De jó, hogy megint tali lesz! Nóri, nagyon ügyi vagy, hogy így összeszervezel mindent! Biztosan jól fogjátok magatokat érezni! Kicsit furcsa, hogy filmet szeretnétek nézni. Szerintem nem lesz arra időtök
. Várom majd a beszámólót! Érezzétek jól magatokat!
Zarja! Ne hallgass a barátnődre! Egyszer mesélték, hogy egy anya a 2 éves gyermekét szoptaníttal szoktatta vissza a szopira (Én nagyot néztem, de most nem ez a lényeg). Bulcsú koránt sem nagy a szoptaníthoz. Egészen addig nem lesz nagy hozzá, amíg szoptatni szeretnéd.
A háztartási keksszel és a babpiskótával én is várnék.
Boruska! Anya-gyermek szerelemnél nincs is szebb a világon! Látod, ezt Te sem tudtad elkerülni! Örülök, hogy így érzel!
Anita! Örülök, hogy végre Levi jobban lett, és végre otthon lehettek! Nem tudom, mi történt a kórházban, de biztos idegőrlő és nehéz lehetett. Remélem soha többet nem kell majd átélnetek!
Hízás: Helka sem viszi túlzásba a hízást. 2 hét alatt 30dkg hízott. A védőnő szerint ez már jó, mert előtte 4 hét alatt 15 dkg hízott. Érdekes, hogy napközben elég sokat sír, de éjszaka nem ébred fel szopizni, biztos nem a kaja mennyiségével van a baj.
De jó, hogy előjött a szopi téma. Én Bendénél kifejezetten utáltam szoptatni. Én is nehezen adtam fel a szabadságomat. Helkánál már fel tudtam készülni a szopira, mert tudtam mivel jár. Most ezzel nincs is bajom, de a hormonjaim kibabráltak velem. Magam alá kerültem elég rendesen. Néha nem ismerek magamra. Alig mozdulok ki, és feszült vagyok. Rendesen fájnak a fogaim, olyan görcsösen szorítom össze az álkapcsomat a feszültségtől. Apával már azon gondolkodunk, hogy jobb lenne a szopit feladni, mert ez már nem sokáig mehet így.
Zuzmoo! Köszönöm, hogy gondoltál ránk montázs ügyben! Nagyon jól esett, mert rádöbbentettél, hogy itt a helyem. Küldök is képet!
Alvásügy: Annó Bendének én is odaadtam a polómat. Annyira bevállt, hogy azóta sem hajlandó nélküle aludni. Kipróbáltátok már?
Babauszi: Végre rászántam, hogy elmegyünk babausziba. Itt az orvos 3000 Ft-ért
akart kiállítani egy igazolást, hogy Helka résztvehessen. Ez nálatok is így van?
Dea