Sziasztok Lányok!
Köszi mindenkinek a drukkokat, hallottuk, nagyon jó kis utunk volt! Milyen mázlim van, hogy hétvégén utaztunk, így azért könnyű volt visszaolvasni. Tegnap este becsülökpörkölteztem, körözöttet ettem, túró rudit, még most is tele vagyok.
Ma naptáncot fogok járni (bár most épp süt) mert a koviubi a kertben van, de mivel nem volt napos idő tegnap se, így még nincs kész. Gondoljátok el ott bámulom az üveget és nem lehet belőle enni, tiszta kínzás. Ha ma sütne egész nap a napocska, akkor lehet hogy holnapra jó lenne, drukkoljatok!!!
Ma megyek át lomtalanítani a régi házikónkhoz, mert anyuék hozattak konténert, építkezések, falbontások vannak és az én régi részemet is érinti, úghogy ma-holnap melózni kell. Egy telken laktunk külön házikóban. A nagy részét már elhordtuk, meg kidobtuk, de még maradt sok minden.
Avrenim 6 hétig leszünk itthon. Jó kis kajamenüd volt pénteken, grízes tészta, nyami-nyami, lehet hogy kérek anyósomtól. A gyerekágyas osztály az újszülött osztály? Vagy ott különböző korú gyerekek vannak?
Nlzs amit írt Avrenim is a Tamarin lekvár az egy tömény hashajtó lekvár, én azt fogok venni, próbáld ki azt is.
Salsifraga nagyon édes az UH képed, gratulálok.
Bettike a bölcső szerintem is csak úgy 6 hónapos koráig jó, amikor felül akkor már nem. Angliában nem lehet kombi kiságyat venni, csak külön. Nekem az nagyon nem tetszett, főleg hogy a külön pelenkázók sokkal alacsonyabbak, nekem meg fájós a hátam, nem vágytam görnyedni. Úgyhogy mi innen autóval vittük ki a kombi kiságyat. Nagyon bevállt, mert olyan jó magas, hogy nem kell görnyedni. Ahogy felül, lejjebb tudod rakni, amikor eláll, még lejjebb. De nekem kitornázta magát Regi a rácsos ágyból kb. 15. hónaposan, most már rendes kiságya van. Átalakítható rendes kisággyá ez is, csak a tesónak tartogatjuk, így nem kell még egy kombit venni. Még most is a kombin pelenkázom különben, nem szedtük szét a kiságyat, mert akkor már tudtuk hogy jön a tesó, meg kényelmesebb, mint görnyedni valahol. Már hosszabb Regi mint a pelenkázó, lelóg a lába, de amikor pelenkázod úgyis felhúzza, úgyhogy nem gond.
Syl nekem volt szopipárnám, de csak a terhesség végén alváshoz használtam, a szoptatás nem jött össze, talán most. De sok jót hallottam róla.
Lenojo nagyon jó az UH képed, olyan jól kivehettő a pindur, kis formás. Örülök hogy te is beálltál a képfelrakók táborába, nagyon helyesek a gyerekeid. Raklak be titeket is a tablóba.
Spumilla örülök hogy sikerült a buli. Lili is akkor jobban lett ha evett, azért nem esznek a kutyik ha nagyon rosszul vannak. Remélem hogy most már hamar hejre jön!