Új privát üzeneted érkezett!

Nadi, bipotron lámpa vagy hogy írják és a kék fény. A sebgyógyulásnak nagyon jót tesz. Nálunkis itt van csak épp nem használtam :oops:

Rota, mi nem adjuk be úgy döntöttünk. Kötelezők + az agyhártya elleni ez egyrészt ingyenes meg értelm ei s van. Többit mi nem kérjük max később a kullancs ellenit.

Kicsit ma ráérek :oops: Meglesz ennek a böjtje attól tartok... :?

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


bioptron na ezt akartam írni :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


sziasztok!

Hasonló gondolatokkal foglalkozok én is, mint Ti! :lol:

Róta vírus elleni oltás - akárkit kérdeztem (fiatal, öreg, gazdag, szegény) senki sem adatta be!!! :shock: No, akkor én sem fogom, csak a dokinak nehéz lesz ezt közölni. :roll:

Büfiztetés - őszintént bevallva megesik, hogy nem csinálom, de nem szabadna, mert utána a babóca bukik és megijedt ettől és sokkal nagyobb baj is lehetne belőle. Csak éjszaka, hajnalban mikor félálomban vagyok és látom, hogy Krisz bealudt akkor inkább visszateszem az ágyikóba....

Keresztelő - mi is szeretnénk! egyházi, katolikus esküvőnk volt. Ilyenkor van valami plusz kötelezettségünk (tanfolyam, elbeszélgetés) vagy csak az időpontot kell kérni???

KépKép
charlott
 
 

 
 

Zsu, köszi a lámpa tippet, anyumnak van, úgyhogy hozatom is vele. Csak időm legyen lámpázgatni :lol: . Én is túl ráérek most és félek is, hogy ennek éjszaka lesz böjtje....lehet inkább alszom is egy kicsit mindjárt.
Charlott, én akiket kérdeztem a rotáról kb. 50-50% volt az arány. De elég drágának tartom azért, meg az a dolog, hogy nem is minden rota ellen véd, merthogy állítólag többfajta van.... JA meg a legjobb: itatni kell a gyerekkel és volt már olyan, hogy kiköpte... :D az elég gáz lenne!
Szerintem csak időpontot kell kérnetek a keresztelőre.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


nadina tényleg ledobtam, előtte voltunk az útlevelét csináltatni, hazaértünk, rögtön szopi, mert üvöltött, ergo nem volt időm pisilni, aztán meg már úgy kellett, hogy inkább ledobtam és szaladtam. :lol:

persze 10 perc után felébredt, evett még 60-at és most itt durmol. csoda. szerintem van fél órám... :oops:

zsu, köszi, kb megyeget a szoptatás, már csak este pótlunk... reggel tök jó, van, hogy 130 is jön egy mellből, aztán egyre kevesebb, estére kiürülök. :) amúgy nálunk volt, hogy 50 milivel aludt csórikám vagy 6 órát... úgy sajnáltam... :?
800 mg amúgy durva... :shock:

nadina nekünk is sípolt egyszer már, beszaladtam, lélegzett... :shock: aztán 5 perc múlva újra sípolt, akkor is lélegzett... nem tudom, mi volt... reméljük semmi.
a bioptronról én hallottam, hogy jó. vagy aloe vera?

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól.Nem kaptuk meg az oltást,majd 2 hét múlva.Örülök neki,jobban éreztem volna magam ha ma túlesünk rajta.Egy pelusban meg egy rugiban volt 4120 gramm.Sebaj,legalább irattam popsikenőcsöt,meg tápit,meg lázcsillapító kúpot.

Rota:én sem adatom be.Pont volt ott egy kislány aki megkapta és szépen visszabukta anyuci vállára.Nesze neked 17 ezer ft.Ráadásul tényleg nem mindegyik alfaj ellen véd,viszont azt olvastam ha beadatod és mégis elkapja akkor enyhébb lefolyású a dolog.Filóztam de így is a nem felé hajlottam.

Vágás:http://www.sebkezelo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=33
Állítólag ez nagyon jó,műtét utáni vágásokra ajánlják.Hugom ezzel kente a fülét és tök hamar elhalványodott a vágás.

Hibernia:én szedhetek bármilyen gyógyszert,mivel Balu egyáltalán nem szopik már vagy 3-4 hete.Szerintem lappang benne valami,mert azóta nem tapasztaltam ilyen dinkaságot nála.Tegnap is tök szépen aludt az ágyában.Evett aludt.

Zsu:igazán nincs mit :)

Büfiztetés:én mindig büfiztetek,ha 5 percig semmi akkor lefektetem vizszintesbe fél percre,aztán vissza büfipózba.Ti milyen pozícióban büfiztettek?Én néha a vállamon,de áttértem egy másikra.Amikor ülő pozícióba teszem a gyereket,persze én tartom,nem nehezedik a gerincére a súly,elől az álla alatt meg a hónaljánál fogom és közben a hátát simizem.Nem tudom érthető-e,ha gondoljátok küldök róla képet.Nagyon könnyen jön nálunk úgy a büfi.Vagy láttam még egy pózt,amikor a combodra fekteted,mindkét lábadra,arról is küldök képet ha gondoljátok,bár mi azt nem próbáltuk még.Egy szakkönyvben láttam róla képet.Ezt a 3 büfipózt mutatták benne.

Légzésfigyu:nekünk eddig 2szer sipolt be tévesen és egyszer jogosan.2-szer azért mert nekünk az ágy alja rácsos,és ugye a légzésfigyelőnek fix alap kell,ezt megoldottuk egy bútorlappal.A jogos riasztás meg valószínű azért volt mert Balázs túl mélyen bealudt.Ugrottam én is a kiságyhoz,persze rögtön sík ideg lettem.Rátettem a hátára a kezemet és megráztam,erre összerezzent és utána már jelzett rendesen.Frász jött rám.De emlékeztem arra amit a "tanfolyamon" mondtak.Soha ne pánikolj be!Én is felkapcsoltam előbb a sólámpát és megnéztem hogy mégis mi van,aztán ébresztgettem.Bár ha ez nem jött volna be tuti bepánikoltam volna.

Na megyek főzni..pussz..Képeket este küldöm,addigra megcsinálom őket.

Kismamiról még mindig semmi hír.Sms megy a többieknek.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


én nem bufeiztetek koltelezo jelleggel. ha felemelem szopi utan és jon a bufi, ok. ha nem, akkor is. és, van, hogy leteszem és utana ujra felveszem és akkor job a bufi. éjjel semmikeppen nem ébresztem ilyen miatt fel, de néha hallom, h mocorog, de mivel nem sir, nem megyek mar vissza hozza...
s.orsi
 
 


Jó reggelt! :D
Látom ma én vagyok az első! :D
Élünk mi is, csak sokat vagyunk a levegőn és még többet sétálunk! :D
Bocsi, hogy keveset jövök, de ez az oka!
Amúgy jól vagyunk, Kendra folyamatosan "növeli" az adagját, már 140-et eszik! :D Van csomó hurkája! Ja! És készültek friss képek, dobtam belőle párat g-mail-re! :D

Azért mert nem írok ám minden nap, folyamatosan olvaslak benneteket! Ígérem jövök még és próbálok bekapcsolódni a témákba! :D

Mindenkinek szép napot! Aztán óvatosan a nappal, mert már nagyon erősen süt! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hlihó!

Megvolt a tegnapi ráérés böjtje laza 2 óra alatt siekrült este Gabit elaltatni mindazok után, hogy du 1 től aludt össz fél órát.. de ez van, viszont az éjszaka átalvása csak egyszer volt, ma már felkeltünk hajnalban viszont tegnap 910 mg evett :shock: ..mondjuk sokat is bukott...bélpoklos...

Nektek hányszor eszik a babaó egy nap?? És kb mennyit?

Légzésfigyelő mi nem használjuk, mert Gabi elmszik a kiságyban. De most már kiismertük az útvonalat, így ha lesz végre időnk betesszünk az útvonal alá az érzékelőket és hasznájuk. Egyenlőre csak éjszakai fén yés hőmérőként van jelen :oops:

Ercsikati, jó teszitek, hogy sokat vagytok levegőn..én most szidom a dög szunyogokat mert tele vele a kert nem tudunk lemenni :cry: Pedig de jó is lenne...

Mi ma megyünk nődokihoz kontrolra kíváncsi vagyok mit mond...

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


én atlag 8x szoptatok/ 24 ora. Van amikor csak 7x, de miota kanikula van 9x. szomjas o is. nalunk elmult a nyugi, két napja megint halalos nyugalom van.
s.orsi
 
 


Zsu!
Nálunk is bazi sok a szúnyog! Már kaptam a babakocsira egy ilyen szúnyogháló szerűséget! Nagyon jó, nem mennek be a szúnyogok a legyek, és a kisebb bogarakat is távol tartja! :D Egy a baja, hogy a napot viszont beengedi! Ilyenkor szokta még egy kis textil pelussal letakarni, hogy azért valami árnyék legyen a kis buksijának!
Nálunk Kendra átlagosan 6-7x eszik, átlagosan 140-et! Ha átlagolni akarunk akkor 800 és 900 között eszik meg 24 óra alatt! Eleinte nálunk is sok volt a bukás, de rájöttem, hogy kajcsi közben többször kell büfiztetni, és akkor kevesebb lesz a bukás! Hát így csináljuk mi! :D Egyébként nálunk most baromi meleg van! 8) 8) Így nem is tudom, hogy lemegyünk-e anyukámékhoz, mert azért 40 fokban nem szeretném tologatni a gyerkőcöt! De ha Laci időben hazaér, lehet ráveszem, hogy sétáljunk el a fagyizóig, és "nyaljunk" egyet! :D Hát majd kiderül! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


És jelentem, a tejpöttyök elmúltak, és a csipa is távozott tőlünk! Gondolom nem tetszett neki a hely! :lol: :lol: De én azért örülök, hogy már nincsenek velünk! :D
Holnap megyünk mi is dokinénihez 1 hós vizsgálatra! Kíváncsi vagyok én is, hogy mit fog mondani! Bár amikor kint voltunk kenőcsöt meg szemcseppet íratni, már akkor mondta, hogy szépen fejlődik! Remélem ezt majd most meg is erősíti! :D Rákérdezek majd az oltásokra, bár Rotát én sem akarom beadatni! De az agyhártya ellenit mindenképpen!
Most megyek eszem, mert apósom meghozta az ebédet nekem! Tavaszi leves és Édes savanyú - nem tudom hogy írják :oops: :cry: Uncle Bens - Imádom!

További szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hmmm, fagyizó... Jó ötlet! Néztem iwiwen a képeket! Olyan szépek vagytok! G-mailen még nem voltam.

Samu arcán a tejpöttyök elfertőződtek, mert véletlen elvakart egyet. Szegény nagyon kis csúnya a bőre! Tiszta piros folt. Kapott rá valami krémet, és holnap kell visszamennünk a dokinénihez. Annyira sajnálom szegényt!

Mi is református... Mi mindketten annak is vagyunk keresztelve, és járunk is. Bár itt Bicskén még nem voltunk túl sokszor. A katolikusoknál kicsit több a szabály esküvő és keresztelő terén. Nálunk szerintem a lelkésztől is függ, hogy mit vállal be. (pl. hogy összead-e elvált embereket)

A légzésfigyelő nálunk is riasztott egymás után kétszer (kb 5 perc különbséggel), Samu oldalt feküdt, de szerintem nem volt téves a riasztás, mert nagyon mélyen aludt. Én is a hasára tettem a kezem, és megmozgattam, akkor újra helyreállt a rend. Azonkívül volt néhány alkalommal 5 mp-es riasztás (amikor csak egyet csipog a gép). Állítólag ez normális, majd kinövik... Hát köszi! :)

Büfiztetés... Nem a kitartásomról vagyok híres. Ha jön, jön, ha nem,... Szerencsére bukni nem szokott. Azért mindig igyekszem legalább egy büfit kivárni, hogy ne fájjon a hasa. Éjjel viszont inkább alszunk tovább mindketten. :)

Csigaby, sikerült elérni a kerületi Dévényes nőt?

Én a hegre aloe vera first-öt fújnék vagy körömvirág kenőcsöt kennék. Körömvirágot érdemes teának is inni, mert nagyon jó sebgyógyító. Nekem Anyu már a kórházba hozott/küldött be minden reggel frissen főzöttet. És a nem kicsi vágásom már a második nap nem fájt. A család csak nézett, hogy ugrálok hétfőn, amikor szombat este 7 körül fejezték be a varrást...

Nem tudom, mi volt még téma...

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Help me! :o A babám bolond gombát ehetett :shock: , mert furcsán viselkedik: semmi sem jó! :? és ehhez még hisztizik is, azaz sír, nyöszög. Mindent bevetettem már, de a cicim se kell! :cry:
Gondolom a meleg lehet az oka, de panel lakásban mit lehet tenni, ha egyszer felmelegszenek a falak???
8)

KépKép
charlott
 
 


Samu dettó... Már totál fáradt, de azért nyomja kifulladásig... :( A védőnő szerint sokkal érzékenyebbek a frontokra, mint mi, azért nyűgösek ilyen időben.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


csatlakoznék, 6 óta megy a tombi, most jött anyukám, végre átvette... :?

alig várom, hogy visszatérjünk a kicsit kevésbé szélsőséges időbe... :roll:

hibernia
 
 
 


Sziasztok!!!


Egy kis helyzetjelentés!
Ma voltunk doktornéninél.

Azt mondta,hogy ne foglalkozzak a védőnővel,mert Márkó nagyon szépen hizik.
Jó súllyba van.Meg is dicsérte :lol:
Aminek nagyon örülök :D

Sületésénél súllya:3200 g hossza:52cm fej körfogat:34/35
most pedig a:
Súllya:4290 g hossza:56cm fej körfogata:37/38

Na most megnyugodtam és nem fogok aggódni,hogy hogy szopiztasam,mert tudom mindent jól csinálok!!

Na jól van nem nagyképűségből mondom.
Csak igy kell hozzá álni a dolgokhoz.És ezek után senkire nem fogok hallgatni!!!!!!
Ma megyek időpontot kérni fülészetre és ortopédiára.Kiváncsi leszek,hogy mikorra adnak.

Az infacol nagyon bejött nekünk,mert mióta használjuk,olyan jókat és nagyokat rotyogtat,hogy öröm hallgatni.Szóval nálunk bevált

:lol:

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Na most ennyit irok,megyek alszok egyet,mig a pici fiam szuszol :lol:

Majd jövök és olvasgatok mert egy kicsit megint lemaradtam :D ,de majd bepótolom. :roll:

pusza mindenkinek

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Azt hiszem csatlakoznék én is a "Mai nap nyüszögős a gyerekem" Táborhoz! Kendra ma 1/2 6-tól nyomta 13:30-ig. Na azóta alszik! :D
De tényleg nem tudom mi van ma! Semmi nem volt jó neki! Adtam neki enni, kicseréltem a pelust, járkáltam vele, énekeltem és mesét is olvastam neki. Semmi nem volt jó! :( Aztán betettem a kiságyba, cumi a szájba és gondoltam elalszik! Csend is volt kb. 25 percig. Aztán újra! Szóval remélem este 7-ig a hangját sem fogom hallani! :D Egyébként ahogy olvasom, hogy Nálatok is ez a "baj" én is úgy gondolom, hogy a meleg lehet az oka! Bár nyitva minden ablak, de no huzat, és a legjobb hogy levegő sincs! Szóval a panelban én sem tudok mit kitalálni! Klíma csak a mi szobánkban van - mobil- de Kendra szobájába nem is szándékozom betenni! Holnap megyünk sétálunk, mert rájöttem, hogy a levegőn nagyon jól elvan!

Törpilla!
A hozzáállás jó! :D És gratula az eredményekhez. Mi holnap megyünk, kíváncsi leszek én is! Majd beszámolok, hogy mi volt! :D

Zsófesz!
Én ezért mentem ki a dokinénihez, mert féltem, hogy elvakarja, aztán még csúnyább lesz! Mert most mániája, hogy "tép" mindent! És nem kímél semmit ám! :D Fagyizó helyett inkább hozattam magamnak fagyit! 12 gombócot tömtem az arcomba! :D Nagyon jól esett! Laci mondta hogy sétáljunk egyet, de féltem, hogy ha beteszem a babakocsiba, akkor felkel és kezdi előröl, és nem tudom majd megnyugtatni! Mondtam, hogy holnap úgyis megyünk a dokihoz, utána beiktatunk egy fagyit is! :D Ezért inkább hozott nekem fagyit! Nagyon jó volt, és jól is esett! :D

Hibernia!
Kitartás! Én is inkább azt mondom, hogy jó lenne egy kicsit "hűvösebb" idő, de most nyár van, most van itt az ideje! Télen meg tuti tökre hideg lesz, szóval legyünk elégedettek azzal ami van! Nem tudunk változtatni nagyon!

Charlott!
Remélem ahogy olvasod a sorainkat, rájössz, hogy nem csak a te gyerkőcöd evett "bolond gombát"! Kendra sem jobb ma egy fokkal sem!

Képzeljétek míg írogatok eleredt az eső! De nem is akár hogy! Ja! És közben süt a nap! Mindjárt kiállok az erkélyre, és nézem a szivárványt!

További szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


12 gombóc! :D Nem aprózod el! :D Milyen ízűek voltak? Képzeljétek, itt Bicskén árulnak Cola ízű fagyit is! :)

Hát igen, lehet, hogy nekem is inkább az első pöttyökkel el kellett volna már mennem a dokihoz, de nem is gondoltam, hogy ez lesz. Éjszaka, amikor fájt a hasa, akkor karmolt magába szegénykém.

Zsu, akartam kérdezni, hogy ez már a 6 hetes kontroll Neked?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Zsófesz!
Mind a 12 más ízű volt! Nálunk képzeld még Red Bull és Hupikék-Törpikék fagyi is van! :shock: Mondjuk én egyiket sem kóstoltam még! Nekem a meggy, eper, citrom a kedvencem! De itt a fagyizóban annyira finom a fagyi, hogy amikor terhes voltam szinte minden nap ettünk "pár" gombócot! :D Most viszont Laci hozott kivi ízűt, nem nagyon akartam volna megkóstolni, de rájöttem, hogy nagyon-nagyon fincsi volt! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Mi nálunk is nyüszög a picur, d.u. óta. Voltunk ma a Heim Pál Kórházban az ortopédián. nagyon rendes volt a doktor bácsi, azt mondta, hogy balról behajtani tilos, mert a pici balra behajlik s alakban. így korrigálni kell neki, de nem vészes, kinövi. A bal lábában pedig kötödés van. De azt is tornázással kinövi. Ma is 10-et csináltunk így megvolt a mai torna óra.
Képzeljétek anyukám felvette a kicsit, hogy kicseréli a pelust és ahogy felemelte, csak egy nagy csattanást hallottunk, lenéztünk mi lehet, aztán egy jó nagy kaki tócsa, hevert a szőnyegen. A párom ugrott, hogy feltörölje, de én belőlem úgy kitört a nevetés. Ezt a jó időzítést, gondoltam. :D :D :D :D :D :D :D
Közben Szintia arcán is látszott az a huncut mosoly. :D :D :D

Megyek fürdünk egyet, hátha jól esik a kicsinek. Aztán remélem kaja után sikerült hamar elaltatni.
cyntia2009
 
 


Készítettem az előbb pár képet! Elküldtem g-mailre!
Nekem nagyon bejönnek! :D Remélem Nektek is!
Annyira édes! De mondjuk ezt az összes májusi babáról el lehet mondani! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hali..dettó brutál napon vagyunk túl..remélem legalább is hogy túl vagyunk...

Igen ez a 6 hetes kontroll 5 hetesen :D Dokim szabira megy egész júliban így volt oly kedves a házas élet tilalmat feloldani és nem augusztusig várni vele...

Amúgy megdícsért, hogy szép a sebem de amin kiakadtam, közölte, hogy 2 évig jó lenne ha nem esnék teherbe..teljesen magamba zuhantam mert mi max 2 évet szeretnénk a 2 gyerkőc között... ti hallottatok erről, hogy csaszisoknak ennyit kell várni???????????..jó nagy kicseszés

Na amúgy megnéztem a fotókat nagyon cuki Kendra baba, na meg Peti fürdős képei is.
Csöplány 3. büfipóz érdekes. Amúgy témában, nekünk jön a büfi már mp szünet aztán a tejci is, így meghazuttoljuk, hogy ha van büfi nincs bukás..nálunk az van minden nap egész nap nem is kevés..de mivel hetente 300 grammot hízunk nem aggódom :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Törpi, ha Tatabányára a Szt Borbálába kell mennetek fülészetre, oda nem kell beutaló. Kedd, szerda, csütörtök 11-14 bármikor lehet menni. Mi kb 5 percet töltöttünk ott várakozással és vizsgálattal együtt... :)

Red Bull fagyi. :D :D Nem semmi! A képek tényleg nagyon édesek! Menő a harley-s előke! :D

Csöpplány, köszi a büfi bemutatót! :D Ezt az ültetős pózt mi is alkalmazzuk, de mi úgy, hogy Samu béka pózban térdel, így a puki is kijön... :)

A fiúk is nagyon édesek a képeken! Samu most pont olyan rugiban van, mint Gabi az utolsó képen. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Ma eléggé fájt Balu hasa,sokat sirdogált szegényem.Vettem magamnak pár cuccot,anyuval elmentünk shoppingolni.Addig apa vigyázott Balura.Megjött a hordozókendőm is.Nagyon csúúúúcs :D Balu élvezte az első sétát benne,mikor beletettem már aludt is,pedig még ki se léptünk csak a szobából :D Csináltunk képet,küldtem gmailre :) Nagyon tetszik neki,szépen alszik benne,meg hazafelé nézelődött is.Muszáj volt kifelé fordítani,de közben azért tartottam nehogy a kis feje előre essen,mert azért nem tudja még stabilan tartani ugye.Mire hazaértünk bealudt.Küldtem még egy képet,Balu épp gyúúúúúrrrrr,fekvőtámaszozik már most :D Masszázs közben mindig így kinyomja magát,de láttam már hogy a babakocsiban meg a kiságyban is csinálta :)

Zsu:nekem Balu napi 6szor eszik,általában 100 lecsúcszik neki.Ennél a 100nál már 2 hete stagnálunk,most nem nő az adagja.100 fölött eddig egyszer evett csak.De szoptatásnál nem tudom.Ha a 3 órákat nézzük akkor 8szor kellene ennie.

Barba:uuhhhh.....sajnálom Samu arcát :( Biztos kaptok rá valami krémet ami szépen elmulasztja.

Büfiztetés:szerencsések vagytok,nekem ha nem jön ki a büfi akkor begörcsöl a gyerek,és írtóra fáj a pocija ilyenkor.Aztán mikor kijön a büfi vagy a puki,akkor mintha elvágták volna és lenyugszik.Én meg se próbálom büfi nélkül letenni.

Charlott:mi a lakótelepen(tégla+beton lakás) muszáj voltunk légkondit szereltetni mert egész délután tűzi a falat a nap és azt éjszaka mind lesugározza de már kora délután is volt elviselhetetlen bent a meleg.viszont még nem kapcsoltuk be csak a ventillátor funkcióját,most még ez is jól lehűti a levegőt.Természetesen felfelé és az ablak felé irányítjuk a levegőt,mert Balu pont a másik sarokban van,így oda el se ér az "áramlat".Ha maga a légkondi funkció is be lesz kapcsolva akkor sapkát teszünk majd Balu fejére,vagy kiviszem addig a szobából míg kicsit hűt a szoba levegőjén.
Egyébként nem lehet hogy a pocakja fájt neki?

Törpi:gratula a súlygyarapodáshoz,és tényleg ne foglalkozz senkivel.Márk egészséges,szépen fejlődik gyarapodik,akkor csak nem csinálsz semmit rosszul ;)

Ercsi:Kendra igazi kis tündérke! :) 12 gombóc?Nem vagy kispályás :D Itt is rengeteg a szúnyog,és komolyan mondom mutálódnak.Egyre nagyobbak és agresszívabbak és okosabbak.Némelyik már akkor mint egy kisebb túzok.

Cinti:örülök hogy sikerült eljutni a Heim Pálba,mégis jobb mintha aug végéig kellett volna várni.Hát ha kinövi akkor nincs nagy vész.Nálunk nem állapítottak meg kötöttséget,viszont Balu is néha "elferdül",ez akkor durván látványos amikor nyújtózik,mert akkor nem csak oldalra hajlik el hanem felfelé is.Ilyenkor kitolja a mellkasát a popsiját leszorítja a térdeit meg felhúzza, a fejét pedig hátraszorítja.Érdekes,bár én is imádok hasonlóképpen nyújtózni,sőt képes vagyok reggelente akár 5 percig is nyújtózni.Ragadt valami rólam is a gyerekre :D

Na mára ennyi..pusz

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


sziasztok

csak megerősítem, hogy fos napunk volt, 9-10 volt kis szunya, amúgy üvöltés, tombolás, sírás. :( most tettem le. remélem csak a meleg... most hogy látom, hogy mindenki nyűglődött, kicsit megnyugodtam... 8)

zsu, én 3 évet is hallottam, szétnyílhat a terhelés miatt a vágás, a méhnek is regenerálódnia kell stb... persze van, aki hamarabb esik teherbe, de azért az veszélyes.

csöpplány szerintem nem olyan vészes a hasad. szerintem azért furi, mert feljebb van a vágás, mint pl az enyém. nekem pl nincs olyan bugyim, ami ne takarná el, persze lehet az én fehérneműim ódivatúak... :lol:
köszi a pózokat!!!!! én maradok a klasszikusnál. :)

bocs, hogy nem reagálok mindenre, megint nyüsszög, inkább kikapcsizom a gépet... :?

hibernia
 
 
 


Zsu:én is hallottam hogy csaszinál várni kell a kövi teherbe eséssel.De csak a heg miatt.Mert a belső heg nem vastagszik meg pikk-pakk.És most már kövinek is adnak esélyt természetes szülésre,még ha az előző szülés csaszi volt.Mert így ha mégis természetes szülésnek indul a kövi akkor felszakadhat a belső varrat,vagy a pocak növekedésével is elvékonyodhat,felszakadhat a régi heg.Ezért is szokott csaszi után a kövi is csaszi lenni.

Büfipózok:igazán nincs mit,hátha másnak is beválik valamelyik.Érdekes a 3.,igen,szerintem ott tuti bukta a vége,de ez is benne volt a könyvben.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hibernia:öööööö,én lejjebb húztam a bugyimat hogy látszódjon a vágás,nekem pont azon van a bugyi vonala,azért is fájt annyira a legelején a vágás.Mert minden nyomta,bugyi nadrág...imádtam úgy bkv-zni,de csöppért megérte :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Na akkor ugy latom beallhatnék frontjelentonek. Nalunk a hétvégén volt front, és mint mondtam szépen elmult a nyugosség... tehat akkor nalatok is el fog!!!
s.orsi
 
 


Ahogy olvastom végig a hsz-ket, mindenki babája rosszul tűri ezt a meleget! :roll: köszi a tanácsokat! :wink: A ventilátort újra előveszem, bár nekem még ettől a masinától is fájnak az ízületeim, de majd akkor kapcsolom be mikor nem tartózkodunk a szobában.
Tegnap estére sikerült megnyugodni Krisznek, szundított egyet délután és az esti sétát is végig bóbiskólta, éjjel meg aludt rendesen! :lol:

Ma voltunk koponya, csípő és has UH vizsgálaton. Szerencsére mindent renben találtak. :) Egy mondatra kaptam fel a fejem, mikor is a doki közölte: ugye keveset bukik a baba??!! :shock: Ezek szerint 1 hónap után már nem szabadna bukni?

KépKép
charlott
 
 


Szomorú hír nekem ez a csaszis dolog, de valószínü a 2 évet akkor sem vállaljuk be..inkább egy programozott csaszi de 2 évet szeretnénk a gyerekek között.. pontosabban eddig 1,5 2 között volt de akkor legyen kettő..interneten megnéztem.. sokan hamar teherbe estek... na mindegy majd még meggyúrom a dokimat :)
Csináltam én is vágás no meg has fotót vágásom szép..az alakom kevésbé :oops: rajtam még min egy 10-es súlyfelesleg van. De hétvégén kapok taposó gépet..legalább a lábaimat rendbe kéne hozni....
Csöplány, nem tudom a bőröd miért így reagált... gondolom ez típus kérdése is, de várj még azért kell pár hónap mire a szövetekrendeződnek.

Amúgy valaki használ közületek hasszorítót? Én hébe-hóba mert kényelmetlen vele a szoptatás..na meg dög meleg és kényelmetlen + kezd kicsi lenni.. szerencsére :D

Chalott..nekem 1 hónap után épp hogy többet bukott Gabi, bár egyik napról a másikra 200 mg-al többet is evett... tegnap meg egyenlőre ma is visszatértünk a 600-700 mg-hoz... nem tudok kiigazodni a fiamon..de ahogy anagyapja mondja, ő már egy jellem :D

Köszi amúgy hogy leírtátok ki hogy eszik... engem ez a téma izgat a leginkább ezen görcsölök állandóan..pedig nem kéne.

Ja Gabi is bepöttyösödött.... pénteken jön a védőnéni, na lesz mit mutaogatnom meg kérdeznem tőle :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Ja azt elfelejtettem írni, hogy bár csináltam képeket, még nem töltöttem le, így nem is küldtem el. De ami késik.... :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Képzeljétek a brutál nap után Peti 10től aludt 3/4 8-ig... :shock: Szegény egész nap 10 percekre, ha elszundított, nagyon kivolt (meg én is...)... Most szunyál 10 perce, juhúúúúúúúú... :D

Mit akartam...

Az idő minket sajna eléggé idegesít, könnyű beleszokni a jóba, az ír nyár sokkal lájtosabb, max. 22-23 fok van, sosincs ilyen hőguta... Tudom én, hogy nyár van, de a 4. emeleten egy déli fekvésű lakásban, ahol éjjel is 28 fok van, nem tudom élvezni (+elviselni) a hőséget... :( ezért írtam, hogy várom, hogy visszamenjünk, ott konstans 20 fok van, oké, fúj a szél, de nem rohadunk meg... :? (persze ott meg tuti visszasírom ezt :lol:)

A bukást nem arra értette a doki, hogy az uh-n látta, hogy nem szeles?? Mert nekünk a hasi uh-n közölte a doki, hogy hasfájós baba, ugye? :? Látta a beleiben a levegőbuborékokat... Lehet, nálatok kevés volt és erre kérdezett rá, hogy ugye nem bukik sokat?

Tápszerhez-szopihoz: Ugye nálunk először szopi van, aztán leteszem, sír, hogy kajás még, megcsinálom a tápit, de ugye az idő, tehát üvölt szegény, hogy éhes, erre a férjem múltkor elkezdte énekelni, hogy Mama kérlek azt mond meg nekem, hogy miért van az, hogy folyton éhezem... :D Hát én úgy elkezdtem röhögni!!! :lol: :lol:

Hát így telnek a napjaink...

hibernia
 
 
 


VÉGRE..nekem is van vonalzóm :D

Hibernia.az éjszakáidat nagyon irigylem!!
Amúgy nekünk ma közepes napunk van..sőt egész kezelhető pl napok óta most van először, hogy délután is alszik Gabi...remek :D Sőt 1 óra és apa is itthon van..nem isolyan vészes az élet :D

Viszont Gabi rengeteget bukuk..tenyérnyi tócsákat hagy maga után...rémisztő. Van hogy kaja után 1 órával..ha büfiztetem a fele kaja kijön belőle..gondolom rosszul záródik a gyomorszája :( Remélem megerősödik és rendbe jövünk :D

Amúgy mi semilyen vizsgálaton nem voltunk a 4 hetes gyermekorvosit leszámítva... Ti hova jártok ennyit és miért? És akkor a gyerekorvostól kell kérni beutalót? Nekem nem is említettek semmit. Bár a kórházban csináltak valami UHt ami negatív lett + a csípőszűrés is az lett... na de ha valaki összefoglalná a vizsgálatokat lekötelezne :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


zsu tök jó a vonalzód! :)

a 6. héten mi voltunk hasi + koponya uh-n illetve ortopédiai szűrésen. nálunk ezek a kötelezőek. ez a 3 összesen kb 5 perc volt.

a bukást sajnálom, nálunk ritkán van, de mi meg borzasztó hasfájósok vagyunk, minden kajcsi után fél-1 óráig dolgozzuk ki a büfit + a többi izgalmas dolgot... :? emiatt nem alszik szegény nappal semmit, mert bealudna, de jön a görcs és arra felriad... :(

hibernia
 
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól! :D A doki néni szerint nagyon szépen fejlődik Kendra. 3660 gr és 53 cm! Bár mondtam hogy ennyivel született, de felvilágosítottak, hogy a kórházban teljesen máshogy mérik a gyerkőcöket, mint ők! Gondoltam ok! Minden vizsgálata jó lett! Szóval büszke vagyok rá! Megkérdezte a védőnő - nem a sajátunk - hogy csak anyatejet eszik-e?! Mondtam IGEN! Erre mondták, hogy még a kisujjában is anyatej van, és szuper jó lehet a tejem, ha ennyit hízott, hiszen 2570 gr-mal hoztuk haza a kórházból! Szóval minden ok! 28-án megyünk akkor kapjuk a 2. hós oltást, plusz a Prevenárt!

Zsu!
Tényleg szupi a vonalzód! Szerintem ezt a bukásdolgot említsd meg a dokinak, nehogy valami gond legyen később! Csípő-, koponya-, és hasi UH-ra is kötelező menni amint a gyerkőc betöltötte a 6. hetet! Legalább is én így tudom! Javítsatok ki, ha tévedek!

Hibernia!
Ma milyen napotok volt? Nálunk egészen jó! Vagyis olyan, mint szokott lenni, Kajcsi - Alvás! :D Szerintem tegnap valami front volt, hogy minden csöppség nyüszögi volt! Remélem több ilyen nap nem lesz!

Most megyek, mert Laci hozott nekem egy sárgadinnyét, és az egészet betolom az arcomba! Jövök még, ha Ti is lesztek!

Találka? Valamit most már fixálni kéne! Nem? :?: :?:

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Helloka!!!

2 elég durva nap van mögöttünk.Attól félek sanyi a tejemnek.Eddig csak egy cici volt etetésnél,általában 120-180at bezabbantott a gyermek,de az elmúlt 2 napban már koradélutántól 2 cici és jó ha jön belőle 100. :? Ez van,asszem mi is pótolni fogunk.

Kati a centit mondod,ugye?Mert Bálint 53al született most meg 55. :roll: Nem értem,mert olyan hosszú,már kinőttünk pár 56os rucit is,ami az első hetekben lógott rajta.

Megjártuk hétfőn mi is a dokinénit,4170gr a Gyöngyöm,nődögélget szépen.

Zsu,szép vonalzó!!! :D

Nálunk koponya és hasi UH volt még a kórházban.Vagy az mindenkinek?Csípőszűrésre mi is kaptunk beutalót,de csak 2-3 hó között kell menni,előbb állítólag nem érdemes,mert ismételni kell.Mondta aki ért hozzá(dokinéni).

Most ennyire vagyok képes,ennyi telik tőlem...

Kép

KépKép
mayday
 
 


Ja,és úgy vigyorog a Kincsem,hogy csak na!!!!IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
mayday
 
 


Nyűgisekhez mi is beállnánk,ha még van szabad hely.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday
6 hetes korban van egy hirtelen novekedési hullam, hirtelen tobbet enne a baba. eltelhet 12-24-36 ora mire tudod biztositani a kello mennyiséget, de utana minden rendben lesz megint. az nem baj, ha mind a kettobol kér enni, az csak serkenti e tejet. és mivel ugy latom nalatok is kanikula van, neked is tobb folyadékra van szukséged, hogy legyen tej, mert meleged van és gondolom akaratlanul is izzadsz. esetleg érdemes ezeken elgondolkodni, mielott elkezdenéd a potlast.

Nekem is kevesebb tejem van, vagy legalabbis nem olyan feszesek a melleim, miota ilyen dog meleg van, de a pelenkak sulyabol arra kovetkeztetek, h elég. (ma kivancsisagbol megmértem egy pelust 138 gr volt, pedig tisztan 23 gr csak)
s.orsi
 
 


Zsu, jó a vonalzód!
Hasszorítóm nekem is van, de amióta ilyen dög meleg van, már nem szívesen hordom. Igazából kb mindenhez kényelmetlen, ami a napjaimat kitölti. (Szopiztatás, evés, pisilés, alvás,...)
Én úgy tudom, hogy csaszi után két évvel már hüvelyi úton is lehet szülni, ha az UH-os eredmények jók (nem vékonyodott el a belső hasfal, vagy micsoda...), de korábban is jöhet a baba. Igaz, megvan a kockázata. Szerintem amikor újra próbálkoznátok, menj el a dokihoz egy felmérésre, és ha minden rendben van, jöhet a tesó. Nem akarsz amúgy a kórház miatt dokit váltani? Én mondjuk nagyon szeretem az orvosom, de ha ilyen rossz tapasztalataim lennének a kórházból, lehet, hogy váltanék. Bár nem tudom. Az a pár nap...

Pelenkamérés... :D Sosem jutott volna eszembe! :D
Most Samu is sűrűbben kér enni. Vagy a meleg, vagy a 6 hét... Azt nem tudom, mennyi tejem lehet, de a min. 6 pelus nálunk is megvan, nem aggódom. :) Ma voltunk a Brendonban beváltani a maradék more milkes kuponjainkat (vettünk pár újságot, plusz tesómék,...), és egy apuka kérdezte Barnust, hogy mennyi idős Samu. Elkerekedett a szeme, amikor megtudta, hogy csak 1 hónapos. Azt mondta, jó nagy baba. Majdnem 4 és fél kiló a drágám... :) Igaz, hogy 3740-nel született...

Nálunk csak a fülészet és a csípőszűrés kötelező.

Mayday, nekem is volt ilyen tejcsárda-hullámvölgyem, és tényleg pár nap alatt beállt a dolog annyitól, hogy igény szerint tettem mellre Samut. Pedig bevallom, nem nagyon bíztam a sikerben. Először én is a tápszerhez nyúltam, de most már inkább cicit kap akkor is, ha én azt gondolom, hogy üres. De nem az, ráadásul az ingertől tényleg több termelődik! A kezdeti nehézségek után nem gondoltam, hogy a szoptatás terén idáig eljutunk Samuval. :)

Kati, ez a Laci egy angyal! Nagyon jól tart Téged! Pont ma mondtam Húgomnak, hogy fagyit kívánok, fel kéne hívni Lacit! :D Végül én mentem el a fagyizóba, és hoztam a családnak.

Ma kellett visszamennünk Samuval a dokinénihez. Elküldött a Heim Pálba bőrgyógyászatra. Kiderült, hogy nem is fertőződés, hanem csecsemőkori ekcéma. Nem is tudom, melyik a jobb... :( Viszont a krémtől, amit felírtak, már mostanra alig látszanak a foltok. Nagyon gyorsan javul!
És hogy milyen kicsi a világ...!!! Elküldenek Bicskéről Pestre vizsgálatra, erre a doktornéni egy házban lakik Nővéremékkel! Azért egy ilyen egybeeséshez elég nagy Budapest...! :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Nem tudom, hogy kipróbáltátok-e, de nekünk bevált 2. napja alkalmazzuk hasfájásra a novalac AC tápszert, 0-12 hónapos korig adható. És kimondottan bélgörcsben szenvedő babáknak van 400 grammos kiszerelésben kapható bármelyik gyógyszertárban és 2200 Ft.
Ha gondoljátok próbáljátok ki.

Minket nem küldtek el koponya meg hasi uh-ra, csak a csípő miatt az ortopédiára. Ez minden babának kötelező ? Vagy csak nálatok gond volt esetleg ?

Előre is köszi az infot.
cyntia2009
 
 


Halihó!

Na megnéztem Gabi záróját és nekünk is volt hasi és koponya UH, köszi csajok a tájékoztatást!!
Jajj és megkaptam a TGYÁSomat is :D
És Gabi 9:15-4 ig aludt!! Ez már a 2. eset..lehet lassan kimarad a hajnali kajcsi? Igaz megint napközben bezabbantott 800grammot, de amíg tudom biztosítani nem gond :D De az elaltatás eh az 3 napja horror... min 1,5 óra, most nem tudom, hogy a világosság zavarja e vagy túl van pörögve, vagy szimplán nem álmos... na mindegy a lényeg hogy -kopp,kopp,kopp- az éjszakáink már lassan 2 hete kezelhetőek.

MAyday gondoltam rád merre lehetsz és gondoltam, hogy nyügi van. Én is hallottam erről a fejlődési ugrásról 6 hetes meg 3 hónapos korban de gondolom igazából bármikor bekövetkezhet...nekünk most volt 5 hetes Gabi és azóta a napi 650-ről 800-ra váltottunk ez szerintem nevezhető fejlődési ugrásnak :D
Barba, tényleg kicsi a világ :D És ennyi helyre viszed Samut? Hogy bírja? Én nagyon még nem viszem Gabit a szopik miatt, mivel kiszámíthatatlan mikor mennyit kér..persze ott a cumisüveg meg a lefejt tejcsi, de bosszant ha mégsem kell..mehet a kukába :( Illetve nem szívesen adok cumisüvegből..valahogy nekem nem megy...
És amúgy hogy érzed, bevállt a szorító? Nekem még mindíg kocsonyás a hasam és olyan 4 hónapos terhesnek nézek ki.... a combomról meg ne is beszéljük. Sőt a kilóim is megálltak, szóval lehet kicsit megfontoltabban kezdek el enni... leállok a sok édességgel.

Mi 17-én megyünk esküvőre, be vagyok tojva, hogy ez az 1 nap ki ne zökkentse Gabit és kezdhessük előlröl a rászoktatást az éjszakára... remélem nem lesz gond.

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Furik ezek a vonalzók, 5 hetes és 2 naposak vagyunk ez van.. már most fiatalítják a fiamat :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali,

Zsu: ari a vonalzód! :wink:
Étkezés - Krisz össze-vissza eszik, azaz a nap első felében alig és a másodikban többet fogyaszt a tejből. Van úgy hogy esti film alatt 3/4 órát cicizik. :) Amíg hízik és nagyon sokat felszedett születése óta, addig nem izgat, hogy mikor, mennyit eszik?! :wink:

Hibernia: neked lehet igazad a bukás megjegyzéssel kapcsolatban. Csak a doki néni nem fejtette ki, hogy miért is kérdezi? Én meg Kriszre figyeltem, hogy csak most ne bőgje el magát! :oops:

Mayday: nem fel adni a szoptatást!! :? Nekem is állandóan ingadozik a tej mennyiség, de nekem bevált a more milk + milupa tea és az állandó fejés együtt! :wink:

Ma reggel élénken várt már cicizésre Krisz! Nem is aludt vissza evés után (bánatomra), nem értettem mi az izgalom tárgya. De úgy veszem észre, hogy kezd élesebben látni. Állandóan a távoli dolgokat szemlélte és vigyorgott közben. Hagytam ebben az állapotában, de sajnos pár perc múlva őrületes sírásra riadtam fel. :shock: Nem tudom, hogy lehet? Csak tippelek, hogy túl sok dolgot látott meg egyszerre és megijedt. :roll:

KépKép
charlott
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!
Bár nem én vagyok az első és nem is most keltem! :D
Nálunk a hétfői nyűgös napot leszámítva /kopp-kopp-kopp/ visszaálltunk a normális életvitelre! Evés - Alvás! :D
Tegnap megkérdeztem a doki nénit, hogy miért kérdezi, hogy bukik-e sokat Kendra - mert tőlünk is megkérdezte - azt mondta, hogy ha sokat bukik, vagyis sok kajcsi visszajön, akkor az utalhat a leflux betegségre is! Szóval valószínűleg tőletek is ezért kérdezték!
Ma valószínűleg nem megyünk sétálni, mert már most 31 fok van, és azért nem akarom megfőzni szegény gyerkőcöt! Esetleg ha Laci időben hazaér, és már nem lesz túl meleg, akkor lehet elmegyünk sétálni egyet!

Zsófesz!
Valóban kicsi a Világ! :D A fagyi amit vittél remélem nem olvadt el, mire hazaértél! :D

Mayday!
Igaza van Charlott-nak! Nem feladni a szoptatást! Néha én is úgy érzem, hogy nincs már tejem, meg hogy el fog apadni, meg nincs elég benne, aztán mire végzek a fejéssel, látom, hogy mennyi van benne! Általában 150 és 210 ml között szoktam lefejni egy alkalommal! Ebből Kendra 130-140-et eszik meg! Nyugi! Ha idegesíted magad ezzel attól nem lesz jobb! :D

Többiekkel mi van? Csöpplány, Kovmárti és a TÖBBIEK????
Hahóóóóóó! Tessék jönni!

Taliról valami?

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hali

Minket mindig vigasztal a család, hogy nem rossz gyerek ez a Peti, alig sír (ha-ha, csak napi 5-6 órát), de ahogy elnézem, jól kifogtuk szegénykémet. Nappal még mindig SEMMIT nem alszik, max 15 perceket. Éjjel jó fiú, az oké, de semmit nem tudok csinálni mellette napközben, két hete mostam hajat pl, körmöt vágni sincs időm, mert folyton fenn van és nem hagy nyugton. Vmi miatt mindig sírdogál. Most apu ringatja. Szóval az evős-alvós gyerekek szülei tegyék össze a kezeiket... :roll: Tudom, lehetne szarabb is, de csomó "nyugisabb" gyereket látok, nem értem, ő miért ilyen kis izgága. Folyton jár mindene, ha 15 percre elalszik, attól felriad, ha mogyit rágok mellette...
Tegnap volt itt egy haver-baba, 9 hetes, komolyan itt ült másfél órát nyikk nélkül. Így könnyű. :lol: Basszus, Peti egy nap alatt nem ül ilyen nyugisan 1,5 órát. Anyukám is mondta, hogy élénk baba és örüljek ennek, de iszonyat fárasztó.
Bocs a kirohanásért, de a reggel 8tól este 10-ig tartó időszakban tényleg nincs egy perc nyugtunk, valami mindig van...
Ja és már a babakocsiban sem alszik, ott is nézeget. :shock: :shock: Eddig az volt a mentsvár, ott tuti elaludt. Hát már nem.

hibernia
 
 
 


Barbazso,
én is csak azért mértem meg a pelust mert el voltam képedve mikor kivettem alola, h milyen nehéz. :lol:

Hibernia,
biztos faraszto, nagyon faraszto az olyan baba, mint a tied. DE ne beszéld be magadnak, h hiperaktiv, mert azza valik. Minden gyerek azza valik, amilyen képet kap a kornyzetétol. Foleg nagyobb gyerekeknél, ha mindig azt ismételgetjuk, te egy rossz kisfiu vagy, azt hiszi tényleg az, és ennek megfeleloen fog vislekedni. Nagyon nehéz ezt kezelni.
Csak zarojelben annyit, h nekem a kisebbik fiam volt ilyen, mint a te fiad. azt hittem megorulok tole. 5 évesen elvittem pszihologushoz kulonbozo okokbol, és kiderult hogy a zseni kategoriaba tartozik, olyan magas az IQ-ja. szoval Peti nem biztos, h hiperaktiv, lehet, h szellemileg elorébb lesz, mint kortarsai. ezt nagyon nehéz neki feldolgozni, a szuloknek pedig fel van adva a lecke, h ugy foglaljak el a gyereket, h az minden igényét kielégitse. Nem konnyu! azt hiszem IQ tesztet 2 éves kortol lehet csinalni... de fogod latni, ahogy fejlodik, hogy mindent hamarabb csinal, mint kellene, ha nalatok is ez az abra.
s.orsi
 
 


orsi köszi, hallottam már erről, de szerintem ezzel csak vigasztalni próbálnak, ha már ilyen kis aktív... :) :) az önbeteljesítő jóslat pedig sajna működik, tudom, de olyan nehéz elkerülni, hogy ne úgy kezeljem, mint egy túl aktív gyereket, ha az... :?

amúgy már két napja keresztben kel az ágyában, nem tudom, hogy mocog el... :lol: :shock: :lol: ráadásul alulra teszem és felrúgja magát ÉS keresztbe fordul a kis kamionos.

ja csöpplány, Balu fekvőtámasza impresszív!!! :) már akartam írni, de elfelejtettem eddig. illetve a kendődet honnan is rendelted? kéne nekünk is a repcsiútra.

különben arra is gondoltam, azért ilyen izgága Peti, mert nálunk is mindig van vmi és próbál alkalmazkodni... pl mindig mindent csinálunk mi is, de a körülmények is mindig olyanok, hogy csomó dolgunk van... hát már a terhesség alatt repült 15 ezer km-t szegény... most 2 hónaposan újra felszáll...

ja ma megjött az útlevele! hétfőn csináltattuk, ma kiküldték. tök durva.

hibernia
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?