Zsu:kendőbe nem próbáltad a bölcsőtartást?Vagy esetleg ha oldalra kötöd?Meg olvastam hogy ha beteszed a lábát a kendőn belülre békatartásba akkor úgy is lehet hordozni a babát csak nem javasoltnak titulálják.
Hibernia:amerika?De jó,oda én is szeretnék egyszer eljutni!Mi lenne ha a mózesben altatnátok arra az éjszakára?Vagy legrosszabb esetben magatok mellett?ár az veszélyes.Bár Balu tegnap mellettem aludt és olyan mozdulatlanul aludtam és mégis jól,hogy magam is meglepődtem.
Mayday:érdekes hogy ez a 6 hét senkinek nem hozott változást eddig.Hát ezt a sugárban lefosást megnéztem volna!
Kismami azóta se válaszolt,ma meg nem volt időm semmire
Holnap küldök sms-t Anitának,meg kovmartinak,mert látom időközben előkerült Csigaby
.
Anyós:pfff.micsoda beszólás.nc....Nálam néha szalad a ház,és amikor anyu átjön babázni akkor kapom gyorsan össze a dolgokat.De anyum igazából lesz@rja mi van nálunk.Míg otthon laktam addig mindennek csili-villinek kellett hogy legyen és mondta hogy a saját lakásomba az se fogja zavarni ha nyakig mászunk a koszba meg szemétbe.Na ez így is van,nem szól bele semmibe.
Cinthi:nagyon cuki a vonalzód,meg a lánykád is!Irigy a telek miatt,néha nekem is úgy hiányzik egy kis kertes ház,ahova ki tudnánk menni.
Hiperaktivitás:huu,fogalmam sincs hogy ilyen létezne-e csecsemőknél.Fogalmam nincs.Nekem Balu alszik nappal is.Általában éjjelente alszik 2* 4-5 órát,aztán nappal 2-3 szor 3 órát.
Mayday:itt ma is fos idő volt még,remélem holnapra már ideér a jó idő.Elegem van ebből a felhős-esős időből.
Hibernia:én simán utaznék vele bkv-n.Végülis akinek nincs autója,és nincs pénze taxira az is megoldja valahogy.Szerintem is csak takard le egy pelussal amíg a tömegben vagy,nehogy elkapjon valamit.
Barba:örülök hogy alakulnak az ikrek
Szoptatós szoba meg szintén nc....az a biztonsági őr.....áááá...felbasznak az ilyenek.Samu kiütése tejkiütés?Vagy melegkiütés?Vagy csak sima tisztulás?
Has:hát szóval......nekem nem volt nagy hasam,nem is nyúlt meg rajta a bőr,mégis rálóg a vágásomra,nagyon gáz,mintha semmit nem ment volna vissza szülés óta..Létezne ez?
Na majd küldök én is képet.Van egy képem ami másnap reggel készült,meg csinálok a mostani helyzetről is képet.Holnap csinálok.
Hibernia:neked aztán tényleg nem sok hasad maradt,pedig neked aztán volt pocak rendesen.Tök szerencsés vagy...irigy
Zsu:ne beszélj butaságot....úgyis téged fog szeretni a világon a legjobban,hiszen te vagy az anyukája!
Éjszakázás:hát nálunk ilyen téren jó a helyzet,Balu egyszer kel éjjel,általában 3 körül,aztán szunyál tovább 6-7 ig.És eszik alszik ilyenkor.Néha nehezemre esik felkelni de abszolút nem vészes az első hetekhez képest.Na meg nálunk van hogy apa etet éjszaka,az is megkönnyíti a dolgomat.
Na meg ha úgy van akkor alszom reggel tovább a gyerkőccel,ma is 10kor keltem,előtte valamelyik nap 11-12 körül keltem.Napközben vagy délután is be lehet ütemezni egy kis szunyát.Bár ahogy látom nektek nappal nagyon aktivak a bébijeitek.(ez de hülye szó,jól írtam le egyáltalán?
Keresztelő nálunk nem lesz,úgyhogy fogalmam nincs mi a menete.
Pasik eszméletlen aranyosak,hihetetlen hogy nemrég még a 4d-s fotókban gyönyörködtünk most meg itt vannak teljes valójukban ezek a kis tündérek!
Bálintnak az a nézése,nagyon macsó!
Hibernia:nem csodálom hogy imádjátok ezt a nézést mert tényleg zabálnivaló!
Gabi meg igazi szőke herceg,hihetetlenül szőke!
Na megyek aludni,jó sokat írtatok ma!