Haho Csajok!!
Volt termes boven nem gyoztem olvasni!
Zsuzsi, ne aggodj minden okes lesz Veletek. Es Neked Panka csaszaros volt, hogy most arra keszulsz? Es miert kellett csaszarozni, megkerdezhetem? Es utana nagyon fajt? Es most mar jol van teljesen a hasad?
Virag, Te nagyon a toppon vagy! Nagyon kis frappans leveleket irsz ide, jo olvasni? Apa hogy van? Kell meg a gyogyikat szednie? Asszem szombatot irtal, hogy addig kell ennie.
Mia, kapd el Apat! Erezzetek jol egymast!!
Aztan pedig megy a drukk. Tudod mit en mar most kuldom a ragacsot meg a bevonzast!
Mona, merre vagy? Milyen napod volt ma?
Beze,... Beze Neked akartam valamit de elfelejtettem.
szoke!
Betti, Te is nagyon kis humoros vagy, ez jooo!!
:)
Nita az en anyossssom is kutya egy fajta. Nincs meg odalent de nagyon oda keszul. Allandoan azt szajkozza, hogy meg sem eli a holnapot. Aztan meg csak telefonal masnap. Minden nap haldoklik es olyan negativ, hogy a multkor mar nekem is halalfelelmem volt. Mondtam is neki, hogy ha csak jajjveszekelni meg karogni tud, ne hivjon mert semmi szuksegem erre a sok negativumra ami belole jon. Mondtam neki, legyen mar pozitiv! Most meg tegnap este kitalalta, hogy ki fogja apolni a fiat, ha kinegedik a korhazbol. Tudjatok verrakos. Mondtam, hogy hat en biztos nem, en 2 muszakban dolgozom es nem fogok honapokig melo nelkul lenni megint, kerjen Imike maga melle apolot ez itt az allamtol ingyen jar. Na, ez utan kerdezte uramat is, hogy ki fogja apolni Imiket. Mondja neki uram, hogy O sem, O is dolgozik, reggel 6kor megy itthonrol, delutan 4ig van a munka. Na, ekkor jott a fekete leves... Mondtam neki, jojjon ki O, apolja O az O fia! Ugysincs munkaja. Ha` nehogy ma`!!! Kulonben is hulye ez az Imi gyerek, sajnalom mert beteg, ez borzalmas betegseg, de mint embert egyebkent sem szivesen apolnam. Kovezzetek meg, de egy gonosz es rosszindulatu srac es elvezi ha ugraltat aztan meg csak kotekedik. Foztem a multkor rakott karfiolt, tok finom lett. Uram vitt neki be a korhazba es vissza kuldte, hogy O ezt nem eszi meg mert O tobb hussal szereti! Es kulonben is keves, kuldjek tobbet! Na, most mondjatok meg!! Normalis az ilyen ember??! Nem a betegseg miatt ilyen, alapjaraton sem tiszta fialas! Ugyan ez! brrr! Meg hajnali fel3kor felhivja uramat, hogy most azonnal vigyunk neki gyogyszert mert fajdalma van(kiengedtek a korhazbol 3 napra). Uram ugrik, viszi a gyogyszert majd jon haza tajtekozva, hogy az Imike olyan gyogyszert kert ami ott volt neki is az ejjeli szekrenyen. Akkor meg minek uramat ugraltatja?? Uram mondta is neki, hogy Imi ott van a gyogyszer melletted a szekrenyen. Imi meg csak vihogott! Szoval tudjatok ki fogja Ot apolni!?? Majd az anyja de en tuti nem!
Kati, Neked nagyid? Minden okes? Mi hir Rola? Meg mindig jol van?