nita: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
beze, mia, betti, csillag: mennyi finomságot sütöttetek itt a hétvégén. sajnálom, h lemaradtam róluk, de hátha ahoyg a fényposta repül, mondjuk london felé (bocsi bogár
), leenged a gravitáció egyet, s mást! mindent szeretek azok közül, amiket sütöttetek. én nem sütötte és főztem semmit a hétvégén, pedig szeretek, de most az anyósom remekelt.-tudjátok nekem van az a rendes anyósom!
bogár!!!!! édes, aranyos pofa!!!! tényleg hiányzott a társaságom, vagy csak elég illedelmesen neveltek
. na jó, hiszek neked!!!! tényleg jól vagyunk!!! de szerintem amit az a cigány nő jósolt, fogadd el!!!! az egészség mindennél fontosabb.
kitaláltam valamit! mi lenne, ha az anyósodat most még kibírnátok, de aztán egy rossz gépre tennétek fel, és mondjuk meg sem állna ausztráliáig! hátha nem találna vissza. mindent vegyetek el tőle, mondván, h a gépen nincs szükség semmire-papírok, telefon, kézi táska, étel, ital... hátha valami kenguru bedugja az erszényébe és felmászik vele az operaház tetejére, majd leejti!
nita: az előzőeket nektek is ajánlanám. küldjétek el vakációzni az öreglányt. de ne melegre, mert lehet, h tényleg csak az agyát süti meg a nap! a tiétek menjen grönlandra! hátha talál magának valami jóképű eszkimókát!
MINDENKINEK MENNEK A RAGACSOK!!!!!!!!!!!
jó, hogy mindenkinek sikerült elkapni apát!-nika, mona, mia....remélem mindenkit írtam.
csillag: milyen mázlista vagy, h ma bencus aludt és így frissen mehettetek napozni!-ez nagy hülyeség volt, de mindegy! tök jó lehetett az osztálytali. mit szóltak a pocakodhoz? más is volt, aki egy személyre foglalt, de ketten mentek??
parkolás!!!!! lányok. ne hozzátok ránk a szégyent!!!! én jól tudok parkolni. állítólag jól is vezetek. nekem is van egy autóm. egy ford fiestám-fekete és firos a belseje. olyan KATIbogaras. és van is benne egy csomó katicabogár. én is minden nap vezetek, kb 60km-t, mert 30ra van a munkahelyem. és még parkolni is tudok. nálunk apa az, aki nem nagyon remekel rutinból. neki egy nagyobb terepjárója van, amivel mindig valahol a város szélén áll meg, mert BÉNA!!!!én sokat piszkálom.
én azzal is be tudok állni oda, ahol elfér.
azt hisze elég a hülyeségből!!!! most nézegetek mást is, puszi!!!