Zsu, jó a vonalzód!
Hasszorítóm nekem is van, de amióta ilyen dög meleg van, már nem szívesen hordom. Igazából kb mindenhez kényelmetlen, ami a napjaimat kitölti. (Szopiztatás, evés, pisilés, alvás,...)
Én úgy tudom, hogy csaszi után két évvel már hüvelyi úton is lehet szülni, ha az UH-os eredmények jók (nem vékonyodott el a belső hasfal, vagy micsoda...), de korábban is jöhet a baba. Igaz, megvan a kockázata. Szerintem amikor újra próbálkoznátok, menj el a dokihoz egy felmérésre, és ha minden rendben van, jöhet a tesó. Nem akarsz amúgy a kórház miatt dokit váltani? Én mondjuk nagyon szeretem az orvosom, de ha ilyen rossz tapasztalataim lennének a kórházból, lehet, hogy váltanék. Bár nem tudom. Az a pár nap...
Pelenkamérés...
Sosem jutott volna eszembe!
Most Samu is sűrűbben kér enni. Vagy a meleg, vagy a 6 hét... Azt nem tudom, mennyi tejem lehet, de a min. 6 pelus nálunk is megvan, nem aggódom.
Ma voltunk a Brendonban beváltani a maradék more milkes kuponjainkat (vettünk pár újságot, plusz tesómék,...), és egy apuka kérdezte Barnust, hogy mennyi idős Samu. Elkerekedett a szeme, amikor megtudta, hogy csak 1 hónapos. Azt mondta, jó nagy baba. Majdnem 4 és fél kiló a drágám...
Igaz, hogy 3740-nel született...
Nálunk csak a fülészet és a csípőszűrés kötelező.
Mayday, nekem is volt ilyen tejcsárda-hullámvölgyem, és tényleg pár nap alatt beállt a dolog annyitól, hogy igény szerint tettem mellre Samut. Pedig bevallom, nem nagyon bíztam a sikerben. Először én is a tápszerhez nyúltam, de most már inkább cicit kap akkor is, ha én azt gondolom, hogy üres. De nem az, ráadásul az ingertől tényleg több termelődik! A kezdeti nehézségek után nem gondoltam, hogy a szoptatás terén idáig eljutunk Samuval.
Kati, ez a Laci egy angyal! Nagyon jól tart Téged! Pont ma mondtam Húgomnak, hogy fagyit kívánok, fel kéne hívni Lacit!
Végül én mentem el a fagyizóba, és hoztam a családnak.
Ma kellett visszamennünk Samuval a dokinénihez. Elküldött a Heim Pálba bőrgyógyászatra. Kiderült, hogy nem is fertőződés, hanem csecsemőkori ekcéma. Nem is tudom, melyik a jobb...
Viszont a krémtől, amit felírtak, már mostanra alig látszanak a foltok. Nagyon gyorsan javul!
És hogy milyen kicsi a világ...!!! Elküldenek Bicskéről Pestre vizsgálatra, erre a doktornéni egy házban lakik Nővéremékkel! Azért egy ilyen egybeeséshez elég nagy Budapest...!