilatkozatot a terhességről, ha már kérték. Október végéig írtam hogy dolgozni akarok, aztán majd kiderül hogy bírom. Sajnos a nagy melegben nem nagyon megy a munka...

az ultrahangosoknak sok sikert mára és jó kukucskálást. :D

igyekszem ma sokat jelentkezni

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


rebeka: köszi, már alig várom a kukucskálást :)
Remélem minden oké lesz! Kicsit félek, és izgulok!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


msi

hú de nagy pocakod van,ez igen :) szépen nővőgetnek az ikrek :)

én megvenném a cuccokat de egyszerűen nincs senki aki eljönne velem felpakolni,párom dolgozik,sogoromat nem kérem meg(tudjátok miért)sogornőm lenne,de hát ő is nő,én meg nem tudok segiteni.az üzletben meg 2 srác van,aztán ki tudja mennyire segitőkészek..szoval most tehetetlen vagyok kicsit.

annyira boldog vagyok mert már 1 hete küszködöm keményen az allergiával,vettem homeopátiás cuccot de nem sokat használ.,max ideig oráig.

most meg megint ez a fullasztó meleg,én is fulladok tőle,nehezen kapok levegőt.utálom.

gondoljátok el,az 1 héttel ezelőttihez 1 kilóval kevesebb vagyok.meglepődtem.nem nagyon kivánok semmit,adinnyét,gyümiket,meg tegnap már megtudtam enni a csirkét de nem a bolti csirkét,hanem otthon kapirgálós,nem is válógatos az én picikém ugye :D bolti az nem kellett neki :D

nekem még jók a régi nacik,még asszem egy pár hétig jók is lesznek.

KépKép
bettike83
 
 


bettike: én sem híztam még semmit, én is a régi ruhákat hordom.
gatulálok az Uh eredményekhez, és hogy jól vagy :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


timi

akkor tök jó :) és még a pocinak is kényelmes a naci.nőtt egy kicsit,de még nem vészes,azért alakulgat.és a tiéd?

KépKép
bettike83
 
 


bettike: igen egy kicsit nekem is van már, kicsit keményebb már az alján, de még nem vészes.
kiváncsi vagyok ma mit mondd a doki. és hogy meg van-e a babucimnak mindene és dobog a szívecskéje! (L)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


timi: biztos minden rendben lesz, szorítok

bettike: nem vagy egyedül a válogatós picikéddel. én sem tudok egy csomó mindent megenni azóta sem. :( de hát most ők diktálnak, nem mi
még én is a régi ruháimat hordom. a rosszullétek miatt fogytam 5 kg-t. az azóta sem jött vissza. mondjuk hasban kezdenek feszülni a nadrágok, sokszor ki kell gombolnom :D
gratulálok az ultrahanghoz én is

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


rebeka: köszi :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok!

köszönöm amúgy a dicséreteket:)

Én se híztam még egy grammot se, pedig nekem már illene lassan. Semmit nem eszem ami egészséges lenne:) de már annyit csinálta hogy én magam készítem el a hamburger husit és sok zöldséggel pakolom meg, csak egészségesebb mint a meki vagy börger....amúgy csoki, fagyi, gyümölcs, péksütik...amit megeszek attól minimum 10 kg már rám kellet volna ugorjon:S ma reggel is tök szarul voltam....bevágtam a kávét, jogurtot egy hambit, jobb lett d azért nem az igazi:S

timi
nyugi tuti minden rendben lesz:) én is paráztam a vizsgálat előtt, de szerintem ilyenkor mindenki izgul kicsit...

bettike
te hol veszel ehető dinnyét??és is annyira vágyom rá....hm hmhm ma elhajtom apát vegyen egyet akármilyen lesz is:))))))

kis-csillag
merre vagy? egy pocis képet nem dobsz fel véletlen:) hogy vagytok?

KépKép

KépKép
msi22
 
 


msi: nagyon szép nagy pocakod van!!! mi ekkoráról egyenlőre csak álmodhatunk. legalábbis nekem mostanában kisebb, mint az elején volt. biztos a fúvódás megszünt..

dr nonó: merre vagy? hogy vagy??

Krisztin: miért küldenek táppénzre? elvileg ilyen nem lehetséges, ha te nem ezt kéred. A kismamának vannak jogai. Áthelyeztetheti magát, kérhet rövidebb munkaidőt stb, de hogy csak úgy elküldjék táppénzre, tudtommal nem tehetik meg. Érdemes lenne ennek utánaolvasnod. Várandós munkajog.

nyufó: drukkolok a mai integrálthoz. kicsit irigykedem az UH-hoz, ma szívesen megbizonyosodnék róla hogy nekem is ott van. A kutyis történet annyira levette a napjaim, hogy alig figyeltem magunkra.. egész nap a kutyám szájában turkáltam, gyógyszerek, satöbbi, most a toxoplazmózison parázok, persze az a reális hogy mivel gyerekkorom óta vannak kutyáim, már rég átestem rajta. dehát tudjátok, ha ráér az ember épp van ideje parázni akármin...
nagyon aranyos a kutyás babás képed! mindig feldob, ha raktok fel képeket :)

timi: nagyon drukkolok a mai UH-hoz!! biztos nagyon jó élmény lesz!!! majd mesélj!

irbill
: már csak egy hét a 12. hetid, de jó. fúúú, ugy irigykedek lányok. ma nekem is jól jönne egy kis megerősités , bárcsak láthatnám.

rebeka: jo hogy írtál, jelentkezz gyakrabban!

bettike, timi: én sem hiztam semmit, van néhány gatyóm amit lazábbra engedtem, mert igy jobban esik, de amugy nem nagyon látszik. estére persze a kajától nagyobb a pocakom..

lányok hogy álltok tünetekkel? nekem pl a visszereim romlottak sajnos. Eddig is erős hajlamom volt rá, de most egész sok új kék ér jelent meg, kicsit odavagyok miattuk.
bocsánat, ma kicsit panaszkodós hangulatomban vagyok.

Kép
spumilla
 
 


msi: remélem, minden oké lesz, majd este megírom mi volt, de majd csak 8 óra fele, mert akkor érek haza.
köszi a drukkot!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


spumilla: köszi, mindenképpen írok este! :)
tünet nincs eddig sem volt, meg most sem, ezért is izgulok annyira, hogy minden oké-e a babával, mert közérzetileg tök úgy vagyok, mint mikor nem voltam babás, csak azért érzem, hogy ott van, de jó lesz már a mai bizonyosság! alig várom!!! csak mennének gyorsabban az órák :D

nyufó: megy a drukk neked is, írj te is mi volt, hogy volt! :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


spumilla: igyekszem gyakrabban írni. mondjuk most mennem kell angol tanfolyamra a cégnél úgyhogy most egy picit nem leszek

a tünetek: hát én azt hittem a 10 hét után hogy, na végre megszűnnek, de mostanra megint nagyon felerősödött.
a csípőm kezdett el pár napja nagyon fájni. bár nem tudom ez összefüggésben van e a babával. sajnos korábban is voltak e téren gondjaim

krisztin: szerintem se küldhetnek el csak úgy táppénzre ha te nem akarod.

nyufó: örülök hogy rendben megérkeztetek, drukkolok neked is

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


Sziasztok megjöttem! :)

Minden rendben volt tegnap, CRL 6,69 cm, NT 1,5mm, 13+2-nek felelek meg, de a kiíráson nem változtattak és nyufó Te se írd át lágyszi a táblázatban, jó nekem, ami most van :)

Képet mindjárt ügyeskedek, de ugyanúgy tévéről fotóztam mert a DVD-t nem olvassa a gépem :(

Apa egyértelműen látta a kukiját, én azért elég bizonytalan vagyok. Talán a 16 hetesen egyértelműbb lesz. Egyébként szépen beterpesztett, de a doki sem merte kijelenteni, lát-e kukit vagy sem.
Utána egyből elrohantunk anyóshoz és elújságoltuk a jóhírt, legalább ő hallja előbb, mint a főnököm. Hát a nyakamba ugrott örömében és sírt, nagyon megható volt :)
Sajnos egyikünknek sem él az apukája, így csak nagyik lesznek.

Ma reggel voltam integrálton, csak egy fiolával vettek le de én megint rosszul voltam, le kellett ülnöm. Nem értem, régen nem volt bajom a vérvétellel. Nincs valami praktikátok rosszullét ellen? Nem is voltam éhgyomorra :(

msi nagyon szépek vagytok a képen és hűha mekkora pocid van. Mi egyidős terhesek vagyunk, nekem még csak alul domborodik. Érdekes mekkora különbség van egy baba és két baba között :)
Tuti nagy lesz a pocim amúgy, mert a hasfalon tapad a placenta meg hát apa is több mint 2 méter.

krisztin ne hagyd magad, nem küldhetnek el táppénzre és nem is rúghatnak ki.

Ma állítólag a főnököm rossz passzban van, ezt mondta a titkárnő. De úgy vagyok vele, hogy leszarom milyen passzban van én jó passzban vagyok és el akarom végre mondani hogy babát várok mielőtt rámzúdítják a reptér összes melóját.
Szorítsatok, úgy 1 körül fogok bemerészkedni hozzá.

Salsifraga én pont egy héttel néztem be a védőnő érkezését, abszolút meg tudlak érteni ezzel a puccbavágom magunkat dologgal :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Kép 12 hetes babám

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


itt olyan, mintha kecskeszakálla lenne nem? :)
Olyan nehéz volt egy profilképet elkapni, mert folyton forgolódott.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Jaj és a legfontosabb az, hogy végre megvan a szülészem neve, beírom Spumilla táblijába :)
Elég sok lettem így délelőttre de nagyon izgatott vagyok a főnökös dolog miatt :oops:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


spumilla mi egy helyen szülünk, jól látom (I.sz klinika)? :)
Ki az orvosod?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


dalmicsek, eddig ez a legjobb profilfotó sztem, kár hogy a kezeivel nem integet :) nagyon szigorúan fekszik épp :D

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok :D hát igyekeztem visszaolvasni, remélem nem hagyok ki senkit, csak ma olyan felfordulás van itt a munkahelyen :(
Nyufó nagyon aranyosak a képek :lol: sajna mostanában előfordul, hogy megszédülök, de igyekszem vigyázni magamra. én csak azt érzem, hogy időnként szurkál a hasam és egyre gyengébb vagyok, gondolom nől a babám:)
Avrenim én a chicco-ba vettem saját márkájút. nekem nagyon bevált. van több saját termékük. :D
Dalmicsek és Bettike gratula az UH-hoz, nagyon szép eredmények :D Dalmicsek nagyon szép a kép, tényleg szakállasnak tűnik (persze viccből), lehet tényleg fiú lesz. Hát szorítok a főnöködnél, hogy minden ok legyen és ne idegeskedj miatta, nem éri meg.
Timi 1000-rel megy a drukk!!!!!! :D végre ma láthatod a picikét :D mekkora boldogság!!!

Lányok, én olyan házisárkány lettem néha :evil: nem tudom mit ingerlem magam időnként :cry: ti hogy vagytok ezzel? nekem még nincs hasam persze, de nekem is fel van fújódva, viszont a nadrágjaim gombja nagyon nyom, ha egyenesen ülök, mert kicsit meg van keményedve a hasam alja.

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2013.05.22 17:44-kor.
lenojo
 
 


Sziasztok!!

Én is megjöttem, nekem még éppen 11hetes a drágám, 4,1cm NT:1,1 ugyhogy mondta adoki érdemes jövőhéten is uh-t a melóhelyen, mert éppen beleestem a genetikai uhba 4cmtől lehet NT mérni..én boldogan megyek jövőhéten is, és akkor a vérvételt is megejtem majd..apa is látta, csak pislogott, a babónak nem tetszett a vizsgálat boxolt rúgott fölfelé,hogy hééé ne nyomjál már..jaaj akkora orr van!! :roll: :roll: szóval orrcsontja tuti, Dalmicsek gratulálok a te UH-hoz is hát összehasonlítva az enyémmel,tied nagyon enyém meg nózis,
Anyósomnak is meséltem telon, erre ő, nem baj pinókiót is befoadjuk a családba..nah hát ezt csak apjától örökölhette, nekem szép kis kerek nózim van, de úgy nézem talán neki is lehet kerek, majd megpróbálok fölrakni képet de a webcamon besz@rt, azzal fényképeztem eddig az uh-kat.
Dalmicsek:rágózz vagy vmi, hogy eltereld a figyelmedet.

Krisztin:sajnálom hogy megszünik a munkahelyed, de talán így kellett lenni, jobb mint babatervezés alatt keresni melót.te meddig akartál dolgozni?

jaj képzeljétek nagy örömömben elhagytam a kiskönyvet a rendelőben, szerencsére a legközelebbi hozzátartozónál kitöltöttem és teloszámot is írtam igy rögtön telefonáltak anyumék lakásásra, hogy megtalálták a kiskönyvemet, a hugom vette fel, a hölgy megadta a számát hogy egyeztessünk hol vegyem át.
én odaadtam a páromnak mert ő járja a várost én ma este dolgozok pihiznem kell,rábíztam amjd ő elhozza nekem.
Ti is töltsétek ki azokat aza adokat, nehogy hasonlóan járjatok, még szerencse hogybeírtam a számot máshogy nem kaptam volna talán vissza..
Timi:neked is megy ma a drukk!!!

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Kép Nózis babám [/img]

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Msi szép kis pocakod van már :D és a családi fotó is nagyon szép, gratula :D
Lenojo megnyugtat, hogy nem csak én vagyok sárkány :lol:
Avrenim szép eredmények :D és a kép is egész kivehető :D

Húúú, most jöttem rá, hogy én még azt se tudom, hol fogok szülni és kinél. Ugyanis most dokim "sincs" :( :( pedig kéne vizsgálatokra mennem :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


szépek a babucik :)

tűnetek:

hát nálam azt hittem mostmár múlni fognak,á dehogy,ma is olyan cudarul hányingerem volt h csak na.fájni nem fáj semmim csak nagyon álmos vagyok,fáradékony és ez a hűlye idő is bánt.nem haladok semmivel,csak totyorgok :? ja meg néha nehezen kapok levegőt...


msi

felénk sok felé árulnak dinnyét de eddig mind fini volt.

KépKép
bettike83
 
 


dalmicsek, avrenim: gratulálok az ultrahanghoz, nektek is jó sokat nőtt a babótok

dalmicsek: sok sikert a bejelentéshez, remélem megértően és normálisan fogadja a főnököd. ha meg nem akkor legyen az ő baja. a te boldogságod ez nem árnyékolja be. veszíteni meg ő veszít. majd írd meg mi volt

avrenim: szerencséd volt a kiskönnyvel, még jó hogy felhívták a szüleid.
mostanában én mindent szanaszét hagyok. szétszórt lettem :D

KépKép
Kép
rebeka85
 
 


hála az égnek,én nem hagyom szét a cuccaimat.a védőnő azt mondta h a kiskönyvnek mindig nálunk kell lennie,hogy tudják,kismamik vagyunk :)

KépKép
bettike83
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2013.05.22 17:46-kor.
lenojo
 
 


köszönöm mindenkinek a drukkot:) este mindenképpen írok, hogy mi volt. Már nagyon izgulok!! Most megyek mindjárt melóból a 2 órási busszal :)

dalmicsek: gyönyörű az Uh képed, remélem nekem is lesz ilyen szép :)

nyufó: végeztél az integráton? minden oké volt? mikor lesz eredmény? írj!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


na megyek, vége a melónak mára. aztán este írok!
dukkoljon mindenki!! :) KÖSZI!!!! :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


lenojo

azt mondták h 2 hét múlva lesz eredménye.

szted nagy a babucim?nincs viszonyitási alapom,ezért nem tudom.

én is pont igy tervezem,jó lenne olyan 18.hét körül menni 4dre és felrázom a picurt ha nem akarja megmutatni magát :D :D

KépKép
bettike83
 
 


sztem az én picim kicsivel kevesebb mint 12 hetes.látom a táblázatban h a többieknek igencsak nagyobbak a bébijei,de ők picivel idősebb terhesek mint én.

KépKép
bettike83
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2013.05.22 17:47-kor.
lenojo
 
 


Mindenkinek köszi a drukkot, túl vagyok a főnökön :)
Ő egy nagyszerű ember, eddig is kedveltem, nem tudom mitől féltem. Szegény tuti látta, hogy tartok a reakciójától mert egy csomószor megkérdezte, hogy de ugye tuti örülök neki mert ez egy nagyon jó hír? :) Nagyon röhögött, hogy tuti kinevetik az igazgatók, mert én vagyok a 6-ik az igazgatóságon másfél év alatt. Majd meggyanusítják, hogy ő csinálta a babákat (fúj).
Egyébként ausztrál nemzetiségű és sajna egy hónap múlva visszarepül. Szokhatok meg pocakosan egy új főnököt :(

Amúgy az irodai szobában lévő lányoknak tervezem most hogy elmondom, de még picit várok, egy fél órácskát. :lol:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Dalmicsek nagyon aranyos a főnököd és a következő is az lesz tuti :D de a beszólása tényleg vicces :lol: - a babagyártó főnök!!!!! Bizti még akarsz várni egy fél órát????? már kíváncsi vagyok a reakcióra!!!!!!
Nyufó írd meg, hogy mi lett az eredmény :D várom nagyon

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


lenojo

most,tagnap 51 mm-es volt a picurkám :) :)
aug 23.án kell mennem asszem 18 hetes genetikára.jó soká,az afpt meg leveszik itt helyben.

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?