Új privát üzeneted érkezett!

ari a képed :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy ennyien voltatok UH-n tegnap és mindenkivel minden rendben :) csak így tovább! :)

Tegnap képzeljétek az történt, hogy az egyik kolleganőm megkérdezte, hogy nincs-e baba a pocakomban, mert hogy eléggé nagy a pocakom. Mondom neki, hogy sokat nassolok, de áááá, hogy lenne máár.
Aztán 5 percre rá jön egy kollegám, akit alig szoktam látni, mert nem egy szinten dolgozunk, hogy és te meddig vagy? mondom, hogyhogy meddig? erre ő: Hát nem...? (és néz a hasamra). Mondom ezt honnan veszed? Aszongya beszélik.
Lányok én úgy kiborultam! :evil: Még anyukám sem tudja, mert jövőhéten szeretném bejelenteni erre most itt elindult egy pletyka pedig a barátnőm szerint nem is látszik a hasam. Olyan pletykás ez a cég. Hazudni meg nem tudok, így biztos átlátszó voltam a tagadással. Nem várhatok tovább. Hétfőn megyek UH-ra, aztán kedden elmondom a főnökömnek, mert ciki lenne, ha folyosói pletykákból értesülne róla.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is, gratulálok minden friss, megnyugvós, ultrahangos kismaminak! :) Nagyon-nagyon jó érzés, erről én is beszámolhatok.

Szerdán mi is voltunk az orvosnál, volt végül uh, és a dokim nagyon aranyosan, részletesen megmutogatta a babót! Megvolt mindene, ficánkolt, a férjem arca teljesen elvarázsolódott... Mensi szerint aznap volt 12+6, uh szerint 13+1, 65 (vagy 68?) mm a crl. Most is fiúcskának látszott, bár most hozzátette a doki, hogy azért ez nem tuti.
Szóval a baba szerencsére jól van, sajnos, engem továbbra is nagyon gyötör a hasfájás, pedig annyira bíztam benne, hogy ha kiemelkedik a méhem a kismedencéből (márpedig kiemelkedett), megszűnik, vagy legalábbis csökken. Azt hiszem, ha így marad, az egész terhességet végigparázom, mert azért csak szokott aggasztani, hogy miért fáj.

Egyébként most itt filózok az Istenhegyin, mert a dokim tök alaposan megnézett uh-n, tehát az a része fölösleges az Istenhegyis vizsgálatnak, a vérvétel meg ugye nem száz százalék, ezért nekünk így is esélyes a magzatvízvétel. Akkor meg eléggé kidobott pénz az a 30ezer, de jó lenne mégis egy kis előzetes tájékozódás arra, hogy nem esélyes semmilyen betegség a babánál. Nehéz ügy.

Egyébként, csajok, szerdán néztem kismama ruhákat, de nagyon elhűltem, mennyibe kerülnek. Sima lenvászon naci, tök sima, szoknya detto, tízezer forint! Egy vagyon. És azért nem egy darab kell... na mindegy, nem nagyon lesz választásom. Venni kell, mert a régiek túl bővek, nyilván mert a végén már elég bálna voltam.
Tegnap voltam a mh-en is, eddig ugye táppénzen voltam, megbeszéltük, hogy a panaszaim miatt maradok is. Olyan furcsa volt, "hozzájárulni", hogy keressék az utódom, de hát előbb-utóbb úgyis ez lett volna és a baba biztonsága a legfontosabb. Egy projektben még részt fogok venni, de azt itthonról csinálom majd.

Mindenkinek szép napot kívánok.
Balimamika
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balimamika 2010.06.25 09:01-kor.
balimamika
 
 

 
 

Dalmicsek,
szerintem ha már így látható a pocak, tényleg jobb elmondani, mert nagyon kellemetlen lehet, ha a főnököd értesül róla utoljára. Sok szerencsét a vallomáshoz. :)
balimamika
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:50-kor.
szonce82
 
 


dalmicsek: szerintem is mondd el mielőbb, ne várj! Sok sikert!

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


sziasztok lányok,

nem tudok sem irni ma sem olvasni visszafelé, legalább 3 lapnyi lemaradásban vagyok.

nlzs kombinálthoz grtulálok, ebbe a jóhírbe pont belepotlottam.

nálam most sajnos elég sok a gond, a kutyikánk agyvérzést kapott tegnap, nincs túl jól. folyamatosan kezelik, figyeljük, itthon van, meglátjuk mi lesz.

Még nem eldöntött h megtartjuk-e holnap a bulit, délután eldöntjük.

Az idő is gyenge, én sem vagyok a toppon idegből, kutyival leszek ma, ápolgatom, megpróbálom rávenni h egyen, igyon, akkor nem kell infuzio, talán sikerül. drukkoljatok, magatokban elég lesz. nem akarom a fórumot ezzel ellepni, csak gondoljatok ránk. majd jelentkezem később. sok puszi!

Kép
spumilla
 
 


Bettike tök jó hogy raktál te is képet fel, már szerkesztelek is bele a tábliba :lol: Nálam teljesen mindegy volt mi van a gyerekszobába. Megkapta a legnagyobb szobát az emeleten és csak aludni alszik ott Regi. Nap közben velem van a nappaliban, konyhában, ahol épp vagyok. Amíg kicsi volt, akkor is itt volt a nappaliban. Gondolom náltok is így lesz. Viszont szerintem jó a szőnyeg (nálunk padlószőnyeg van), mert le tudod rakni a gyerket a földre úgy hogy nem kell aggódnod hogy felfázik. Az első pár hónapan még csak fekszik a hátán, de aztán jön a kúszás-mászás, az első lépéseknél is még sokat esik, jobb ha puhább felületen landol. De ez persze az én tapasztalatom :lol:

T.timi este induluk, fél 9-9 körül (ottho az fél 10-10)

Dalmicsek akkor már biztos látszik ha így észrevették, akkor tényleg most már meg kell mondani gyorsan.

Balimamika gratulálok a méretekhez, javítottam a táblázatot! Sajnálom hogy még mindig fáj a pocakod, szorítok hogy elmúljon :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Spumilla nagyon sajnálom!!! Agyvérzés??? Mitől? :shock: Ne hülyéskedj, azért vagyunk itt hogy mindent leírhassunk nem? Nagyon drukkolok és nem csak magamban, kitartás :cry:

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufó

én is padlószönyeget akarok most.azért mégiscsak más,nem hideg,ugye mi családi házban lakunk és télen elég hidegek a szobák,és a föld is,igy azáet is gondoltam szönyegre,bár most is van,de csak ilyen darab szönyegek.azért akarok venni padlószönyeget,altól falig :)


nektek mi a véleményetek a polyárol,én azon agylok h veszek majd egyet,főleg az elején könnyebb lesz majd benne szopiztatni,nem nyeklik mindenfelé.meg ha jönne a tesóim,abban biztonságosabban tudják fogni.vaterán már 3ezer körül lehet kapni szépeket.

KépKép
bettike83
 
 


Nyufo,
köszi szépen, ha átjavítasz! :)

Spumilla,
sajnálom a kutyitokat! Kitartás és ápolgasságok!
Úgy olvastam, többeknek is van itt kutyánk. Nekünk egy magyar vizslánk van, az első évben ő is nagyon sokat volt beteg, most meg képzeljétek, álvemhes... soha jobbkor. Úgy sajnálom.
balimamika
 
 


nekünk is van kutyánk,meg cica is. :)

KépKép
bettike83
 
 


Jó reggelt lányok :D

Először is nagy nagy gratula a friss UH-oknak :D :D :D :D nagyon szép eredményeket értetek el :D Ügyesek ezek a kis ficánkoló babácskák (természetesen a férfiakra is büszkék vagyunk, akik ilyen jól teljesítettek :lol: )

Krisztin
te hogy buktál le? :D
Spumilla egyetértek Nyufóval és nagyon szorítunk a kutyusodnak :!: :!: :!: :!:
Dalmicsek hát nincs más választás, el kell mondani :roll: amúgy megértelek, mert nálunk is ilyen emberek dolgoznak (pletyisek-pedig lenne mit takargatniuk), még jó, hogy diplomások :lol:

Nekem is vicces volt ma reggel: egyik kolléganőmmel jöttem reggel a liftben és ő most 5 hónapos kismama. Kicsit fel vagyok fújódva, pedig nem is eszem :lol: Erre rám néz és megszólal: ÉN IS ÍGY KEZDTEM :oops: na hát erre nem tudtam reagálni, de legalább benne bízhatok (az egyetlen ember).

Bettike szerintem se hagyjátok ki a kiságyat :!:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


bettike: írtam, én is szönyeget akarok, nem padlót, csak nagyot, tehát, majdnem az egész szobára,de nem akarom faltól-falig, mert abba jobban benne marad a por. én kókusz pólyát szeretnék venni.
nekem csak cica van.

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Nlzs
A lába közét láttam de nem volt kivehető tőlem messze volt a képernyő a dokinő meg azt mondta, biztonsággal megmondani nem tudja. Majd csak figyeld, hogy nem lesz nagy hájad, mert figyelsz rá. Ha eddig nem lett most sem fog. Én az elsővel 17 híztam 3 kiló maradt, ahogy a kórházból kijöttem. Szóval én nem figyeltem oda és még sem lettem bálna. Na jó ezt ahogy figyelem 34 évesen már nem tudom így megcsinálni, mert a gyerekekhez képest 5 kiló plusszal indítok. Viszont az indulási súlyomhoz képest még 1 kiló mínusszal vagyok. De magam csapom be, mert a gyerekekkel 22 hetesen voltam ilyen súlyú… :oops: :oops:

Nyufó8 tiéd a pont, így teljesen igazad van! Most még nem gondolom, hogy bevizesednél, főleg ha mázlid lesz és aránylag hűvösebbet fogtok ki:)

Bettike83 én szőnyegként csak összekötőt használok, a lamináltat tök gyorsan föltakarítom, fertőtlenítem akár ha kell a szőnyegben jót mutat a kaja meg egyebek :oops: :oops: de ez az én véleményem. Anyuék 5 cm hungarocellt raktak alá, így nem hideg. Én gyógytestnevelő is lennék Hát a pólya orvosilag kell! Mivel nem képes a gerinc jó darabig tartani magát, a legtöbb deformitás ilyenkor alakul ki és mi most szenvedjük derék fájás, gerinc sérv stb. Én 4 hónapig (jó az utolsó hónapban már csak szopihoz meg alváshoz) használtam. A pocakja nem fázott meg, emlék a méhen belüli „szoros helyre” szóval nálam nem kérdés. Én vettem 3 huzatot annó meg két betétet bele és azt váltogattam, de most ezek a kókuszosok is biztos, hogy jók. :shock:
Balimamika hát a munkahely az egy dolog jól döntöttél, hogy inkább pihizel. Én elmentem egy pár turiba (tegnap is uh után) és egy ruha árán vettem két nadrágot, 4 fölsőt meg a gyerekeknek 5 valamit 4500 ft-ért. Ez szegeden az Angexben volt, de úgy tudom ez a hálózat ország szerte van. De bementem pár ilyen üzletben és elvétve voltak kismama nacik szokik. Aki úgy gondolja ez is környezet tudatok életmód egy része!! De tényleg! :D :D
Spumilla
OK!!
:D

KépKép
Kép
krisztin76
 
 


Spumilla ez borzalmas, vigyázz a kutyidra nagyon. Én ma olyan sírós hangulatban vagyok, nem tudom miért, ezen is elkezdtem sírni, szegény kutyus :(

De! Van egy vicces történetem, hogy spumilla is felderüljön.
Az volt, hogy tegnap jött hozzánk a védőnő, megnézni a lakást. Mondanom sem kell minigarzon + 1 bulldog + a 2méteres apuka. Én sehol, mert ő előbb jött én meg késtem öt percet. már eleve vicces volt, amikor beléptem a lakásba. A kutya körülugrálta a nőcit, ő meg ott gubbasztott az óriásom mellett a kanapén. Törékeny nő egyébként.
Beszélgetünk, beszélgetünk, egyszer csak a kutyám pukizik egyet. Én egyből felkapom a fejem, de még szerencsére ő nem hallotta meg. Telik a idő, kutyám odaszalad apa lábához örömködik, és egy akkorát pukizott, mint a ház. Erre már a védőnő is felkapta a fejét és belőlem meg kitört a nevetés :lol:
Aztán amikor elment annyira röhögtünk, hogy biztos azt hitte apa volt :lol:
Hát ilyen egy bulldoggal együtt élni :)
Egyébként nem mai csirke, mert 4 éves.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


A kismamarucihoz: találtam egy tök jónak tűnő boltot a Bécsi úton, link:
http://kismamaruha.net/magazin/

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Kép Álmos Muffin

Kép réti Muffin

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


De édes pofa :D jol megdögönyözném :lol: utána azt hiszem ő is engem :lol: :lol: :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


aranyos kutyus!:)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Dalmicsek,
nem tudom, mi van, de ma nekem is bőghetnékem van... olyan gáz.
balimamika
 
 


monka tuti össze vissza nyalogatna, mert egy nyálgép :)

balimamika azért van biztos, mert szomorú az idő. de itt a hétvége és lehet programot szervezni. csak azt nem tudom milyet, mert az idő kiszámíthatatlan.

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:42-kor.
lenojo
 
 


nekem nincs rossz kedvem, csak már várom, hogy végezzek melóba és mehessek haza. főznöm kell ma. Ti mit főztök? Jó lenne valami tipp, ami hamar megvan :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lenojo 2012.07.12 23:47-kor.
lenojo
 
 


dalmicsek nagyon jó a pukis sztorid :D meg a kép :D:D
tényleg felderített. meg az is, hogy sikerült belediktálnom némi sajtot és amikor nem látjuk elmegy inni. én még egyszer sem hallottam a férjem állitja h rengeteget iszik a kutya, aki egyébként Lili és mindenki imádja,
14 éves mult (lehet hogy évekkel) és egy angyal. jó humorú, ugribugri kiskutya.
amugy szemlátomást óráról órára jobban néz ki szerintem, bár nem sokat láttam ma mászkálni. ez az agyvérzés dolog éppen ugy müködik mint az embereknél. később derül ki a kár mértéke és egyszercsak lesz. idős azért már.

köszönöm lányok az együttérzéseket!!

Kép
spumilla
 
 


lenojo: érdekes amit írtok, én semmit nem érzek, jó én 10+2 vagyok, de akkor is olyan hihetetlen, hogy ti már érzitek :o

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


dalmicsek

hát ez haláli volt,de amúgy jópofa kutyus :D

KépKép
bettike83
 
 


Kép

A barna öszülő kiskutya Lili, a másik Muki, őt örökbefogadta a család. Ez is egy jó sztori amúgy. A láb az enyém :)

Kép
spumilla
 
 


t.timi,
zöldborsó főzelék bundáskenyérrel. Mivel ma egyedül vagyok, ezt ütöttem magamnak össze, jó gyorsan. :)
balimamika
 
 


balimamika: oké, ez jó ötlet, mert ma nem érek rá főzni, holnap meg már tudom, hogy töltött káposztát csinálok :P

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


csajok, bocsi ma nem sokat fogok írni, nagyon rossz a kedvem, nem a baba miatt, de azért olvaslak Bennetek.

Kép
nlzs
 
 


nlzs: oké, de remélem nem komoly a baj, amiért szomorú vagy?! :?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


Dalmicsek annyira megnéztem volna ezt a látogatós sztorit :lol: ezek szerint rettenetesen barátkozós
Nekünk egyszer csinált így a kutyánk, amikor a húgom egy egész szénsavas ásványvizet itatott meg vele és egész nap büfentett, meg pukizott :lol: :lol: :lol: hát az haláli volt :lol:
Spumilla nagyon aranyosak a kutyusok (hát a lábról már sejtettem, hogy a tied lehet :lol: ) , reméljük még sokszor fog a fűben vidáman fetrengeni :D és az örökbefogadást elmeséled nekünk ha lesz időd?
Timi én otthon túrós tésztát akartam csinálni, mert azt kívántam, erre az volt az étteremben ebédnél most :lol: úgyhogy nekem is új ötlet kell :D
Nlzs ugye nincs semmi nagy gáz?! :(

Annyira szeretném már én is érezni a manókát, de én még igencsak messze vagyok ettől :( nekem mindig csak azt jelzi hogy éhes, és azt is csak rókakomával tudja üzenni :(

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:51-kor.
szonce82
 
 


Az baj ha a nyakamat, meg a vállamat masszíroztattam?

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


mert itt ahol dolgozom, vannak masszőrök és mivel leszakad a nyakam, meg maszírozták :)

KépKép

KépKép
t.timi
 
 


nlzs
remélem azért semmi komoly gond, csak az időjárás szomorít el

dalmicsek
:))) ez csúcs történet:))) csinos a kutyád:)

spumilla
remélem a kutyusod egyre jobban lesz, hátha a kutyákat nem viseli meg annyira mint az embereket

wow ettől az időtől fáj a fejem és szédelgek:S:S:S mindjárt itt a július és ilyen idő van:((((fujjj

KépKép

KépKép
msi22
 
 


szonce

én is kicsit párnázott vagyok :D akkor bizti később fogom érezni a mocorgást,de már nagyon várom.de sokat ugy irják h olyan 13.héttől mocorognak a picikék.addig van még 2 hetem.

KépKép
bettike83
 
 


modjuk én annyira nem bánom h nincs annyira kánikula,mert most valahogy rosszabbúl birtam a hőséget.

KépKép
bettike83
 
 


Itt vagyok én is még. Tetőbox bepakolva, lezárva, kocsi is már 3/4-ig, alakulunk-alakulunk.
Lányok, én végig nem éreztem Regi mozgását :oops: Nem akarták elhinni, nem vettek komolyan. Ráadásul itt tudjátok, hogy mennyire ritkán néznek rád, olyan rossz volt. Mindig kérdezték, érezem?, mondtam nem, erre mindig kaptam táblázatot, hogy írjam napi hányszor érzem. De mit írjak bele ha egyszer se :?: :?: Olyan rossz volt. Az utolsó pár héten nagyon csuklós volt, na akkor ugrált a hasam, még papa is látta, de ennyi. De nem volt túl akív az UH-kon sem. A kis Fütyis meg most az első UH-n úgy mozgott, járt keze, lába, úgy kalimpált. Lányok szorítsatok nekem hogy most érezzem. Inkább rúgja le a vesém, csak legalább megnyugtató lenne, egy minden napi kontroll hogy minden okés. Rossz lenne megint végigszorongani.

A kutyus fotók tündériek. Most nincs időm egyszerűn feltölteni a mi kutyunk képét, mert kéne keresni, de majd talán jövő héten.

Dalmicsek aranyos a pukizós sztori. Nekünk az öreg kutyusunk, aki 15 évesen ment el tőlünk az utolsó 3-4 évében nagyon gázosodott, hát olyanokat tudott... De az volt az aranyos, hogy feküdt, jött a hatalmas szellentés, hátraszimatolt a faroktövéhez, hátrahőkölt a fejével és már állt is fel és húzott el onnan, minket meg otthagyott a jó kis büdifelhőben :lol:

Lenojo gratulálok az UH-hoz. Akkor javítom a táblázatba a mai nappal 6,58 cm-re. Várjuk a képeket rólad, családról, UH-ról :lol:

Spumilla nagyon szorítok Lilinek!!!

Nlzs remélem nincs komoly baj, "csak" rossz a kedved!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


örülök, hogy jó kedvre derítettem néhányatokat a sztorimmal :lol:

spumilla tiszta édes a kutyid. Látszik mekkora energiabomba, nagy baj nem érheti :) Érdekel az örökbefogadós történet, majd írd meg, ha gondolod.

Nekem azt mondta a védőnő, hogy a 20. héttől kezdjem figyelni a mozgást, amikor nyugalmi állapotban vagyok. Mivel első baba, ezért nem nagyon van esély rá, hogy előbb érezzem :(

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő
 
 
 
 


Lenojo most láttam a táblázatban ma még csak 12 hetes vagy, átjavítom azt is 13+0-ra a vonalzód szerint

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


sziasztok lányok,
csatlakozok a kutyásokhoz :D nekem egy shihtzum van, amilyen kicsi termetü, olyan nagy arc.
Spumilla: jobbulást a kutyusodnak! Majdnem ua. a neve, mint az enyémnek, ö Lilu lett (mint 5. elem a családban)
Dalmicsek: tök jó fej a kutyusod, milyen kis fotogén, az enyém ha fényképezni akarom, mindig félrenéz :lol:
Monka: ugye jól emlékszem és te lovagolsz ill. lovagoltál? A lányom is lovagol már 7 éve, most készül fel a rajtengedély vizsgára.
Nyufo: jó, kellemes utat kivánok, már biztos fel vagy dobva igy az indulás elött
Bettike: állt. a 20 hét környéken szokták érezni a babamozgást, de ez sincs köbe vésve. :)
T.timi: a vállakat, nyakat úgytudom nem gond megmasziroztatni, csak lejjebb nem szabad. A 7 honaptol viszont már mindnehol lehet, ezt egy masszörtöl hallotam.

Kép
zsuzs35
 
 


igen Zsuzs én lovagoltam, és hiányzik is hogy most nem tudok menni :!: Addig is bőszen simogatom őket :D akkor a lánykád sok siker a lánykádnak, komoly dolog a versenyzés :D és sok sok sikert neki a jó eredményekhez :D
Úgy megörültem, mikor megláttam, hogy Zsuzs is februári :D :D :D :D végre nem egyedül vagyok :D :D :D :D [/b]

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


lányok, néha "szúrás" szerűt érzek a méhemnél, szeméremdombomnál :shock: ez ugye semmi rosszat nem jelent :?:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Vonalzót próbálok beilleszteni.

Kép
balimamika
 
 


Monka: néha én is szoktam érezni, a barátnöm szerint tök normális, ö mind a 3 gyerekénél érezte, meg sokat fájt a hasa is

Kép
zsuzs35
 
 


mára elköszönök lányok, mert még csomó dolgom van :( hétvégén jelentkezem :D vigyázzatok magatokra és jó pocaksimit mára :D Nyufó jó utat mégegyszer és vigyázzatok magatokra nagyon :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1
 
 


Balimamika: ugye mi egy korosztály vagyunk? Nekem ez sokkal nehezebb terhesség, mint 21 évesen. Azt mondtak ne csodálkozzak, 15 évvel öregebb a testem
:oops: Neked milyen?

Kép
zsuzs35
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?