Új privát üzeneted érkezett!

Virág .......nagfyon közel..1 házban lakunk...de mi a felső szintet lezártuk.nem tud feljönni....

Bogárka.ha leírnám amiket gondolok róla a moderátor kitiltana innen!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, én elhiszem, hogy a babát érzed!!!!! :D
Allergiát nagyon sajnálom! :cry: Nálam majd augusztusban kezdődik a dolog és októberig tart... totális orrdugulás...:evil: :evil: :evil: :? :? :?

Bencust természetes úton szültem, viszonylag gyorsan. 3,92 kg volt a súlya és hozzá mindössze 51 cm. Egy kis gombócka volt! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hú, Csillag, szép súlyban volt Bencus. :D
Tudom, hogy te hiszel nekem, én se kételkedtem benned! :wink: Azta, holnap félidős leszel! Pont 7 hét van köztünk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Jaj, a legjobbat elfelejtettem mondani!!! Az elöl fekvő lepényem ellenére tegnap egészen határozottan lehetett érezni a Kistestűt :) Olyan jó volt. És ma is többször éreztem. Pedig az uh-s doki mondta, hogy jóóó vastag a hasfalam és a lepény is ott van. (a lepény miatt egy kicsit izgulok... hogy minden rendben legyen... :? )

Mona: Gratu a tesztekhez! Tök jók!!!!

Csillag: Édi vagy! Kösz a puszit :)

Mindenkinek köszönöm a sok gratut és rámgondolást :)

Bogár: Cuki vagy! Anyós monnyonleeee!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi minden rendben lesz !!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Feltettem a kocsidat :D
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=1095622769
Mivel teljesen fektethető, kétfunkciósnak írtam... szerintem így jobban elmegy!

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Hétvégén mit fogtok csinálni???? :)

Hát mi valószínűleg betonozunk,járdákat... De ez még nem biztos,apától függ mennyire lesz kedve :roll:

Tegnap volt a 15cn és az ovu tesztem csak 1 hajszállal világosabb mint a controll csík,úgytudom akkor az is negatív még,viszont van ilyen átlátszós cuccom(bocsi hogy így részletezem) a cicim feszül,és alul szurkál szóval lehet ma-holnap lesz a nagy nap! :wink: Mindegy,mi apával adtunk az érzésnek :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot!
Vendég
 


nita

látom anyosod megint alakit :?

KépKép
bettike83
 
 


mia

én nem akarok senkit megcáfolni,de nekem egy sokkal halványabb pozi lhm volt mint a kontrollcsik és láss csodát,itt van a bébi..szoval a halvány is jó,legalábbis nálam. :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti! tényleg???? :lol: :lol: :lol: az tök jóóó :wink:
Vendég
 


keresem éppen a tesztemet milyen volt pékor.

KépKép
bettike83
 
 


mia: mindent bele hajrá :):)

nika70
Salgótarján
 
 



KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok Csajok!

Nálunk megen olyan trutymó az idő! :x Annyira utálom!

Most néztem meg, hogy Pankával 17 hét 5 naposan voltam genetikai uh-n. Nem értem, miért mondta most ez az uh-s doki, hogy még korán van :shock: Lehet, hogy ezért rágott be a dokim is rá... Egyébként a mostani babám 10 dkg-mal nagyobb, mint Panka volt ugyanekkor. Vicces :)

Ti hogy vagytok?

kovacszsuzsi
 
 


Virág
Ez tényleg jó hír, jöhet a nyugisabb időszak végre!

Zsuzsi
Nekem is elölfekvő lepényem volt, de hamar odébb vándorolt oldalra, szóval még alakul.
Vendég
 


igen, Pankával nekem is az volt, de ez rajta van a méhszájon, teljesen fedi állítólag

kovacszsuzsi
 
 


sziasztok!
én megint dolgozok, de már péntek van! sálálálálálálá!!!!

csillag kérdezte, hogy sokat kell-e dolgoznom. szóval, sokan azt mondják, hogy de jó nekem, mert én egész nap "csak" játszok. valóban, nekem a legkisebb babám az 7 hónapos, a legnagyobb pedig 3,5 éves. velük kiscsoportokban max4fő játszok heti egy képességfejlesztős órát.

mia: apára fel!!!

brita! hogy vagy? köztünk kb10 nap lehet! én szinte tünetmentes vagyok. ami van: álmosság, cicifájás, éééés, ma egy furi fémes ízt kezdek érezni a számban. undoríííítóóó!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


zsuzsi! nyugi!!! csak az ultrahangos volt idióta!!!! minden rendben van a bébiddel, főleg, ha nagyobb, mint Panka volt.
nálunk egészen jó idő van! még a napocska is kinlódik, h kisüssön. hideg nincsen!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bettike: nemrég csináltam 1 tesztet és nekem egyforma a 2 csík :lol: úgy örülök :lol:
Megmutatnám,de túl nagy a kép,és nembírom felrakni :roll:
Vendég
 


mennyi kismami lett ebben a topicban is :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Nika: igen rajta vagyunk az ügyön :lol:
Vendég
 


betti: és még mennyi lesz!!! hajrá!!!!!

képzeljétek! rá a tünetekből is az extrémebbek vonatkoznak! nektek volt a szátokban az a bizonyos fémes íz????? én mindjárt megőrülök!!!!!!! :o :o :o mit egyek, h ne legyen????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép Telóval fényképeztem és nem vmi jó,mert életben egyébként egyforma a csík...
Vendég
 


mia! gratula! de inkább apával foglalkoznál, ahelyett, h képeket töltögetsz fel ide!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: apa nincs itthon :roll: de majd este :wink: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati: Nekem volt Pankával fémes íz. A gyömbér egy kicsit enyhíti (akár az üdítő is). De csak ideig-óráig jó sajnos... Most ez elkerült eddig. Olyan érzés, mintha vér lenne a szádban, nem? Olyan undi tényleg :? :shock:

kovacszsuzsi
 
 


Kati, nekem ilyen fémes íz érzésem nem volt... ötletem sincs, hogy mivel lehetne enyhíteni...
Én is gyerekekkel foglalkozom (bár nagyobbakkal) és pontosan tudom, hogy nem játszadozol egész nap! Nekem is sokszor a fejemhez vágják, hogy mit fáradok én el napi 5-6 óra tanítás után... Na erre én azt szoktam válaszolni, hogy csináljon végig az illető egy hetet a munkámból és majd meglátja, hogy idegileg nem is olyan egyszerű... És a sok dogajavítás csak délután kezdődik. Nyelvtanár lévén elég rendesen "megkínzom" a diákjaimat dogákkal, így mindig van bőven javítanivaló. Ja, és az órákra való készülésről még nem is beszéltem...

Zsuzsi, egy kolléganőmnek volt olyan helyen a lepénye, ahol most a Tiéd van, neki is teljesen fedte a méhszájat, de nem lett belőle semmi baj! Illetve csak annyi, hogy nem szülhetett természetes úton, hanem programozott császárja volt a 38. héten. (De, ha jól emlékszem, Te amúgy is császárra készülsz...)

Mia, mindent bele!!!!! Drukkolok!!!! Te kérdezted, hogy mit csinálunk a hétvégén. Hát, én szembesülök azzal, hogy milyen vén is vagyok már, mert 15 éves érettségi találkozóra megyek. :shock:

Beze, tényleg nagy baba volt Bencus. Remélem a tesó nem akarja dundibbra hizlalni magát. :D
Lexike mekkora volt? Hogy szülted meg?

Nita, hát ez a közelség az anyósodhoz tényleg nem a legjobb...
Én az enyémről azért nem beszélek, mert már ott van, ahová Te a tiédet kívánod... De nálunk nem volt rossz a kapcsolat... inkább semlegesnek mondanám...

Bogárka, gondolunk ám Rád és kortyolgatjuk a virtuális kávéjainkat!!!! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi drága hogyan háláljam meg?????????
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti ahogy mondod .nem marad nyugton..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita drága!!! Ez természetes! Amint van valami érdeklődés, azonnal továbbítom. Esetleg megadhatnád a számodat, hogy értesíthesselek, ha van valami érdemleges :)

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi privibe küldöm a számom.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Haho Csajok!!

Volt termes boven nem gyoztem olvasni!

Zsuzsi, ne aggodj minden okes lesz Veletek. Es Neked Panka csaszaros volt, hogy most arra keszulsz? Es miert kellett csaszarozni, megkerdezhetem? Es utana nagyon fajt? Es most mar jol van teljesen a hasad?

Virag, Te nagyon a toppon vagy! Nagyon kis frappans leveleket irsz ide, jo olvasni? Apa hogy van? Kell meg a gyogyikat szednie? Asszem szombatot irtal, hogy addig kell ennie.

Mia, kapd el Apat! Erezzetek jol egymast!! :lol: :lol: Aztan pedig megy a drukk. Tudod mit en mar most kuldom a ragacsot meg a bevonzast!

Mona, merre vagy? Milyen napod volt ma?

Beze,... Beze Neked akartam valamit de elfelejtettem.:( szoke!

Betti, Te is nagyon kis humoros vagy, ez jooo!! :):)

Nita az en anyossssom is kutya egy fajta. Nincs meg odalent de nagyon oda keszul. Allandoan azt szajkozza, hogy meg sem eli a holnapot. Aztan meg csak telefonal masnap. Minden nap haldoklik es olyan negativ, hogy a multkor mar nekem is halalfelelmem volt. Mondtam is neki, hogy ha csak jajjveszekelni meg karogni tud, ne hivjon mert semmi szuksegem erre a sok negativumra ami belole jon. Mondtam neki, legyen mar pozitiv! Most meg tegnap este kitalalta, hogy ki fogja apolni a fiat, ha kinegedik a korhazbol. Tudjatok verrakos. Mondtam, hogy hat en biztos nem, en 2 muszakban dolgozom es nem fogok honapokig melo nelkul lenni megint, kerjen Imike maga melle apolot ez itt az allamtol ingyen jar. Na, ez utan kerdezte uramat is, hogy ki fogja apolni Imiket. Mondja neki uram, hogy O sem, O is dolgozik, reggel 6kor megy itthonrol, delutan 4ig van a munka. Na, ekkor jott a fekete leves... Mondtam neki, jojjon ki O, apolja O az O fia! Ugysincs munkaja. Ha` nehogy ma`!!! Kulonben is hulye ez az Imi gyerek, sajnalom mert beteg, ez borzalmas betegseg, de mint embert egyebkent sem szivesen apolnam. Kovezzetek meg, de egy gonosz es rosszindulatu srac es elvezi ha ugraltat aztan meg csak kotekedik. Foztem a multkor rakott karfiolt, tok finom lett. Uram vitt neki be a korhazba es vissza kuldte, hogy O ezt nem eszi meg mert O tobb hussal szereti! Es kulonben is keves, kuldjek tobbet! Na, most mondjatok meg!! Normalis az ilyen ember??! Nem a betegseg miatt ilyen, alapjaraton sem tiszta fialas! Ugyan ez! brrr! Meg hajnali fel3kor felhivja uramat, hogy most azonnal vigyunk neki gyogyszert mert fajdalma van(kiengedtek a korhazbol 3 napra). Uram ugrik, viszi a gyogyszert majd jon haza tajtekozva, hogy az Imike olyan gyogyszert kert ami ott volt neki is az ejjeli szekrenyen. Akkor meg minek uramat ugraltatja?? Uram mondta is neki, hogy Imi ott van a gyogyszer melletted a szekrenyen. Imi meg csak vihogott! Szoval tudjatok ki fogja Ot apolni!?? Majd az anyja de en tuti nem!

Kati, Neked nagyid? Minden okes? Mi hir Rola? Meg mindig jol van?
Vendég
 


Bogárka tényleg nem komplett az anyósod és az Imi se!!!!!!!
bocsi hogy ezt mondom de ÁPOLJA A HÓHÉR!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, Te nem vagy semmi! Jot nevettem megint!!:):):)
Amugy meg tok jo a vonalzod. Nemtom mikor tetted ki de a fotok sem semmik!:) Vagany!
Vendég
 


Bogárka: köszi a ragacsot,de aztán remélem hogy hatni fog ám:D mert ha nem,akkor megtalállak :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita:jók a vonalzóid :wink:

Csillagvirág: dehogy vagy te vén 8) Hú az tök jó lehet a 15 éves oszt.találkozó :D
Vendég
 


csajok! most egy kicsit én leszek itt a fehér holló! imádom az anyósomat!!!! mi ugye most építkezünk, így az anyósoméknál lakunk. igaz a párom etyke és van egy képtszintes házuk. a felső szint a miénk, ahol van két szoba és külön fürdőnk is. de nem csak ezért jó. nekem szinte az anyukám. én mindig megvédem az anyós viccektől!!! bocsi!

bogár! tényleg nem komplett a te anyósod, és at Imi sem! egyébként a nagyim egészen jól van. már próbál kerettel járkálni.
neked a párod mivel foglalkozik?

mia: csatlakoznék a ragacsküldő bogárhoz!!!

nita.: tök szupi a babakocsitok!!! biztos hamar el tudod majd adni.

betti: mikor mész dokihoz?

csillag: bencust természetesen szülted? tényleg nagyon nagy baba volt, főleg elsőre. de vele is feküdnöd kellett, nem? attól is nőhetnek jó nagyra, úgy tudom.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia

ez biza pozitiv ám,de remélem nem csak ma fogtok apával akrobatázni,hanem még tegnap is kellett :wink: ugye 1 ciklusban 3 nap van mikor fogamzó képesek vagyunk,de főleg akkor a jó mikor van tojásfeh szerű cucc.

nálunk ez a bébi 3 nap valamelyikének az eredménye.nem voltam túl jó passzban és nem voltunk sokszor egyűtt abban az időben.de 15-17.napig egyűtt voltunk és 17.napon volt pozi az lh teszt.innen tudom hogy ebből a 3 napból valamelyikén készülhetett a kis drágám :) :) bezzeg nekünk meg sem fordult ilyesmi akkor a fejünkben :D aztá 8 napra rá iszonyatosan görcsöltem,de másképp mint mesnikor.ebből már sejtettem h van valami :) aztán a 10.napon már iszonyatosan rosszúl voltam,émelygés,fejfájás és 2 napig feküdtem.aztán semmi,és ekkortájt lett pozi a teszt is :) a hcg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettike83 2010.06.25 16:40-kor.

KépKép
bettike83
 
 


hérfőn megyek a 12 hetesre és délután pedig kint lesz nálunk a dokim és tudok is vele ingyé tárgyalni :D

ő jár ki hozzánk tanácsadásra.

KépKép
bettike83
 
 


Kati!! A multkor igerted, hogy kuldesz nekem olyan keszsegfejlesztos izet! Atkuldod Nekem? Meg van meg a mail cimem? Most jutott eszembe!
Vendég
 


írd már le a címed mégegyszer és elküldöm. ne haragudj. csillagnak átküldtem. bocsi, bocsi, bocsi...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Oke, Mia, johetsz keresni! Vigyazzzzkodjal mert London nagy am!!:):):) :lol: :lol:

Kati, a parom biztonsagtechnikaval foglalkozik. Csak azert jar ilyen koran mert egyreszt engem kidob meloban :lol: , masreszt pedig kesobb akkora a dugo, hogy 2 orat kell utazassal tolteni, ez pedig nem gyere be.:( Inkabb megy korabban, reggelizik, tanulgat mert most elkezdett egy sulit, aztan meg elkezd dolgozni. O tudja, ha neki ez jobb, mint dugoban allni...

Virag, most olvastam utana, tenyleg nagy gomboc volt Bencus!:)

Csajok az igaz, legalabbis altalanos, hogy a 2. babaval sokkal nagyobb a pocak, mint az elsovel?
Vendég
 


Bogárka örülök ha nevetettlek............:)így legalább én is nevetek.....
köszi a dicsit:)

Mia neked is köszi!

Kati remélem mert addig nem tudom megvenni a másikat és így kocsikázni se tudunk......
mi is külön szinten lakunk anyóstol de akkor is egy ház.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ma teljesen kiakadtam. két anyuka beszélget. az egyik éppen kismama, aki mondja a másiknak, hogy úgy megkívánta a tenger gyümölcse pizzát. mire a másik: húúúúú! azt nem szabad enni ilyenkor!!!!

szerintetek ez igaz? én is imádom! de nagyon. elég sűrűn eszek én is!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogáááááár!!!!! az én párom is biztonságtechnika!!!!!!!! neki van egy vállalkozása. és két-három embere. de ő is dolgozik. a kis hülye nem tud "kiszakadni" belőle. mindenhol ott akar lenni. csak ő programozza a központokat. már megőőőrülök.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, elvileg nem lehet ilyen tengeri herkentyuket enni de csak kardhalat meg meg tan egy-ket ilyen van. A szomszedom pl. evett mindent mert imadja, leteleme a tengeri kutymuty es semmi baja nem lett a gyerkocnek.

Kati, nem tudok privit irni. Mindegy a cimem: sipos.ottilia@gmail.com

Koszi elore is!!! Pusz!
Vendég
 


Aszta, nem semmi! Egy ipart uznek az uraink!:) Tok jo!! Na, ezek osszeakadnanak, menne a duma ocsem reggelig!:):)
Vendég
 


átment.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


az én párom nem egy bőbeszédű(bár mellettem nem is sok esélye lenne), de ha a riasztókról, kamerákról, infrasorompókról van szó, akkor....ajajajajajajaajjjajj!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


és bogár, a ti lakásotokban jó a risztó???? a miénkben neeeeem! folyamatosan hív a távfelügyelet, h risztás van. elég gáz! a suszter és a jó cipő szindróma!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Betti: persze nem csak ma fogunk a héten 1 nap kivételével minden nap akcióztunk,és mindig ment a popó alá a párna is hogy a katonák bentmaradjanak :D :D Ma sem lesz másként :lol: :lol:
Mi mindent megteszünk,ezek után már nem rajtunk áll a dolog :wink:

Bogár: kicsi vagy nagy nekem nem számít,ha nemlesz rajtam a ragacs én azonnal ott is termek nálatok :lol: :lol: :lol:
Mit számít nekem hogy Londonban laksz :D :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati: köszike,küldjed csak a ragacsokat :wink: de rád is vonatkozik ám,amit Bogárnak írtam,téged is megtalállak ám :lol: :lol: :lol: sőt te meg ittlaksz a kertek alatt,úgyhogy nem kell messzire mennem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?