Sziasztok!
Először is, gratulálok minden friss, megnyugvós, ultrahangos kismaminak!
Nagyon-nagyon jó érzés, erről én is beszámolhatok.
Szerdán mi is voltunk az orvosnál, volt végül uh, és a dokim nagyon aranyosan, részletesen megmutogatta a babót! Megvolt mindene, ficánkolt, a férjem arca teljesen elvarázsolódott... Mensi szerint aznap volt 12+6, uh szerint 13+1, 65 (vagy 68?) mm a crl. Most is fiúcskának látszott, bár most hozzátette a doki, hogy azért ez nem tuti.
Szóval a baba szerencsére jól van, sajnos, engem továbbra is nagyon gyötör a hasfájás, pedig annyira bíztam benne, hogy ha kiemelkedik a méhem a kismedencéből (márpedig kiemelkedett), megszűnik, vagy legalábbis csökken. Azt hiszem, ha így marad, az egész terhességet végigparázom, mert azért csak szokott aggasztani, hogy miért fáj.
Egyébként most itt filózok az Istenhegyin, mert a dokim tök alaposan megnézett uh-n, tehát az a része fölösleges az Istenhegyis vizsgálatnak, a vérvétel meg ugye nem száz százalék, ezért nekünk így is esélyes a magzatvízvétel. Akkor meg eléggé kidobott pénz az a 30ezer, de jó lenne mégis egy kis előzetes tájékozódás arra, hogy nem esélyes semmilyen betegség a babánál. Nehéz ügy.
Egyébként, csajok, szerdán néztem kismama ruhákat, de nagyon elhűltem, mennyibe kerülnek. Sima lenvászon naci, tök sima, szoknya detto, tízezer forint! Egy vagyon. És azért nem egy darab kell... na mindegy, nem nagyon lesz választásom. Venni kell, mert a régiek túl bővek, nyilván mert a végén már elég bálna voltam.
Tegnap voltam a mh-en is, eddig ugye táppénzen voltam, megbeszéltük, hogy a panaszaim miatt maradok is. Olyan furcsa volt, "hozzájárulni", hogy keressék az utódom, de hát előbb-utóbb úgyis ez lett volna és a baba biztonsága a legfontosabb. Egy projektben még részt fogok venni, de azt itthonról csinálom majd.
Mindenkinek szép napot kívánok.
Balimamika
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balimamika 2010.06.25 09:01-kor.