Új privát üzeneted érkezett!

bettike szerintem is megteszi egy olcsóbb bölcső, én biztos használtan vennék, ha nem lenne. Nincs nagy tapasztalatom a bébikkel, de nekem olyan elképzelhetetlen, hogy az elején külön szobában aludjon. És úgy tudom, az első időben jobb is a babának, ha "kuckósabb" helyen van, jobban szereti, és nyugodtabb. :wink:

Kép
salsifraga
 
 


én is olcsóbbra gondoltam.de tudod még nagyon az elején vagyunk és ki tudja mit ki nem találunk addig :D

KépKép
bettike83
 
 


nlzs
nálunk a gyerekek székrekedések voltak de keményen. A dokinéni nem javasolta a hashajót, hanem parafin olajat, aminek semmi mellékhatása nincs csak ha többet eszel egyszerre esetleg olajos lesz a pukkancs :P Nálunk bejött ha egy napig nem volt kaki akkor este egy két ek olaj nincs semmilyen íze és másnapra volt. nem alakult ki hozzá szokás lehetősége. bekeni a belet belülről, meg lazítja a kakkancsot :oops: próba cseresznye. A kombi ágy szerintem is kellemesebb de hely függvénye is.
Míg el nem felejtem mozog a táncbajnok!! Vagyis én is érzem pár napja...Szuper!!!
Nah jó éjt csajok :D

KépKép
Kép
krisztin76
 
 

 
 

Lányok, a bukta sajnos elfogyott, meg egyébként is eperlekvár került bele, de majd legközelebb küldök. :wink:

Slsifraga, köszi, de én nem szeretek itt élni, nincs egy normális színház, mozi... :(
Formás a babci! :wink:

Nlzs, tuti tippem a magnézium pezsgőtabletta, az biztosan nem árt, nekem görcsök nélküli hasmarsot csinált.
Uh nem káros, nyugodtan elmehetsz megint. Én Lexivel az 5. héten 4x voltam.

krisztin, gratula a mocorgáshoz. :wink: Az én picikém is elég élénk volt ma. :D

Nyufó, további jó utat!

bettike, nekünk kombi ágyunk van, később átalakítható rendes ággyá, a kistesó is ilyet kap.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Avrenim, én akármit eszem, utána úgy nézek ki, mintha lenyeltem volna egy felfújt gumilabdát... :? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


megyek aludni lányok, jó éjszakát mindenkinek :D holnap benézek még

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Beze:ha eper lekvár az jöhet! :P

Monka:már írtam abúzacsíra olajat, de azontad me a legjobb,hát nem tom!nekem is kéne kencéznem,mert szar a genetikám már serdülőként csíkosodtam a csípőmnél,combomnál, sógornőm meg is jegyezte:mi van macskával aludtál?
Szóval tuti lesznek csíkjaim,de szeretnék minnél kevesebbet..vhol láttam asszem DMbe sok csík elleni kencét majd próbálgatom.
már a babód is szebb a vonalzódon ahogy egyre nagyobb! :lol:


Salsifraga:tők jó a kép. kár hogy akarok nem láthatók!De bizti van mindene,ne aggódj! én is 11hetesen megyek erre az uhrá kivi leszek milyen lesz majd, apa is mit szól hozzá majd.


nlzs:próbáld meg a parafint igaza van Krisztinnek!
Asszem urológiás ismerős mondta nekünk a szűzteáról,d e az látszódna a laborjaidon is a gáz lenne.

jó éjt lányok én dolgozom :(

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:53-kor.
lenojo
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2013.05.22 17:38-kor.
lenojo
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:57-kor.
lenojo
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:56-kor.
lenojo
 
 


Jó reggelt!

lenojo nagyon szépek vagytok mindnyájan!! Tündériek a gyerekeid (mind a három) . :D
Köszi a biztatást, biztos mindene megvan a bébinknek. Olyan jó volt látni a mozgását! Érdekes, hogy a férjem sokkal jobban tudja értelmezni az UH-ot, mikor a doki magyarázott, hogy mi micsoda, nekem nehezebb volt felfogni, ő meg egyből értette! :lol: Aztán kíváncsi vagyok, hogy mi lesz abból a pöcökből, fiú vagy lány!

Ez a bölcsőhinta nagyon jó, már néztem régebben is, én a vaterán láttam egy hölgyet, aki maga készíti, és úgy rémlik, lényegesen olcsóbb volt. És van "többszemélyes", ikreknek való is!

Kép
salsifraga
 
 


lenojo átküldtem priviben a vaterás bölcsőhinta linkjét, ha érdekel! :wink:

Kép
salsifraga
 
 


Jó reggelt!

Lenojo
Hát most még várod hogy elinduljon, szaladjon, rendesen mennyen:)) de te is elfogsz kb 2 hónap után gondolkodni azon miért is vártad ezt annyira:))) majd mikor nem éred utol:) az én fiam 13 hós korába tanult meg járni, egy hónap totyogás, de azóta csak és kizárólag szalad:) és ki az akinek utána kell futni...??;) tény hogy kilóba bőven kevesebb vagyok mint a terhesség előtt, és megspórolja a kondibárletet is, de azért fáraszto:)))) amugy nagyon aranyosak vagytok, az a kép a bátyóval:))) huu elképzeltem hogy Baló tartja a két hugát:))))))

nekünk kombi ágy van Balónak , de msot azon gondolkozunk hogy inkább veszünk neki egy kiságyat, ez a babaágy meg még egy megy az ikreknek majd...csak félek hogy nm alszik el úgy benne, mert most berakom és ott marad:) nincs választása...de ha nem lesz korlát akkor vajon nem fog egész éjjel vagy nappali alvás helyett játszani??? ettől tartok, de sajna nehéz berakni az ágyba már...nagy pocival meg oda se fogok férni...

tapasztalatok?

KépKép

KépKép
msi22
 
 


salsifraga a hinta linkje engem is érdekelne :)
lenojo mind szépek és nagyon fiatalok vagytok:) A csajszi meg egy tünemény!! Ilyenkor úgy bírom őket a kis tityi totyival!
averim téged meg nem irigyellek!!! A helyzet egyébként alakul???
nlzs a paraffinnak semmi melléketása azt elfelejtettem csak bekeni a bélfalat és kijön:)
szép napot!!!
Jah és a nagy utazónak talán már itthon jó pihenést:)

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


http://baba-mama.vatera.hu/babajatekok/ ... 78453.html

Itt a link! Először nem mertem ide kitenni, nem voltam benne biztos, hogy lehet, de végül is miért ne. :D

Kép
salsifraga
 
 


nekem is tetszik ez a hinta,olyan 5-6000körül van és jóval olcsóbb mint a bolti.

KépKép
bettike83
 
 


Sziazstok csajok!

Lenojo:magyon édesek a gyerekeid! és pont jó már van egy fiú és egy lány is!pocaklakó mit szeretnétek, mi legyen?

msi:add külcsön Balót, szeretnék jó kondiba lenni! :lol: Baló milyen névnek a becézése? én is annyit rohangálok, nem tudok lassan menni, lépcsőn, járdán is nem győzőm, előzgetni a sok
totyogós embert..meg a munkám sem üldögélős..

Este befeküdt egy hányós 10 hetes, hát gondoltam megnézem hány kg szegényke ha már hányós és egy idős terhesek vagyunk, de majdnem 80 volt../kisebb magasságú mint én/ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nem csak én kezdem sok kg-val.. :oops: tőletek talán én vagyok a "legnagyobb" egyébként jól elájultam este, most aludtam egészjót, de álmodtam is sok hülyeséget..2infúzió folyt este kb 1ig addig voltam fent.

Krisztin:mire gondolsz?apára?hát októberig van haladék, majd meglátjuk, ő nagyon pozitívan áll hozzá,/mert tudja hogy nekem van vmennyi spórolt pénzem amihez nyulhatunk/ kollegina ajánlotta,hogy nyissak másik számlát amiről nem tud, hogy oda tegyek mindig félre és csontra szedjem le a másikat, hogy láttod nincs nekem se pénzem..meg azt is mondta hogy érdemes a Gyest és a családit külön kérjem a számlákra nem is tudom iért mondta...

Huuu Lányok, tök jó rucikat vettem későbbre! :P majd rakok fel képeket!FAMILIÁBAN fehér fölső és fehér kismama alsónaci hosszú!!4000FT volt! volt még barna 3/4es gatya is kismamás, de nem volt XL-ben...
jaj nem néztem a méretet csak felkaptam és bevittem egyet,S volt a popsimra se tudtam felhúzni :lol: majd kikötöttünk az XLnél, hogyha nől a kuffer akkor is jó lesz..de a féehé miatt bent fogom sokszor használni,jó elasztikus anyag van hozzá varva amit fölhúzhatsz a derekedik a pocidra és megkötheted ha akarod, oldalt is állítható a csípő rész, marha jó és jó árba volt mert a legtöbb ruci nagyon drága ami kismamis..
Hosszából levágatok anyummal és kész is :wink: úgy örülök :D

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


sziasztok lányok!

lenojo, nagyon aranyosak képek ;)

nálunk lement a buli, többnaposra sikeredett. Tulajdonképpen ma mentek el az utolsó vendégek :D
Lili kutya elég szarul volt, aztán amikor megjött szinte mindenki, ő is kijött és körbenézett, üdvözletét tette, megevett egy kis pizzát meg virslit meg amit megkívánt a kezekből és azóta tulajdonképpen nem evett.
De ez nagyon nagy dolog volt tőle, annyira látszik hogy mennyire imádja ha vannak nálunk.
Nálunk tegnap esett az eső, ugyhogy rögtönöznünk kellett sörsátor, miegymás, de sztem igy is jól sikerült. A kajákban volt változás, végül a paprikáskrumpli volt a fő attrakció, de akorábbi tervekből is elkészült egy csomo minden.

A bejelentésnek mindenki nagyon örült, azért már sejtették is :D
És a barátaink rengeteget segitettek az előkészületekben és a takaritásban is. Nagyon hálás vagyok nekik, egyedül biztosan nem tudtam volna megcsinálni és még mindig itt ülnék a szemétdombon. Csak a rengeteg kaja árulkodik arról, hogy tegnap itt volt valami :)

Most elmegyek pihenni meg kiskutyázni, majd jelentkezem.. Nemt ek meg sok puszi és köszönjük a drukkokat!

Kép
spumilla
 
 


Itt vagyok, visszaolvasni holnap fogok. Minden rendben volt az úton :D Viszont most kb. másfél órája próbáltuk bekapcsolni a laptopom és állandóan kivágott, apa szerint a ventillátorral történt valami, de valahogy sikerült beizzítani. De Ebben a másfél órában párszor idegösszeomlást kaptam mert már nagyon rég mentettem le a gépem, a sok kép Regiről, a táblázatunk, sok pótolhatatlan dolog. Most gyorsan csináltunk egy vészmentést a fontos dolgokról, a táblázatunk is közte volt :lol: Holnap lementegetjük a gépem, nehogy a winchester is megsérüljön miközben ki be kapcsol a gépem, már ha beindul holnap. Ja, különben a szálláson a 11 kilós gyerekem párszor megtaposta a gépet és ugrált rajta, mielőtt észrevettük, valószínű az lehetett a gond :wink:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó, akkor megérkeztetek. nagyon örülök! pihenjétek ki magatokat a hosszú út után. Isten Hozott Itthon! :)

Kép
spumilla
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a drukkokat, hallottuk, nagyon jó kis utunk volt! Milyen mázlim van, hogy hétvégén utaztunk, így azért könnyű volt visszaolvasni. Tegnap este becsülökpörkölteztem, körözöttet ettem, túró rudit, még most is tele vagyok. :lol: Ma naptáncot fogok járni (bár most épp süt) mert a koviubi a kertben van, de mivel nem volt napos idő tegnap se, így még nincs kész. Gondoljátok el ott bámulom az üveget és nem lehet belőle enni, tiszta kínzás. Ha ma sütne egész nap a napocska, akkor lehet hogy holnapra jó lenne, drukkoljatok!!! :lol: :lol: :lol:
Ma megyek át lomtalanítani a régi házikónkhoz, mert anyuék hozattak konténert, építkezések, falbontások vannak és az én régi részemet is érinti, úghogy ma-holnap melózni kell. Egy telken laktunk külön házikóban. A nagy részét már elhordtuk, meg kidobtuk, de még maradt sok minden.

Avrenim 6 hétig leszünk itthon. Jó kis kajamenüd volt pénteken, grízes tészta, nyami-nyami, lehet hogy kérek anyósomtól. A gyerekágyas osztály az újszülött osztály? Vagy ott különböző korú gyerekek vannak?

Nlzs amit írt Avrenim is a Tamarin lekvár az egy tömény hashajtó lekvár, én azt fogok venni, próbáld ki azt is.

Salsifraga nagyon édes az UH képed, gratulálok.

Bettike a bölcső szerintem is csak úgy 6 hónapos koráig jó, amikor felül akkor már nem. Angliában nem lehet kombi kiságyat venni, csak külön. Nekem az nagyon nem tetszett, főleg hogy a külön pelenkázók sokkal alacsonyabbak, nekem meg fájós a hátam, nem vágytam görnyedni. Úgyhogy mi innen autóval vittük ki a kombi kiságyat. Nagyon bevállt, mert olyan jó magas, hogy nem kell görnyedni. Ahogy felül, lejjebb tudod rakni, amikor eláll, még lejjebb. De nekem kitornázta magát Regi a rácsos ágyból kb. 15. hónaposan, most már rendes kiságya van. Átalakítható rendes kisággyá ez is, csak a tesónak tartogatjuk, így nem kell még egy kombit venni. Még most is a kombin pelenkázom különben, nem szedtük szét a kiságyat, mert akkor már tudtuk hogy jön a tesó, meg kényelmesebb, mint görnyedni valahol. Már hosszabb Regi mint a pelenkázó, lelóg a lába, de amikor pelenkázod úgyis felhúzza, úgyhogy nem gond.

Syl nekem volt szopipárnám, de csak a terhesség végén alváshoz használtam, a szoptatás nem jött össze, talán most. De sok jót hallottam róla.

Lenojo nagyon jó az UH képed, olyan jól kivehettő a pindur, kis formás. Örülök hogy te is beálltál a képfelrakók táborába, nagyon helyesek a gyerekeid. Raklak be titeket is a tablóba.

Spumilla örülök hogy sikerült a buli. Lili is akkor jobban lett ha evett, azért nem esznek a kutyik ha nagyon rosszul vannak. Remélem hogy most már hamar hejre jön!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


KépKép

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Dalmicsek Anyósom csinált egy rakás bodzaszörpöt és már ittam belőle egy csomót, aztán kezdtem el gondolkodni, hogy végül is az is gyógynövény talán? Lehet azt inni terhesség alatt??? Így hogy kiderült hogy szakértő vagy, inkább téged kérdezlek meg, mint olvasom a neten a sok hülyeséget :D

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Sziasztok!

nyufó nyugodtan ihatsz, legfeljebb megkönnyíti a nagy dolgot én is imádom a bodza szörpöt :)
Örülők, hogy épségben hazaértetek.

spumilla tök jó buli lehetett és Lili is evett egy kicsit. Majd csak megerősödik. A kutyák annyira emberszeretőek :)

lenojo nagyon szép az UH-s képed és a magatokról készítetten is szépek vagytok :)
Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött a babám 3 hét alatt, ma megyek UH-ra fél6-ra :D
Viszem apát is :) Izgulok, hogy minden rendben legyen.

szombaton olyan szarul éreztem magam, mintha nem lett volna semmi energiám. Csak feküdtem a kanapén és még főzni sem volt kedvem, pedig tökre szeretek. Szurkált a hasam is. ÍRemélem nincs semmi baj.

avrenim én nem találtam semmilyen kismama ruhát a Familiában, biztos nem néztem eléggé körül, viszont vettem egy nagyon csini topánt 2000-ért.

Olyan jó nektek Lányok, hogy a bölcsőről, meg a kiságyról beszélgettek én még azt sem tudom, hogy minigarzonba vagy kertes házba születik e a babánk, így nem tudok ilyenekről dönteni. Remélem nem fogok kifutni az időből.
Egyébként a pihenőszékekről mi a véleményetek? Nem igazán olcsó, de hátha be lehet szerezni használtan.
http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=4144

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Jó reggelt mindenkinek :D
Nagyon örülök Nyufó hogy minden rendben :D Ezek szerint jó utatok volt :D Most azért pihenjétek ki magatokat :wink: én is szoktam bodzaszörpöt inni, de még nem is gondoltam bele, hogy szabad e!
Avrenim én csak a mellemre használok kenőcsöt, de nagyon szuper, mert elmúltak a csíkok és nem is húzódik annyira :) Igen, már nagyon szépen fejlődik a babám :D Mát talán sokkal babásabb formája van :D Szerintem is igaza van a kolléganődnek, fő a biztonság. De remélem, hogy megoldódik ez a helyzet!
Lenojo nagyon aranyosak a gyermekeid, főleg az amikor a tesóka tartja a pici hugicáját :)
Megint előjött az ubis téma :lol: így sajna megint kell ubit csinálnom :lol: mindig úgy megkívánom, ha beszéltek róla :D
Amióta félbetöröm a gravidát és egy felet eszek egy nap, azóta csökkent a rosszullétem (kopp-kopp :wink: ), viszont tegnap délután én is nagyon szédültem.....nem sok kellett az ájuláshoz :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Dalmicsek köszi a gyors választ, akkor iszom is, mert nagyon szeretem :lol: :lol: Megy a drukk az UH-hoz, aztán várjuk az adatokat, UH képet. Már biztos jó nagy lesz a pindur. Nekünk a pihenőszék Regivel életet mentett, legalábbis a mienket :lol: Mi olyat vettünk ami még rezeg is, elég drága volt, de egy pillanatra sem bántunk meg. Az első kb. 2 hónapban nehezen aludt el Regi, kiságyban nem ment, ha kézben be is szundikált, ahogy leraktad felébredt és kezdődöt előről. pár hetes volt, amikor megvettük a pihenőszéket, abból is van olyan ami jó minőségi és elég döntött. Ebbe raktuk bele este, bekapcsoltuk a rezgő részét is, mellé feküdtünk és mozgattuk még a lábánál is, mert még az is kellemesen billeg, és mindig szépen mélyen bealudt. Amikor már mélyen aludt, kivettük és raktuk át a kiságyba. Olyan 6 hónapos korig lehet használni, amíg nem kezd felülni. Úgy 4 hónapos kor körül már rájött hogy ő is ha úgy mozog benne, akkor tudja mozgatni, jól elszórakoztatta. Végig használtuk a 6 hónapban.

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Dalmicsek de jó neked, ma mész kukucskálni :D szorítunk :wink: és látom a kutyusod is jobban van talán, ha már falatozgat :D nemsokára megint ott fog hancúrozni :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Sziasztok!

Spumilla:örülök, hogy jó lett a buli, még az időjárás ellenére is.Tiszta áprilisi idő van egyik nap szakad másik nap meg fényesen süt a nap!
A barrátok miből sejtették a bejelentést?Esetleg páran kiszúrták a pocidat? :wink: Lili kutyus rendbe fog jönni, ha már van étvágya és a sok szeretet is jót tesz az állapotának.

Nyufó:hát asszem kifogod a jó időt most Mo.-on, szerdától kánikulát mondanak érdemes elmenni strandolni, Mogyoródon van pl.élményfürdő..nehogy a legnagyobb melegben kelljen dolgoznod,cipekedned! Az ubi holnapra kész lesz ma egész nap sütni fog a nap! juj én az auchenbe vettem bonduell csemegeubit,csípőset!!bizti az is tuti,alig várom hogy megkostoljam, már minden savanyút felbontogattam otthon, céklát is, de a koviubit sose bírtam a szaga miatt..pedig a párom szeretné..de én megmondtam hogy nem bűzösítem be a hűtőmet, egyen anyuméknál és anyósoméknál.
Gyermekágyon a megszült nők vannak és a babáik, de azokkal a csecsemősök foglalkoznak, mi még a szoptatást se nagyon oktathatjuk..szoktuk mondani,a köldöktől lefelé a mienk az anya.. :) mindig összekevernek a csecsemősökkel és nővérhívot nyomják ha a baba bekakilt, lebüfizte a ruháját stb. de mi nem tudunk babaruhát adni a csecsemősök a folyosó végén vannak azokhoz kell bekopogni.


Dalmicsek:egy kalappal az UH hoz! majd várjuk a képeket. én se tudtam hogy van a Familiában kismamaruci, de munkatársnőm mutizta a fehér nacit és hát nekem se árt a munkahelyen ha majdnem végig dolgozom a terhességemet..de szép barnába is volt csak nem volt az én méretembe, majd még megpróbálok pár dolgot beszerezni, mert télre kell 2-3 hosszúnaci, sok olyan fölsöm van szerencsére ami mell alatt gumis és így a pocit takarja meg nőhet is benne rendesen a végéig..jah és vagy 3 poncsom is van szóval télen majd abban nyomom :roll: mert a télikabit nem bizti hogy betudom gombolni addigra..

Monka:hát énnézegettem krémeket, volt egy a terhességi csíkok ellen, majdnem megvettem mire elolvasom a hátulját hogy terhességbe nem ajánlott használni...csak utólag mulasztja,halványítja a csíkokat...jah és vettem hüvelykúpot pH segítőt, de nem merem használni még, a dokit majd megkérdezem, meg nincs magyar használati hozzá..láttam még 5dbos új magyar találmányt is ÁLLVAPISILŐ szerkezet, kartonpapírból van, egyszerhasználatos, nőknek, hogy ne kelljen leülni idegen wc-re majd lehet kipróbálom bár nekem megy az állvapisilis, de nagy pocakkal nem bizti hogy fog, majd szerzek Domesztoszos kendőt is hogy a kórházba beöntés előtt/után letudja takarítani a wc-t hamár kénytelen vagyok ráülni..meg árulnak a 100ft-osban papír wcülökét amit rraksz a kacslóra,letakarja az egészet, és amikor lehúzód, lemegy az is magától.

Ilyen dolgokat is be kell szerezni a szülés előtt, meg a biointimó nagy betét, vagy szoktuk ajánlani a tenna ledy sötétkék betétet a ygermekágyban mert az elején sok a vérzés általában...

Kép
Kép


Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület
 
 


Avrenim most látom, hogy te meg holnap mész UH-ra :D De jó neked, megy a drukk a látogatáshoz :D A krém amit vettem, a terhesség előtt és után is kell-lehet használni, mert természetes alapanyagú és nem árt a babának sem (legalábbis ezt mondják) :D nekem nagyon bevált. Ez a kúp mire jó, amit írtál? Azt az állva pisilős találmányt már láttam én is, nagyon szuper ötlet :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka a falatozós kutyos spumilláé :)
Az enyém lába sem lett jobban sajna, hiába kímáljük. Félek, hogy műteni kell, mert a bulldogokat intubálják és így is van, hogy nem ébrednek fel. :(
Az ivartalanítást túlélte, többet nem kísérteném a sorsot.

Most olyan dühös lettem az egyik kolleganőmre, mert itt somolyog, meg terjeszti, hogy hogy megnőtt a pocakom. Megkértem rá, hogy holnapig legyen diszkrétebb, mert nem véletlenül nem mondok semmit. Dühös lettem na, mert nem vagyok olyan viszonyban vele és ez tapintatlanság a részéről.
Egyébként még nagyobb tapintatlanság lenne, ha nem lennék terhes :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


bocsi Dalmicsek azt tényleg [b]Spumillának akartam irni :lol: és a doki mit mond? mekkora a esély a műtétre? gondolom az hosszú lenne :( [/b]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


monka még nem tudom, mert csak szerda környékén visszük vissza a dokihoz. Akkor valszeg megröntgenezik és utána kiderül minden.
De én nem műttetem meg, inkább gipszeljék be vagy valami, nem teszem ki annak a kockázatnak :(
Na jó, nem szabad a legrosszabbra gondolni, csak a jóra szabad.
Olyan stresszben vagyok az UH miatt is és csak azt hajtogatom magamban, hogy minden rendben lesz, ficánkolós kisbabát fogok látni a monitoron.
A munkahelyem is stresszes, mert egyedül vagyok az osztályon, mert a főnököm és a kolleganőm is otthon babáznak. Pótlásról egy ideig nem is ábrándozhatok és holnap el kell mondanom a külföldi férfi (!) főnökömnek, hogy figyu má, hát én is el fogok menni szal nem túl rózsás a helyzet. Közben meg van egy csomó meló amiben csak magamra számíthatok.
Stresszes egy nap. Nincs valami stresszűző technikátok?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


sziasztok :)

na megvolt az uh:

12 hetesnek vagyok irva a méretei alapján.

crl:51mm(hatalmas:D)

nt:1mm

nb:1.9mm


négy végtag ábr,ennyi:)

ellemezzétek ki nekem:)


ja és jan 10 a kiirás időpontja

KépKép
bettike83
 
 


bettike én is jan 10-re vagyok kiírva :)
Bár lehet, hogy nekem változik ma délután :)

Az NT a tarkóredő, ami 3mm-ig tökéletes, az NB pedig az orrcsont jelenlétére utal. Szóval minden a legnagyobb rendben :lol:
Bárcsak nekem is ilyen eredményeim lennének ma!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


dalmi

neked is ilyen lesz tuti :) :)


most nagy dilemmában vagyok.van egy bababolt ahol végkiárusitás van,potom pénzért vannak dolgok.uj babakocsi 45,asszem drendonos.

akkor gyönyörű kombi baba ágy 35ezerért.

akor komplett baba butor,fehérben amiben van egy babaágy,szép nagy pelenkázó,4 fiókkal,egy nagyobb szekrény és egy kisebb sarokba állithatost szekrény sok sok hellyel.gyakorlatilag nevetséges összegért meg nézelődtem neten és durva árak vannak,sőt még használtban is kb ennyi lenne.szoval igy mindennel egyűtt 75ezer ft.
és egy komplett butor van már csak,a többit már eladták.és kb 1 hét múlva zárnak...nem tudom mit csináljak...

KépKép
bettike83
 
 


bettike én úgy vagyok ezzel, hogy hagyatkozom a megérzéseimre aztán meg nem nézek utána semmi ilyet áruló oldalt vagy boltot nehogy olcsóbbat, jobbat találjak és megüssön a guta :)
mik a megérzéseid? ha késztetést érzel, hogy megvedd, akkor vedd meg :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


de szted is megéri?

fehér,bár mondjuk van már szekrénysor a szobában ami vil barna.ezért nem tudom,illik e hozzá pl?!a szép fehét butor meg ugy feldobja a szobát majd,bár hamarabb koszolódik is,de bizti szép.

megérzésem szerint megvenném mert tényleg szép és ettől olcsóbbat ugysem kapnék sehol.
de még csak most vagyok 12 hetes és fene tudja,nem korai még???bár ugyis anyósnál lenne mig ki nem festünk.igy meg nem is látnám csak akkor mikor kész van a szoba :)

különben gyönyörü macis babaágy is volt ami 18e volt,szoval olcsók tényleg

néztem én a kombi ágyat is,de elég pici a pelenkázó része,és ha külön veszem meg akkor hatalmas,tágas,amire épp szükségem lenne.sok cucc elfér benne.

KépKép
bettike83
 
 


Dalmicsek komolyan ilyen nagy a kockázat :?: :( szegény kutyi, reméljük van más megoldás is :!: akkor neked most a melóhely is elég rázós lesz! De vigasztaljon, hogy ma végre megint látod a babácskádat!!!!!! Én csokit eszem, ha stresszes vagyok:)
Bettike gratula a szép eredményekért :D mikor látunk képet? szerintem vedd meg, ha szeretnéd, mert új cuccokért azért ez jó ár és szerintem már nincs olyan korán, hogy ne lehetne már lassan ilyeneket venni :D (nekem még az lenne)

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


bettike tegnap sétáltunk apával és benéztünk egy kirakatba, ahol egy teljes bababútor, szekrény, kiságy, pelenkázó 300 000-be került, szóval tök jók az árak amiket leírtál.

monka igen, sajna alapjáraton is nagyon nehezen veszik a levegőt pláne, ha altatásban vannak. Muffin jobban horkol éjszaka, mint apa :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


oh szegény kutyus, azért ez olyan durva :( bízzunk benne, hogy nem kell neki műtét!Az UH-ra meg akkor jó babalátogatást kívánok :D

Mára elköszönök, mert még 1000 dolgom van, holnap jelentkezem, addig is további szép napot nektek :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


szia [/b]monka! szép napot!

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


sajnos képet itt nem kaptam,de pont azon gondolkodtam h 16 hetesen elmegyek 4dre és igy egyben meglesz ismét a genetika,,mert azt hiszem ott azt is néznek bővebben uhval,meg hátha megtudom mi van a lábai közt :)

a dokim 10ezerért vizsgál,a 4d pedig 12 ezer,ezért is megyek inkább 4dre szerintem.meg a dokim most sem volt,sőt még ebben a honapban nem is volt kint gondozáson,tök mérges voltam,most sem tudtam találkozni vele.sőt,juli 19ig szabin lesz.


majd a párommal megbeszélem és hátha belemegy.mondjuk jól jártam mert anyós megveszi az unokájának igy az egészet.mert ugye mikor ő szült akkor ő is megkapta az anyósától a babaágyat stb és ő is tartja ezt a hagyományt.én mondtam neki h nem kell az egészet kifizetni,de ő erősködött.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

bettike, itt is gratu!
De jó, hogy ilyen anyósod van. Mi 17 hónap alatt 1 pár zoknit, egy bundazsákot, 2 könyvet és 20ezer forintot kaptunk a keresztelőre.

Dalmicsek, minden rendben lesz, meglátod, de persze szorítok!

Avrenim, neked is! :wink:

Nyufó, üdv itthon! :D

Spumilla, szerintem Lili fel fog épülni, simizd meg helyettem is!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze

rendes ő,szeret adni meg minden,tényleg nem irigy.csak olyan érdekes,nem az az érzelem kimutatós tipus..de talán az egész család ilyen egy picit.mondjuk az én családom nem,anyu is úgy bögött mikor megtudta a picit.anyós meg majdnem semmit nem szolt,örült igen,de nem látványosan vagy nem is tudom,érdekes.

KépKép
bettike83
 
 


bettike
neked is gratula az uh-hoz:)

dalmicsek
neked megy a drukk és várunk az eredményekkel!!!a munkatársnőd miatt meg ne rágd magad, szorítok a holnapi bejelentéshez, ha jól értem holnap mondod meg a munkahelyen.

avranim
neked is drukkolok holnapra:) én hétfőn megyek majd. az lehet hogy a köldököm felet érzem már a babákat?? mert úgy rémlik hogy később nőnek oda fel, akkor meg a gyomormozgásomon picsogok???:S:S:S de bálmozgás nem tud kirugni nemde?? meg kipúposodni nagyon?

tök fura nekem nem nézte orrcsontméretet, csak nyakiredőt és annyi:S semmi egyebet, bár elég jól elvoltak a pociba:)

mi meg most azt döntöttük hogy emeletes ágyat veszünk, az alsó részen aludna Baló és a létrát nem raknánk fel még egy darabig, valahogy kis kuckónak összehozom, bár ha olyan amilyenre gondolok akkor lehet össze se rakjuk csak az alját:)

KépKép

KépKép
msi22
 
 


nyufó üdv itthon! Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek!

spumilla biztos rendbe jön a kutyusod! :wink:

dalmicsek jobbulást Muffin-nak!

bettike gratulálok a babád méreteihez!!! :D

Ami engem illet: ma glancban vártuk a védőnőt reggel 8-kor, sehol senki. (Szegény férjem akkor ért haza munkából, de meg akarta várni). Végül felhívtam, és kiderült, hogy tök félreértettem, és holnap jön. :D

Kértem időpontot genetikai UH-ra+ kombináltra, júl. 9-én megyek.

Bosszantó dolog: a munkahelyemen találgatás tárgya, hogy terhes vagyok-e. :evil: Az egyik kolleganőm mondta, hogy a főnök kérdezte, merthogy újabban olyan ingerült vagyok + plusz rosszullétek. Na, annyit mondtam, hogy egy darabig nem fogok teherbe esni. Ami persze igaz! :twisted:

A másik, ami idegesít, hogy egyre többször van légszomjam. Alig kapok levegőt, olyan, mintha nem lenne elég oxigén a levegőben, vagy valami párás helyen lennék.
:( Ez mitől lehet? Vérnyomás? Vashiány? Nagyon rossz érzés.

Kép
salsifraga
 
 


Kép Pocakos 12 heti kép ikrekkel

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Kép Kis családunk

KépKép

KépKép
msi22
 
 


Heló!

A pocakos képen csak a pocim nézzétek a fejem ne:)) vásárlás után szétcsúszva készült:))

KépKép

KépKép
msi22
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?