Sziasztok Lányok!
Nos, az újaknak üdv közöttünk. Ismét eltelt egy hét, és ismét bejelentkezem
. A fotók nagyon jók, és így személyesebb is, hogy lehet arcot társítani a nevek mellé.
Zsanimanó: Nekem is olyan 14-15 hetes kor körül kezdődött, hogy a hüvelyemnél feszítő érzés volt. Ez a 17+5, 17+6-ra csúcsosodott ki. Teljesen be voltam parázva, hogy kinyílik a méhszájam és koraszülésem lesz, hiszen olyan érzés volt, mintha szétfeszítenék a hüvely falát. Pihenésre enyhült, de amint felkeltem ismét kezdődött. És végül vasárnap oldódott meg a dolog nagyon egyszerűen. A baba látványosan felkúszott egy tenyérnyivel fentebb és oda vackolta be magát. Tehát ő volt az, aki nyomott, és nem is biztos, hogy a hüvelyemen feküdt, egyszerűen csak a súlyánál fogva kellemetlen érzés volt. Most behelyezkedett, és ismét nem érzem, hogy terhes lennék, csak akkor, amikor rúg
! Nyugi, elindul fölfelé, és a has és hüvelyfájás is elmúlik. Örülök, hogy érzed a babódat!
Cicóka: Az esküvőhöz jó időt, sok pálinkát a vendégeknek, hajnalig tartó mulatságot és sok boldogságot
! Örülök, hogy minden rendben nálatok is a Tökössel
!
Bogi: Micsoda méretek! Gratulálok! Én is örülnék, ha annyit híznék, mint a fiammal, azaz 7,5 kg-ot, mert szoptatás és minden mellett k..va nehéz leadni
Bezzeg a férfiak pocakosodhatnak, de ha egy nőn van egy gramm zsírpárna, máris megy a csipkelődés.
Eper: Szerintem egy napon van a kettő, de az is lehet, hogy ez kórház és orvos függő. Na jó sokat segítettem.
Katinka? Hogy vagytok?
Annus: Jó időtök van ám! Aztán csak bőven napolajjal
!
Orsolymors ötlete kitűnő! Mit szólnátok egy augusztus utolsó hetében lévő találkához. Mi Gödöllőn lakunk egy nagy kertes házban. Gyerekek bandázhatnak, csúszda, homokozó, medence van, anyukák teraszon limonádé, fagyi, gyümi és valami jó kis kajával szieztáznak. Nos? Akinek van kedve, jelezze!
És akkor mi. Hát töke van a menyasszonynak
! Mégis fiús anyuka maradok én is. Medence fekvésű magzat. Hátsó falon tapadó méhlepény, méhszáj belső felét nem éri el. Méretek:
BPD: 43 mm (Fejszélesség - falcsont távolság)
HC: 146 mm (Fej körfogat)
APTD: 38 mm (Has kereszt irányú átmérője)
AC: 125 mm (Has körfogat)
FL: 26 mm (Combcsont)
Becsült súly: 217 gr.
Számított terhességi kor 18+1 hét, Biometria adatok szerint 18+1 hét
Ennyire közép időben foganni
Azért csajok megmondom őszintén, hogy annyira beleéltük magunkat a kislányba, hogy kellett 10 perc, amíg feldolgoztam, hogy kukaca van... Annyira szégyelltem magam, hogy nem is örültem adott pillanatban annak, hogy mindene megvan, és tökéletes állapotban van. Pedig már tudom milyen elveszíteni babát. Remélem nem haragszik meg rám! Most már csak röhögök, hogy milyen hülye vagyok, de tényleg kellett idő a sokk után
A fiam is kezd megbékélni, bár ő közölte (2,5 éves), hogy az egész ház -beleértve a WC csészét is - az övé, és a tesó nem fér sehová
No és neki lány kell, mert nem adja csak úgy oda a markolósokat...
Minden esetre most sikerült olyan pillanatában elkapnom - meccsnézés
- amikor látványosan örült, hogy mégis csak fiú lesz. Na majd meglátjuk. Igaz onnan indultunk, hogy ki akarta porszívózni belőlem, hiszen, ha a kosz feljön, akkor a baba is kijön...
, azóta egész sokat idomult tesó kérdéshez!