Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Melinda: üdv nálunk!

Katinka: tündéri a babád, nagyon szépen látszik mindene!

Biztos nagyon érdekes érzés amikor megmozdul a kicsi, már nagyon-nagyon várom.

Nálunk a nappaliban tábori körülmények uralkodnak de elviselhető!

Július 6-án megyek AFP-re!

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Cicus, értem. Pont ezért kérdeztem milyet szedsz, mert nekem a dokim azt mondta a magna b6 kevés.

Zsani, kicsit pihizni kéne! De sztem feltétlen említsd meg a dokinak is.

-j- olyan labdát lehet sportboldba (dechatlon) venni!

Leo, gratula a pöcsöshöz!

Én is nagyon várom már a jövőhetet, akkor talán kiderül hogy tényleg van e a lába között valami.

Beze, gratula a mocorgáshoz!

Melinda, üdv i

madiani
 
 


Sziasztok!
Lassan haladok az olvasással :)

Zsani, nekem is volt ilyen maszatolásom, a doki pihit és magne b6-ot javasolt, és semmi emelgetés, nyújtozkódás. Vigyázz magatokra!

Kata nagyon cuki a babád! Ha nekünk kislányunk lesz Kata lesz a neve, mert a férjemet is így hívták volna ha pár grammal kevesebbel születik :lol:

Leo gratulálok a kisfiadhoz!

Eper, átérzem a helyzetedet, mi most költözünk elméletileg a hétvégén. Most fejeztük be az építkezést, a belső munkálatoknak is vége már "csak " a konyhát várom, h elkészüljön. Az asztalos péntekre ígérte és akkor szombaton hajrá!!!! Már nagyon várom, h az új házikónkban alhassak :D

Még én sem voltam AFP vizsgálaton, jövő héten kedden megyek a dokihoz és gondolom akkor kapom meg a beutalót.

Cicus szurkolok, h ne legyen kánikula a nagy napon! A mi esküvőnkön volt minden, hőség, szélvihar, zivatar....

Mindenki vigyázzon magára!
melinda26
 
 

 
 

Sziasztok!

Beze!
Gratula a mocorgóhoz. Jó érzés lehet - pláne, hogy már tudod, mire is kell figyelned. Én kíváncsi vagyok, milyen lesz. :)

Leo!
Gratula a kis kukishoz. Mintha a fiúk felé billenne a mérleg nyelve. :) Remélem, javíthatunk valamit ezen az arányon. :)

Melinda!
Üdv közöttünk. :) S drukkolok, hogy az asztalos ügyeskedjen, s időre elkészüljön. :)

Cicóka!
Megkuksiztam a fotódat. Irtó csini leszel. :) Élvezd ki a nagy nap minden percét. Én csak annyit vettem észre, hogy nagyon gyorsan elszaladt... :)

Eper!
Kitartást...
Mi 3 éven belül 2 lakást újítottunk fel... Az elsőnél csak a falak maradtak... :)

További szép napot mindenkinek!

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Madiani, Katinka, köszönöm szépen!

Eper, hamarosan te is érezni fogod. :wink:

Cicus, nekem is nagyon gyorsan elment az a nap, mi már 5 éve vagyunk házasok. Eszméletlen kánikula volt aznap, na, ezt nem kívánom nektek!

Melinda, üdv itt!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok,nagyon köszönöm az esküvői drukkokat,de nem nekem lesz (már túlvagyunk rajta pár éve),hanem Cicókának!!! :lol: :lol: :lol:

Melinda: üdv. közöttünk,örülök,hogy tovább bővülünk!!! :D

Cicus

Kép
cicus78
 
 


madiani!
a mozgásterápián azt mondták, a tecsóban a legolcsóbb a giga-laszti :D
de lehet, nem veszek... mert ma alkudoztam a zemberrel... és azt mondta, ha a perselyből ki tudok annyi pénzt szedni, hogy telljen egy hordozókendőre, akkor megrendelhetem... egy olcsóbb fazon (nandu) simán kijön belőle... szóval inkább az, mint a labda :)

holnap megyek a szérum integrált 2. vérvételére... tök izgi :)
gondolom majd a köv 2 hétben fogom tövig rágni a körmöm (vagy csuklóig??? :lol: ) amíg nem lesz a kezemben az eredmény...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a babához!

Annus, mi pont egyidősek vagyunk, SOTEII-es fogok szülni én is, lehet, hogy írtad már, de ki a dokid? Ismered a kórház szülészetét?
Vendég
 


Ciao mindenki!!!

Cicóka: Én is megkukkoltalak! Csodaszép menyasszony leszel a NAGY NAPon és ez a ruha valami álom... :P

Madiani: neked miért kell a több magnézium? Talán Te is keményedsz??? :(

Zsani,jelentkezz!!! Remélem minden rendben van veled,izgulok értetek!!!


Gyerekek,elmentem ma (tegnap helyett) az AFP vérvételre,sikerült is 9 helyett 10-re odaérni,amikor is már nem volt labor! :shock: Szép eredményem lesz,mert elmúltam 17 hetes,sőt,a vonalzóm késik is 2 napot... Szóval csak hétfőn mehetek legközelebb,az pedig pont a szülinapom.... :( Mondjuk utánaolvastam és a 16-18.hét között veszik le az AFP-re a vért,tehát talán nem vagyok késésben... :roll:

Tegnap este pedig szabad perceimben átnéztem "irigykedni" a 2010.júniusiakhoz. :lol: Csudaszép babafotók vannak és nagyon irigy vagyok,hogy ők már kezükben tartják a kisbabájukat! :wink: De persze viccelek csak,ez nem irigység,hanem amolyan "de jó nekik" érzés! Ja és egyik kismami írta,hogy neki 1 órás szülése volt(2.gyerek),7-8 fájással,amiből a 3. már tolófájás volt! :shock: Aztaaaaaaaaaaa,de jó neki!!! Én is ilyen szülést szeretnék!!! :P :P :P

Na jó,most megyek. Ja még annyi,hogy 2.trimeszter,energikusság,stb. Hát én néhány nap múlva leszek félidős,de a mosott xar hozzám képest... Na jó,a vérnyomásom is 90/70,de hol van az a híres kirobbanó forma,ami ebben a terhességi időszakban kellene,hogy legyen??? :evil:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Üdv Melinda!Gratula a babóhoz!!

Cicus!
Ne aggódj,hiszen az AFP önmagában nem mond semmit!Mármint lesz még a 18 hetes uh is,meg eddig is nézték rendesen a babát,ha vmi lenne akkor kiderül így is!Szóval nem kell ennek az AFPnek 1000%ban hinni :wink:

És a 2.trimeszter beli örömök...hát én talán attól jobban vagyok h csökkent az émelygés,igaz az idő miatt sokat fáj a fejem,de ha ez is elmúlik akkor sokkal jobb lesz :lol:

Sannah!
Igen,ismerem a kórházat,Tavaly is ott szültem :lol: Lassan törzsvendég leszek?! :lol: :lol: Nekem Gimes Gábor a dokim.Neked?Remélem akkor összefutunk majd vmikor!ha más nem a szülésnél :wink: :lol:

Na megkeresem hol lehet Cicóka fotóit meglesni!

annus11
 
 


Áh megvan!Nagyon szépséges menyasszony!! :wink: Ruci is tök tuti!!!

annus11
 
 


Kösz Annus a megnyugtatást!!! Csak bosszant,hogy a dokihoz is el kellett tolni az időpontot,ezért később kaphattam meg ugye a beutalókat és ezért a csúszás... Na meg éjfél körül szoktam elaludni (mert a 4évesem olyankor alszik csak el :x ) és hajnali 3-kor kipattan a szemem és onnantól plafonbámulás... :evil: Reggel meg épp ezért 8-ig nem vagyok hajlandó kimászni az ágyból,gyereket is csak 9-re viszem oviba. Szóval ez van,3 órákat alszok,remek. Hülye hormonok!!! :evil:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Ja,megtaláltam a lakásfelújítás alatt eltűnt mérleget. 53kg-ról indultam és most 57kg vagyok. Nem is bánnám,ha ez a havi 1kg-os többlet átlag maradna! :-) Nem több és punk-tum!!! :lol: :lol: :lol:

Még egy dolog: akik már érzik a babamocorgást,Ti 1 nap mennyiszer érzitek? Tehát egyszer-egyszer,vagy sűrűbben... Én tegnap nem nagyon éreztem,lepihiztem estefelé és a köldökömnél láttam(!) a mozgást!!! :D Annyira tuti volt! A kis Mocorgó kinyomta a köldökömet,majd vissza és azt is láttam,ahogy "suhan" balra... :lol: Én napközben ritkábban,de este és főleg hajnalban,mikor felébredek,szóval akkor érzem a mozgásokat.


Cicus

Kép
cicus78
 
 



Sziasztok!

Én december 15-re várom a babámat. Van már egy 20 hónapos kisfiam. Ha lehet, én is csatlakoznék hozzátok. :)
regkov
 
 


sziasztok

Én december 15-re várom a babámat. Van egy 20 hónapos kisfiam már. Remélem sikerül elküldenem mer előbb elbénáztam valamit. Szóval ha lehet, csatlakoznék hozzátok :)
regkov
 
 


regkov!
üdv a klubban neked is :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


köszi Youlcsi

van esetleg valaki aki az István kórházban fog szülni?
regkov
 
 


Üdv. Regkov! (Regina?) :D

AKARTAM (már kissé durcásan :evil: ) képet mellékelni a nevemhez,de én meg ehhez vagyok analfabéta... :(

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Szisztok lányok! Üdv az új tagoknak! És Gratula az újabb kis kukishoz. :) MEgjöttem a nyaralásból. 8)

Na mit mondjak az első 2 napunk igazi pihenés volt,mert szakadt az eső és rendesen fújt a szél. Nem tudtunk kimozdulni a szállóból. Azt hittem , hogy nem is láthatom a balcsi partot. Aztán 3. nap kisütött a napocska. 8) Sétáltunk a Tagora sétányon,meg elmentünk Veszprémbe az állatkertbe,meg beültünk 1 mozira. Szóval az a 2 nap azért jól telt. Az esős napokon meg kiolvastunk 1-1 könyvet. :shock:

Összeségében tényleg jó volt,mert pihentünk is,de azért el is foglaltuk magunkat. Majd rakok fel képeket.

Én ighazából a magzat mozgásokat még csak most kezdem egyre jobban érezni. Már érzem vagyis már 2 hete is éreztem,de akkor még csak nagyon gyengén., Inkább este érzem mikor már fekszek. Párom még nem érzi, valószínű vastagabb a háj a pocimon. :?

Hogy jártam :roll: A szívbajt hozta rám a védőnő. 3. nap hív. Azt mondja megkapta az AFP eredményem és nem jó. :( Azt mondja az egyik érték 22,78 NG/ml - ez jó. a másik 0,59 MOM ,ami alacsony,mert az alsó határ 0,70. Na mondom de jó. És ez mit jelent? Hát azt nem tudja,de az egyik nődokit kérdezték,aki éppen rendelt és azt mondta, hogy ezt meg kellene még egyszer ismételni és ajánlja , hogy menjek el az integrált tesztre is.(én a kombinálton voltam) De hívjam fel a dokimat és kérdezzem meg mit csináljunk. Hát el kell mondanom éppen egy étteremben ültünk várva a rendelésünkre és majdnem elbőgtem magam ,olyan ideges lettem. Alig bírtam visszatartani. Persze dokit nem tudtam elérni rögtön. Másodszorra azért sikerült. Elmondtam mi történt és azt mondta, hogy jajjjj....... ezzel nem kell foglalkozni. Mivel minden eredményem jó lett Dawn szürésemé: 1:56000 18 triszóma és 1:50000 , ezért nem számít az az alacsony érték,mivel az a dawn kórra utalhat-de mivel minden eredményem jó,meg az uh is jó volt ezért ezzel nem kell foglalkozni. És nem érti mért akart a másik doki elküldeni integráltra meg még1x levetetni az AFP-t. NA azért megnyugtatott.Meg bízom benne. Ha gond lenne,akkor biztos ő is elküldött volna további vizsgálatra. Aztán újra beszéltem védőnővel és elmondtam neki is,mit mondott a dokim és azt mondta igen igaza van,mert mást is kérdeztek,úgyhogy megnyugodhatok. :) De akkor mért kell a szívbajt rámhozni?????? Na nem kívánom senkinek azt a 1/2 órát,amíg azon töprengtem, hogy akkor most beteg lesz a gyerekem :?: :cry:

Na szóval ezt történt a nyaraláson.

Cicóka! Nagyon szép a ruhád és persze te is benne!!!! Nagyon csini vagy . És egyáltalán nem láttam pocit. Jól takar a ruha. :) Szorítok a nagy napra!!!!!

Basszus de sokat írtam. Azért remélem elolvassátok. Bocs, ha nem írtam valamire kommentet,de sokat írtatok,amióta elmentem. :) Ami egyébként jó,csak nekem nehéz ennyi választ fejbe tartani. :) Na puszi mindenkinek!!!!! Ja ! ANNUS!! JÓ NYARALÁST! NEKTEK SZEBB IDŐTÖK LESSZ. 8)

Kép
bei
 
 


Bei: halihó,szupi hogy újra itt vagy! :-) Örülök,hogy mégis minden rendben a pocaklakóval és hogy a nyaralás is jól sikerült a nem túl jó idő ellenére is!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!

Cicus, ugyan én még csak13 hetes vagyok, de nem bírom ki a napot, ha nem fekszem le délután, és alszom is. Így is állandóan hulla vagyok... :(
A vérvétel tuti jó időben történt!

Hol lehet Cicóka képeit megnézni? :oops:

Regkov, üdv itt!

Bei, szép védőnőd van, mondhatom! :evil: Az afp-nek egyébként sincs szerintem semmi értelme. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Annus: Újváry dr. a dokim. Tudnál - akár priviben is - írni pár szót a szülészetről? A magánszobák hány ágyasak?
Köszönöm előre is.
Vendég
 


Sziasztok
Emlekeztek meg ram? Minden rendben van velem, csak nagyon suru volt az elmult 2 het.
Bei nem irigyellek, en is megijednek, ha ezzel hivna a vedono.
Zsani pihenj sokat! Megijesztettel....
Ma voltam dokinal, az elso vizsgalat volt, a mehszaj 3000. Viszont irt fel kupot, amit 2 naponta kell hasznalnom..
UH persze most sem volt, csak az AFP utan...meg nem is tudom fiam lesz-e vagy lanyom, sott, UH is csak ketszer volt.. :(
arvalany
 
 


bei!
nem semmi sztori :shock: az egyik doki is nálunk boldog boldogtalant küld genetikára az afp miatt, ami egy totál elavult vizsgálatri paraméter... magyarországon kívül alig alkalmazzák önmagában már 1-2 helyen.
egyébként rögtön a normál tartományon kívülre esik, ha nem éppen pint időben veszik le, ha kicsit ducibb/soványabb vagy a kelleténél... de lehet attól is függ, hogy életedben hány tehenet láttál :lol:
nekem pl azt mondta a doki, hogy nem is ad rá beutalót, mert integrált tesztet csináltatok (ma vették le), és általában csak baj szokott lenni belőle, hogy a 2 labor különböző értékeket határoz meg... és aztán meg csak pánikolnak a gondozóban a kismamák.

csajok!
hogy fogok én még 3 hete kibírni úgy, hogy ne lássam a prücskömet??? :(

árvalány!
ne sajnáld, hogy eddig csak 2 uh-d volt. az azt jelenti, hogy minden OK. 1. amikor megállapítják a terhességet, 2. a 12hetes genetikai, 3. a 18hetes genetikai... stb... ha valakinek ennél több uh kell (és nem csak mozizni akar, mint most én :)) ott baj van. tudom, mert eddig nekem 9 uh volt... és ebből 7 az első 6 hét alatt :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok, köszi a gratulációkat

Ha valakinek kell a gmail-es jelszó szóljon

Beze – ez egyáltalán nem ömlengés, tök jó, hogy érzed. Én is éreztem 1-2x, de mostanában nem…

Regkov, Melinda- üdv itt

Cicus – nekem kirobbanó forma Leával sem volt, mert teljes munkaidőben dolgoztam végig, meg tornáztam, meg barátnőztem. Most meg Lea után rohanok, kicsit dolgozom….és én is olyan vagyok, mint a mosott car….ha ülsz otthon a fenekeden, akkor valószínűleg marha energikus lehetsz a második trimeszterben, de így:D

Cicóka – megnéztem a ruhás képedet, de nekem nagyon kicsibe jött csak ki, teszel föl egy nagyobb képet? Messziről nagyon tutinak néz ki…
:D

Jah töltöttem fel a gmail-re képet Leáról meg magamról

Kép

Kép
leo50
 
 


Bei őszinte részvét az aggódás miatt. hát nem semmi a védőnőd. engem az előző terhességem végén paráztattak be h túl nagy a babám feje. persze hogy nagy volt mert 4 és fél kilóval született. nem szabad az ilyen ijesztgetéseknek bedőlni. sajna akkor nekem is volt pár álmatlan éjszakám..

Beze ezzel én is igy voltam. most tartok ott hogy már kibirom a délutáni alvás nélkül. Te otthon vagy a nagyobbikkal?

még sajna én se tudom hogy fiú vagy lány és úgy néz ki hogy csak a 20. héten fogom megtudni :cry:
hacsak addig nem megyek el 4Dre. máár nagyon kiváncsi vagyok

én is mostanában kezdtem érezni a magzatmozgást. sokan mondják ezeket a buborékokat de én ilyet nem éreztem. én konkrétan érzem hogy kicsit megmozdul

Ti hol fogtok szülni? István kórházról hallott valaki valamit?

Na megyek pihizni mer ma is kikészitett a drágalátos fiacskám :lol:

sziasztok
regkov
 
 


Sziasztok!

Beze: engem is állandóan húz az ágyikó... De még nem vagyunk teljesen kész a lakással mi sem,pluszban itt a nyári szünet a gyerkőcöknek,így aludni csak este tudok sajna. :? Illetve késő este és csak 3-ig,mert valamiért minden éjjel felkelek és nem tudok visszaaludni... :shock:

Leo: láttam a Te fotóidat is,nagyon szép kislányod van,gratu hozzá!!! És édesek vagytok együtt a 2. képen! :wink:
Amúgy Cicóka fotója először kicsiben jön ki,de rá kell a képre még 1x kattintani és úgy már okés! Jó ötletnek találom,hogy mindenki rakjon fel magáról,gyerkőcökről fotót,illetve pocakfotót!

Regkov: ha maradok a mostani dokimnál,akkor a Péterfyben lesz a szülés,az Istvánról nem tudok semmit...

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Hello,jó "reggelt"!

Na,csak hogy lássátok... 3:o5-kor eljött a menetrendeltetésszerű ébredés. :evil: ALUDNI AKAROOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Azaz 3óra5 perckor,ha leírja normálisan... Vicces,nem is tudtam,hogy a kettőspont és a nulla ezt a smile arcot hozza ki! Akkor ezért nem sikerült úgy leírni az időpontot! :lol:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!

Leo, köszönöm, nagyon aranyos vagy! A gmailes jelszót én is elkérhetem? Köszönöm előre is!

Regkov, igen, itthon vagyok. Sokszor még sétáltatni sincs erőm, de azt muszáj mindennap, a picikém nem bír ki egy egész napot 4 fal között.
Az István kórházról én csak a Kismamában olvastam, többnyire jókat. :wink:

Cicus, te szegény, nem irigyellek! :( Mondjuk én is pocsékul alszom általában, de azért ennél jóval többet. Citromfű teát próbáltad? Vagy van homeopátiás szer, amit kismamák is szedhetnek, direkt alvászavarokra, ha gondolod, megnézem, mi a neve.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ma sütök szilvalekváros buktát, aki kér, szóljon. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szisztok!

Leo! Tényleg nagyon édes cukorfalat a kislányod :) Nekem is kel!!! :D Helyesek vagytok együtt. :)

Egyébként nem az én védőnőm volt az ijesztgető, hanem egy másik,mert az enyém szabin volt és azért nem ő hívott.

Cicus! Lehet most készít fel a szervezeted arra, hogy nem sokára párszor fel kell kelned éjjel. :) Én az elején voltam így,de most már úgy végig alszom az éjszakát,mint a bunda.

Bei!

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Melinda, költöztök ma? Vigyázz magadra, ne emelj!

-j-: igazuk lehet a tescoval, de a hordozókendővel tuti jobban jársz. Most én is szeretnék majd kistesónak csak elöbb körbejárom ki mit ajánl.

Tényleg ha van itt valaki aki jártas ebbe, leírná a tapasztalatát?

Cicus, magas a vérnyomásom és azt mondta a dokker hogy a magnézium jó lesz rá. Igaza volt. Az Afp miatt ne aggódj, csak az ilyen elmaradott országokba csinálják már ezt a vizsgálatot. A homeopátis bogyeszt meg tudom neked majd nézni az alvászavarra ha szeretnéd. A babamozgást nem mindig érzem, általába naponta egyszer igen.

Regkov, üdv itt!

Bei, a magzatmozgást nagyon sok minden miatt érezheted késöbb, ez tök normális. Örülök hogy minden rendben van. Ebből is látszik hogy az AFP-re mennyire nem szabad hagyatkozni.

Huuuu, nem maradt meg más a fejembe, bocsika

madiani
 
 


sziasztok

Beze én is itthon vagyunk a kisfiammal. hát nekünk néha még a napi 1 séta se elég, van hogy kétszer is lemegyünk. nekem is örökmozgó a csemetém. jó lenne már beadni valahova mert ő is igényli a társaságot. csakhát ez mint köztudott nem egyszerű történet..

én a Jánosban szütem volna csak a dokim bejelentette, hogy nem biztos hogy ott lesz a szülésnél, karácsony előtt ugye..
úgyhogy átmentem egy dokinőhöz. de nem is bántam meg, mer nagyon szimpi, támogatja a természetes szülést ami manapság ritka. főleg úgy, hogy az előző császár volt.
majd meglátjuk sikerül-e. jó lenne.. Kép
Kép
regkov
 
 


Sziasztok!

Köszi Lányok,elfogadnám a segítséget a homeós bogyó nevével kapcsolatban! Ja és simán jöhet a szilvalekváros bukta!!! :P

Cicus


Kép
cicus78
 
 


Tettem fel g.mailre képeket. :)

Kép
bei
 
 


Regkov, általában mi is lemegyünk 2x, de sokszor az első után is úgy mászok haza, alig várom, hogy letehessem magam. :oops: Sajnos itt sincs vele egykorú gyerek, így még nehezebb, dehát ez van.

Cicus, sajnos már elküldtem a maradékot. :( Egyébként eperlekváros volt. :wink:
A bogyó neve: sedatif pc, én szoptatás alatt használtam, nekem jó volt. Lehet, hogy most is kéne... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Visszasírom a hajnali 3 órás ébredést... Ezen az éjjelen ugyanis egyetlen nyavalyás percecskét sem aludtam!!! :shock: Ráadásul a sok forgolódástól elfeküdtem a nyakamat és tegnap este még a fogam is begyulladt... Tehát ha láttatok már szerencsétlen embert... Lehet rám ujjal mutogatni! :( Ráadásul holnap lesz a szülinapom és kezdhetem egy jó kis vérvétellel,az AFP miatt ugyebár... Viszont ha párom moziba szeretne vinni,az pont jó lesz:
-a nyakam miatt úgyis csak előre felé tudok nézni
- a fogam miatt tuti csendben leszek,mert annyira fáj,h. beszélni alig tudok
- és az alvásproblémáimra egy xar film kiválasztása talán gyógyír lesz,direkt jól is jön egy kis sötét!

Na jó,nyavalygás abbahagyva,csak szörnyű érzés egész nap szédelegni a kialvatlanságtól,komolyan olyan mintha lebegnék! :(

Beze: nagyon köszi a bogyó nevét,holnap megyek gyógyszertárba és tuti veszek!!! Az eperlekváros buktát tehát buktam... Pedig biztos nagyon fincsi volt!!! :P

Bei: láttam a képeket,szupik!!! Igazi kismamás kismami vagy!!! :D
Én is teszek majd fel,talán még ma. Bár ilyen pocakos rólam csak néhány készült...

További szép napot mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Cicus most csak gyorsan Neked, sajnálom hogy ennyi minden összejött. :(

Én kicsit többet találtam az álmatlanságról homeopátia terén, bemásolom neked.

SEDATIF PC 3x1 tabletta:
Komplex készítmény. Napközben a kismama feszült, ideges, ezért nehezen alszik el. Ez a készítmény nem befolyásolja az éberséget és a figyelmet, nem tompít, nem alakul ki hozzászokás.

COFFEA TOSTA 15CH este 1x5 golyó:
Elalváskor még tele van a feje gondolatokkal, örömhír, izgalom miatt nem tud elaludni.

LACHESIS 15CH 1X5 golyó:
Nappal bőbeszédű, este nehezen, későn alszik el. Éjjel halálról vagy temetőről álmodik.

NUX VOMICA 9CH este 1x5 golyó:
Hajnalba 3-4 óra körül ébred fel, a problémákon, teendőkön gondolkodik, nehezen tud visszaaludni, és reggel fáradtan ébred.

STRAMONIUM 15CH este 1x5 golyó:
Este, elalváskor fél a sötéttől, éjjel rémálmai vannak.

TARENTULA HISPANA 15CH este 1x5 golyó:
Napközben ideges, nyugtalan a feszültség miatt. Éjjel sokat forgolódik, gyakran felébred, álmában izeg-mozog, alvása nem pihentető.


Ezeket találtam, mindet lehet kismamáknak is. A leírásod alapján én a NUX Vomica-t venném, próba szerencse. Persze nem biztos hogy ez neked megfelelő szer lesz.

madiani
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert megyünk egyeztetni az étteremmel, ahol a lagzi lesz :D

Üdv az újaknak, jó hogy ilyen sokan vagyunk, és örülök, hogy Árvalány felőled is hallottunk!

Bei: jók a fotók, csini kismami vagy :lol: AFP miatt nyugi, annyi mindenkitől hallottam már, hogy emiatt paráztatták

Köszi mindenkinek a ruha dicséreteket, a jövő héten esküszöm teszek fel képeket a nagy esemény után, ahol már teljes díszben pompázok oldalomom az én Szerelmemmel.

Én holnap du megyek dokihoz, UH megint láthatom az én KisTücskömet.Ha a doki is megerősíti a kombi teszten mért terhességi kort, akkor majd átállítom a vonalzóm, mert ha minden igaz már betöltöttem a 15.hetet is. Gondolom ezért a hétem még AFPre is mennem kell - jó sűrű hét lesz :roll: Szerdáig dolgozom, addig bizti olvaslak majd benneteket, utána nem tudom jut-e majd időm, de legkésőbb a jövő hétfőn jelentkezem. Mindenki vigyázzon addig is magára és a pocikra. Pusszantás

H

cicóka
 
 


Sziasztok!

Cicus: jobbulást, mi van a fogaddal?

bei: nagyon helyes kismami vagy!

Töltöttem én is fel pocakfotókat, jó nagyot nőtt:)

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok,próbáltam aludni, 1 órácska el is telt félálomban. :roll: Aludnék én most,de nem lehet,akkora a nyüzsi a 3 gyerektől... De bízok a ma éjszakában,talán... :roll:

Madiani: Nagyon-nagyon köszönöm,tündér vagy!!! :D Holnap megejtem a gyógyszertári bevásárlást! :wink: Kipróbálok 1-2-t,amelyik szimpi,aztán majd meglátjuk!

Eper: köszi,a fogam jobban van,na de csak a fájdalomcsillapítónak köszönhetően. :roll: Muszáj volt már,mert kidőltem volna a fájdalom+álmosságtól egyben! A Te képeid is szupik,jó soványka vagy!!! A poci azért már nálad is egyre jobban látszik! :D Csak így tovább!!! :lol:

Megyek nyűglődni egy sort,sajna elég ingerült vagyok ma a gyerkőcökhöz. :oops: Szóval megyek és megölelgetem őket,ők nem tehetnek semmiről,én vagyok a hülye... :evil:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Ciao!

Csatlakoztam a többiekhez és tettem fel néhány képet én is gmail-re. Pocakfotóval még tartozok... :roll: Pótolom nemsokára! :lol:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, már régóta olvaslak titeket. 16 hetes és 4napos várandós vagyok. Ő lesz az első babánk a férjemmel és már nagyon várjuk. Azt sajnos még nem tudjuk, hogy fiú lesz-e vagy lány, de szerintem kislány (ez csak amolyan megérzés). Szeretnék mindenkinek gratulálni a kis pocaklakójához, és jó hallani, hogy minden rendben van, én sajnos egy kicsit túlaggódom, mert a sógornőm most veszítette el a 4. babáját és ez egy kicsit megrémiszt. Hál' istennek velünk eddig minden a legnagyobb renden van.
b. alexa
 
 


sziasztok

hogy lehet megnézni a képeket amiről irtok? lehet én i sraknék fel meg kiváncsi vagyok rátok is. :D

alexa üdv köztünk, részvétem a sógornőd babaája miatt

cicus drukk hogy hamar elmúljon az álmatlanság. az elején én is küszködtem vele

cicóka kéz és lábtörést a nagy napra, utána mesélj milyen volt. tegnap is láttunk két esküvőt vácott és úgy irigykedtem (nekem már volt egy éés remélem nem lesz több :lol:

tesóm novemberre várja a babáját. ő is fórumozik és raktak fel egy táblázatot, amiben a kismamákról vannak adatok pl. hogy fiú lesz vagy lány a bébi, hogy fogják hivni stb. ha van kedvetek átmásolom ide.



Kép

Kép
regkov
 
 


Sziasztok!

16 hetes kismama vagyok, holnap megyek AFP-re és a második gyermekem lesz. 36 éves vagyok, egy kicsit túlaggódom ezt a terhességem, már 4 uh-on voltam, az Istenhegyin Kombinált teszten, de valahogy mindig ideges vagyok, hogy minden rendben van-e. A hasam már most akkora mint egy hordó. December 9-re írtak ki. A Balcsy kótházban fogok szülni, valószinű Sulyok doktor úrnál. 7 éves kisfiam van, az összes létező ember és különböző módszerek /gyűrűs jóslás...stb/ kislányt jósolt a pocaklakómra, de a az utolsó uh-on kisfiút látott a doktornő. Egy kicsit még reménykedek...hátha kislány. Röviden ennyi rólam. Andi
zandra
 
 


Alexa és Zandra: üdv. itt,szupi,hogy Ti is jöttetek! :D Jól összeillünk ezek szerint,mi egy igazán aggódós banda vagyunk! :lol: :lol: :lol: De így a normális,első pillanattól szereted a gyereked és aggódsz érte,ennyi.
Alexa,én is sajnálom a sógornődet,de ez nem veled történt,ne vedd magadra!!! Amúgy én is vesztettem el babát a 19. és a 9.héten (utóbbit tavaly decemberben) és látod,itt vagyok! 8) No para,rendben van és lesz minden,jók az eredmények,szépen fejlődnek a babócák,ez a lényeg! 8)

Regkov: köszi a drukkot,rám is fér! :-) De remélem lesz pár órám éjszaka,amit tényleg alvással töltök... Nekem mostanában van ezzel gondom,az elején nem volt,akkor éjjel- nappal aludtam! :lol: :lol: :lol:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok

Életjelet adok magamról
Sorry, hogy nem értem rá írni, de mostanában be vagyok havazva.
Nekem most lett meg a menyasszonyi ruhám, tök szép!!!!
De még vissza kell menni mert ráNk szabják!
Cipőt keresek, ami kényelmes...intézkedek,jövök-megyek. Ezért nem vagyok túl sűrűn!
Üdvözlök én is minden új kismamit! Szuper, hogy bővül a csapat!
Lányok a képeket én is szeretném megnézni, Bezével együtt!
Puszi
Ui: Szeretnék kérni gmail jelszót!

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Sziasztok!!!! :) Köszi a dícsérő szavakat a képeimre. Megnéztem én is mindenkiét . Nagyon jók :) Cicus! Gratulálok a kiscicáidhoz!! Nagyon szépek,aranyosak! Eper! Szinte alig látszik a pocid :) Neked szerintem nem is lesz olyan oriási,de az a jó-nem terheli meg annyira a gerinced. Leo! Gyönyörű a kis Lea!! :D Ani! A te kis családod is tündéri! Szóval olyan jó volt végígnézni a képeket.

Sajnos nem tudok jelszót,mert megjegyeztettem a géppel. Ha valami miatt törlődne én sem tudnék belépni,csak segítséggel. Ha valaki mégse tudná megnézni ,belépni én szívesen elküldöm privát üzibe a képeimet,csak szóljatok. OK? :)

Jajj!!!! NAgyon örülök,az újaknak!!!! Nem gondoltam, hoyg még csatlakozik hozzánk valaki,de nagyon szupi !!!! :D

Zandra! Ne aggódj! Az nem tesz jót nektek! MInden rendben lesz! :) Én is jósóltam gyűrűsen ,meg minden féle módón és mindig lány lett a vége. Remélem uh is ezt fogja bizonyítani,met az elejétől én úgy érzem lány lesz. Tehát ha lány lesz,ha fiu akkor is Réka lesz a neve! :) Neked meg az , hogy uh-n fiut láttak, még nam azt jelenti, hogy az is lesz. Összekeverik a köldök zsinórral . Szóval szerintem fiu-ból még lehet lány is. :)

Alexa! Te sem aggódj. Nálad minden rendben lesz.

Regkov! Ilyen táblázatunk nekünk is van,csak g.mailen lehet megnézni és beleírni.

Kép
bei
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?